Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Sourm το μεταφέρω εδώ απ του Κλαους για να μη φωνάζει για οφ τοπικ κι ο..μικρός. :mrgreen:
sourmenetes έγραψε:Υπαρχουν και υποκαταστατα καμοια φορα... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Αν καταλαβα καλά το νόημα σου απαντώ οτι αλλοι γουστάρουν μόνο τσιπουράκι ή μονο κρασί.
Αλλοι πάλι γουστάρουν να πίνουν κι απ τα δύο.Ειδικά αν το κρασί ..σου ξινίζει λιγο τελευταία(δες το προηγούμενο ποστ μου σ αυτό το τόπικ)απαγορεύεται να το γυρίσεις στο ..τσίπουρο?Αν θες το email μου το χετε ,μπορούμε να το συζητήσουμε
giapas

Re: Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα

Δημοσίευση από giapas »

RoMaN έγραψε:Ανυπόστατες μομφές (=συκοφαντίες) για τους mods/admins, να λείπουν παρακαλώ πολύ.
Ειδικά όταν έχουμε τοποθετηθεί επανειλημμένως επί του "θέματος".

Δε χρειάζεται να γράψεις ανυπόστατες μομφές = συκοφαντίες .Προσβάλλεις και εμένα και δίνεις κακή εικόνα για το φόρουμ , αλλοίμονο αν πρέπει να παραθέτουμε λυσάρι του Μπαμπινιώτη κάθε φορά που γράφουμε. Άμα ήταν έτσι , στο φίλο Navi έπρεπε να αντικαταστήσεις όλα τα κείμενά μου με κάτι πιο "απλό"

Και τι να το κάνω ότι έχεις τοποθετηθεί ? Ο τύπος googlαρει ένα σύνθημα που ταιριάζει απέναντι σε όλους και έρχεται να το γράψει στΟ ΝΕΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ .. το γράφω και με κεφαλαία μπας και καταλάβουμε τι γίνεται. Και του λέω που το άκουσες κλπ και μου λέει ότι δε συχνάζει στο γήπεδο. Δηλαδή αν δε πολυσυχνάζεις γήπεδο τί έχεις να πεις για συνθήματα , γιατί κόπτεσαι και στη τελική γιατί ξεφτιλίζεις το τοπικ εμφανίζοντας κλεμμένα πράγματα?

Όλο αυτό , εσύ ( ο οποιοσδήποτε εσύ) , το αφήνεις να γίνεται υποτιμώντας τη νοημοσύνη πολλών εδώ πέρα. Αντί να το διαγράψεις ως οφ τοπικ η οτιδήποτε , παραβλέπεις το αστείο - καυστικό της τοποθέτησής μου και μου κάνεις παρατήρηση ότι μέμφομαι τα παιδιά που υποστηρίζουν το φόρουμ και που δεν είχα ποτέ πρόβλημα με κανέναν τους και ούτε και θα έχω.Εσύ προφανώς θίχτηκες και για αυτό μπήκες στη διαδικασία να σχοληθείς με τους τύπους αφήνοντας την ουσία στην άκρη... το δέχομαι , απλά δε κατάλαβες προφανώς το πνεύμα μου .. κι εγώ όμως θίγομαι και προσβάλομαι που γράφει κάποιος που δεν έχει σχέση με την ομάδα μου , στο φόρουμ που γράφω για 5-6 χρόνια αλλά προσπαθώ να το προσπεράσω.

Κι εφόσον έχετε τοποθετηθεί με το συγκεκριμένο και προφανώς πάμε by the book , ας διαγραφεί η συζήτηση αυτή ( ή ας μεταφερθεί) γιατί τσάμπα χαλάει το τοπικ που δε φταίει και σε τίποτα... Και το σύνθημα όμως πρέπει να αφαιρεθεί ως άστοχο και κλεμμένο, πάντα κατά την άποψή μου βέβαια.

