Έχει λίγους μήνες που εγχειρίστηκα. Συγνώμη...bristol έγραψε:καλα ρε τη προεδρινα εισαι εσυ αν δουλευεις πακετας,πακετου θες να πειςH_gynaika_tou_Proedrou έγραψε:Τι κάνω που πληρώνομαι; χαχαχα
Πακετάς είμαι ρε και θα γράφω την αλήθεια για τον ΠΑΟΚ μέχρι να πεθάνω. Γκέκε;
Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
-
H_gynaika_tou_Proedrou
Re: Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
- georgedoulk
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΤΕΟ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΓΟΥΜΕΝΟ!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΝΑΤΕ ΖΑΓΟΡΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ.
Δεν βλέπετε οτι απο πέρσι εχει βρωμίσει η δουλειά;;;
Αυτός είναι ο ρόλος της διοικησης Πρωτοδικείου;;;
Τα δυο τελευταία χρόνια ο Π.Α.Ο.Κ. είχε τα περισσότερα εσοδα στη συγχρονη ιστορία του και παρόλα αυτά "μπήκε μέσα". Πόσο "μέσα" αραγε;;; Γιατί δεν μας λέει κανείς;;; Τα λεφτά μας δεν διαχειρίζονται;;;
Αγωνιστικά είδατε καμία υπέρβαση;;;
Θεωρεί κανεις πετυχημένη μια διοικηση Πρωτοδικείου που δημιουργεί νέα χρέη;;; Που δεν ανταποκρίνεται στα ήδη υπάρχοντα;;; Που δεν μας ανακοινώνει πόσα τελικά ξοδεύει και που;;;
ΥΓ ο Ντέμης τέσσερα χρόνια αντεξε στην Α.Ε.Κ. και μέχρι τον τρίτο τον είχαν για ΘΕΟ. Μόλις πήγαν να τον κάνουν ελεγχο την κοπάνησε και ακόμα καλά καλά δεν ξέρουν πόσο χρέωσε την Π.Α.Ε. (που την πήρε και εντελώς καθαρή).
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΝΑΤΕ ΖΑΓΟΡΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ.
Δεν βλέπετε οτι απο πέρσι εχει βρωμίσει η δουλειά;;;
Αυτός είναι ο ρόλος της διοικησης Πρωτοδικείου;;;
Τα δυο τελευταία χρόνια ο Π.Α.Ο.Κ. είχε τα περισσότερα εσοδα στη συγχρονη ιστορία του και παρόλα αυτά "μπήκε μέσα". Πόσο "μέσα" αραγε;;; Γιατί δεν μας λέει κανείς;;; Τα λεφτά μας δεν διαχειρίζονται;;;
Αγωνιστικά είδατε καμία υπέρβαση;;;
Θεωρεί κανεις πετυχημένη μια διοικηση Πρωτοδικείου που δημιουργεί νέα χρέη;;; Που δεν ανταποκρίνεται στα ήδη υπάρχοντα;;; Που δεν μας ανακοινώνει πόσα τελικά ξοδεύει και που;;;
ΥΓ ο Ντέμης τέσσερα χρόνια αντεξε στην Α.Ε.Κ. και μέχρι τον τρίτο τον είχαν για ΘΕΟ. Μόλις πήγαν να τον κάνουν ελεγχο την κοπάνησε και ακόμα καλά καλά δεν ξέρουν πόσο χρέωσε την Π.Α.Ε. (που την πήρε και εντελώς καθαρή).
επεσε ψαλιδι...συνιστω προσοχη μην πεσει και μπανακι...
-
H_gynaika_tou_Proedrou
Οκ θες πληροφόρηση λοιπόν... Πάμε:black death έγραψε:Συγγνώμη αλλά αυτό δεν είναι η αλήθεια. Ένας αχταρμάς από υπονοούμενα είναι που, σε συνδυασμό με το χθεσινό περί BAOK και Ζκοριτάκι, περισσότερο μπερδεύουν παρά πληροφορούν.H_gynaika_tou_Proedrou έγραψε:Τι κάνω που πληρώνομαι; χαχαχα
Πακετάς είμαι ρε και θα γράφω την αλήθεια για τον ΠΑΟΚ μέχρι να πεθάνω. Γκέκε;
Στον ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν με την φυγή Βιτόλο. Η ομάδα δνε θα αποδυναμωθεί καθόλου καθώς ο Βιτόλο μείωνε και το μέο όρο ύψους. Γλιτώουν και τα εκατομμύρια ευρώ πυο έπαιρνε ο Ισπανός που άλλωστε δεν πρόσφερε τίποτα.
Έτσι ο ΠΑΟΚ κάνει κίνηση ματ που αφήνει ελεύθερος τον Ισπανό και θα φέρει παικταρά επιθετικό παγκόσμιας κλάσης. Την ίδια ώρα ο Αρίας που ο μεγάλος πρώην προπονητής του έβγαλε την Παναγία ετοιμάζεται να βγάλει μάτια και να κάνει τον Βιτόλο να ξεχαστεί .
Όσο για τον Ισπανό ο Παναθηναϊκός τον καλοβλέπει και στον ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν διπλά που θα πάει εκεί το παλτό...
ok tora euxaristimenos?
Ρε μεγαλε εσυ δεν εγραφες στο σπορτ24 να ουμε ?
Κυρία President δεν μας λες καλύτερα να πούμε τι θα γίνει αν και ο Κοντρέρας επιστρέψει από το Κοπα Καμπανα Λιμπερταδόρες να πούμε και δεν δεχτεί και αυτός την μείωση....Τι θα γίνει μωρή ? μίλα .....Άντε πούλα τα στρίνκ σου να κρατήσουμε τον Σαβίνι..
