15. Pablo Andrés Contreras Fica

Άβαταρ μέλους
karabill

Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica

Δημοσίευση από karabill »

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ

+ χιλια οσα θες ακομα και για την υπογραφη σου
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

Zorro4 έγραψε:
akis_1987 έγραψε:Ξεχνάμε εύκολα.. Είναι κακό αυτό... Η ιστορία που δημιουργήθηκε κανά μήνα πριν, με τα '' δεν θέλει να παίξει, παίζει για την Εθνική '' κτλ. έκανε δουλειά..Γράφουν για οικονομικό όφελος, θα φύγει έτσι κι αλλιώς το καλοκαίρι και και και..

Πραγματικά με λυπεί..Ρε μάγκες, θυμάστε ποιος έσωσε την μπάλα πάνω στη γραμμή και έδωσε το 2πλό στον ΠΑΟΚ στο γ@μημένο Λονδίνο..Ξεχνάτε γρήγορα..Ποιος είναι ο παίκτης που αναμόρφωσε την αμυντική γραμμή της ομάδας; Που έκανε το Μαλεζά να δείχνει με Μπεκενμπάουερ σε 1 χρόνο..; ΠΟΙΟΣ οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε μια νέα εποχή συνεισφέροντας τα μέγιστα..; Ο Κοντρέρας είναι κατά τη γνώμη μου το μεγαλύτερο σέντερ μπακ που πέρασε από τον ΠΑΟΚ τα τελευταία 10 χρόνια τουλάχιστον.. Βλέποντας επίσης τα νέα παιδιά που έρχονται από πίσω ( Κατσικάς, Στάμου) νομίζω ότι ο Πάμπλο μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα και εκτός επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων..

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΥΚΟΛΑ..

Κοντρέρας, Γκαρσία, Βιειρίνια, είναι ότι καλύτερο έχει να δείξει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια..

Ο παίκτης πρέπει να μείνει όχι μόνο για την προσφορά του, αλλά γτ πιστεύω ότι έχει να προσφέρει ακόμα περισσότερα..

Υ.Γ. 1 : Βλέπετε κάποιον καλύτερο του Κοντρέρας που μπορεί να έρθει στον ΠΑΟΚ, έστω και με 600.000 χιλ. μισθό..; Να σας θυμίσω : Μελμπεργκ 1.500.000 ευρώ, Παπαδόπουλος 700.000 ευρώ, Μπουμσόνγκ 750.000 ευρώ και όλα αυτά + εφορία.. ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;
ΥΓ 2 : ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ...
+ 1926
+ αλλα Τ Ο Σ Α . . .
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

παντως να πω ρε παιδια ολοι σας μου θυμιζετε το ανεκδοτο με τον γρυλο
το ξερετε;;;;

εμεινε ενας στο βουνο απο λαστιχο και δεν ειχε γρυλο
βλεπει στο βαθος ενα φως και λεει ...θα παω να ζητησω εναν γρυλο
στο δρομο ενω πηγενε σκεφτοταν
και εαν δεν εχει γρυλο;;;
εαν εχει και δεν με δωσει;; εαν φοβηθει και βαλει τις φωνες;;;
εαν πει καμια μαλακια και με τσατισει παραπανω;;;
και ενω τα ελεγε αυτα εφτασε στην πορτα και κτυπαει το κουδοουνι ενω ειχε φορτωσει ασχημα απο τις σκεψεις που εκανε.....
μολις του ανοιγει ο τυπος ο δικος μας του δινει ενα γιουστραφι αναποδο και τον ξαπλωνει κατω λεγοντας
αι γαμισου και εσυ και ο γρυλος σου

ετσι και εμεις εσεις σαν καθαροαιμοι μελοντολογοι μας εφυγε ο κοντρερας τολμισαν να τον δωσουνε τσαμπα
αποκλιστικαμε απο την ουντινεζε επιδη δεν ηταν εκει να κοψει επανω στην γραμμη και το χειροτερο

