Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Το οτι οι "παλιοι¨ θα μας βαλουν στους ομιλους απο που ακριβως πηγαζει?
Διοτι αν ο βιερινια που ακομα ειναι τραυματιας απο τον τελικο και ο μπισεσβαρ που δεν εχει σταματησει απο το τουρ με το σουριναμ και δεν αρχισε καν προετοιμασια, θα ειναι ετοιμοι και βασικοι σε 25 μερες, αυτο σημαινει οτι θα υπαρχει τεραστιο προβλημα με την ποιοτητα των νεων.
Διοτι αν ο βιερινια που ακομα ειναι τραυματιας απο τον τελικο και ο μπισεσβαρ που δεν εχει σταματησει απο το τουρ με το σουριναμ και δεν αρχισε καν προετοιμασια, θα ειναι ετοιμοι και βασικοι σε 25 μερες, αυτο σημαινει οτι θα υπαρχει τεραστιο προβλημα με την ποιοτητα των νεων.
Θεωρώ ότι σίγουρα θα το έχουν ψάξει, αλλά λογικά θα γίνει επανεκτίμηση των δεδομένων προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου με βάση την κατάσταση του Βιειρίνια και των οικονομικών δεδομένων με τη Χοφενχάιμ.WeWillRockYou έγραψε:Για το αριστερό μπακ τελικά, δεν πρόκειται να δούμε κάποια άλλη κίνηση έτσι;
Θυμάμαι την συνέντευξη Μπότο, στην οποία αναφερόταν στον κλεισμένο Ράφα Σοάρες και έλεγε και για αριστερό μπακ.
Φέτος, είναι η πρώτη φορά που δεν έχει γίνει κάποια αναφορά στο όνομα του Σταφυλίδη (νομίζω έχει σημειωθεί σε αυτό το τόπικ από κάποιον), αλλά θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή στα φετινά μας δεδομένα.
Ο Σταφυλίδης έχει ένα προφίλ που θα ταίριαζε στο φετινό πρότζεκτ: γηγενής, 28 ετών (όχι απαγορευτική ηλικία), έμπειρος, διεθνής, με ηγετικές ικανότητες, γνώση του συλλόγου και θα μπορούσε να καλύψει και τη θέση του αριστερού στόπερ. Δεν ξέρω βέβαια τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του και την αγωνιστική του κατάσταση φέτος.
Με ανησυχεί το γεγονός πως ο αρχηγός δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του. Αν και φέτος δεν καταφέρει να βγάλει την προετοιμασία, φοβάμαι μην έχουμε μια επανάληψη της περσινής σεζόν, με το τεράστιο κενό στα αριστερά της άμυνας μας, όπου φέτος δεν θα υπάρχει η εμπειρία του Κρέσπο.
Υπάρχει βέβαια και ο Τσαούσης από πίσω, με γεμάτη σεζόν στον ΠΑΟΚ Β' και τουλάχιστον ένα εξάμηνο προπονήσεων με τον Ράζβαν.
Καλή χρονιά έκανε, χωρίς τραυματισμούς παίζοντας περισσότερο ως... δεξί μπακ στη Μπόχουμ,
Ισχύει πάντως ότι τα χαρακτηριστικά του "τικάρουν" τα κουτάκια σε πολλά κενά μας σαν
α) αριστερό στοπερ,
β) αριστερό μπακ λόγω του ερωτηματικού Βιειρίνια και Τσαούση
γ) γηγενείς παίκτες
Αντιμετωπιζει κανεις θεματακια με το φορουμ; Θελω να βρισω τον μπανε και ζοριζομαι να συνδεθω... 