-
black death
Όχι, προτιμώ το:
Ο Ζκοριτάκις είναι λαμόγιο που τρώει λεφτά απ' τον ΠΑΟΚ και του έφερε ο Μπρίτας λαμόγια επενδυτές που στην αρχή τους ήθελε αλλά μετά οι λόγοι που δεν εξέλειψαν τον έπεισαν να μην τους θέλει οπότε έκανε τραγικούς χειρισμούς σε αυτό το θέμα αφού το λαμόγιο δεν άφησε τα λαμόγια να πάρουν την ομάδα και τώρα μετά το έγκλημα να μη δεχτεί τα μαύρα λεφτά θα διώξει και το Βιτόλο που δεν ξέρουμε ακόμα αν θα τον αφήσει ελεύθερο ή θα τον δώσει με μεταγραφή.
Ο Ζκοριτάκις είναι λαμόγιο που τρώει λεφτά απ' τον ΠΑΟΚ και του έφερε ο Μπρίτας λαμόγια επενδυτές που στην αρχή τους ήθελε αλλά μετά οι λόγοι που δεν εξέλειψαν τον έπεισαν να μην τους θέλει οπότε έκανε τραγικούς χειρισμούς σε αυτό το θέμα αφού το λαμόγιο δεν άφησε τα λαμόγια να πάρουν την ομάδα και τώρα μετά το έγκλημα να μη δεχτεί τα μαύρα λεφτά θα διώξει και το Βιτόλο που δεν ξέρουμε ακόμα αν θα τον αφήσει ελεύθερο ή θα τον δώσει με μεταγραφή.
Το αν πληρωνετε απο το σαιτ που δουλευει και γραφει μονο για ΠΑΟΚ δεν μας ειπε.
Σερα οταν αφηνεις καποιον εδω μεσα που εχει δικη του στηλη να αφηνει συνεχεια υπονοουμενα χωρις κανενα στοιχειο εγω θα απανταω οπως γουσταρω.
Και αν θελεις στειλε με για μπανιο.
Οχι ρε φιλε να αφηνουμε τον καθενα να γραφει οτι του καυλωσει.
Σερα οταν αφηνεις καποιον εδω μεσα που εχει δικη του στηλη να αφηνει συνεχεια υπονοουμενα χωρις κανενα στοιχειο εγω θα απανταω οπως γουσταρω.
-
H_gynaika_tou_Proedrou
- pagotatzis
-
H_gynaika_tou_Proedrou
Λοιπόν τελείωσε εδώ η ιστορία.
Αν κάνουμε καμιά μεταγραφή της προκοπής θα επανέλθουμε με κουίζ.
Το τόπικ εδ΄είναι γιαχαβαλέ αλλά η απογοήτευση μου για τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ χάλασε την κατάσταση για κάτι που ευθύνομαι εγώ.
Θα τα ξανά πούμε σύντομα. Έχω να πλύνω πιάτα τα λέμε
Αν κάνουμε καμιά μεταγραφή της προκοπής θα επανέλθουμε με κουίζ.
Το τόπικ εδ΄είναι γιαχαβαλέ αλλά η απογοήτευση μου για τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ χάλασε την κατάσταση για κάτι που ευθύνομαι εγώ.
Θα τα ξανά πούμε σύντομα. Έχω να πλύνω πιάτα τα λέμε
το να γραφει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του μπανε ειναι δικαιωμα του...το να του απαντας επισης ειναι δικαιωμα σου...το να κρατατε την αντιπαραθεση σε καποιο επιπεδο ειναι υποχρεωση μου ομως...obanebane έγραψε:Το αν πληρωνετε απο το σαιτ που δουλευει και γραφει μονο για ΠΑΟΚ δεν μας ειπε.
η προειδοποιηση για το μπανακι δεν ηταν μονο για σενα... :ugeek:
-
black death
Εντάξει κάνω μια αλλαγή. Δεν πίνει ο Ζκοριτάκις το αίμα του ΠΑΟΚ, το πίνει ο περίγυρος (τώρα ποιος είναι αυτός ένας θεός ξέρει) με την ανοχή του Ζκοριτάκη. Τώρα έχουμε τη σούμα των γραφομένων σου. Διάβασε τα κι εσύ και θα το δεις.
Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τις προθέσεις σου, καλοπροαίρετα στα λέω, δεν βγαίνει άκρη απ' αυτά που γράφεις.
Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τις προθέσεις σου, καλοπροαίρετα στα λέω, δεν βγαίνει άκρη απ' αυτά που γράφεις.
-
H_gynaika_tou_Proedrou
Εσύ πες ότι δεν υπάρχει περίγυρος. Είπαμε το θέμα έληξε. και αυτα τα ζκοριτακης δεν τα γραψα εγω.
Απορώ γιατί τσατιστήκατε; Για τον Γκαγκάτση;
τεσπα...
Απορώ γιατί τσατιστήκατε; Για τον Γκαγκάτση;
τεσπα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος H_gynaika_tou_Proedrou την Παρ 08 Ιούλ 2011, 20:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Ηρεμία...Εφ 'όσον έχει δικό του topic δεν είμαστε υποχρεωμένοι να μπαίνουμε. Εφόσον μπαίνουμε, θεωρώ ότι οφείλουμε να σεβόμαστε τις απόψεις του, χωρίς απαραίτητα να συμφωνούμε.