στα πλευ οφ ο μαλεζας συμπλιρωσε καρτες ο μπαλαφας δεν τα καταφερε και δεν προλαβαμε να μαζεψουμε τις πενταρες που πεφτανε βροχη

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
εχω παθει την πλακα μου με μερικους εδω μεσα
στα ισια αδερφια ειμαστε για τον πεο
δηλαδη εαν η ομαδα δεν εχει να τον πληρωσει ....στα πιπαπα μας να βρουνε χρηματα να τον πληρωσουν ε;;;
εεεε τοτε ας φερουν και τον ρικελμε ρε στα π@π@ρια μας
:pano: εισαι
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

karabill έγραψε:
Zorro4 έγραψε:
akis_1987 έγραψε:Ξεχνάμε εύκολα.. Είναι κακό αυτό... Η ιστορία που δημιουργήθηκε κανά μήνα πριν, με τα '' δεν θέλει να παίξει, παίζει για την Εθνική '' κτλ. έκανε δουλειά..Γράφουν για οικονομικό όφελος, θα φύγει έτσι κι αλλιώς το καλοκαίρι και και και..

Πραγματικά με λυπεί..Ρε μάγκες, θυμάστε ποιος έσωσε την μπάλα πάνω στη γραμμή και έδωσε το 2πλό στον ΠΑΟΚ στο γ@μημένο Λονδίνο..Ξεχνάτε γρήγορα..Ποιος είναι ο παίκτης που αναμόρφωσε την αμυντική γραμμή της ομάδας; Που έκανε το Μαλεζά να δείχνει με Μπεκενμπάουερ σε 1 χρόνο..; ΠΟΙΟΣ οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε μια νέα εποχή συνεισφέροντας τα μέγιστα..; Ο Κοντρέρας είναι κατά τη γνώμη μου το μεγαλύτερο σέντερ μπακ που πέρασε από τον ΠΑΟΚ τα τελευταία 10 χρόνια τουλάχιστον.. Βλέποντας επίσης τα νέα παιδιά που έρχονται από πίσω ( Κατσικάς, Στάμου) νομίζω ότι ο Πάμπλο μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα και εκτός επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων..

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΥΚΟΛΑ..

Κοντρέρας, Γκαρσία, Βιειρίνια, είναι ότι καλύτερο έχει να δείξει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια..

Ο παίκτης πρέπει να μείνει όχι μόνο για την προσφορά του, αλλά γτ πιστεύω ότι έχει να προσφέρει ακόμα περισσότερα..

Υ.Γ. 1 : Βλέπετε κάποιον καλύτερο του Κοντρέρας που μπορεί να έρθει στον ΠΑΟΚ, έστω και με 600.000 χιλ. μισθό..; Να σας θυμίσω : Μελμπεργκ 1.500.000 ευρώ, Παπαδόπουλος 700.000 ευρώ, Μπουμσόνγκ 750.000 ευρώ και όλα αυτά + εφορία.. ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;
ΥΓ 2 : ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ...
+ 1926
+ αλλα Τ Ο Σ Α . . .
ακριβώς!
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

abg12d34 έγραψε:παντως να πω ρε παιδια ολοι σας μου θυμιζετε το ανεκδοτο με τον γρυλο
το ξερετε;;;;

και ενω τα ελεγε αυτα εφτασε στην πορτα και κτυπαει το κουδοουνι ενω ειχε φορτωσει ασχημα απο τις σκεψεις που εκανε.....
μολις του ανοιγει ο τυπος ο δικος μας του δινει ενα γιουστραφι αναποδο και τον ξαπλωνει κατω λεγοντας

ετσι και εμεις εσεις σαν καθαροαιμοι μελοντολογοι μας εφυγε ο κοντρερας τολμισαν να τον δωσουνε τσαμπα
αποκλιστικαμε απο την ουντινεζε επιδη δεν ηταν εκει να κοψει επανω στην γραμμη και το χειροτερο

