Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Johnsim

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από Johnsim »

Χόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε:Να γράψω λίγα πραγματάκια για την ομάδα μας. Είμαι λίγο μεγαλύτερος στην ηλικία, αλλά έχοντας ζήσει και τα δύο πρωταθλήματα θα ζητήσω να έχετε υπομονή και καλή προαίρεση στα όσα θα αναφέρω
Κατ΄αρχήν συγχαρητήρια στο παλικάρι με τα στατιστικά. Πολύ ενδιαφέρον στοιχείο. Θα ήθελα να γράψω την άποψή μου ανά θέση.

ΤΕΡΜΑ
Υπάρχουν δύο σχολές: ή ένας βασικός που παίζει βρέξει – χιονίσει μέχρι να φάει μερικά χαζά και ο δεύτερος να γίνει πρώτος, ή δύο βασικοί που μοιράζονται παιχνίδια (συνήθως ο ένας πρωτάθλημα, ο άλλος κύπελλο-Ευρώπη, ίσως και μερικά ματς πρωταθλήματος). Προσωπικά μου αρέσει το δεύτερο, κρατάς και τους δύο σε ετοιμότητα και δεν είναι μειωτικό για κανέναν από τους δύο. Ο Τερ- Στέγκεν πιθανότατα θα είναι το τέρμα των πρωταθλητών κόσμου σ΄αυτό το μουντιάλ και όμως δέχθηκε μια χρονιά (πέρσι όχι φέτος) να παίζει στην Μπάρτσα μόνο Ευρώπη-κύπελλο
Νομίζω η δυάδα πρέπει να είναι Πασχαλάκης – Ρέυ (Ζίφκοβιτς αν φύγει). Τρίτος ο Σιαμπάνης ο οποίος όμως πρέπει να πάρει οπωσδήποτε κάποια παιχνίδια μέσα στην χρονιά. Αν φύγει ο ψηλός θέλουμε τέρμα πρώτης διαλογής. Ο Παναγιώτης νομίζω τελείωσε για τον ΠΑΟΚ. Τον ευχαριστούμε για ότι μας προσέφερε αλλά η ομάδα τον έχει ξεπεράσει.

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ
Είναι φύση αδύνατον ο Μάτος να κάνει με την ίδια ένταση και την επόμενη χρονιά. Ήδη προς το τέλος του πρωταθλήματος, είχε πτωτική κατά την γνώμη μου πορεία. Το μπακ-απ θα πάρει πολλά παιχνίδια, άρα θέλει προσεκτική επιλογή. Για τον Κίτσιου ισχύει ότι για τον Γλύκο. Αν δεύτερος θα είναι ο μικρός της Κ20 (χλωμό το κόβω), ο Βιεϊρίνια (έχει παίξει στη Βόλφσμπουργκ στην θέση αυτή) ή κάποιος άλλος δεν ξέρω, πάντως θέλει προσεκτική επιλογή.

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ
Βιεϊρίνια, ισχύει ότι για τον Μάτος. Πλέον αυτοί οι παίκτες στις ηλικίες που είναι, θέλουν σωστή διαχείριση. Δεν χρειάζεται να παίζουν με Κέρκυρες και Λειβαδιές αλλά πρέπει να παίζουν τα ντέρμπι και τα ευρωπαϊκά. Ο Κρέσπο είναι αξιοπρεπής εναλλακτική, δεν έχει όμως την δημιουργικότητα του Αντρέ μπροστά. Ο Λέοβατς πρέπει να αποτελέσει παρελθόν, είναι πολύυυυυ πίσω από την ομάδα. Κρίμα για τον Λεβέκ, είναι καλό –αλλά παθιάρικο- σκαρί και στα 65΄ που τον είδα μου άρεσε. Νομίζω ότι με Γιαννούλη καλυπτόμαστε και για τα δύο πλάγια μπακ (από την στιγμή που ο Αντρέ μπορεί να παίξει δεξιά).
Ο Βιεϊρίνια μπορεί να παίξει άνετα 4-5 θέσεις (μεταξύ αυτών και του 10αριού, το έχει ξανακάνει σε ματς πλέι-οφ στο Χαριλάου και ήταν απολαυστικός, δεν ξέρω αν είναι ιεροσυλία αλλά στα 50 χρόνια που βλέπω μπαλα μόνο τον Μπράϊτνερ έχω ξαναδεί να κάνει κάτι τέτοιο).

