Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Spiros_S έγραψε:Εγώ καταλαβαίνω ότι υπήρχε αναμονή για το τί θα γίνει στους αγώνες με τη Βασιλεία.
Αφού περάσαμε, όλα προχώρησαν όπως είχε κανονιστεί. Αυτό που δεν ξέρω είναι ποιος περίμενε ποιον.

Όλα καλά όπως φαίνεται.
Και οι δύο περίμεναν τον αγώνα με τη Βασιλεία εξαιτίας του Financial Fair Play. Η πρόκριση στους ομίλους του Europa League εξασφαλίζει έσοδα 7-8 εκατομμύρια, που επιτρέπουν σύμφωνα με τους κανόνες μια τέτοια μεταγραφή.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Για να ρθει με αυτην την αμφιεση, παει να πει οτι τον πηρε εσπευμενα ο μανατζερ του και του ειπε:
Αντε μ@λ@κα τσακισου και πηγαινε οπως εισαι απο την παραλια. Στον ΠΑΟΚ ειπανε μεχρι σημερα ισχυει η προσφορα.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Αυτό με το ffp πάντα το ξεχνάω ρε γαμώτο.

Αλλά δε μαμείς. Περάσαμε τη Βασιλεία, ήρθε κι αυτός. Μακάρι να μην χρεαιστεί πολύ χρόνο να έρθει στα ίδια επίπεδα φυσικής κατάστασης με τους υπόλοιπους.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Δεν είμαι σίγουρος αν παίρνει την πρώτη πάσα ο παίκτης, αλλά σίγουρο είναι ότι θα καθαρίσει σα σκούπα (κολώνα) το κέντρο και ψηλά και χαμηλά, κρατώντας τη θέση και απελευθερώνοντας τους 3 λάτιν Μάου, Μάτος και Βιέρι...
Πόσες δεύτερες επιθέσεις θα κάνουμε με αυτόν στο κέντρο, να μην αναφέρω τις διεκδικήσεις από γιόμες και βολέ τερματοφυλάκων
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

1. Ξεκινάω από γκρίνια παρά τις τόσο θετικές μέρες που περνάμε :

@Joshua δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑ ποστ σου που να μη μου φέρνει κατάθλιψη. Είστε πολλά άτομα που ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ να υπαρχουν αρνητικές εξελίξεις στην ομάδα και δε σας έχω δει ποτέ να κάνετε μισή θετική πρόβλεψη. Έλεος πια.

2. Έρχεται ο παίκτης Βερνμπλουμ στον ΠΑΟΚ και όχι απλά έχουμε κάποιες αμφιβολίες για το τι μπορεί να κάνει , αλλά τον βαφτίζουμε ΚΑΔΡΟΝΙ.

Στην ομάδα που μέχρι χτες στηριζόταν σε Κανιας και Σαχοφ και τα πήγαινε και μια χαρά.

Ε έλεος και με σας.

3. Βερνμπλουμ παίκτη μπορεί και να μην είχαμε ποτέ. Δεν έχει την τεχνική του Πάμπλο ούτε το πνευμόνι του Βιτόλο. Απλά ενσωματώνει σε ένα σώμα τις αρετές και των δύο.

Πετσοκοβει και βοηθάει πίσω και μπρος. Παίκτης με @@, δε κολωνει.

4. Είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι η έλευση του εξαρτιοταν από την πρόκριση μας.

Το αν αυτό ήταν δικιά του απόφαση ή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δε θα το μάθουμε ποτέ.

5. Φέρτε κι ένα αριστερό Μπακ και πάμε για πολύ μεγάλα πραματα
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Spiros_S έγραψε:Αυτό με το ffp πάντα το ξεχνάω ρε γαμώτο.

Αλλά δε μαμείς. Περάσαμε τη Βασιλεία, ήρθε κι αυτός. Μακάρι να μην χρεαιστεί πολύ χρόνο να έρθει στα ίδια επίπεδα φυσικής κατάστασης με τους υπόλοιπους.
Εφοσον περασαμε ομιλους γιουροπα, το ffp μπαλώνεται σιγα σιγα.
Μπορει να μην ειναι ιδια τα εσοδα με το cl, αλλά πάλι ειναι καλά έσοδα.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

rainmaker έγραψε:

5. Φέρτε κι ένα αριστερό Μπακ και πάμε για πολύ μεγάλα πραματα
Θα εχουμε νεα συντομα ειπε ο Σαββιδης Jr.

Πραγματικα εξαιρετικη, σε θεωρτηικο επιπεδο, μεταγραφικη περιοδος ρε σεις.

Λιγες προσθηκες στην ηδη ετοιμη και καλοδουλεμενη ομαδα του προπονητη.

