Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
jpower73

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από jpower73 »

Πήρε Αμπντουλάγεφ ο Πανιώνιος
29/12/2011, 20:34

Έτσι γίνονται οι δουλειές. Ήρθε, προπονήθηκε, άρεσε και αποκτήθηκε ο Αράς Αμντουλάγεφ. Ο 19χρονος μέσος της Έβερτον θα αγωνιστεί με την φανέλα του Πανιωνίου ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν αφού έπεισε για την αξία του και ο Άκης Μάντζιος έδωσε το «οκ» για την μεταγραφή του.

Ο Αμπντουλάγεφ μέχρι τώρα αγωνιζόταν δανεικός στην Νέφτσι Μπακού κάνοντας 13 συμμετοχές και σκοράροντας 3 γκολ. Η Έβερτον όμως έκρινε καλύτερο για την καριέρα του νεαρού Αζέρου να τον δανείσει στον Πανιώνιο. Ο Αράς Αμπντουλάγεφ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας του.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.sport-fm.gr/article/524282?utm_medium=feed&utm_source=yahoo&utm_campaign=yahoo_rss
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Έχω την εντύπωση οτι είχε ακουστεί και για μας αυτός...;
Άβαταρ μέλους
jpower73

Φάνηκαν υποψήφιοι επενδυτές για την ΑΕΚ...
ΕΘΝΟΣΠΟΡ 29/12/2011

Ο Λυμπερόπουλος επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης

Ο Σταύρος Αδαμίδης βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες στο Ντουμπάι για να συζητήσει με τους υποψήφιους επενδυτές

Νέα δεδομένα τα οποία ανεβάζουν στα ύψη... τον υδράργυρο γύρω από τα ιδιοκτησιακά της ΠΑΕ ΑΕΚ προέκυψαν το τελευταίο 24ωρο, με τον Σταύρο Αδαμίδη να αποκαλύπτει στη χθεσινή, τακτική Γενική Συνέλευση την εκδήλωση ενδιαφέροντος από δύο νέα (διαφορετικά) επενδυτικά funds με έδρα το Ντουμπάι, στο οποίο βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες για να συναντηθεί με τους υποψήφιους επενδυτές.

Oμως η... κούρσα της διαδοχής στην ΠΑΕ ΑΕΚ έχει γίνει ακόμη πιο συναρπαστική με το «μπάσιμο» του εφοπλιστή που εκπροσωπείται από τους παλαιούς παράγοντες της ομάδας (Νίκος Στράτος, Γιώργος Κασσαβέτης) και για τον οποίο είχε γράψει το «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» ότι θα «χτυπήσει» μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων! Το «χτύπημα», λοιπόν, έγινε με τον Νίκο Στράτο να επικοινωνεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ και να του ζητάει ραντεβού με τον επιχειρηματία που εκπροσωπεί για αύριο το βράδυ ή την ερχόμενη Δευτέρα, στο οποίο και θα του καταθέσει επίσημη πρόταση για την ΠΑΕ ΑΕΚ!

Ο εφοπλιστής (γύρω από την κίνηση του οποίου έχουν συσπειρωθεί με πρωτοβουλία του Ν. Στράτου παλιές δόξες της ΑΕΚ όπως ο Μαύρος, ο Μανωλάς, ο Τσιάρτας, ο Ατματσίδης και ο Καραγκιοζόπουλος) είναι Ελληνας με ρίζες από την Κωνσταντινούπολη (από την πλευρά της μητέρας του), ηλικίας μεταξύ 48 και 50 ετών, ζει στην Αθήνα και δραστηριοποιείται σε Αφρική και Ασία. Η οικονομική επιφάνειά του είναι τέτοια που μπορεί να προσφέρει μια βιώσιμη λύση στην ΠΑΕ ΑΕΚ, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες προτίθεται να ρίξει... με το «καλημέρα» 10 εκατ. ευρώ για να εξοφληθούν στο ακέραιο ποδοσφαιριστές και υπαλληλικό προσωπικό (αλλά και να ανανεώσει ο Κ. Μανωλάς)! Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΕΘΝΟΣΠΟΡ», παρακολουθεί συχνά τους αγώνες της ΑΕΚ και αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα για πάρει την ΑΕΚ όταν διάβασε στον Τύπο ότι ο Πανιώνιος κατέθεσε αίτηση πτώχευσης σε βάρος της Ενωσης για ένα χρέος από τη μεταγραφή του Μάκου!