ΣΕΝΤΕΡ - ΜΠΑΚ
Πρώτ΄απ΄όλα τι πέσιμο ήταν αυτό στον άνθρωπο που μίλησε για λίμπερο; Εντάξει σήμερα κανείς προπονητής δεν παίζει με λίμπερο (δηλαδή με βάθος στην άμυνα και παίχτη-σκούπα) αλλά η λέξη σήμερα έχει και την έννοια του κεντρικού αμυντικού που κάνει παιχνίδι από πίσω, που παίζει περισσότερο με το μυαλό και λιγότερο με το σώμα. Δεν είχε στοιχεία λίμπερο ο Κοντρέρας;
Πίσω στο σήμερα: Χατσερίδης-Βαρέλα-Κρέσπο-Μιχόγεβιτς-Μαλεζάς-Χ’ησαίας. Νομίζω ο Στέλιος έπρεπε να σταματήσει. Ο Χατζηψηλέας αδικήθηκε από τον Ίβιτς, δεν λέω ότι είναι τοπ, λέω ότι αν δουλευτεί είναι καλός. Λογικά είμαστε καλυμμένοι, μάλλον κάποιος θα φύγει.

ΕΞΑΡΙ
Ακούω καλά λόγια για τον Σουηδό, μακάρι να έρθει και να αποδειχθούν στο χορτάρι, αλλά δεν ανησυχώ για την θέση αυτή γιατί καλούς και έμπειρους παίκτες βρίσκεις εύκολα στο 6. Αν δεν έρθει θα προτιμούσα κάποιον από το γαλλικό πρωτάθλημα, σαν αυτούς της Γκινγκάμπ που τζαρτζάριζαν τον Κάτσε και τον πετούσαν τρία μέτρα. Ο Χαρίσης είναι καλή λύση για μπακ-απ. Ο Σάκχοφ θα μπορούσε να ανταποκριθεί αν δεν ήταν τόσο βαρύ και αργό σκαρί, βαράει όμως όσο πρέπει για εξάρι. Ο Κάνιας πρέπει να είναι το μοναδικό εξάρι που δεν τον θυμάμαι να κάνει τάκλιν. Πρέπει να φύγει. Αν πάρουμε σαν δεδομένο ότι παίζει και ο Βόσνιος την θέση, τότε 1-2 πρέπει να φύγουν. Φυσικά δεν υπολογίζω τον Κάτσε, δεν χρειαζόμαστε παραπάνω από δύο εξάρια την χρονιά, κάποια ματς στην Τούμπα θέλεις δύο οχτάρια.

ΟΧΤΑΡΙ
Για έναν περίεργο λόγο, μου άρεσε ο Μουλέν όσο τον είδα. Σε σχέση με τον Μαουρίτσιο είναι πιο γρήγορος, πρεσσάρει περισσότερο, αλλά δεν σιγουρεύει την μπαλιά όσο ο Βραζιλιάνος. Οι δύο τους με τον Σάκχοφ και κλείσαμε.

