Κάποιος παραπέρα λάλησε και δεν έχω διάθεση για τζουτζουμπρούτζου με τα χάλια που έχω σήμερα...
Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Κερνάς τίποτα νυχτιάτικα ρε εκτελεστή ή να πάρω των οματιών μου κατά τον chat μαχαλά??? 
Κάποιος παραπέρα λάλησε και δεν έχω διάθεση για τζουτζουμπρούτζου με τα χάλια που έχω σήμερα...

- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλημέρα και από μένα!
Τελειώνουν σήμερα:
1. Ο Μάιος
2. Ο Παναθηναϊκός
- kataramenos5
Αγνωσται αι βουλαι...Τη θυμαστε την ιστορια με το βαζελοξαδερφακι?
) κλπ. Θελει να μαθαινει για τα παιχνιδια ,να κατεβασει παιχνιδι ποδοσφαιρο,κι αλλα πολλα σχετικα.Συγκινηση. 
Αν δεν ηταν το αλλοθρησκακι τοσο εριστικο ισως τιποτα απ ολα αυτα να μην ειχε γινει.
Εχει και συνεχεια.Ο πιτσιρικας μου λοιπον που δε γουσταρε ποδοσφαιρο με τιποτα κι αδιαφορουσε εντελως για ΠΑΟΚ(ψιλοζηλευει που μου κοβει ωρες αλλα δε το λεει) παρα τις απελπιδες προσπαθειες μου,μετα το μπριζωμα απ το ξαδερφακι ,την 4 στο ζελο και το κυπελλο ,εχει τρελαθει να ρωταει για ποδοσφαιρο , για ΠΑΟΚ ,για κερκιδα(kataramenos5 έγραψε:Το βαζελοξαδερφακι του μικρου μου τσουρεκια του τα χε κανει ολο το Πασχα.Σας καναμε ,σας δειξαμε σας ραναμε μεχρι και καποιος κακες κουβεντες του πε.Ο μικρος μου δε γουσταρει το ποδοσφαιρο ομως ειναι τσατιλας και δε ανεχεται να του τη λεει κανεις.Αρχισε λοιπον να ρωταει συνεχως"Μπαμπα ειναι καλυτερη ομαδα ο ΠΑΟΚ?" "Θα τους κερδισουμε στη Τουμπα?" μεχρι και λιγο πριν φυγω για γηπεδο αυτη ηταν η αγωνια του,"Τι θα κανουμε μπαμπα?Θα κερδισουμε?" . "Θα τους ξεκ.... εεε θα τους σκισουμε παλικαρι μου.Απ τη Τουμπα δε περναει κανεις" η απαντηση.
Γυρναω σπιτι με κατσουφιασμενο υφος επιτηδες .Ο μικρος τρεχει στη πορτα με βλεπει ετσι ,παγωνει,κι ολο αγωνια ρωταει "Τι καναμε μπαμπα,χασαμε?
"Τους σκισαμε παλικαρι μου.Τεσσερα γκολ τους βαλαμε.Απο την Τουμπα δε περναει κανεις.Δε στο πα?".Το χαμογελο που εσκασε στα χειλη του για μενα ισοδυναμουσε με χιλιες προκρισεις.
Σημερα το βραδακι θα παρουμε μαζι τηλεφωνο και τον ξαδερφο...
Αν δεν ηταν το αλλοθρησκακι τοσο εριστικο ισως τιποτα απ ολα αυτα να μην ειχε γινει.
Καλησπέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!
Με υγεία, δύναμη, επιμονή και αισιοδοξία για όλους μας!!!!
Υ.Γ. Κατ...Π.Α.Ο.Κ.είσαι λαίμαι...(Κι) έτσι "γεννιούνται" νέα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια, από αγανάκτηση στην πίεση...
Με υγεία, δύναμη, επιμονή και αισιοδοξία για όλους μας!!!!
Υ.Γ. Κατ...Π.Α.Ο.Κ.είσαι λαίμαι...(Κι) έτσι "γεννιούνται" νέα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια, από αγανάκτηση στην πίεση...
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα και καλό μήνα!
Άλλη μια πίκρα από τις πολλές και συνεχόμενες πίκρες που δέχεται ο ΠΑΟΚτσής στην ποδοσφαιρική ζωή του. Πότε θα σταματήσει το κακό;
Άλλη μια πίκρα από τις πολλές και συνεχόμενες πίκρες που δέχεται ο ΠΑΟΚτσής στην ποδοσφαιρική ζωή του. Πότε θα σταματήσει το κακό;
- kataramenos5
Να με συμπαθατε παλικαρια( ειδικα ο τζελας) που ρθατε απ.. τα μερη μου χθες αλλα ηταν το τελευταιο παιχνιδι και δεν ηθελα ν αφησω τα παιδια οπως τις αλλες φορες.Θα κανω κατι μηνες να τους ξαναδω, καταλαβαινετε.
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα Αποστόλη και λοιπή παρέα.
Και που'σαι...
[youtube]VFer2g7h52s[/youtube]

Και που'σαι...
[youtube]VFer2g7h52s[/youtube]