Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
boogeyman77
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από boogeyman77 »

zoomgr έγραψε:παιδες σορρυ αλλά το βιντεο στην κεντρική για τον werbloom δεν το λες και κολακευτικό... τα σκληρα φάουλ και τις κίτρινες? τόσα βίντεακια έχει του παίκτη..... έτσι για να γκρινιάξω λίγο
Μήνυμα σε κάθε κίτρινοκόκκινο "τρομοκρατημένο" είναι.....Γ@μήσι & ξύλο έχει το μενού
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

rainmaker έγραψε:1. Ξεκινάω από γκρίνια παρά τις τόσο θετικές μέρες που περνάμε :

@Joshua δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑ ποστ σου που να μη μου φέρνει κατάθλιψη. Είστε πολλά άτομα που ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ να υπαρχουν αρνητικές εξελίξεις στην ομάδα και δε σας έχω δει ποτέ να κάνετε μισή θετική πρόβλεψη. Έλεος πια.

2. Έρχεται ο παίκτης Βερνμπλουμ στον ΠΑΟΚ και όχι απλά έχουμε κάποιες αμφιβολίες για το τι μπορεί να κάνει , αλλά τον βαφτίζουμε ΚΑΔΡΟΝΙ.

Στην ομάδα που μέχρι χτες στηριζόταν σε Κανιας και Σαχοφ και τα πήγαινε και μια χαρά.

Ε έλεος και με σας.

3. Βερνμπλουμ παίκτη μπορεί και να μην είχαμε ποτέ. Δεν έχει την τεχνική του Πάμπλο ούτε το πνευμόνι του Βιτόλο. Απλά ενσωματώνει σε ένα σώμα τις αρετές και των δύο.

Πετσοκοβει και βοηθάει πίσω και μπρος. Παίκτης με @@, δε κολωνει.

4. Είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι η έλευση του εξαρτιοταν από την πρόκριση μας.

Το αν αυτό ήταν δικιά του απόφαση ή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δε θα το μάθουμε ποτέ.

5. Φέρτε κι ένα αριστερό Μπακ και πάμε για πολύ μεγάλα πραματα
Επειδή το καδρόνι τεχνικά το γραψα Εγω καλο ειναι να μην πιάνεσαι απο μια λέξη
Κ νην βάζεις μια γραση γοα δημιουργία εντυπώσεων χωρις λογο
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

rainmaker έγραψε:1. Ξεκινάω από γκρίνια παρά τις τόσο θετικές μέρες που περνάμε :

@Joshua δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑ ποστ σου που να μη μου φέρνει κατάθλιψη. Είστε πολλά άτομα που ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ να υπαρχουν αρνητικές εξελίξεις στην ομάδα και δε σας έχω δει ποτέ να κάνετε μισή θετική πρόβλεψη. Έλεος πια.

2. Έρχεται ο παίκτης Βερνμπλουμ στον ΠΑΟΚ και όχι απλά έχουμε κάποιες αμφιβολίες για το τι μπορεί να κάνει , αλλά τον βαφτίζουμε ΚΑΔΡΟΝΙ.

Στην ομάδα που μέχρι χτες στηριζόταν σε Κανιας και Σαχοφ και τα πήγαινε και μια χαρά.

Ε έλεος και με σας.

3. Βερνμπλουμ παίκτη μπορεί και να μην είχαμε ποτέ. Δεν έχει την τεχνική του Πάμπλο ούτε το πνευμόνι του Βιτόλο. Απλά ενσωματώνει σε ένα σώμα τις αρετές και των δύο.