ΔΕΚΑΡΙ
Το πρώτο ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, θέλω να δω τι αποφάσεις θα παρθούν. Εξηγώ: ο Πέλκας έκανε σπουδαία χρονιά, είναι το next big thing των ακαδημιών μας. Παρά την διπλωματική γλώσσα του Ρουμάνου, εγώ είδα ότι ο μικρός έπαιξε όταν τραυματίστηκε ο Καντουρί και ήταν πολύ καλύτερος του Μαροκινού. Αν δεν τραυματιζόταν δεν ξέρουμε αν θα έπαιζε ο μικρός. Όταν δε επέστρεψε, μπήκε και για καλή μας τύχη ξαναχτύπησε. Η ρήση του Λουτσέσκου ότι «η διαφορά Πέλκα- Καντουρί είναι ότι στα τελευταία 20-25 μέτρα ο ένας πάει κατά μέτωπο στην εστία και ο άλλος πλάγια» είναι απόλυτα σωστή και δείχνει τι πρέπει να γίνει.
Ο Καντουρί δεν είναι μικρός παίχτης και –το κυριότερο- δεν έχει μικρό μάνατζερ. Περίπτωση να φάει πάγκο και να το δεχθεί ο Ραϊόλα το αποκλείω. Ή θα πουληθεί ή θα παίζει αλλού. Είναι βαρύ κορμί και σχετικά αργό για εξτρέμ ή οχτάρι. Έχει όμως καλή τεχνική και προστατεύει την μπάλα, άρα τον σκεφτόμαστε για δεκάρι. Μπροστά του έχει Πέλκα, Μπίσε, Ουάρντα. Για μένα στο 10 θεωρώ ότι είναι χειρότερος και από τους τρεις, αλλά και από τον έναν μόνο να ήταν, πάγκο δεν θα κάτσει. Καλό θα ήταν να πάει σε μια μεσαία- μικρή ομάδα στο καμπιονάτο (όπου έκανε και όνομα), έστω και χωρίς να πιάσει τα λεφτά που περιμένουμε, για να έχουμε ησυχία. Με δεδομένο ότι ο Ρουμάνος (σύμφωνα με τα λεγόμενα του μπαμπά) έχει βλέψεις για Ιταλία όπου ο Ραϊόλα λύνει και δένει, είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα πάει αυτή η υπόθεση.
Μπακ-απ του Πέλκα οι δύο αφάνες, οι οποίοι είναι χρήσιμοι γιατί μπορούν να παίξουν και πλάγια, ενώ ο Μπισε έδειξε ότι δέχεται και τον πάγκο. Ο Αιγύπτιος είναι περίεργη φάση, όμως η ομάδα πρέπει να κάνει προσπάθεια να τον αφομοιώσει. Αν ήταν άλλη περίπτωση θα έλεγα να πάει στην ευχή της Παναγίας, αλλά μιλάμε για μεγάλο ταλέντο που αν μπει σε καλούπι θα μεγαλουργήσει.