Εμπειρια σε τοπ επιπεδο, με την προσθηκη Χατσεριντι και Βερνμπλουμ.

Διψα για διακριση και επενδυσεις με την προσθηκη Τζαμπα και Ακπομ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Παρ 03 Αύγ 2018, 14:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

Εγω να πω για το ποστ του ρειν.
Μην λέμε οτι για χατσερίδη που μπήκε προχθές και πίσω στα ψηλά και τα χαμηλά είχαν κλείσει τα σύνορα(μέχρι και σουτ με τους κοχόνες τους απέκρουσε τεσπα).

Λίγο μετράει αλλα δεν θυμάμαι να πήραμε άλλον παικτη ποτέ με τόσο ηψηλό market value στο transfermarkt.Ίσως τον Natcho τότε νομίζω αλλα με επιφύλαξη.Παρολα αυτα και αυτό κατι λεει δεν μπορεί να είναι τυχαίο
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Mao_Mao έγραψε:Μακάρι να μας υποτιμήσει η σπαρτακ παρα τις οποιες κινήσεις

Το οτι ο Wernbloom ήρθε χωρις μάνατζερ σημαίνει πως ήταν όλα ετοιμα χωρίς καμια λεπτομέρια να εχει απομήνει.Τελικά στην ΠΑΕ κάνουν προεργασία.Ρε τους μπαγασες... :mrgreen:
Tι να τον κανει τον μανατζερ όταν έχει μαζί την γυναίκα;; :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

με μπριζωσε καποιος που ειπε πριν για τα φορουμ των χαρτινων και μπηκα να ριξω μια ματια... οπως ακριβως το ειπε ο φιλος : "το σκατο στη καλτσα". Εν τω μεταξυ μου εκανε εντυπωση οτι ξερουν για την ομαδα μας καθε λεπτομερεια στις συζητησεις τους. Μεχρι και για τον Λεβεκ και τον Μουλεν εκαναν χαβα.. δυο παικτες που δεν τους ειδαμε ουτε εμεις.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Mao_Mao έγραψε:Εγω να πω για το ποστ του ρειν.
Μην λέμε οτι για χατσερίδη που μπήκε προχθές και πίσω στα ψηλά και τα χαμηλά είχαν κλείσει τα σύνορα(μέχρι και σουτ με τους κοχόνες τους απέκρουσε τεσπα).

Λίγο μετράει αλλα δεν θυμάμαι να πήραμε άλλον παικτη ποτέ με τόσο ηψηλό market value στο transfermarkt.Ίσως τον Natcho τότε νομίζω αλλα με επιφύλαξη.Παρολα αυτα και αυτό κατι λεει δεν μπορεί να είναι τυχαίο
Natcho και Noboa είχαν παραπάνω. 12αρι και 10αρι αν θυμάμαι καλά.
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

Επίσης κάτι που δεν ανέφερε κανεις.
Ο παίκτης σκοράρει πολύ απο στημένα απο όσα βλέπω δηλαδή.Η ομάδα μας τα στημένα τα έχει FULL δουλεμένα και ήδη έχουμε σαχοφ βαρελά χατσερίδη ακόμα και κρέσπο που βάζουν γκολ έτσι.Δηλαδή σκεφτείτε και με Wernbloom να είναι ολοι αυτοι μέσα και να κερδίζουμε κόρνερ.Εχουμε πέλκα βιειρίνια καντουρί μαουρίτσιο για την εκτέλεση.Με την μία γκολ θα λέμε
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Τον Μάτος που τον πας
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Πισωγύρισμα κύριοι. Ξανά στο σύστημα "παίρνουμε φάουλ για να το χτυπήσει ο Φραντζέσκος". Αίσχος. :lol: :lol:
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

vs40 έγραψε:Αριστερό μπακ γιατί δεν ενδιαφερόμαστε για τον Κυργιακόπουλο του Αστέρα;;;

Πέρυσι έκανε ήδη πολύ καλή σεζόν και τον βλέπω ανεβασμένο τώρα. Έχει ύψος, ταχύτητα και πολύ μαχητικότητα. Έχει και καλό πόδι σχετικά. Τον έβλεπα πέρυσι και νόμιζα είναι τίποτα φτασμένος 28χρονος, και κοιτάω το τράνσφερ και είναι μόλις 22!!!!!!
Λόγω μάνατζερ κατα κύριο λόγω(Αποστολόπουλος) και λόγω αντιπαοκτσηδικης συμπεριφοράς(θυμίσου πέρισυ στην Τρίπολη στο επεισόδιο με φροντιστή και "σβούρα" )
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”