Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

giliopoulos έγραψε:
Ειναι ναι
Οι διαφορες εχουν αυξηθει τρομερα μεταξυ των κορυφαιων πρωταθληματων και του δικου μας.
Οπότε φαντάζομαι από την Γρανάδα πρέπει να φάμε 4 εντός και 7 εκτός.
malampar

Δημοσίευση από malampar »

PAOK_Antarctica έγραψε:
giliopoulos έγραψε:
Ειναι ναι
Οι διαφορες εχουν αυξηθει τρομερα μεταξυ των κορυφαιων πρωταθληματων και του δικου μας.
Ωραιος και απο την Μπενφικα 12 συμφωνα με τα ροστερ
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Parolos έγραψε:Ψυχεδέλεια ξεψυχεδελεια Μπάρλοου αυτός έχει πει σε 16 μήνες 25 φορές ότι δεν έχει παίχτες.. γιατί να μην το ξαναπεί φέτος??

Που διαφωνείς να παρθούν δύο παίχτες να μην έχει κανένας δικαιολογίες , ούτε οι μεν ούτε οι δε, ούτε τα μυστήρια..

Θες μια χρονιά να ακούς τους μεν ότι δεν κάνει ο προπονητής, και τους άλλους ότι δεν του πήραν παίχτες?

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν δεν του φερουν παικτες κ κανει μουτρακια, ας φυγει.Αν δε φυγει δεν τον ακουω.Ουτως η αλλως δεν τον γουσταρω οποτε ενας λογος παραπανω.Θα μου φταιει μονο αν μετα τη ληξη μεταγραφικης , βγει να κανει μουτρακια κ δε φυγει.Να πει κυριοι ειστε καρναβαλια, ειστε για το μπουτζον ,γεια σας.Αν το αποδεχτει ,να τουμπεκιαστει.
Πουθενα δε διαφωνω να παρθουν παικτες.Πρεπει να παρθουν να εχει βαθος η ομαδα.
Αν δεν παρθουν, να βγουν να μας πουν το σκεπτικο τους.Αν δε βγουν θα εχουν μουρμουρα.
Προσωπικα δε μουρμουριζω ευκολα.Πολλα δε μου αρεσουν κατα καιρους αλλα λεω πως ειμαι εξω απο το χωρο κ περιμενω.Εγω πχ που δεν εχω τρελα για τιτλους καθως λογω ανωμαλιας δε μου λενε τιποτα , χαιρομαι την ομαδα οταν εκπεμπει υγεια κ οταν παιζει ωραια.Στα παπαρια μου ο γαυρος κ η αρρωστια του για τιτλο.
Αν κατι ειναι διαχρονικα λαθος στην ομαδα δεν ειναι ουτε οι μεταγραφες, ουτε η διοικητικη διαρθρωση ουτε το αγωνιστικο.Ειναι η επικοινωνια.Εκει ειναι σκατα το πραμα.Ξερουν το πελατολογιο τους κ εχουν επικοινωνια λες κ απευθυνονται σε χιπστερς απο τον καναδα.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

barlow4 έγραψε:
teod1980 έγραψε:Τον Μπάρλοου με φαι δε θα τον τσιγκλατε
Πηγες καμια ταβερνα?
Δεν είχα πάρει πρέφα τη Σκύδρα. Μετά το πιασα.

Κάποια περίληψη κάποιος;
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Αν δεν του φερουν παικτες κ κανει μουτρακια, ας φυγει.Αν δε φυγει δεν τον ακουω.Ουτως η αλλως δεν τον γουσταρω οποτε ενας λογος παραπανω.Θα μου φταιει μονο αν μετα τη ληξη μεταγραφικης , βγει να κανει μουτρακια κ δε φυγει.Να πει κυριοι ειστε καρναβαλια, ειστε για το μπουτζον ,γεια σας.Αν το αποδεχτει ,να τουμπεκιαστει.
Αν δεν παρθουν, να βγουν να μας πουν το σκεπτικο τους.Αν δε βγουν θα εχουν μουρμουρα.
Προσωπικα δε μουρμουριζω ευκολα.Πολλα δε μου αρεσουν κατα καιρους αλλα λεω πως ειμαι εξω απο το χωρο κ περιμενω.Εγω πχ που δεν εχω τρελα για τιτλους καθως λογω ανωμαλιας δε μου λενε τιποτα , χαιρομαι την ομαδα οταν εκπεμπει υγεια κ οταν παιζει ωραια.Στα παπαρια μου ο γαυρος κ η αρρωστια του για τιτλο.
Αν κατι ειναι διαχρονικα λαθος στην ομαδα δεν ειναι ουτε οι μεταγραφες, ουτε η διοικητικη διαρθρωση ουτε το αγωνιστικο.Ειναι η επικοινωνια.Εκει ειναι σκατα το πραμα.Ξερουν το πελατολογιο τους κ εχουν επικοινωνια λες κ απευθυνονται σε χιπστερς απο τον καναδα.[/quote]

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

PAOK_Antarctica έγραψε:
giliopoulos έγραψε:
Ειναι ναι
Οχι φιλε δεν παει ετσι η μπαλα.. Την μια κερδιζεις την μπενφικα και την αλλη δεν κερδιζεις τον βολο
Αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι η μπενφικα εχει καλυτερους παικτες απο εσενα , και ο βολος χειροτερους
Ποδοσφαιρο ειναι και πολλα γινονται σε ενα δυο ματς..