ΕΞΤΡΕΜ – ΠΛΑΓΙΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Όλη την χρονιά ακούγαμε ότι η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι από τα άκρα και θα περίμενε κανείς ότι τα βασικά εξτρέμ μας (Μακ-Κάμπος) πετάνε φωτιές. Η αλήθεια είναι ότι ο φετινός ΠΑΟΚ είχε πλάγια μπακ επιπέδου Τσάμπιονς Λίγκ και πλάγιους επιθετικούς πολύ υποδεέστερους. Αυτό το «σωστός τακτικά» για τον Κάμπος έχω βαρεθεί να το ακούω. Τι να το κάνω που γυρνά και μαρκάρει όταν στην επίθεση δεν μπορεί να ντριπλάρει τον αντίπαλο στο ένας εναντίον ενός; Στην Ελλάδα όπου 8 στα 10 παιχνίδια θα σε παίξουν σφιχτή άμυνα, για να την φέρεις σε ανισορροπία πρέπει κάποιος επιθετικός μας να περνά αντίπαλο. Βαρέθηκα να βλέπω τον Μάτος να μπαίνει στην περιοχή μετά από ντρίπλες και τον Κάμπος να του δίνει απλώς την μπάλα και να περιμένει απ΄έξω. Εκείνος ο Μακ πάλι, ώρες-ώρες λες και κολλάει το μυαλό του. Είναι πεισματάρης (του το αναγνωρίζω), αλλά φτάνει; Σεντράρει ο Αντρέ και ο Μάτος και 8/10 φορές η μπάλα πάει στο «ακριβώς», σεντράρουν οι Μάκ-Κάμπος και 8/10 φορές η μπάλα πάει στο «περίπου». Άμα έχεις έναν φορ σαν τον Πρίγιοβιτς αυτό το «ακριβώς» και το «περίπου» έχουν μεγάλη σημασία.
Η άποψή μου είναι ότι δεν έχουν θέση. Ο Ενρίκε να γυρίσει (ούτε αυτός έχει ιδιαίτερα την ντρίπλα ή την σέντρα, αλλά είναι ταχύτερος του Κάμπος και μπορεί να δημιουργεί ανακατωσούρα). Το πρόβλημα μ΄αυτόν είναι οι κάρτες, σχεδόν όλες αχρείαστες. Ας βάλουν όρο στο συμβόλαιο άμα τρώει αχρείαστη κάρτα να πληρώνει πρόστιμο και να γυρίσει. Είναι και λίγο τρελός, απ΄αυτούς που αρέσουν στην εξέδρα.
Ναι και στην επιστροφή Μυστακίδη για πολλούς λόγους: πρώτ΄απ΄όλα για να δείξεις στους Έλληνες παίκτες της Σουπερλιγκ ότι ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνά έναν παίκτη του όταν τραυματίζεται σοβαρά (το έκανε και η ΑΕΚ με την ανανέωση συμβολαίου του Μάνταλου, τέτοιες κινήσεις «μετράνε» όταν έρχεται η ώρα των μεταγραφών). Δεύτερον γιατί το αξίζει, παλεύει και πρέπει να ανταμειφθεί. Πιστεύω ότι σαν πλάγιος ή δεύτερος επιθετικός έχει το γκολ περισσότερο από τους προηγούμενους.
Λοιπόν Ενρίκε, Ουάρντα, Μπισε, Μυστακίδης και μια μεταγραφή ποιοτική είναι η πρότασή μου.