Κοιτα, μπορει και μαλλον παιζει να ειναι φουλ αμπαλος και μυρωδιας, απλα ακομη κι οταν μας κουβαλουσε με τα γκολ του, εμενα μ φαινοταν οτι σε κανονικη ροη αγωνα δεν προσφερε τπτ και απλα περπατούσε. Μπορει βεβαια να ειμαι τοσο ασχετος και να εκανε παπαδες και εγω να μην το πηρα χαμπαριobanebane έγραψε:Αυτό το πράγμα με τον κακό και ανεπαρκή Κουρτιτς έχει αρχίσει και γίνεται εκνευριστικό,ευτυχώς η πλειοψηφία του κόσμου τον έβγαλε mvp της χρονιάς.
Gospi ,ειδικά από εσένα δε περίμενα τέτοια απαξίωση, ο τύπος πήρε την ομάδα στις πλάτες του για πολύ μεγάλο μέρος της σεζόν,λίγο πριν τα playoffs ,κλαταρε.
Είμαστε και εκτός θέματος, αλλά ρε παλικάρια έλεος, έχει χαθεί το μέτρο.
Εμενα προσωπικα δεν μ αρεσει σαν στυλ παιχτη. Και φυσικα δεν θεωρω οτι δικαιολογει τα λεφτα του. Τεσπα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
joshua έγραψε:Αντιμετωπιζει κανεις θεματακια με το φορουμ; Θελω να βρισω τον μπανε και ζοριζομαι να συνδεθω...

Παλι ο Κολκας λεει οτι "εκτιμα" οτι ο Μποτο δεν τον θελει τον Μπαλντε γιατι θεωρει οτι θα ερθει για ενσημα και οχι με κινητρο.
-
Ε αρα ποιος τον θελειCCCP έγραψε:Παλι ο Κολκας λεει οτι "εκτιμα" οτι ο Μποτο δεν τον θελει τον Μπαλντε γιατι θεωρει οτι θα ερθει για ενσημα και οχι με κινητρο.

Εδώ που τα λέμε κι εμένα η προοπτική μπαλντε δε με τρελαίνει, χωρίς αυτό σημαίνει ότι είναι κακός παίκτης.
Τώρα, το να έρθει για ένσημα ενώ είναι 27 χρόνων, μου φαίνεται τραβηγμενο
Παντως κι εγω συμφωνω οτι φετος παμε να κανουμε επιτελους μια σοβαρη ομαδα με κανονικους παικτες σε καθε θεση και εχουμε ξεφωρτωθει ολους τους περιεργους και καραγκιοζηδες.
Δεν μπορεις να ρισκαρεις να δωσεις τεραστιο συμβολαιο σε παικτη που μπορει να σου βγει προβλημα.
Δεν μπορεις να ρισκαρεις να δωσεις τεραστιο συμβολαιο σε παικτη που μπορει να σου βγει προβλημα.
Gospi έγραψε:Κοιτα, μπορει και μαλλον παιζει να ειναι φουλ αμπαλος και μυρωδιας, απλα ακομη κι οταν μας κουβαλουσε με τα γκολ του, εμενα μ φαινοταν οτι σε κανονικη ροη αγωνα δεν προσφερε τπτ και απλα περπατούσε. Μπορει βεβαια να ειμαι τοσο ασχετος και να εκανε παπαδες και εγω να μην το πηρα χαμπαριobanebane έγραψε:Αυτό το πράγμα με τον κακό και ανεπαρκή Κουρτιτς έχει αρχίσει και γίνεται εκνευριστικό,ευτυχώς η πλειοψηφία του κόσμου τον έβγαλε mvp της χρονιάς.
Gospi ,ειδικά από εσένα δε περίμενα τέτοια απαξίωση, ο τύπος πήρε την ομάδα στις πλάτες του για πολύ μεγάλο μέρος της σεζόν,λίγο πριν τα playoffs ,κλαταρε.
Εμενα προσωπικα δεν μ αρεσει σαν στυλ παιχτη. Και φυσικα δεν θεωρω οτι δικαιολογει τα λεφτα του. Τεσπα
Εντάξει ρε δικαίωμα σου είναι να μην σου αρέσει ο παίχτης,άλλο αυτό και άλλο να μου λες θα αφήσουμε τα ταλεντακια έξω για να παίζει ο Κουρτιτς ,δηλαδή ο mvp της σεζόν.