στα πλευ οφ ο μαλεζας συμπλιρωσε καρτες ο μπαλαφας δεν τα καταφερε και δεν προλαβαμε να μαζεψουμε τις πενταρες που πεφτανε βροχη

δηλαδη εαν η ομαδα δεν εχει να τον πληρωσει ....στα πιπαπα μας να βρουνε χρηματα να τον πληρωσουν ε;;;
κορυφαιος ο παραλληλισμος σου με το γρυλο. :D
δυστυχως ετσι ειμαστε.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

abg12d34 έγραψε:παντως να πω ρε παιδια ολοι σας μου θυμιζετε το ανεκδοτο με τον γρυλο
το ξερετε;;;;

Καλά, μιλάμε ότι είσαι ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!
Πραγματικά είσαι απο τα απειροελάχιστα άτομα εδω μέσα που σχεδόν πάντα συμφωνούμε.

Όσο για τους παρα πάνω που βάζουν τα +άπειρα στο ποστ του akis_1987, να βάλω και εγώ ένα ακόμα +άπειρο.Και τι κατάλαβα όμως?
Εμείς ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθήσουμε σφιχτή πολιτική για τα μεγάλα συμβόλαια.
Δε πάει νάναι και ο Μέσι, αν δεν έχεις να τον πληρώσεις και δε θα παίζεις ευρώπη του χρόνου, τι να τον κάνεις?

Κανένας δε ξεχνά, και πόσο μάλλον η διοίκηση, αλλά αν δεν έχεις τα χρήματα να του δώσεις, τι να κάνεις?

Μακάρι να δεχτεί τη μείωση φυσικά αλλά άν δε το κάνει, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό..
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

Δημοσίευση από KilledByDeath_4 »

καλα τα ακουσαμε ολα πλεον. ρε το μισο συμβολαιο του κοντρερας θα μας σωσει... ποσα ειναι 300χιλ και αντε καμια 100 χρωστουμενα ε ? θα σωθουμε λεμε και τι να τον κανεις αλλωστε αφου εχεις τσιριλο και δεν θα φανε καρτες ασχετα με τα ουτοπικα σεναρια που κανετε μηπως τραυματιστει κανας μαλεζας ,αλλωστε φετος δεν ειχαμε καθολου τραυματισμους ,οποτε απλα γκρινιαζεται για να χτυπησετε τον μεγαλο προεδρο. Ο ΠΑΟΚ εχει στοχους δεν ειναι ΠΑΟΚακι ,οποιος εχει αντιθετη αποψη ας αλλαξει ομαδα. Ο κοντρερας ειναι ενας παικτης σημαντικοτατος για να εισαι ανταγωνιστικος και πρπει να μεινει τουλαχιστον μεχρι το καλοκαιρι και να αντικατασταθει τοτε(αν δεν δεχτει την προταση ανανεωσης που ουτε καν του κανανε),εκτος αν νομιζει σοβαρα καποιος οτι το να διωξεις αυτον και να κρατησεις τον 800χιλ επιθετικο/εξτρεμ,τον ρομπερτ και τον χαλκια επιτυνγχανεται εξυγιανση...

βρε πως τα φερνει η πουτανα η ζωη παλι μονο ενας θα μεινει,παλι αυτος θα πληρωνεται μονο και θα τυγχανει να ειναι και ο πιο ακριβοπληρωμενος παικτης μας,πουτανα ιστορια κυκλους κανεις...

και κατι ακομα διωχνεις κοντρερας που ειναι βασικος και αναντικαταστατος (δεν μιλαμε για συμπληρωματικο παικτη τυπου αριας-σπαντασιο-λεοναρντο-ιβιτς πλεον και χαλκια πλεον) δειχνεις οτι φετος καις την χρονια,αφου ουτε δυνατοτητα εχεις να φερεις ισαξιο αντικαταστατη και αφετερου ειναι ο δευτερος βασικος που σου φευγει μεσα σε 5 μηνες..... στοχοι και πλανο ε ? να γελασω ? δεν μπορω δυστυχως.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ρε μαγκες να κανω μια ερωτηση?????