ΦΟΡ
Όπως είπα παίζει και ο Μυστακίδης. Ο Κουλούρης να πάει δανεικός για να εξελιχθεί. Δεν με νοιάζει αν δεύτερος θα είναι ο Πούκι ή ο Κόντε αν μείνει ο Πρίγιοβιτς. Αλλά…………
Και ερχόμαστε στο ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Πιστεύω ότι ο Πρίγιοβιτς θα φύγει. Για να μην προσβάλω την ομάδα μου θα πω ότι δεν είμαστε ακόμη τόσο ελκυστικό κλαμπ, ώστε να κρατάμε «επαγγελματίες» τύπου Πρίγιοβιτς. Η τιμή του είναι ψηλά μετά από τέτοια χρονιά και υπάρχει πιθανότητα (λόγω μουντιάλ) να πάει ψηλότερα. Η πορεία του δείχνει ότι πάει πάντα στο μεγαλύτερο συμβόλαιο-πρωτάθλημα. Θα το βρει εύκολα εκτιμώ και αν το αποφασίσει, δεν έχουμε πολλές δυνατότητες παρά μόνο να πάρουμε όλη την ρήτρα. Είναι κρίμα γιατί ο Πρίγιοβιτς της σεζόν 2017-2018 (δεν ξέρω τι θα κάνει στο μέλλον αν μείνει) ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ._ (και τους έχω δει σχεδόν όλους μετά το 1970).
Ξέρω ότι ακούγεται κάπως, αλλά είναι 100% πραγματικότητα. Το βασικό στοιχείο ενός καλού σέντερ (πέρα από αθλητικά στοιχεία) είναι η ψυχραιμία. Θυμηθείτε τον Κλόζε. Νόμιζες ότι είναι σε μόνιμη νιρβάνα και έφτασε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των παγκοσμίων κυπέλλων. Ο κοτσίδας είναι απίστευτα ψύχραιμος τύπος. Στον τελικό χάνει πέναλτυ, εύκολα τετ-α-τετ και λες τον έχει πάρει από κάτω. Και έρχεται το 92 και κάνει αυτό που κάνει: 9/10 θα πάνε ντουγρού να σκοτώσουν το τέρμα να βγάλουν το άχτι τους, να σπάσει η γκίνια. Απλά και όμορφα σημαδεύει το άνοιγμα ανάμεσα στο τέρμα και τον αμυντικό και την δίνει στον Πέλκα. Θέλει πολύ καθαρό μυαλό μετά από ένα τέτοιον ανάποδο για σένα αγώνα να το κάνεις αυτό. Συγκρίνετέ το με το τι κάνει ο Μακ (λίγο πιο κλεισμένος βέβαια) λίγα λεπτά νωρίτερα.
Από την αρχή είπα ότι πετύχαμε λαβράκι (και μπράβο σ΄αυτόν που τον έφερε). Γελούσα όταν έλεγαν διάφοροι ΑΡΔ ότι δεν παίζει εκτός περιοχής ή ότι δεν παίζει για την ομάδα. Έχει κάνει άπειρες ασίστ με το κεφάλι (κάποιες γίνανε και γκολ) από θέσεις που θα μπορούσε να κάνει ο ίδιος τελικές. Τι να θυμηθώ; Το δεύτερο γκολ στην Λεωφόρο (πως θα βάλει τέτοιο γκολ φορ που δεν παίζει εκτός περιοχής;), το 1-2 που κάνει με τον Πέλκα στο ΚΕΝΤΡΟ στην ευκαιρία του μικρού στον τελικό; Μακάρι να μείνει και (το κυριότερο) να μείνει ικανοποιημένος, αλλά εκτιμώ ότι θα φύγει.
Επομένως μάλλον θα χρειαστούμε και δεύτερο φορ για την θέση του κοτσίδα. Όμως η θέση του φορ είναι η πιο δύσκολη στο ποδόσφαιρο, δεν είναι σαν τα εξάρια που ανέφερα πιο πάνω. Μπορεί να δώσεις πολλά λεφτά και να πάνε στον βρόντο. Θέλει καλό σκάουτινγκ και άνθρωπο που να ταιριάξει με τα χνώτα της ομάδας.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Του βγάζω το καπέλο, δεν τον πίστευα. Τους έκανε ομάδα και μπράβο του. Καλά κάνει και μιλάει συνεχώς για το κλεμμένο πρωτάθλημα, ας τον λένε γραφικό, λέει την αλήθεια και τους πονάει τους χαμουτζήδες. Θα πρέπει να λέει συνέχεια και στην σεζόν 2018-2019 ότι μας κλέψανε και ότι ξεκινήσαμε με -2, να περάσει σε όλους ότι ο ΠΑΟΚ αδικήθηκε χοντρά. Είναι θέμα πολιτικής αλλά και πρόληψης, κάθε μέρα επικοινωνιακά να τους βομβαρδίζεις, γιατί αν δουν ότι το ξεχνάς το πιθανότερο είναι να σε ξαναδικήσουν με κάθε τρόπο.
Πιστεύω ότι του χρόνου τέτοιον καιρό θα πανηγυρίσω μέσα στην Τούμπα το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας μας (ήμουνα μέσα με την ΑΕΚ το 1976 και τον Παναθηναϊκό το 1985, ελπίζω πρώτα ο θεός να είμαι και του χρόνου)
Ωραίος !!
Σοβαρές τοποθετήσεις με Επιχειρήματα
Συμφωνώ σε όλα
Άβαταρ μέλους
janellsis

Δημοσίευση από janellsis »