Ο Ελληνας εφοπλιστής έφθασε μέχρι τα γραφεία της MORGAN για να μάθει από πρώτο χέρι πώς πρέπει να λειτουργήσει για την αποπληρωμή του ομολογιακού δανείου και προσπάθησε αρχικά να βρει δίαυλο επικοινωνίας με τον Νίκο Νοτιά. Ομως αυτό στάθηκε αδύνατον, για να καταλήξει τελικά την περασμένη Πέμπτη στον Σταύρο Αδαμίδη, με τον οποίο μίλησε τηλεφωνικά χωρίς να αποκαλύψει το όνομά του.

Την ίδια ώρα ο Σταύρος Αδαμίδης ετοιμάζεται να προωθήσει από την πλευρά του άλλες δύο λύσεις που (του) προέκυψαν στα τέλη της περασμένης εβδομάδας. «Θα συναντηθώ με δύο ενδιαφερόμενους στο Ντουμπάι, με αραβικά funds συγκεκριμένα. Επιστρέφω στην Αθήνα την Παρασκευή. Προέκυψαν νέες προτάσεις, είναι μεταβατική αυτή η διοίκηση. Δεν έχει αλλάξει ο χαρακτήρας της. Παραμένει το όριο των 45 ημερών για εμάς» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, στη χθεσινή Γενική Συνέλευση προκάλεσε εύλογα ερωτηματικά η απόφαση των μετόχων να ανακοινώσουν (σε πρώτη φάση) την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 2,5 εκατ. ευρώ και όχι κατά 10 εκατ. με τα οποία συγκεντρώνει ένας νέος επενδυτής το 51% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ...
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Ο Κωνσταντινουπολιτης μήπως έχει τατουάζ το δικέφαλο;
Deja vu
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Βλεπω οι βαζελοι κοντευουν να μας ξεπερασουν στο θεμα " επενδυτες ".... Τσακας , αραβες , πριγκηπες και τωρα ξανα παλι οι αραβες στο προσκηνιο....
Καλα πανε ... Βεβαια εχουν πολυ δρομο ακομα να διανυσουν μεχρι να μας φτασουν ....

Τωρα που εγραψα για αραβες , θυμηθηκα εκεινο το λεσι τον σειχη που ηθελε να παρει τον ρουλη και τον πετυχαν ενα βραδυ στο βαρδαρη να τρωει κατι πιτογυρα .... :lol: :lol: :lol: :lol:
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ρωσοπόντιο βουλευτή κολητό του Πούτιν και του Αμπράμοβιτς ή βασιλιά των μαγιό της ....Σουηδίας δεν θα δουν ποτέ τα γατάκια. :lol: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

«Βόμβα» αποχώρησης!
Οι Πολωνοί... κάνουν άνω -κάτω τον Άρη τονίζοντας πως ο Μίχαλ Πρόμπιερζ αποχωρεί από τους «κίτρινους» λόγω οικονομικών προβλημάτων! Άγνοια δηλώνει η διοίκηση του συλλόγου που μέχρι χθες μιλούσαν για μεταγραφές.

Κοντά στην πόρτα της εξόδου από τον Άρη φαίνεται να είναι ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, σύμφωνα με τον πολωνικό Τύπο. Συγκεκριμένα, το sport.pl κάνει λόγο πως υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και δεν πληρώνονται παίκτες λόγω της οικονομικής κρίσης. Έτσι, αναφέρουν ότι αυτός είναι και ο βασικός λόγος που ο Πρόμπιερζ λίγους μήνες μετά την έλευσή του στην Ελλάδα αναμένεται να πάρει το δρόμο της επιστροφής στη χώρα του.

Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα τονίζει πως θα λύσει το συμβόλαιό του μέσα στην ημέρα. Επίσης, φιλοξενούνται και δηλώσεις του, στις όποιες επεσήμανε πως «τώρα έμαθα ότι οι παίκτες είναι εφτά μήνες απλήρωτοι» και αναφέρθηκε στην τραγική κατάσταση, που επικρατεί στο σύλλογο, κυρίως στο οικονομικό κομμάτι.

