Μήνυμα σε κάθε κίτρινοκόκκινο "τρομοκρατημένο" είναι.....Γ@μήσι & ξύλο έχει το μενούzoomgr έγραψε:παιδες σορρυ αλλά το βιντεο στην κεντρική για τον werbloom δεν το λες και κολακευτικό... τα σκληρα φάουλ και τις κίτρινες? τόσα βίντεακια έχει του παίκτη..... έτσι για να γκρινιάξω λίγο
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
-
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Επειδή το καδρόνι τεχνικά το γραψα Εγω καλο ειναι να μην πιάνεσαι απο μια λέξηrainmaker έγραψε:1. Ξεκινάω από γκρίνια παρά τις τόσο θετικές μέρες που περνάμε :
@Joshua δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑ ποστ σου που να μη μου φέρνει κατάθλιψη. Είστε πολλά άτομα που ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ να υπαρχουν αρνητικές εξελίξεις στην ομάδα και δε σας έχω δει ποτέ να κάνετε μισή θετική πρόβλεψη. Έλεος πια.
2. Έρχεται ο παίκτης Βερνμπλουμ στον ΠΑΟΚ και όχι απλά έχουμε κάποιες αμφιβολίες για το τι μπορεί να κάνει , αλλά τον βαφτίζουμε ΚΑΔΡΟΝΙ.
Στην ομάδα που μέχρι χτες στηριζόταν σε Κανιας και Σαχοφ και τα πήγαινε και μια χαρά.
Ε έλεος και με σας.
3. Βερνμπλουμ παίκτη μπορεί και να μην είχαμε ποτέ. Δεν έχει την τεχνική του Πάμπλο ούτε το πνευμόνι του Βιτόλο. Απλά ενσωματώνει σε ένα σώμα τις αρετές και των δύο.
Πετσοκοβει και βοηθάει πίσω και μπρος. Παίκτης με @@, δε κολωνει.
4. Είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι η έλευση του εξαρτιοταν από την πρόκριση μας.
Το αν αυτό ήταν δικιά του απόφαση ή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δε θα το μάθουμε ποτέ.
5. Φέρτε κι ένα αριστερό Μπακ και πάμε για πολύ μεγάλα πραματα
Κ νην βάζεις μια γραση γοα δημιουργία εντυπώσεων χωρις λογο
100% ΣΕ ΟΛΑrainmaker έγραψε:1. Ξεκινάω από γκρίνια παρά τις τόσο θετικές μέρες που περνάμε :
@Joshua δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑ ποστ σου που να μη μου φέρνει κατάθλιψη. Είστε πολλά άτομα που ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ να υπαρχουν αρνητικές εξελίξεις στην ομάδα και δε σας έχω δει ποτέ να κάνετε μισή θετική πρόβλεψη. Έλεος πια.
2. Έρχεται ο παίκτης Βερνμπλουμ στον ΠΑΟΚ και όχι απλά έχουμε κάποιες αμφιβολίες για το τι μπορεί να κάνει , αλλά τον βαφτίζουμε ΚΑΔΡΟΝΙ.
Στην ομάδα που μέχρι χτες στηριζόταν σε Κανιας και Σαχοφ και τα πήγαινε και μια χαρά.
Ε έλεος και με σας.
3. Βερνμπλουμ παίκτη μπορεί και να μην είχαμε ποτέ. Δεν έχει την τεχνική του Πάμπλο ούτε το πνευμόνι του Βιτόλο. Απλά ενσωματώνει σε ένα σώμα τις αρετές και των δύο.
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- desperando
- Επικοινωνία:
Μιας και είναι σχεδόν βέβαιο ότι έκλεισε και ο Σουηδός λέω να ανεβάσω μερικά στατιστικά του παίκτη αλλά και των καλύτερων χαφ του ρωσικού πρωταθλήματος και των δικών μας εδω.
Έτσι για να έχουμε μια αποψη
Οι παρακάτω φωτογραφίες αφορούν την σεζόν 16-17 όπου ο βερμπλουμ έπαιζε αποκλειστικά ως χαφ

