19. Βασίλης Κουτσιανικούλης

Άβαταρ μέλους
tad

Re: 19. Βασίλης Κουτσιανικούλης

Δημοσίευση από tad »

+++++++
στον Maximus.
Απλά πράγματα. Και αυτά ισχύουν για όλους τους παίχτες στο σύγχρονο ποδόσφαιρό ανεξαρτήτως ηλικίας
kos

Δημοσίευση από kos »

υπαρχουν παραδειγματα ταλαντουχων ποδοσφαιριστων που εκαναν ενα ξεπεταγμα???, στην συνεχεια εμειναν για 2 χρονια στασιμοι και ξαφνικα ξαναξεκινησαν να βελτιωνουν το παιχνιδι τους?

δυο ειναι για εμενα τα ενδεχομενα.
1) το παιδι δεν το ειχε ποτε και "μας ξεγελασε"
2) δεν δουλεψε καθολου. και εαν δεν δουλεψε με τον σαντος, δεν θα δουλεψει και με τον μπολονι.

το πως και το γιατι ας το σκεφτει μονος του. ποσο ακομη να τον περιμενει η ομαδα?
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Υπάρχουν. Το πρώτο παράδειγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο Παναγιώτης Κονέ.
Θεωρήθηκε μεγάλο ταλέντο στα 18 του, έγινε μάχη μεταξύ γάβρου και χανουμιού για την απόκτησή του και κατέληξε στην ομάδα που προπονούσε τότε ο Σάντος. Τρία χρόνια μετά, έχοντας μείνει στάσιμος, πήγαινε ελεύθερος στον Ηρακλή και η καριέρα του φαινόταν σε ελεύθερη πτώση.
Πέρσι μετακόμισε στην Μπρέσια, αναγεννήθηκε, κλήθηκε στην Εθνική και το όνομά του συζητιέται για Λάτσιο, Σαχτάρ και Ντινάμο Κιέβου, έστω και ως ρολίστας.

Έχει ακόμη χρόνο ο μικρός. Απλώς αυτός ο χρόνος τελειώνει...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

"Στάσιμος αν πάω δανεικός"

Την άποψη πως ένας ενδεχόμενος δανεισμός του σε Παναιτωλικό ή Κέρκυρα δεν θα τον βοηθήσει να βελτιωθεί εξέφρασε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε την επιθυμία του να παραμείνει στο «Δικέφαλο του Βορρά» και να συνεργαστεί με τον Λάζλο Μπόλονι, ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο που χρησιμοποιούταν ως βασικός από τον Μάκη Χάβο.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα "Εξέδρα", ο Έλληνας χαφ:

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής του: "Είναι αλήθεια πως έχω ενημερωθεί από τον κ.Κωνσταντινίδη για τις προτάσεις αυτές. Σίγουρα ο Παναιτωλικός και η Κέρκυρα με έχουν ζητήσει, ενώ μαθαίνω πως ο κόσμος στην Κρήτη θέλει να επιστρέψω στον Εργοτέλη. Η αλήθεια είναι πως εγώ το βλέπω κάπως διαφορετικά το όλο σκηνικό. Το να αγωνιστώ σε μια ομάδα που παίζει πολύ διαφορετικά από τον ΠΑΟΚ σε ανοιχτό γήπεδο , με πολλούς χώρους, και ύστερα από έναν χρόνο να επιστρέψω, είναι κάτι που δεν φαίνεται σοφό ούτε για εμένα ούτε για την ομάδα μου. Θεωρώ πως έτσι θα μείνω στάσιμος. Αυτού που έχω ζητήσει είναι να με δει ο κ.Μπόλονι και έπειτα να κρίνει αυτός αν μπορεί να με εκμεταλλευτεί, να μπορεί να βελτιώσει τις αδυναμίες μου και γενικά αν πιστεύει σε μένα".

ImageΓια την περίοδο που τον χρησιμοποιούσε βασικό ο Μάκης Χάβος: "Νομίζω πως πήγα σχετικά καλά σε εκείνη την περίοδο που ο προπονητής με εμπιστεύτηκε. Άρχισα να κατανοώ πιο καθαρά τι ζητάει από εμένα, έφυγε από πάνω μου η πίεση του να δείξω το κάτι παραπάνω και σε εκείνο το σημείο άρχιζα να πιστεύω πως μπορεί να πετύχω στην ομάδα. Ακόμη και σήμερα έχω αυτό το συναίσθημα. Το γιατί στη συνέχεια δεν χρησιμοποίησε, είναι θέμα δικό του και δεν μπορώ να το κρίνω αυτό".

http://www.paokmania.gr/articles/footba ... simos.html

σωστο τον βρισκω στο σκεπτικο παντως...πως θα βελτιωθει αν παει σε ομαδα χωριο που παιζει οπως ο τελης αναρχα με αντεπιθεσεις???απλα θα σημαινει οτι δεν υπολογιζεται πλεον...να τον δει ο μπολονι και θα δειξει αν μας κανει ή τελειωσε το παραμυθι οριστικα...
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Ενταξει Βασιλάκη, το καταλάβαμε οτι
εαν πας δανεικός, θα μείνεις στάσιμος.

Το αντιληφθήκαμε αν και έχουμε τις αντιρρήσεις μας.

