Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
alp920

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από alp920 »

astronaut έγραψε: Εσύ να απαντήσεις στον εαυτό σου τί κάνουν οι δύο χασοδίκες στην ΠΑΕ. Τί κατάφεραν στην ΕΠΟ & στο ΚΑΣ & στην υπόθεση Δώνη?..
Τι ακριβώς θα μπορούσαν να κάνουν σε αυτές τις 2 περιπτώσεις?
Στην πρώτη περίπτωση είχαν ολόκληρο το σύστημα εναντίον τους που είχε ήδη έτοιμη την απόφαση.Και εκατό δικηγόρους να είχαμε η απόφαση θα ήταν ίδια.
Στην δεύτερη περίπτωση υπήρχε η έπαρση του μεγαλομετόχου που δεν άκουγε κανέναν και μουλάρωσε, γιατί νόμιζε ότι θα μαμάει και θα δέρνει με τα λεφτά του και με το όνομα του ,συνηθισμένος από άλλα καθεστώτα.Δεν έκλεισε η ιστορία από νωρίς όπως έπρεπε,δεν έκλεισε ούτε την τελευταία ώρα στο δικαστήριο με πολύ πιο ευνοικούς όρους για εμάς.Δεν συζητώ για τα εγκληματικά λάθη του τύπου μηνύματα Τσιστιακώφ.
Σε μια ιστορία που είχαμε ΑΔΙΚΟ. Νομικά δεν υπήρχε περίπτωση να μην δικαιωθεί ο Δώνης.
Όμως αυτά όλα μάλλον ψιλά γράμματα είναι.Απλά πετάμε κουβέντες για να δημιουργούμε εντυπώσεις.
Τα παραδείγματα σου αυτά είναι εντελώς άκυρα. Ή βρες κάτι άλλο να γράψεις για αυτούς τους δύο που να έχει βάση,ή αντέκρουσε όσα γράφω λογικά και εμπεριστατωμένα.
Συγνώμη για το οφ τόπικ,απλά δεν μου αρέσει να βλέπω συνοπαδούς μου να γράφουν ότι
να 'ναι. Στην τελική διαβάζει πολύς κόσμος το τόπικ του προπονητή και εφόσον αυτό το σχόλιο δεν σβήστηκε πρέπει να απαντηθεί γιατί δημιουργεί εντυπώσεις σε όσα παιδιά δεν ξέρουν.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Έχω απαντήσει με νέο τόπικ στα διοικητικά. Το ύφος της απάντησής μου είναι ανάλογο με το ύφος του αστροναύτη. Τα παιδιά (οι mods) δεν έχουν αποφασίσει αν το τόπικ που άνοιξα θα παραμείνει και προς το παρόν είναι κλειδωμένο. Αν αποφασίσουν να διαγράψουν κάποια σημεία που τους φαίνοται εριστικά, δεν έχω (μεγάλο) πρόβλημα. Η απάντηση όμως πρέπει να παραμείνει.
Και αν δεν μείνει, θα ξαναπώ εδώ ότι ιστορίες περί 4, ψυχολογίας και ψωμιών δεν δέχομαι από ΚΑΝΕΝΑΝ. Ειδικά από εξωγήινους.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Φίλε Stalker, δεν είναι ανάγκη να συνεχίζεται η ιστορία... Είπες τα δικά σου, θα πει και αυτός, θα ξαναπείς, κανείς σας δεν θα καταφέρει τίποτα...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Πόσο μιζεροι έχουμε γίνει σα λαός ή μάλλον μας έκαναν.Τέτοια πορεία η ομάδα έχει να κάνει 30 χρόνια, μοιράζει 4αρες δεξια κι αριστερά κι εμείς μιρλα γκρίνια και φαγωμαρα .ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ,τα καλά στον ΠΑΟΚ και στη ζωή γενικότερα κρατάνε λίγο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