Παντως αν επαιρνες σημερα το βασικο χαφ της γραναδα και το βασικο εξτρεμ θα καναμε κολοτουμπες απο την χαρα μας
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

barlow4 έγραψε: Αν δεν του φερουν παικτες κ κανει μουτρακια, ας φυγει.Αν δε φυγει δεν τον ακουω.Ουτως η αλλως δεν τον γουσταρω οποτε ενας λογος παραπανω.Θα μου φταιει μονο αν μετα τη ληξη μεταγραφικης , βγει να κανει μουτρακια κ δε φυγει.Να πει κυριοι ειστε καρναβαλια, ειστε για το μπουτζον ,γεια σας.Αν το αποδεχτει ,να τουμπεκιαστει.
Αν κατι ειναι διαχρονικα λαθος στην ομαδα δεν ειναι ουτε οι μεταγραφες, ουτε η διοικητικη διαρθρωση ουτε το αγωνιστικο.Ειναι η επικοινωνια.Εκει ειναι σκατα το πραμα.Ξερουν το πελατολογιο τους κ εχουν επικοινωνια λες κ απευθυνονται σε χιπστερς απο τον καναδα.

Εεεεελα στην παρέα μας φαντάρεεε
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Νομίζω ότι δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να ασχολούμαστε με την ποιότητα των Ομάδων, πόσο μάλλον να τρωγόμαστε κιόλας, από τις οποίες προέχονται οι όποιοι μεταγραφικοί μας στόχοι. Το πρωτεύων είναι τα χαρακτηριστικά των παιχτών και αν μπορούν να προσθέσουν κάτι στην 11άδα μας. Οι ποδοσφαιριστές είναι γνωστοί, η αγωνιστική τους κατάσταση δεν κρύβεται και πληροφορίες υπάρχουν για τα πάντα. Ακόμα και από τα βιντεάκια (που πολλοί λένε να σου κάνω ένα να μοιάζεις Μέσι) συμπεράσματα βγαίνουν. Κρύβεται αν ένας παίχτης είναι ταχυδυναμικός ή όχι, αν είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι? αν είναι κοντρολαρισμένος ή όχι? αν το έχει με το γκολ? Υπάρχουν και άλλα που δεν κρύβονται, αλλά και αυτά που επιμελώς καλύπτονται, όσοι εξ επαγγέλματος ασχολούνται με τις μεταγραφές έχουν τον τρόπο και τα μέσα να λαμβάνουν πληροφόρηση. Εδώ αποτελούν μεταγραφικούς στόχους και ποδοσφαιριστές που και στα promotional videos δεν βλέπεις τίποτα που να σε "γεμίζει". Θυμάμαι την παγωμάρα κάποιων εδώ μέσα με τον Ουαγκέ, Ψάχναμε στα videos να βρούμε γιατί ο ποδοσφαιριστής είναι στη Μπαρτσελόνα (νάσου πάλι το επίπεδο και η ποιότητα της Ομάδας) και δεν βρίσκαμε.
Δεν ξέρουμε τι έχουμε να περιμένουμε αν πάρουμε πχ Μπρανταριτς? Νομίζω ξέρουμε.
Δεν ξέρουμε τι φάση ποδοσφαιριστής είναι ο δεσπότης (που πάει να μας βγει αρχιεπίσκοπος)? Νομίζω ξέρουμε.
Για όλους πάνω κάτω ξέρουμε. Από την Κάλιαρι, τη Στουρμ και τα πρωταθλήματα που αγωνίζονται θα κρίνουμε αν μας κάνουν οι ποδοσφαιριστές?
Άβαταρ μέλους
Demon4

Δημοσίευση από Demon4 »

giliopoulos έγραψε:
Τσεκαρε ροστερ φιλε τι να λεμε
Εσυ εχεις τον σβαμπ και τον νινουα και οι αλλοι εχουν παικτες των 10 μυριων..
Αν έβαζες την ομάδα μας έτσι πως είναι στην serie A ή στη la liga αυτόματα ο κάθε παίκτης μας θα είχε σχεδόν την διπλάσια χρηματιστήριακη αξία. Οπότε τα ποσά που αναφέρεις είναι σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Η μονη λογικη εξηγηση για την μη διαρροή ονοματων ειναι το ματς. Να τελειωσει και μετα θα σκασουν για να μην επηρεαστει η ομαδα.
Οχι οτι εχει λογικη αλλα θα μπορουσε να ισχυει σαν σεναριο...
Δεν θελω καν να μπω στη σκεψη οτι θα μεινουμε με 3 μεσοεπιθετικους και 2μιση χαφ...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Demir

Δημοσίευση από Demir »

λογικα κατι θα ειχε βγει απο εξω... 24ωρες πριν την ληξη..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ελπίζω στον Αλεξ και αυτόν της Sporting
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Τι 24 ώρες ; Άλλες 31 ώρες έχει...Υπάρχει άπλετος χρόνος.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Aν δεν βγει κατι μετα το παιχνιδι μαλλον το ξεχναμε...
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Δεν ξέρω ρε συ seaman.
Θυμάμαι ένα βιντεάκι Εσιτι, που το έβλεπες και έμενες με ανοιχτό στόμα. Νόμιζες ότι παίζει αυτός και τα παιδιά του.
Στατιστικά του ομολογώ δεν θυμάμαι, αλλά από βίντεο, έτρωγε δράκους και έκλανε αστραπές ένα πράγμα.

Νομίζω πάντως ότι, οκ τα στατιστικά δείχνουν μέχρι ενός ορίου, αλλά πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και το περιβάλλον για έναν παίκτη.
Αν του κάτσει η ομάδα (και εδώ περιλαμβάνονται πολλά, απ' τον προπονητή, συμπαίκτες, σύστημα, έως ακόμα και το περιβάλλον) θα υπερβεί τα νούμερα του, αν όχι μπορεί να περάσει κι από κάτω.
Πχ Πριγιοβιτς στην πρώτη περίπτωση και Στοχ πέρυσι στη δεύτερη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”