Οι παρακάτω φωτογραφίες αφορούν την σεζόν 16-17 όπου ο βερμπλουμ έπαιζε αποκλειστικά ως χαφ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Παρ 03 Αύγ 2018, 14:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
desperando, θα ειχε ακομα περισσοτερο ενδιαφερον η αποψη σου επι αυτων των πινακων. Αν δεν σου κανει κοπο πες με δυο λογια το σχολιο σου σχετικα με τα νουμερα που παραθετεις.
Έγραψα Εγώ κάτι αρνητικό για τον Βερνμπλουμ η για οποιοδήποτε άλλο φετινό απόκτημα πλην του Χατσεριδη και αυτό για συγκεκριμένους λογους; Σε παρακαλώ με το κυνήγι φαντασμάτων και το παιχνίδι εντυπώσεων,διαφορετικά ψάξε για ψυχίατρο να συστήσει αντικαταθλιπτικά...Το φόρουμ δικαιολογημένα ζει τις πιο αισιόδοξες στιγμές του δεν βλέπω τον λόγο για τέτοια ποστ που δεν θέλω να χαρακτηρίσω...
- desperando
- Επικοινωνία:
- zarathustra79
Σορρυ αλλα δεν καταλαβαίνω τίποτα από τους παραπάνω πίνακες, δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την ηλικία αλλά το πιο πιθανό είναι οτι έχει να κάνει με την ανάλυση των εικόνων...
ειναι χαμηλη αναλυση και δεν διαβαζονται. Αλλα και να διαβαζονταν, θα προτιμουσα το σχολιο του despe που τους διαβασε και νιωθει κι απο ποδοσφαιρο, γιατι δεν θα εβγαζα και πολλα συμπερασματα απο τα νουμερα
desperando έγραψε:Μιας και είναι σχεδόν βέβαιο ότι έκλεισε και ο Σουηδός λέω να ανεβάσω μερικά στατιστικά του παίκτη αλλά και των καλύτερων χαφ του ρωσικού πρωταθλήματος και των δικών μας εδω.
εν ολιγης ρε παιδια και κυριως του δε ποιντ... με βαση την αποδοση του στο γηπεδο, ηταν ο δευτερος καλυτερος χαφ στο ρωσσικο πρωταθλημα..
αλλα τι να κλασει μπροστα στον γαλανο(φημες λενε οτι ο τιγλης περιμενει προταση 40 μυρια +75% ποσοστο μεταπωλησης) ή στον τυπο που εκανε γλυφομουνι κ του εμεινε το νιμου στο στομα(σιμοες)...

Όπως, λογικά, λέτε, μας περίμενε ο Σουηδός να προκριθούμε σε κάποιος ομίλους για να δει αν το έχουμε στην Ευρώπη. και η ειρωνεία είναι ο Κάνιας, που θα του πάρει την θέση, ξεσκίστηκε γι αυτό 
ξέρω, επιπέδου discord η συνεισφορά μου αλλά υπάρχει μπερδεμα με το account που δεν με αφήνει να κάνω claim και είμαι εκτός κουτσομπολιών για μήνες τώρα..

ξέρω, επιπέδου discord η συνεισφορά μου αλλά υπάρχει μπερδεμα με το account που δεν με αφήνει να κάνω claim και είμαι εκτός κουτσομπολιών για μήνες τώρα..

στο πρςτο γραφημα φαινεται αμυντικα ο σουηδος οτι ηταν ο 2ος καλυτερος χαφ σε αμυντικα καθηκοντα
και στο 2ο γραφημα οτι στο να προωθει το παιχνιδι ηταν στους τελευταιους 10 ο 8ος.
στο δια ταυτα: αμυντικα δεν υπαρχει καλυτερο χαφ, δεν θα περναει τπτ, επι8ετικα ειναι λιγο χειροτερος του μαουρισιο(οσον αφορα το να μοιραζει το παιχντιδι, ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ)
και στο 2ο γραφημα οτι στο να προωθει το παιχνιδι ηταν στους τελευταιους 10 ο 8ος.
στο δια ταυτα: αμυντικα δεν υπαρχει καλυτερο χαφ, δεν θα περναει τπτ, επι8ετικα ειναι λιγο χειροτερος του μαουρισιο(οσον αφορα το να μοιραζει το παιχντιδι, ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ)
- Sick Bastard
Με αριστερό μπακ, το ξαναλέω, χτυπάμε τελικό Europarainmaker έγραψε:1. Ξεκινάω από γκρίνια παρά τις τόσο θετικές μέρες που περνάμε :
Ε έλεος και με σας.