The_Stalker έγραψε:Έχω απαντήσει με νέο τόπικ στα διοικητικά. Το ύφος της απάντησής μου είναι ανάλογο με το ύφος του αστροναύτη. Τα παιδιά (οι mods) δεν έχουν αποφασίσει αν το τόπικ που άνοιξα θα παραμείνει και προς το παρόν είναι κλειδωμένο. Αν αποφασίσουν να διαγράψουν κάποια σημεία που τους φαίνοται εριστικά, δεν έχω (μεγάλο) πρόβλημα. Η απάντηση όμως πρέπει να παραμείνει.
Και αν δεν μείνει, θα ξαναπώ εδώ ότι ιστορίες περί 4, ψυχολογίας και ψωμιών δεν δέχομαι από ΚΑΝΕΝΑΝ. Ειδικά από εξωγήινους.
Το τοπικ δε θα ανοιξει...
Τοπικ το οποιο στηριζεται σε ικασιες και πραγματα που δεν αποδεικνυονται και υφακι εγω τα ξερω ολα δε στηριζεται απο το φορουμ.
Οποιος ξερει κατι το λεει αν θελει να ενημερωσει και τους αλλους,χωρις εξυπνακιστικες μεθοδους και χωρις υπαινιγμους και χωρις τιποτα.Επειδη ομως δεν θελει εδω δε θα μεινει τετοιο τοπικ.Δεν αναφερομαι στη δικη σου απαντηση,αλλα στου αστροναυτη.
Ας το κλεισουμε γενικα το θεμα γιατι μονο προβλημα δημιουργει.Οποιος δε θελει γηπεδο μην παει.Κακο του δικου του κεφαλιου.Η μιζερια ειναι το μονο ευκολο στην Ελλαδα πλεον.99 στους 100 μιζεριαζουν.
Το κλεινω και εγω εδω.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Αδερφος- Πατερας - φύλακας ΑΓΓΕΛΟΣ
Άβαταρ μέλους
fwtis

Δημοσίευση από fwtis »

Λιγο ποιο νωρίς ήθελα την αλλαγή του Γυπα.
Πάμε Αγγελάρα!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

RESPECT!
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Στο +5 δεν μας θυμάμαι ποτέ.Μπράβο ρε Άγγελε.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Κράτα μας........
Άβαταρ μέλους
sotiris1960
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sotiris1960 »

Ευχαριστω ρε ΑΓΓΕΛΕ για τη χαρα που ζω και κρατα οσο μπορεις ζωντανα τα ονειρα μας. :pano:
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Αγγέλε μας πως δε σε διωξαμε μετά από ζιμπρου κ καλλονή. Γιατί μόνο σε ένα άνθρωπο που αγαπάει τόσο πολύ τον ΠΑΟΚ μπορουμε να φερθουμε με τόση σκληρότητα.

Συνέχισε να διδασκεις ΠΑΟΚ (κιμπαριλικι- τιμιότητα - αγώνα - δικαιοσύνη )

Αυτό που με τρομάζει είναι πως θα συνεχίσουμε χωρίς τους 60-70 αρηδες πατεράδες μας μαζί με σένα, που κανατε τη λέξη γαβρος ταυτόσημη με τις λέξεις ΣΦΑΛΙΑΡΑ και ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ.

Ακόμη κι αν σε διώξουν πάλι οι σαλιαρηδες μιζαδοροι εκσυγχρονιστες έχεις κερδίσει και με το παραπάνω μια θέση στο πάνθεον, στην Ιστορία μας χέρι χέρι με τον Λοραντ

Που να το φανταζοσουν όταν του βγαζες το λαδι. . .
Άβαταρ μέλους
Pa0ki

Δημοσίευση από Pa0ki »

Μεγάλο φάουλ η χρησιμοποίηση του Ρατς, ελπίζω τουλάχιστον να μη χάσει το ματς με Βάζελο
Συνέχισε τη καλή δουλειά
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

zoran έγραψε:Αγγέλε μας πως δε σε διωξαμε μετά από ζιμπρου κ καλλονή.
Σκέψου τι εκρηκτική κατάσταση θα υπήρχε τώρα στην ομάδα.Ολοι θα μας φταίγανε Ζησης,Ιβαν,Ζαγόρ,το Μαράκι ,οι παίκτες,ο Χουμπ κι οι καντινιέρηδες εξω απ την Τούμπα .Γι αυτό οι προπονητές δε πρέπει να αλλάζουν σα τα πουκάμισα στο τρίμηνο .Χρειάζονται χρόνο (ασχετα αν ο "τρελός" έσπασε τα κοντέρ) για να δείξουν τη δουλειά τους.
Το οτι έιναι καλός προπονητής το πιστεύαμε κάποιοι ,τωρα το βλέπουν όλοι.Το θέμα είναι αν θα μπορέσει να διαχειριστεί σωστα μια πορεία πρ..(απαγορευμένη λέξη) που μεχρι στιγμής δείχνει ξέφρενη.Δε θ αντέξουμε μεχρι τελους σε αυτούς τους ρυθμούς.Η κόπωση είναι παραπάνω απο εμφανής ήδη απ το προηγούμενο παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Άγγελε , στα αρχεία μου η Ευρώπη κ το κύπελλο.

Κατά τα άλλα....., ευχαριστώ..... :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”