Cocobill έγραψε:
Χόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε:
ΕΞΤΡΕΜ – ΠΛΑΓΙΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Όλη την χρονιά ακούγαμε ότι η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι από τα άκρα και θα περίμενε κανείς ότι τα βασικά εξτρέμ μας (Μακ-Κάμπος) πετάνε φωτιές. Η αλήθεια είναι ότι ο φετινός ΠΑΟΚ είχε πλάγια μπακ επιπέδου Τσάμπιονς Λίγκ και πλάγιους επιθετικούς πολύ υποδεέστερους. Αυτό το «σωστός τακτικά» για τον Κάμπος έχω βαρεθεί να το ακούω. Τι να το κάνω που γυρνά και μαρκάρει όταν στην επίθεση δεν μπορεί να ντριπλάρει τον αντίπαλο στο ένας εναντίον ενός; Στην Ελλάδα όπου 8 στα 10 παιχνίδια θα σε παίξουν σφιχτή άμυνα, για να την φέρεις σε ανισορροπία πρέπει κάποιος επιθετικός μας να περνά αντίπαλο. Βαρέθηκα να βλέπω τον Μάτος να μπαίνει στην περιοχή μετά από ντρίπλες και τον Κάμπος να του δίνει απλώς την μπάλα και να περιμένει απ΄έξω. Εκείνος ο Μακ πάλι, ώρες-ώρες λες και κολλάει το μυαλό του. Είναι πεισματάρης (του το αναγνωρίζω), αλλά φτάνει; Σεντράρει ο Αντρέ και ο Μάτος και 8/10 φορές η μπάλα πάει στο «ακριβώς», σεντράρουν οι Μάκ-Κάμπος και 8/10 φορές η μπάλα πάει στο «περίπου». Άμα έχεις έναν φορ σαν τον Πρίγιοβιτς αυτό το «ακριβώς» και το «περίπου» έχουν μεγάλη σημασία.
Η άποψή μου είναι ότι δεν έχουν θέση. Ο Ενρίκε να γυρίσει (ούτε αυτός έχει ιδιαίτερα την ντρίπλα ή την σέντρα, αλλά είναι ταχύτερος του Κάμπος και μπορεί να δημιουργεί ανακατωσούρα). Το πρόβλημα μ΄αυτόν είναι οι κάρτες, σχεδόν όλες αχρείαστες. Ας βάλουν όρο στο συμβόλαιο άμα τρώει αχρείαστη κάρτα να πληρώνει πρόστιμο και να γυρίσει. Είναι και λίγο τρελός, απ΄αυτούς που αρέσουν στην εξέδρα.
Ναι και στην επιστροφή Μυστακίδη για πολλούς λόγους: πρώτ΄απ΄όλα για να δείξεις στους Έλληνες παίκτες της Σουπερλιγκ ότι ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνά έναν παίκτη του όταν τραυματίζεται σοβαρά (το έκανε και η ΑΕΚ με την ανανέωση συμβολαίου του Μάνταλου, τέτοιες κινήσεις «μετράνε» όταν έρχεται η ώρα των μεταγραφών). Δεύτερον γιατί το αξίζει, παλεύει και πρέπει να ανταμειφθεί. Πιστεύω ότι σαν πλάγιος ή δεύτερος επιθετικός έχει το γκολ περισσότερο από τους προηγούμενους.
Λοιπόν Ενρίκε, Ουάρντα, Μπισε, Μυστακίδης και μια μεταγραφή ποιοτική είναι η πρότασή μου.

Άψογη ανάλυση-παραδίδεις μαθήματα ύφους και επιχειρηματολογιας. Ευγε!
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Χόλγκερ Τρίμχολντ: απολαυστικός. Πολύ ωραία ανάλυση
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε μια αρδια (στο sdna την είδα) οτι μας έχει προταθεί ο 29χρόνος διεθνής ιβοριανος Wilfried Bony της Swansea.Πολύ δύσκολα να ισχύει.Απλώς το αναφέρω(για αποφυγή παρεξηγήσεων)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Όποιος θέλει να αποδώσει εύσημα στον Χόλγκερ Τρίμχολντ, ας μην το κάνει με παράθεση για να μην γίνει πολύ μακριά η σελίδα, ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

