Αν είναι να μη βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα τότε δεν είναι ούτε τίμιος, ούτε ζωηρός, ούτε πιο γρήγορος του Μάτος (αλήθεια πως βγήκε αυτό το συμπέρασμα?), ούτε ότι έχει τα προσόντα για 3-5-2. Αυτά μένει να αποδειχθούν στην πράξη.EugenePAOKI έγραψε:Πάντως μερικοί εδώ δεν παίζεστε. Από ένα βίντεο 2 λεπτών βγάλατε έναν παίκτη "μέτριο, για τις ντομάτες, παίκτη για κούλα, χειρότερο του ροντριγκο" κλπ κλπ. Αν και το βιογραφικό του δεν λέει πολλά μήπως να μη βγάζουμε τόσο εύκολα συμπεράσματα; Το γεγονός ότι αλλάζει συχνά ομάδες δεν μου φαίνεται απαραίτητα προβληματικό (λινο, πριγιο ήταν στην ίδια φάση όταν τους πήραμε) και από το βίντεο εμένα μου φαίνεται τιμιοτατος. Είναι ζωηρός πιο γρήγορος από τον Ματος και το κυριότερο έχει προσόντα που θα μ ταιριαζαν και σε 3-5-2. Όπως και να χει κρατατε και καμία πισινη...
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επιπλέον δε σχολιάστηκε MONO το ανεπαρκές μπακγκράουντ αλλά και η απορία γιατί να ρίξεις ζαριά για Βραζιλιάνο που θα σου καβατζώσει θέση ξένου και να μη τη ρίξεις για έναν παίκτη από τις ακαδημίες σου ή την Ελλάδα γενικότερα (π.χ. Κίτσιου και πόσοι άλλοι)