Άγνοια από Άρη

Από τον Άρη δηλώνουν άγνοια για τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα: «Πως άλλωστε να μη δηλώνουμε άγνοια για τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, από τη στιγμή που χθες το βράδυ διοίκηση και Πρόμπιερ ήταν μαζί και συζητούσαν τον σχεδιασμό της ομάδας».

http://www.gazzetta.gr/super-league/article/item/253668-vomva-apohoreses
Δεν ξέρω αν αληθεύει το ρεπορτάζ πάντως τα στοιχεία που δίνει ( 7 μήνες απλήρωτοι) είναι αληθινά.
Ο Κουλοχέρης έκανε προσφυγή για 300 χιλ. ευρώ και την κέρδισε.Και μάλιστα δεν δέχτηκε και τον διακανονισμό με την ΠΑΕ αρης.
Εκεί χάθηκε η μπάλα τελείως και αυτό πρέπει να μας παραδειγματίσει για το παρών και το μέλλον.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

geoavr έγραψε:

http://www.gazzetta.gr/super-league/article/item/253668-vomva-apohoreses
Δεν ξέρω αν αληθεύει το ρεπορτάζ πάντως τα στοιχεία που δίνει ( 7 μήνες απλήρωτοι) είναι αληθινά.
Ο Κουλοχέρης έκανε προσφυγή για 300 χιλ. ευρώ και την κέρδισε.Και μάλιστα δεν δέχτηκε και τον διακανονισμό με την ΠΑΕ αρης.
Εκεί χάθηκε η μπάλα τελείως και αυτό πρέπει να μας παραδειγματίσει για το παρών και το μέλλον.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Bέβαια κι εμείς χρωστάμε μισθούς 13 μηνών στον Σαλπιγγίδη με συνολικό ποσό λίγο πάνω απο 1 μύριο.
Πάλι καλά βέβαια (για την ΠΑΕ)γιατί για τον Σάλπι είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα,αφού αν προσφύγει δεν θα μπορεί να πατήσει ελληνικό χώμα για τα επόμενα 352 χρόνια,ενώ αν ΔΕΝ προσφύγει θα τρώει στην μάπα όλους εμάς με τις γιούχες και τα πανό.
Εδώ φτάσαμε. :evil:
Άβαταρ μέλους
jpower73

«Θέλω την ΑΕΚ και θα την πάρω»
30/12/2011, 16:46 |

Αποφασισμένος να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Βασίλης Ξενιάδης, στην πρώτη του συνέντευξη αφότου ακούστηκε το όνομα του να ενδιαφέρεται για την Ένωση.

Ο 46χρονος επιχειρηματίας μίλησε στο aek365.gr, είπε πως προτίθεται να βάλει τώρα 10 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της ομάδας, επισήμανε πως δεν υπολογίζει στα λεφτά που πρόκειται να εισπράξει η ΠΑΕ από την οικογένεια Ψωμιάδη, επιθυμία του είναι να τελειώσει άμεσα το deal ενώ τόνισε πως «έχω καύ.. με την ΑΕΚ».

Ο Βασίλης Ξενιάδης βρίσκεται στην Αθήνα και είναι έτοιμος να συναντηθεί με τον Σταύρο Αδαμίδη. «Θα πάω στο ραντεβού γιατί αυτό πρέπει να γίνει. Ξέρω την κατάσταση την ΑΕΚ. Θα τελειώσουμε σύντομα με αυτή την ιστορία. Θα πάω να πάρω την ΑΕΚ. Προσωπικά θα ακούσω τον Αδαμίδη, να δω τι έχει να μου πει. Θέλω να τελειώσουμε σήμερα ακόμα, εκτός κι αν ζητήσει λίγο χρόνο ο άνθρωπος, εφόσον βρήκε κάτι καλό εκεί που πήγε» ήταν τα πρώτα του λόγια.

Ο 46χρονος επιχειρηματίας δήλωσε κατηγορηματικά πως, «Θα βάλω τώρα 10 εκατ. ευρώ. Όχι 2,5 εκατ. ευρώ. 10! Και αυτά τα λεφτά θα πάνε στους παίκτες και τους υπαλλήλους που τους οφείλονται τόσα χρήματα».

Στην συνέχεια ξεκαθάρισε πως θέλει την ΑΕΚ και θα την πάρει. «Όταν ψάχνεις μία Α.Ε. μαθαίνεις τα πάντα. Οι δικηγόροι μου είναι νούμερο «ένα» στην Ελλάδα. Αν θέλω να αγοράσω μία επιχείρηση, γνωρίζω τα πάντα. Από τον Αύγουστο το ψάχνω για την ΑΕΚ. Τον κ. Νοτιά τον ψάχναμε μέσω του κ. Στράτου μέσω email, μέσω τηλεφώνου, δεν εμφανίστηκε ποτέ. Τώρα είναι ο Αδαμίδης εδώ. Αυτός να δω τι θα μου πει και πως θα μου τα πει. Εγώ είμαι ξεκάθαρος: Θέλω την ΑΕΚ και θα πάω να την πάρω. Δεν θα μας πάρει ώρα η συνάντηση».