Εχετε καποια πληροφορηση γκαραντι για τον παμπλο ή μιλαμε μονο με σεναρια???

Να μπουμε στον κοπο να συζητησουμε ή να κανουμε τιποτα αλλο????

Το ιδιο εγινε και με τον μπολονι που μεσα σε ενα βραδυ τον διωξαμε....
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

πληροφορηση επισημη δεν υπαρχει.

και δεν χρειαζεται μαλλον να υπαρξει αφου πολλοι τον θεωρουν περιττο και πιστευουν σε τσιριλο. καμια φορα καλο ειναι να φωναζεις πριν γινει το κακο...
akis_1987

Δημοσίευση από akis_1987 »

1ον, ο Κοντρέρας είναι μία απ τις 3 κολώνες της ομάδας.

2ον, πρέπει να ακολουθήσουμε σφιχτή πολιτική..; Κάτσε ρε φίλε δλδ, δεν έχει έσοδα η ομάδα, Ευρώπη δε συνεχίζει; Δεν της επιτρέπουν όλα αυτά να κρατήσει έναν παίχτη κολώνα;

3ον, να μου πει όποιος πιστεύει ότι μπορεί να βρει παίχτη ισάξιο του Κοντρέρας στην αγορά και σ αυτά τα λεφτά,

και 4ον και τελευταίο, ωραία η λογική σας, σφιχτή πολιτική δηλαδή, αύριο μεθαύριο φεύγει και ο Βιείρινια, και ο Γκαρσία και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Και μιας και γουστάρετε παραλληλισμούς, σας κόβουν τον μισθό, το δώρο Χριστουγέννων και εσείς από τον καναπέ σας, μουρμουρίστε ''Μαζί τα φάγαμε, είναι περίοδος λιτότητας,''..Άλλη καραμέλα αυτή..Και μετά ρίξτε και το ψηφαλάκι σας εκεί που πρέπει..
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

το ξερετε;;;;

1ον φιλε μου δεν πληρωνουμε δα και ποσα ρικελμε αλλες 300-400 000 θα παρει.

Εσυ φιλε μου, μιλας εκ του ασφαλους.
Και με λες νταξει, κανω σεναρια, για το οτι θα φαει καρτες ο μαλεζας και ξερω γω.

Θελω ΕΣΥ να με πεις την ιδανικοτερη εκδοχη κατ εσενα ΜΕ βαση τα παρακατω σημεια.

(θα αναφερομαι στο μαλεζα, γιατι πιστευω ειναι ο μονος κανονικος κ.αμυντικος απο τους εναπομειναντες)

Ο ΠΑΟΚ εχει να παιξει 15 αγωνες πρωταθληματος, 6 αγωνες κυπελου, τουλαχιστον 2 Ευρωπη και αλλους 6 πλει οφ.
Αρα τουλαχιστον 30 αγωνες.ΓΕΓΟΝΟΣ

Αλλα ΠΟΛΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ το σεναριο δεν ειναι το ΑΝ θα μαζεψει ο μαλεζας καρτες, αλλα το ΠΟΤΕ θα γινει αυτο.

Εχουμε, 18 παιγχνιδια ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ
. ΓΕΓΟΝΟΣ
Τα 5-6 παιγχνιδια κυπελου,4 πολυ δυσκολα ματς πρωταθληματος, αλλα και 6 πολυ δυσκολα στα πλει οφ, και τουλαχιστον δυο στην Ευρωπη.

ΕΦΟΣΩΝ ΔΕΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕΙ, ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ...

