O Ταισον παιζει ασταματητα και ο Ντεσποντοφ δεν εχει βγαλει 90αλεπτο. Αυτο ειναι τεραστιο προβλημα διαχειρισης.Miles έγραψε:Η διαχείριση στους μεσοεπιθετικούς είναι ίδια με πέρυσι.Zanis24 έγραψε:Δεν ξεχασαν την μπαλα ταυτοχρονα ολοι φιλε. Η διαχειριση ειναι κακη και ο προπονητης δυστυχως φετος δειχνει αδιαφορος
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να μείνει στην ομάδα για πάντα, προς το συμφέρον μας είναι, απλά δεν είναι το δικό του συμφέρον να μείνει σε μας, για τον επιπλέον λόγο ότι θα εξελιχθεί σε Πέλκας όσον αφορά τη μουρμούρα.
65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ρε σεις, λενε παικτης της σουπερλιγκ σκεφτεται να σταματησει το ποδοσφαιρο γιατι λογω θρησκειας αρνειται να παρει φαρμακευτικες αγωγες. Λετε να ειναι ο μικρος να πεσει κανα κεραμιδι στο κεφαλι μας;
Patron έγραψε:Ποια θρησκεία δεν αφήνει τα φάρμακα;
Ιαχωβαδες νομιζω και καποιες ακομα υποκατηγοριες του Χριστιανισμου.
Το αρθρο ανεβηκε και κατεβηκε γρηγορα. Ακομα και ο Ραγκα ειπε οτι δεν επιτρεπεται να μιλησει ειναι ευαισθητο το θεμα. Οποτε ας το αφησουμε σε επιπεδο φημων, δε νομιζω οτι συμφερει την ομαδα να συζητιεται το θεμα.
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Δεν ηθελα να το σχολιασω αλλα με το που αρχισε να κυκλοφορει η φημη σε αρθρα φαρμακωθηκα διοτι το εχω ακουσει εδω και κανα μηνα
μακαρι να μην ισχυει
μακαρι να μην ισχυει
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Εγω νομιζω μια χαρα συμφερει (εαν ισχυει) μπας και παρει εκταση το θεμα και του βαλουμε μυαλοaivas19 έγραψε:Το αρθρο ανεβηκε και κατεβηκε γρηγορα. Ακομα και ο Ραγκα ειπε οτι δεν επιτρεπεται να μιλησει ειναι ευαισθητο το θεμα. Οποτε ας το αφησουμε σε επιπεδο φημων, δε νομιζω οτι συμφερει την ομαδα να συζητιεται το θεμα.
και αν οχι σαυτον, στους μεσαιωνικους χριστιανοταλιμπαν
- theodorsalonika
Εμένα σήμερα μου το στείλε ένας βαζελος και μου είπε για τον δικό σας λέει..
Ρε τι μπαρουφες γραφετε εδω μεσα, ποια αρθρα και πρασινα αλογα και ιστοριες για τρικερατους και ποιος ραγκατσης που εχει γινει πιο γελοιος κ απ'το φαλακρο φιδι, αντε συνελθετε λιγο και στηριξτε το παιδι γιατι την μπαλαρα που ξερει σιγουρα δεν την ξεχασε
Το άρθρο στο novasports.gr, τουλάχιστον αυτό που κυκλοφορεί στο Χ ως screenshot δεν ανέφερε όνομαaivas19 έγραψε:Το αρθρο ανεβηκε και κατεβηκε γρηγορα. Ακομα και ο Ραγκα ειπε οτι δεν επιτρεπεται να μιλησει ειναι ευαισθητο το θεμα. Οποτε ας το αφησουμε σε επιπεδο φημων, δε νομιζω οτι συμφερει την ομαδα να συζητιεται το θεμα.
Όνομα έγραψε κάποιος ανώνυμος πουθενάς στο Χ, που όπως οι μεταγραφικοί λογαριασμοί του καλοκαιριού (σαν όνειρο θερινής νυκτός) σήμερα υπάρχουν και αύριο διαγράφονται
Και φυσικά δεν είναι απλώς ευαίσθητο θέμα οποιοδήποτε σχετικό στοιχείο, είναι προσωπικό δεδομένο, με ό,τι συνεπάγεται αυτό
Ας προστατέψουμε την ομάδα και τον παικταρά μας , απλώς αγνοώντας τέτοιες αστείες φήμες, που ακόμα και αν υποθετικά είχαν ένα ελαχιστότατο ψήγμα αλήθειας ως προς ένα οποιοδήποτε στοιχείο (τα προσωπικά θρησκευτικά πιστεύω εν προκειμένω) , το πιάνουν από τα μαλλιά και το τεντώνουν, γράφοντας τέρατα, ψέματα και ανακρίβειες με μόνο στόχο να κάνουν κακό στην ομάδα και τον παίκτη μας
-
Daskalos_4
Ντροπηalexgarcia6 έγραψε:Εγω νομιζω μια χαρα συμφερει (εαν ισχυει) μπας και παρει εκταση το θεμα και του βαλουμε μυαλοaivas19 έγραψε:Το αρθρο ανεβηκε και κατεβηκε γρηγορα. Ακομα και ο Ραγκα ειπε οτι δεν επιτρεπεται να μιλησει ειναι ευαισθητο το θεμα. Οποτε ας το αφησουμε σε επιπεδο φημων, δε νομιζω οτι συμφερει την ομαδα να συζητιεται το θεμα.
και αν οχι σαυτον, στους μεσαιωνικους χριστιανοταλιμπαν
- Montrealiotis
7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Έριξα λίγο μια μάτια στο ιντερνετ για την οικογένεια του Ντελια. Όπως τα είδα αυτά τα λίγα, μια χαρά «νορμαλ» ανθρωποι μου φαίνονται. Δεν είναι πχ σαν εκείνο τον μυστήριο τον παλαιοχριστιανο.
Δεν νομίζω ότι έχει σχέση. Απλά ήταν βολικό clickbait
Δεν νομίζω ότι έχει σχέση. Απλά ήταν βολικό clickbait