Και επειδή ακούγονται πολλά για το παρελθόν του, ο Βασίλης Ξενιάδης είπε, «Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος. Ο κάθε ένας έχει τη δική του άποψη. Μακάρι να μου δοθεί η ευκαιρία να με κρίνουν στην ΑΕΚ. Είμαι ΑΕΚ από μικρό παιδί. Πολλοί με ξέρουν. Δεν με απασχολεί τι μπορεί να λένε, τώρα, αλλά μετά! Και για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα και το παρελθόν: Έχω έναν αδερφό. Καμία σχέση δεν έχω μαζί του. Είναι άλλος άνθρωπος. Δεν έχω καμία σχέση με τον Αγροτικό Αστέρα. Με τον Αίαντα Σαλαμίνας πήγαμε να κάνουμε το deal, έχω καλές σχέσεις με το Δήμαρχο. Δεν έγινε, όμως. Δεν υπήρχε η προοπτική. Όσο για τον Ηρακλή, κακός ο κ. Ρέμος έμπλεξε το όνομά μου, τότε. Οι απόπειρες που έγιναν είναι γιατί θέλαμε να εμπλακούμε επιχειρηματικά. Και να στο πω κι αλλιώς: Δεν είχαμε εμπειρία τότε. Όλη αυτή η εμπειρία συγκεντρώθηκε και τώρα μπορούμε. Έτσι πιστεύω. Στην ΑΕΚ θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Καλύτερα να ξεκινάς από χαμηλά και να προχωράς. Έχω φάει τη χλεύη από χαμηλά και τώρα δεν καταλαβαίνω τίποτα».

Ερώτηση τέθηκε και για τη δήλωση του Στέλιου Μανωλά, ο οποίος δημόσια ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να είναι στην «ομάδα» του εφόσον τελικά πάρει την ΑΕΚ. «Δεν γνωρίζω προσωπικά τον κ. Μανωλά. Ο κ. Στράτος του είχε μιλήσει. Δεν θέλει ο άνθρωπος, οκ, τέλος. Τι να κάνουμε; Και εσένα αν σου έκανα μία πρόταση θα μου έλεγες «ναι» ή «όχι». Ε, ο κ. Μανωλάς απάντησε όχι».

Λόγος έγινε και για τα χρήματα που περιμένει να εισπράξει κάποια στιγμή από την οικογένεια Ψωμιάδη η ΑΕΚ: «Δεν περιμένω τα λεφτά του Ψωμιάδη. Να το ξεκαθαρίσω Μπορεί να πάρει η ΑΕΚ λεφτά πίσω σε 10 χρόνια. Μπορεί να μη τα πάρει και ποτέ. Βλέπουμε όλοι ότι υπάρχουν καθυστερήσεις. Δεν θέλω τα λεφτά αυτά για να διοικήσω στην ΑΕΚ. Δεν τα υπολογίζω καν».

Για τον Βασίλη Ξενιάδη σημασία έχει το συναίσθημα και το δηλώνει στο κλείσιμο της συνέντευξης: «Θέλω να μπω στην ΑΕΚ 60% εξαιτίας συναισθήματος και 40% ως επιχειρηματίας. Εδώ στην πατρίδα μου το συναίσθημα το λέμε αλλιώς: Κα...λα! Αυτό έχω για την ΑΕΚ».

http://www.sport-fm.gr/article/524430?utm_medium=feed&utm_source=yahoo&utm_campaign=yahoo_rss
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Τρόμος έγραψε:Ρωσοπόντιο βουλευτή κολητό του Πούτιν και του Αμπράμοβιτς ή βασιλιά των μαγιό της ....Σουηδίας δεν θα δουν ποτέ τα γατάκια. :lol: :mrgreen:
Φιλε σε διαβεβαιωνω οτι ο σαββιδης ειναι υπερδυναμη
thanasisk79

Δημοσίευση από thanasisk79 »

εγω παντως βλεπω να σκαει μεγαλη φουσκα με τον και καλα επενδυτη ξενιαδη.. :
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πω πω τι παπάδες κυκλοφορούν στην Ελλάδα η πλάκα ειναι αυτο ήταν αποκλειστικό προνόμιο δικο μας τώρα μας ξεπέρασαν βαζελος και αεκατζηδες.....
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

jpower73 έγραψε:«Θέλω την ΑΕΚ και θα την πάρω»
30/12/2011, 16:46 |
Εδώ στην πατρίδα μου το συναίσθημα το λέμε αλλιώς: Κα...λα! Αυτό έχω για την ΑΕΚ».
Πωπω τρελλη απηχηση ειχε η συνεντευξη Ζαγορακη... :lol:
Άβαταρ μέλους
jpower73

