Ότι να 'ναι!!!!!

Άβαταρ μέλους
Platon

Re: Ότι να 'ναι!!!!!

Δημοσίευση από Platon »

the undertaker έγραψε:Εγώ να πάρω μέρος στην υπερπαραγωγή ή είναι κλεισμένες όλες οι θέσεις;;

Εσυ να το βουλωσεις και να περιμενεις τη σειρα σου!!!

l3n@@ έγραψε:Αγαπητε Undertaker..
Συνεχίζεις να είσαι προκατειλημένος απέναντί μου αλλά δεν θα σου κάνω την χάρη.. Εγώ την θέση θα την πάρω με την αξία μου..Θα βγάλουμε και οι 2 τα lipgloss και τα make up μας και θα δούμε ποιος κάνει καλύτερη δουλειά.. Θα είναι μία μάχη στήθος με στήθος!!!!
Δε θα βγαλετε τιποτε...αυτο μας ελειπε... 8) 8)

Τη θεση θα την παρεις μετην αξια σου ειπες???? Με ποια αξια καλέ, που ακομη περιμενω τον καφε μου????

Μην του λές τέτοια ... μην του λές τέτοια!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :) :?
Ναι μη του λες τετοια....πες του αλλα....μη χασεις κι εσυ...
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

αντε ρε προπονητη επεστρεψες επιτελους!τοσο καιρο με ειχες αφησει μονο στις προπονησεις και κουραστηκα!
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

ΠΡΟΕΔΡΕ ... είστε ο ΑΔΕΛΦΟΣ της Λένας ???? !!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :)

Επειδή σπεύσατε να πάρετε θέση ρωτάω!!!!!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :)
Άβαταρ μέλους
l3n@@

Δημοσίευση από l3n@@ »

Τη θεση θα την παρεις μετην αξια σου ειπες???? Με ποια αξια καλέ, που ακομη περιμενω τον καφε μου????
Ζητάω ταπεινά συγγνώμη για την καθυστέρηση του καφέ αλλά εξήγησα ότι άργησα να δω τις επόμενες απαντήσεις!!! Για να επανορθώσω και κερνάω κουλουράκι κανέλα!!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Δεν μ΄αρεσει το κουλουρακι κανελλα!!!
Άβαταρ μέλους
l3n@@

Δημοσίευση από l3n@@ »

Βανίλια τότε??? Έχουμε και κριτσίνι για την νηστεία!!!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ουτε αυτο μ΄αρεσει...
Και δεν κραταω νηστειες εγω!!!!

aspromauri έγραψε:ΠΡΟΕΔΡΕ ... είστε ο ΑΔΕΛΦΟΣ της Λένας ???? !!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :)

Επειδή σπεύσατε να πάρετε θέση ρωτάω!!!!!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :)
Οχι δεν ειμαστε ο αδερφος της Λενας και δεν τη γνωριζουμε την κυρια Λενα... Αλλα ακομη κι αν ειμαστε ο αδερφος της Λενας, δε θα βολευαμε το σόι μας, εδω λειτουργουμε αξιοκρατικα. Ελπιζω να το εχετε αντιληφθει τοσο καιρο κυρια Ασπρομαυρη!!!!
Stavros_Paoki

Δημοσίευση από Stavros_Paoki »

Άσε τα γλυψήματα με τα κουλουράκια κανέλα και βανίλια που δεν του αρέσουν κιόλας.Σαν πρόεδρος πρέπει να πατάξεις το λάδωμα.Σαν κόουτς πάντως ξεκινώ αγώνα για να το πατάξω.Θάνο σαν βοηθό σε θέλω δίπλα μου, να μου φέρνεις τους καφέδες. :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
l3n@@

Δημοσίευση από l3n@@ »

Platon έγραψε:Οχι δεν ειμαστε ο αδερφος της Λενας και δεν τη γνωριζουμε την κυρια Λενα... Αλλα ακομη κι αν ειμαστε ο αδερφος της Λενας, δε θα βολευαμε το σόι μας, εδω λειτουργουμε αξιοκρατικα. Ελπιζω να το εχετε αντιληφθει τοσο καιρο κυρια Ασπρομαυρη!!!!
Πρόεδρε στο ματς με τον γαύρο μαζί ήμασταν στο γήπεδο!!!
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΛΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Άβαταρ μέλους
l3n@@

Δημοσίευση από l3n@@ »

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Ε μα να περνάω τόσο απαρατήρητη????
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

Stavros_Paoki έγραψε:Άσε τα γλυψήματα με τα κουλουράκια κανέλα και βανίλια που δεν του αρέσουν κιόλας.Σαν πρόεδρος πρέπει να πατάξεις το λάδωμα.Σαν κόουτς πάντως ξεκινώ αγώνα για να το πατάξω.Θάνο σαν βοηθό σε θέλω δίπλα μου, να μου φέρνεις τους καφέδες. :) :) :) :)
εγω καφεδες????για ποιον με περασες ρε???????για τον ντονατο??????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Stavros_Paoki

Δημοσίευση από Stavros_Paoki »

Thanos4 έγραψε: εγω καφεδες????για ποιον με περασες ρε???????για τον ντονατο??????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εντάξει τρώω και ντόνατς.Άμα θες φέρε μου καμιά τυρόπιτα. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

l3n@@ έγραψε:
Πρόεδρε στο ματς με τον γαύρο μαζί ήμασταν στο γήπεδο!!!
Βρε τη Λενα....ακου στο ματς με γαυρο μαζι στο γηπεδο???

Δηλαδη...αποφασισες να κανεις καριερα σα καφετζου στο "οτι να 'ναι"?
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

Stavros_Paoki έγραψε:
Thanos4 έγραψε: εγω καφεδες????για ποιον με περασες ρε???????για τον ντονατο??????

Εντάξει τρώω και ντόνατς.Άμα θες φέρε μου καμιά τυρόπιτα. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
οκ αλλα να ξες οτι τωρα τελευταια γλυκοκοιταζω τη θεση σου......
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”