1) Στα 18 αυτα παιγχνιδια σιγουρα σε καποια θα λειπει (ΓΕΓΟΝΟΣ),και θεωρω οτι ΙΔΑΝΙΚΑ εχεις το δικαιωμα απο τωρα να διαλεξεις σε ποιους αγωνες θα λειπει.

Θελω ΕΣΥ που εισαι ρεαλιστης να μου πεις συγκεκριμενα σε ποια θα λειπει.ΝΑ μου πεις δλδ, με μπαλαφα τσιριλο και χαλκια στην περιοχη θα παιξουμε με αυτον και αυτον.

2)Θελω να μου πεις με ΔΙΚΗ ΣΟΥ προβλεψη, ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ, με αμυνα μπαλαφα τσιριλο και χαλκια ποσα θα φαμε στους αγωνες που επελεξες να λειπουν πιο πριν.

3)Μετα θελω να με πεις αν τραυματιστει(καθολου παρεξενο στον ΠΑΟΚ που εχουμε 5 τραυματισμους καθε μηνα),
εφοσων λοιπον τραυματιστει,τι θα γινει μετα, στους εναπομειναντες αγωνες.ΥΥπενθημιση , ο ΠΑΟΚ παιζει σε 3 θεσμους.Πρωταθλημα, κυπελο , ευρωπη.

4) Θελω να μου πεις, μετα απο τα αποτελεσματα που εσυ θα ορισεις πιο πριν. Τις αντιδρασεις του κοσμου, και το βαθμο συσπηρωσης.(πολυ-λιγο-Χειροτερος-Καλυτερος), αλλα και τις επιπτωσεις επισης, σε εισητηρια χρηματα και τα λοιπα των εναπομεινοντων αγωνων.

5)Μετα θελω να μου πεις το καλοκαιρι αν ο κοσμος ξενερωσει, στην ιδανικοτερη περιπτωση ποσοι θα παρουν διαρκειας, και ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΡΑΓΕ θα πρεπει να βρεθουν εσοδα.

6)Μετα θελω να με πεις για τι ποσο ρισκαρουμε να γινουν ολα αυτα. Και μετα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ θελω να με πεις τι φιλικα και ερανους εκανε η ΠΑΕ για να μαζευτει το ποσο αυτο και να αποφυγουμε ολους αυτους τους ΑΙΣΘΗΤΑ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ και απετυχαν.
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

sourmenetes έγραψε:Ρε μαγκες να κανω μια ερωτηση?????

Εχετε καποια πληροφορηση γκαραντι για τον παμπλο ή μιλαμε μονο με σεναρια???

Να μπουμε στον κοπο να συζητησουμε ή να κανουμε τιποτα αλλο????

Το ιδιο εγινε και με τον μπολονι που μεσα σε ενα βραδυ τον διωξαμε....
++++

Αυτην η εμπιστοσυνη στους ΑΡΔ οταν ειναι να φυγει καποιος με τρελαινει .... :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

καμια εμπιστοσυνη σε ΑΡΔ φιλε, απο τα γραφομενα μου ειδικα στο θεμα λαζλο θα πρεπε να το χεις καταλαβει.

απλα η φαση ειναι τι κανει γαβ γαβ στα κεραμυδια..
Άβαταρ μέλους
eorptol

15. Pablo Andrés Contreras Fica

Δημοσίευση από eorptol »

Είπαμε κάθε Ιανουάριο ο κοντρερας μεταγραφοτανε στον βαζελο και τότε υποτίθεται ναού νιαου στα κεραμίδια η γάτα έκανε
.....:):):):):) αλλα ήτανε η εφημερίδα γάτα ......
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

ναι οκ αλλα σε αυτους που λενε στο καλο να παει και εχουμε εξυγιανση πρωτιστος οι αρδ δεν μετρανε ? μονο σε οσους αντιδρουν σε ενδεχομενη αποδεσμευση παιζει παπας απο αρδ δηλαδη ?
καντο μου ταληρα γιατι καπου το χανω,
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”