«Τα βρήκαμε επί της ουσίας με τον Αδαμίδη»
30/12/2011, 19:56

Αίσιο τέλος είχε η συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον Βασίλη Ξενιάδη, καθώς οι δύο άνδρες κατέληξαν σε κατ’ αρχήν συμφωνία για τη μεταβίβαση του 51% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ έναντι 10.250.000 ευρώ! Ο επιχειρηματίας έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο της Ένωσης και αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από την διοίκηση του «Δικεφάλου». Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα όταν και θα υπάρξει νέα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών. Επιφυλακτική η πλευρά Αδαμίδη.

Το ραντεβού των δύο πλευρών που πραγματοποιήθηκε σε δικηγορικό γραφείο στο Κολωνάκι και από την αρχή φάνηκε το καλό κλίμα μέσα στο οποίο έγιναν οι συζητήσεις. Ο Νίκος Στράτος, ο οποίος είχε λειτουργήσει ως μεσολαβητής, φέρεται να είπε σε συνεργάτες του μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, πως ο δικός του ρόλος τελείωσε πλέον.

Ο κ. Ξενιάδης φέρεται να δεσμεύτηκε στην άμεση καταβολή ενός ποσού που κυμαίνεται στα 2,5-3 εκατ. ευρώ τα οποία θα μπουν στην ομάδα την ερχόμενη εβδομάδα αλλά δεν θα μείνουν για πολύ στα ταμεία αφού θα δοθούν προκειμένου να εξοφληθούν ποδοσφαιριστές, προπονητές και υπάλληλοι της «Ένωσης». Μάλιστα, δήλωσε στο aek365.gr πως τα "βρήκαν" σε όλα με τον Σταύρο Αδαμίδη.

«Τα βρήκαμε επί της ουσίας, με τον κύριο Αδαμίδη. Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει συνάντηση με τους δικηγόρους των δύο πλευρών για τα νομικά θέματα που δεν θα δημιουργήσουν κάποιο θέμα. Το θέμα θεωρείται λήξαν και να περιμένετε και τοποθέτηση επίσημη της ΑΕΚ. Νομικός έλεγχος δε θα γίνει, έχει γίνει. Όλα είναι καλά προχωράμε. Για τα λεφτά εννοείται ότι ισχύουν όσα είπαμε. Θα μπουν 10 εκατ. ευρώ. Και εδώ είναι το νομικό θέμα των δικηγόρων μας που πρέπει να κοιτάξουν. Θα μπουν 2,5 και 7,5 εκατ. ευρώ. Ο γάμος έγινε με... κουμπάρο τον Στράτο», ήταν τα λόγια του Βασίλη Ξενιάδη.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η μεριά του Ξενιάδη πανηγυρίζει και είναι έτοιμη να γιορτάσει τον... γάμο, δηλαδή να πάρει στα χέρια του την διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Από την μεριά του Σταύρου Αδαμίδη και της "κιτρινόμαυρης" διοίκησης υπάρχει επιφυλακτικότητα. Η επίσημη θέση της είναι πως έγινε το ραντεβού με τον ενδιαφερόμενο επενδυτή και τώρα περιμένουν τον Βασίλη Ξενιάδη να αποδείξει την οικονομική του οντότητα και να πληρεί τις προϋποθέσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για να αποκτήσει το 51% των μετοχών.

Αναλυτικά:

«Συναντηθήκαμε με τον κ. Βασίλη Ξενιάδη, όπως οφείλουμε να κάνουμε με τον κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ, παρουσία του κ. Χάρη Κοσμάτου και του κ. Νίκου Στράτου. Ξεκαθαρίστηκε στην πλευρά του κ. Ξενιάδη ότι για να αποκτήσει το 51% χρειάζεται να καταβάλει 10,25 εκατ. ευρώ μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και να πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού. Από την επόμενη εβδομάδα θα συνεργαστούν τα νομικά επιτελεία των δύο πλευρών για να ανταλλάξουμε τα απαραίτητα έγραφα».

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις που θα σηματοδοτήσουν ουσιαστικά την επόμενη ημέρα για τον «Δικέφαλο».

http://www.sport-fm.gr/article/524467?utm_medium=feed&utm_source=yahoo&utm_campaign=yahoo_rss
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Μονο που τις μετοχες της εχει η μοργκαν στανλευ κ ουχι ο αδαμιδης
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”