Αυτο εχει να κανει με το χαρακτηρα του καθε παικτη οχι με την ηλικια. Ο Ροναλντινιο στα 26 ειχε κατακτησει τα παντα και ειχε τελειωσει με το ποδοσφαιροrainmaker έγραψε:Εδώ που τα λέμε κι εμένα η προοπτική μπαλντε δε με τρελαίνει, χωρίς αυτό σημαίνει ότι είναι κακός παίκτης.
Άρα δεν έρχεται για ένσημα, απλά είναι ασοβαρος επαγγελματίας.
Τελοσπαντων κατανοητό το ρεζουμε, δεν εμπιστευόμαστε ότι δεν θα είναι αδιάφορος.
Ίσως και να συμφωνώ με τον φόβο του κόλκα.
Αν και στα χρόνια του Λουτσεσκου στην ομάδα μόνο ο Ζαμπρανο υπήρξε αδιαφορος
Τελοσπαντων κατανοητό το ρεζουμε, δεν εμπιστευόμαστε ότι δεν θα είναι αδιάφορος.
Ίσως και να συμφωνώ με τον φόβο του κόλκα.
Αν και στα χρόνια του Λουτσεσκου στην ομάδα μόνο ο Ζαμπρανο υπήρξε αδιαφορος
-
Πάντως μέχρι τώρα στους μεσοεπιθετικούς (εξτρέμ και δέκα) που όλοι συμφωνούσαμε ότι χρειαζόμαστε ολική ανακαίνιση έχει έρθει μόνο ο Κουαλιάτα ενώ παραμένουν Μπίσε και Μαροκινό άτι.
Οκ υπερεβαλα λιγοobanebane έγραψε:Gospi έγραψε:Κοιτα, μπορει και μαλλον παιζει να ειναι φουλ αμπαλος και μυρωδιας, απλα ακομη κι οταν μας κουβαλουσε με τα γκολ του, εμενα μ φαινοταν οτι σε κανονικη ροη αγωνα δεν προσφερε τπτ και απλα περπατούσε. Μπορει βεβαια να ειμαι τοσο ασχετος και να εκανε παπαδες και εγω να μην το πηρα χαμπαριobanebane έγραψε:Αυτό το πράγμα με τον κακό και ανεπαρκή Κουρτιτς έχει αρχίσει και γίνεται εκνευριστικό,ευτυχώς η πλειοψηφία του κόσμου τον έβγαλε mvp της χρονιάς.
Εντάξει ρε δικαίωμα σου είναι να μην σου αρέσει ο παίχτης,άλλο αυτό και άλλο να μου λες θα αφήσουμε τα ταλεντακια έξω για να παίζει ο Κουρτιτς ,δηλαδή ο mvp της σεζόν.
CCCP έγραψε:Παλι ο Κολκας λεει οτι "εκτιμα" οτι ο Μποτο δεν τον θελει τον Μπαλντε γιατι θεωρει οτι θα ερθει για ενσημα και οχι με κινητρο.
Ούτε εγώ τον θέλω, για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
Ο τύπος έχει πιάσει πάτο,δε φαίνεται να έχει μεγάλη όρεξη για ποδόσφαιρο πλέον,σα να έχει χάσει τα κίνητρα του.
Τώρα αν αυτό οφείλεται ότι μετά την Ίντερ οι ομάδες που έπαιξε ήταν ομάδες χωρίς φιλοδοξίες,δεν ξερω,πιθανον και αυτο να έπαιξε το ρόλο του και αν πάει σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό να επανέλθει.
Έχουμε καεί από μεγάλα ονόματα,θέλει πολύ ξεψαχνισμα από τον Μποτο ο παίχτης αυτός.