μόνο αν φύγει ο πρίγιο θα μπορούσε να γίνει
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Πάντως δε ξέρω πόσο εύκολο είναι να βρεις επιθετικό που να ξέρει ότι θα ναι Μπακ απ του Πριγιο και να δεχτεί να έρθει ας του δίνουν και το συμβόλαιό που θέλει!Δηλαδή ξέρει απτην αρχή εκεί έχει Πριγιοβιτς! Πάντως εννοείτε ότι όσο μεγαλύτερο βεληνηκες έχει το όνομα του επιθετικού για μας τόσο πιο καλά είναι και για μας!
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Πάντως για τον Ιντρισα Ντουμπια που ακούστηκε με κλειστά μάτια! Επένδυση χαφ ψηλός και σκυλί με πνευμονία πιτσιρικάς! Τον αγοράζεις τον δίνεις ένα χρόνο δανεικό σε κανέναν Ατρόμητο Πανιώνιο και του χρόνου τον παίρνεις έτοιμο! Πολύ καλός Παίκτης!
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Ειχε πάρει το ματι μου στην forza οτι ο Μπονι είχε προταθει σε μας ,οσφπ και αεκ πριν 2-3 βδομαδες.
Το χε γράψει ο πλιατσικας που γραφει και στη ωρα που το βγαλε σημερα.και οτι η τιμη του ειναι 2 χαρτια.

Για τον Ντουμπια που λετε χθες δεν το διεψευσε η παε; και αν είναι να παμε σε αυτο το στυλ προτιμώ τον Αβονίγι
που είχε ακουστεί https://www.transfermarkt.com/taiwo-awo ... ler/295313
boogeyman77
Επικοινωνία:

Ο Ντουμπια έχει συμβόλαιο εως το 2021 με Άντερλεχτ.20 χρόνων διεθνή πόσα μπορεί να ζητήσουν;οι Βέλγοι ξέρουν να πουλάνε ακριβά.Εμένα καλή περίπτωση μου μοιάζει ο Prcic που μένει ελεύθερος απο Ρεν και στα φορ για μπακ απ (και μόνο) του Prijo ο Bahoken του Στρασβούργου
boogeyman77
Επικοινωνία:

thanasakiss4 έγραψε:Ειχε πάρει το ματι μου στην forza οτι ο Μπονι είχε προταθει σε μας ,οσφπ και αεκ πριν 2-3 βδομαδες.
Το χε γράψει ο πλιατσικας που γραφει και στη ωρα που το βγαλε σημερα.και οτι η τιμη του ειναι 2 χαρτια.

Για τον Ντουμπια που λετε χθες δεν το διεψευσε η παε; και αν είναι να παμε σε αυτο το στυλ προτιμώ τον Αβονίγι
που είχε ακουστεί https://www.transfermarkt.com/taiwo-awo ... ler/295313
Στην αεχ με τι θα τον πληρωσουν;με χρημα μονοπολις;
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

doumbia?
και αμυντικό χαφ και ξένος?
δεν το βλέπω
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Χόλγκερ Τρίμχολντ, συμφωνώ σε όλα, πλην του ότι ο Τζάλμα δεν έχει το 1 VS 1, άσχετα αν δεν το πολυδοκιμάζει...
Αν ανέφερες ότι όταν βλέπει την εστία παθαίνει ένα ταράκουλο στο γκολ, αντίθετα απ τον Πρίγιο, θα συμφωνούσα...
Αν φύγει, θέλω πολύ να δω τα νούμερα του Μάτος, όποιος και να είναι ο αντικαταστάτης του Τζάλμα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 03 Ιουν 2018, 11:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εγω απογοητεύτηκα απο λημνιο όσον αφορά αυτο το κομματι
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

boogeyman77 έγραψε:Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε μια αρδια (στο sdna την είδα) οτι μας έχει προταθεί ο 29χρόνος διεθνής ιβοριανος Wilfried Bony της Swansea.Πολύ δύσκολα να ισχύει.Απλώς το αναφέρω(για αποφυγή παρεξηγήσεων)

δε νομίζω παρά τα άσχημα στατς του πέρσι ότι θα ερχόταν ελλάδα αυτός ο παίχτης

κατ αρχήν είναι δυνατός και αθλητικός όπως σχεδόν όλοι οι αφρικανοί κλασικοί στράικερ αλλά δεν έχει την τσαπατσουλιά που έχουν όλοι αυτοί είναι παρά πολύ καλός παίχτης για το επίπεδο μας και δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να αποκτηθεί.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”