Αυτά λοιπόν κι απο μένα μπαίνει τελεία εδώ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ελα πολυ αργησατε το μπουλο ο κυριος αρκετα ασχοληθηκαμε μαζι του,και ξερετε πολυ καλα ποιον εννοω.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Τι εκανα παλι?..... 8-)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εσυ πολλα :mrgreen: αλλα ΠΑΟΚ εισαι σε αντιθεση με καποιους αλλους.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

:lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

RoMaN έγραψε: Δευτ Μάιος 19, 2014 Πού πήγαν τα λεφτά;;;;
Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας;;;
Απευθυνόμενος στους "κοκκινους"....
Ρόμαν μπλέδιασες κι εχασες το χιουμορ σου? :lol:

ΥΓ Παράξενο δε θυμάμαι τι εφαγα,τι εκανα χθες το πρωί αλλα θυμάμαι ενα ποστ πριν 4 μήνες . :o
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

kataramenos5 έγραψε:Ρόμαν μπλέδιασες κι εχασες το χιουμορ σου? :lol:
Τη συγκεκριμένη φράση σ'την είπαν τα άλλα γερόντια να με την πεις για τα ανεκδοτάκια που ανέβασα αυτές τις μέρες;;; :twisted:

Όπως βλέπεις από τα τελευταία posts μου, δεν χάνω το humor μου, δεν καταλαβαίνω προς τι η ανησυχία..

Τα δισεκατομμύρια, οι γκόμενες, τα αυτοκίνητα, τα εισιτήρια σε σουίτες και οι βίλες που κερδίζω από το modιλίκι δεν με χαλάνε ως άνθρωπο, μην φοβάστε.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Αυτό με τις σουίτες δεν ισχύει!
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Roman μας παρακολουθεί και η εφορία μην τα βγάζεις όλα στην φόρα..!!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Ποια εφορία; Αφού με τα κονέ που αποκτάμε όταν γινόμαστε mods τη γλιτώνουμε συνέχεια.. Να 'ναι καλά οι admins.
Dinos_Liverpool έγραψε:Αυτό με τις σουίτες δεν ισχύει!
Όντως, όχι σουίτες, απλό V.I.P. σε Τούμπα και Παλατάκι.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

RoMaN έγραψε: Όπως βλέπεις από τα τελευταία posts μου, δεν χάνω το humor μου, δεν καταλαβαίνω προς τι η ανησυχία..
Η παρέμβαση σου στο θεμα του giapas που ειπε κατι παραπλήσιο με το δικό σου φυσικά αστειευόμενος αυτή την εντύπωση εδωσε.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Ο γραπτός λόγος παρεξηγείται, ειδικά όταν λείπουν φατσούλες κτλ.. Δεν είμαι ο μόνος που το πήρε στα σοβαρά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ειδικα οταν καποιος εχει δωσει τοσα δικαιωματα για κατι τετοιο πχ ο giapas :roll:

Τελευταια, μεταξυ μας, ουτε μισο αστειακι για τους χρωματισμενους δε σηκωνεις :twisted:

edit:
Ηρέμησε .. ένα πείραμα είναι όλο αυτό σε συνεργασία με την ομάδα υποστήριξης του φόρουμ. Γίνεται τεστ για να μετρηθεί η μέση υπομονή ενός μέλους , ο βαθμός ανοχής στη διαφορετικότητα και η εκτίμηση της ποιοτικής δουλειάς-τρολιας. Και είναι σαν να περνάμε πίστες όπως στα παλιά ηλεκτρονικά.... 100 posts o fm και δε μπαναρίστηκα , 200 και είμαι ακόμα καθαρός , 300 και κατάφερα καν να μην ασχοληθώ , πάμε στόχο στα 400 .... κ.ο.κ.
Είμαι σίγουρος ότι στα 1000 θα ανοίξουμε σαμπάνια , θα γελάσουμε όλοι μαζί και τα οι μπλε-κόκκινοι θα δώσουν δημόσια συγχρητήρια σε όσους έμειναν καθαροί σε όλη τη δοκιμασία προβάλλοντάς τους ως μέλη-κοσμήματα , πραγματικούς ήρωες !!!
Η πλακα νομιζω κανει μπαμ και χωρις φατσακια... Και μαλιστα ακριβως απο κατω σου γραφει
αν τα πίστευα δε θα τα έγραφα.
Και παρ'ολα αυτα, του λες να μην λεει συκοφαντιες κτλ ;)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Ενταξει ήταν μια κακια στιγμή ,δεν εκανε και καλή προετοιμασία φετος ,ο τραυματισμός του τον αφησε λιγο πίσω αλλα πιστευω θα επανέλθει :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”