Καμιά ιδέα έχεις για να βελτιωθείς, έστω 2%,
απ'αυτό που ήσουν τη μέρα που ρθες στον ΠΑΟΚ;

Καμιά ιδέα για να κριθείς ικανός ώστε
να παίξεις δύο ματς συνεχόμενα
και στη σούμα έστω και ένα ημίχρονο;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ισως να μην του τρωνε την θεση παικτες οπως ο ρομπερτ?
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ο σοφος λαός λέει πως "όποιος δεν έχει μυαλό, έχει ποδάρια.."
Εσύ ρε Βασιλάκη τι φάση δηλαδής...??
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

joshua έγραψε:Ισως να μην του τρωνε την θεση παικτες οπως ο ρομπερτ?
Άμα εμένα με αγοράζανε για 2 εκ και μου έτρωγε τη θέση ένας Ρομπερτ των 200 χιλ., τότε θα κρέμαγα τα παπούτσια μου..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Το παλικαρι ζητησε να τον κρινει ο μπολονι και αν δεν του κανει θα φυγει, που ειναι το κακο μπορει να μου πει καποιος?
Οκ του εχουμε προσαψει χιλια δυο λογω του ποσου που ξοδευτηκε γιαυτον που στη τελικη δε φταιει για τα λεφτα που εδωσε ο ΠΑΟΚ ,αλλα οχι και να τον σταυρωνουμε με την παραμικρη κουβεντα που θα πει.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Mε την ελευση του νεου προπονητη το καταλαβαινει και αυτος οτι εχει μια πρωτης τάξεως ευκαιρία να δειξει κάποια πράγματα και να βελτιωθεί..

Ειμαι της αποψης να μη δοθει δανεικος . Τουλάχιστον ας παει στη προετοιμασία και ας αξιολογηθεί από το Μπολονι
Και τον Αυγουστο, βλέπουμε
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Στα μυαλά είναι το κακό, bane! Προκαλεί όταν λέει ότι θα μείνει στάσιμος αν πάει δανεικός.

Κάνε μια σύγκριση, μιας και το κουβεντιάζαμε χτες, τον Savini με τον Κουτσιανικούλη. Κράζουμε τον έναν για τα 300, δε θα κράξουμε τον άλλον με τα 2?

Ναι, να τον δει ο Boloni και εκείνος να τον κρίνει και όχι εμείς με το μακρύ και το κοντό μας, αλλά όταν 3 χρόνια δεν.. μην προκαλείς!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν εχει καμια σχεση το ποσο μιας μεταγραφης με την αμοιβη ενος παικτη.Να ηταν το συμβολαιο του 2 να πω ναι.Κατα τα αλλα εχει απολυτο δικιο οταν λεει οτι δεν θα του προσφερει τιποτα να παει σε μια ομαδα με εντελως διαφορετικους στοχους και εντελως διαφορετικο στυλ ποδοσφαιρου.Οι αδυναμιες του τις οποιες προφανως με βαση τα λεγομενα του γνωριζει (αντιπαλες κλειστες αμηνες) δεν προκειται να δουλευτουν σε ομαδες επιπεδου κερκηρας.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Απλα ξεκαθαρισε λιγο ακομψα η αληθεια ειναι οτι δεν θελει να παει δανεικος.
Κρινετε ομως απο αυτα που λεει και ξερει πολυ καλα οτι αν δεν εκμεταλευτει και αυτη την ευκαιρια που ζητησε (θα την παρει νομιζω) θα εχει τελειωσει απο τον ΠΑΟΚ και απο τους φιλαθλους.
Μπορει και να μην του καιγεται καρφι για ολα αυτα,αν ειναι ετσι τοτε ναι θα φταιει το κεφαλι του και δεν προκειτε να παιξει μπαλα ουτε σε μικρομεσαιες ομαδες.
Άβαταρ μέλους
obanebane

joshua έγραψε:Δεν εχει καμια σχεση το ποσο μιας μεταγραφης με την αμοιβη ενος παικτη.Να ηταν το συμβολαιο του 2 να πω ναι.Κατα τα αλλα εχει απολυτο δικιο οταν λεει οτι δεν θα του προσφερει τιποτα να παει σε μια ομαδα με εντελως διαφορετικους στοχους και εντελως διαφορετικο στυλ ποδοσφαιρου.Οι αδυναμιες του τις οποιες προφανως με βαση τα λεγομενα του γνωριζει (αντιπαλες κλειστες αμηνες) δεν προκειται να δουλευτουν σε ομαδες επιπεδου κερκηρας.
Αυτο που γραφουν οι υπολοιποι ειναι οτι επρεπε να εκφρασει το παραπονο του και τις αντιρησεις του ιδιαιτερως και οχι δημοσια και θα συμφωνησω και εγω σε αυτο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το καταλαβαινω αλλα δεν νομιζω οτι ειπε κατι που δημιουργει προβλημα στην ομαδα,ισα ισα την επιθυμια του να μεινει εξεφρασε και να παλεψει για μια θεση και η αληθεια ειναι οτι συμπεριλαμβανομενου εμου του εχει ασκηθει πολυ σκληρη κριτικη και ουτε ποτε του δοθηκαν ευκαιριες αναλογες με αλλους παικτες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”