RoMaN έγραψε:Ανυπόστατες μομφές (=συκοφαντίες) για τους mods/admins, να λείπουν παρακαλώ πολύ.
Ειδικά όταν έχουμε τοποθετηθεί επανειλημμένως επί του "θέματος".
Δε χρειάζεται να γράψεις ανυπόστατες μομφές = συκοφαντίες .Προσβάλλεις και εμένα και δίνεις κακή εικόνα για το φόρουμ , αλλοίμονο αν πρέπει να παραθέτουμε λυσάρι του Μπαμπινιώτη κάθε φορά που γράφουμε. Άμα ήταν έτσι , στο φίλο Navi έπρεπε να αντικαταστήσεις όλα τα κείμενά μου με κάτι πιο "απλό"
Και τι να το κάνω ότι έχεις τοποθετηθεί ? Ο τύπος googlαρει ένα σύνθημα που ταιριάζει απέναντι σε όλους και έρχεται να το γράψει στΟ ΝΕΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ .. το γράφω και με κεφαλαία μπας και καταλάβουμε τι γίνεται. Και του λέω που το άκουσες κλπ και μου λέει ότι δε συχνάζει στο γήπεδο. Δηλαδή αν δε πολυσυχνάζεις γήπεδο τί έχεις να πεις για συνθήματα , γιατί κόπτεσαι και στη τελική γιατί ξεφτιλίζεις το τοπικ εμφανίζοντας κλεμμένα πράγματα?
Όλο αυτό , εσύ ( ο οποιοσδήποτε εσύ) , το αφήνεις να γίνεται υποτιμώντας τη νοημοσύνη πολλών εδώ πέρα. Αντί να το διαγράψεις ως οφ τοπικ η οτιδήποτε , παραβλέπεις το αστείο - καυστικό της τοποθέτησής μου και μου κάνεις παρατήρηση ότι μέμφομαι τα παιδιά που υποστηρίζουν το φόρουμ και που δεν είχα ποτέ πρόβλημα με κανέναν τους και ούτε και θα έχω.Εσύ προφανώς θίχτηκες και για αυτό μπήκες στη διαδικασία να σχοληθείς με τους τύπους αφήνοντας την ουσία στην άκρη... το δέχομαι , απλά δε κατάλαβες προφανώς το πνεύμα μου .. κι εγώ όμως θίγομαι και προσβάλομαι που γράφει κάποιος που δεν έχει σχέση με την ομάδα μου , στο φόρουμ που γράφω για 5-6 χρόνια αλλά προσπαθώ να το προσπεράσω.
Κι εφόσον έχετε τοποθετηθεί με το συγκεκριμένο και προφανώς πάμε by the book , ας διαγραφεί η συζήτηση αυτή ( ή ας μεταφερθεί) γιατί τσάμπα χαλάει το τοπικ που δε φταίει και σε τίποτα... Και το σύνθημα όμως πρέπει να αφαιρεθεί ως άστοχο και κλεμμένο, πάντα κατά την άποψή μου βέβαια.
Αυτά λοιπόν κι απο μένα μπαίνει τελεία εδώ.