100% ΣΕ ΟΛΑ

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Μιας και είναι σχεδόν βέβαιο ότι έκλεισε και ο Σουηδός λέω να ανεβάσω μερικά στατιστικά του παίκτη αλλά και των καλύτερων χαφ του ρωσικού πρωταθλήματος και των δικών μας εδω.
Έτσι για να έχουμε μια αποψη

Οι παρακάτω φωτογραφίες αφορούν την σεζόν 16-17 όπου ο βερμπλουμ έπαιζε αποκλειστικά ως χαφ

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Παρ 03 Αύγ 2018, 14:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

desperando, θα ειχε ακομα περισσοτερο ενδιαφερον η αποψη σου επι αυτων των πινακων. Αν δεν σου κανει κοπο πες με δυο λογια το σχολιο σου σχετικα με τα νουμερα που παραθετεις.
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

Despe δεν φαίνονται πολυ καλά
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Έγραψα Εγώ κάτι αρνητικό για τον Βερνμπλουμ η για οποιοδήποτε άλλο φετινό απόκτημα πλην του Χατσεριδη και αυτό για συγκεκριμένους λογους; Σε παρακαλώ με το κυνήγι φαντασμάτων και το παιχνίδι εντυπώσεων,διαφορετικά ψάξε για ψυχίατρο να συστήσει αντικαταθλιπτικά...Το φόρουμ δικαιολογημένα ζει τις πιο αισιόδοξες στιγμές του δεν βλέπω τον λόγο για τέτοια ποστ που δεν θέλω να χαρακτηρίσω...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Κανπορε του μερκατου Χαχα

Κινηθήκαμε σε κορυφαίο επιπεδο παντως
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Σορρυ αλλα δεν καταλαβαίνω τίποτα από τους παραπάνω πίνακες, δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την ηλικία αλλά το πιο πιθανό είναι οτι έχει να κάνει με την ανάλυση των εικόνων...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ειναι χαμηλη αναλυση και δεν διαβαζονται. Αλλα και να διαβαζονταν, θα προτιμουσα το σχολιο του despe που τους διαβασε και νιωθει κι απο ποδοσφαιρο, γιατι δεν θα εβγαζα και πολλα συμπερασματα απο τα νουμερα
prax

Δημοσίευση από prax »

desperando έγραψε:Μιας και είναι σχεδόν βέβαιο ότι έκλεισε και ο Σουηδός λέω να ανεβάσω μερικά στατιστικά του παίκτη αλλά και των καλύτερων χαφ του ρωσικού πρωταθλήματος και των δικών μας εδω.
Έτσι για να έχουμε μια αποψη

Οι παρακάτω φωτογραφίες αφορούν την σεζόν 16-17 όπου ο βερμπλουμ έπαιζε αποκλειστικά ως χαφ

Εικόνα

εν ολιγης ρε παιδια και κυριως του δε ποιντ... με βαση την αποδοση του στο γηπεδο, ηταν ο δευτερος καλυτερος χαφ στο ρωσσικο πρωταθλημα..
αλλα τι να κλασει μπροστα στον γαλανο(φημες λενε οτι ο τιγλης περιμενει προταση 40 μυρια +75% ποσοστο μεταπωλησης) ή στον τυπο που εκανε γλυφομουνι κ του εμεινε το νιμου στο στομα(σιμοες)... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Όπως, λογικά, λέτε, μας περίμενε ο Σουηδός να προκριθούμε σε κάποιος ομίλους για να δει αν το έχουμε στην Ευρώπη. και η ειρωνεία είναι ο Κάνιας, που θα του πάρει την θέση, ξεσκίστηκε γι αυτό :-)

ξέρω, επιπέδου discord η συνεισφορά μου αλλά υπάρχει μπερδεμα με το account που δεν με αφήνει να κάνω claim και είμαι εκτός κουτσομπολιών για μήνες τώρα.. :P
prax

Δημοσίευση από prax »

στο πρςτο γραφημα φαινεται αμυντικα ο σουηδος οτι ηταν ο 2ος καλυτερος χαφ σε αμυντικα καθηκοντα
και στο 2ο γραφημα οτι στο να προωθει το παιχνιδι ηταν στους τελευταιους 10 ο 8ος.

στο δια ταυτα: αμυντικα δεν υπαρχει καλυτερο χαφ, δεν θα περναει τπτ, επι8ετικα ειναι λιγο χειροτερος του μαουρισιο(οσον αφορα το να μοιραζει το παιχντιδι, ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ)
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ε έλεος και με σας.

Με αριστερό μπακ, το ξαναλέω, χτυπάμε τελικό Europa
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”