Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Ωχ πορκυ ελπίζω μια φορά να βγεις αληθινός
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Kostas_Peraia4
Tι εγινε ρε Πορκυ?Τον χασαμε τον αφανα της Τουλουζης?Λεγε,δεν μπορω να κοιμηθω απο την αγωνια μου
- painkiller4
Ρε ΠΟΡΚΥ τι εγινε εφυγες κιολας για το αεροδρομιο;
Πόρκυ είναι γεγονός πως έχεις πέσει στα μάτια όλων μας..Η μόνη σου ελπίδα εξιλέωσης είναι να μας πεις έστω και στο παρά πέντε το όνομα του επιθετικού...Από μένα τουλάχιστον σου δίνεται αυτή η ευκαιρία...Ελπίζω και από τους άλλους

Λιγο πριν την δυση του ηλιου χθες 30 του αυγουστου εθεαθει σε γνωστο μαγαζι στο cosmos ο πρωην χοντροκωλης ,ο πιο κοντος και απο τον σκαμπο με ποδια(14) με τα της συζυγου και τα κοριτσακια τους να πινουν καφε μετα απο μερικα χιλιαρικα που εσμπρωξαν στην ελληνικη αγορα..
Φημες τον θελουν ανησυχο μετα τους 2 καφεδες που ηπιε στο φτερο..!!
Υ.Γ..:Το πρωταθλημα στην γερμανια εχεις ξεκινησει αραγε..?
Υ.ΓΝο2..:Το ιατρικο δελτιο της βολσμπουργκ ειναι λευκο ή μπα..?
Υ.ΓΝο3..:Μηπως ο Τιαμ ερχεται για μπροστα στην κορυφη λεω εγω τωρα..?
Υ.ΓΝο4..:Ο πωλ τι λεει για ολα αυτα..? :ugeek:

Υ.Γ..:Το πρωταθλημα στην γερμανια εχεις ξεκινησει αραγε..?

Υ.ΓΝο2..:Το ιατρικο δελτιο της βολσμπουργκ ειναι λευκο ή μπα..?

Υ.ΓΝο3..:Μηπως ο Τιαμ ερχεται για μπροστα στην κορυφη λεω εγω τωρα..?

@Pgetsos, όταν γράφω τα ετήσια συμβόλαια μιλάω για σεζόν, οπότε τα μισά συμβόλαια των Κόστα και Όλσεν που τα πληρώθηκαν δεν γίνεται να μην τα υπολογίσω...karlat85 έγραψε:Goran. Εκεί κοντά είναι κ των Καινούριων
Κανιας κάμπος Βαρελά έχουν 700+
Μπισεσβαρ 500+
Κρεσπο 350
Brkic 250
Ματος 400
Σακχοφ δεν εχω ακούσει
Όσο για την αποταμίευση εν όψη νέου έτους, την έγραψα του λόγου μου απ το απόγευμα νωρίς και μάλλον δεν την διάβασες...
Το ffp ξεπερνιέται με πολλούς τρόπους όταν υπάρχει χρήμα, να είσαι σίγουρος...

Υ.Γ. @ΠΟΡΚΥ-5 με απογοήτευσες όπως πάρα πολλούς ο Αλέξης, οπότε........δεν πάω αεροδρόμιο!!!!
Σε είχα για αρχηγό και με βγήκες παπατζής ρε μάστορα, σιγά μην πάω να πιω καφέ στα φλο του αεροδρομίου που είναι και πανάκριβα, για να φάω και καμιά μόντα απ την πληροφορία σου...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 31 Αύγ 2016, 03:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Στις 13:30 προσγειώνεται στο αεροδρόμιο Μακεδονία αεροσκάφος της Lufthansa. Ένας εκ των επιβατών της αυτής πτήσης θα είναι και ο Μάμε Τιάμ. Για όποιον θέλει να τον υποδεχθεί...
Αλήθεια λέει ΑΡΔ, ορμήξτε όλοι!!
Μπούντου εσύ έλα δυτικά, σε έχω μεταγραφάρα μπόμπα στα ΚΤΕΛ...άσ'τους βλάκες να τρέχουν στο αεροδρόμιο...
Ανάλυση Δεδομένων
Παρακολουθόντας τον Τιάμ και έγώ πιστεύω ότι ο μικρός είναι φορ και όχι ακραίος. Φυσικά τον έχουν χρησιμοποιήσει και στα πλάγια αλλά όλο το στυλ του παίκτη, το άλμα, οι κεφαλιές το πως γυρίζει και σουτάρει. Αρα παίρνουμε φόρ.
Για τους 2 ῾Ισπανούς῾, είναι καλοί παίκτες. Το πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ φαίνεται να θέλουν να έρθουν και ο μόνος λόγος που συζητάνε με μας είναι μπας και βρεθεί καμιά ομάδα στην πριμέρα να τους πάρει. Δύσκολο όμως να βρουν συμβόλαιο πάνω απο 500 χιλιάρικα στην πριμέρα. Ο Μιχελ εκεί ποντάρει και φυσικά στην αγορά τους. Τώρα, τι πιθανότητα έχει να πιάσει παίκτης που δεν θέλει να έρθει σε μας, αν έρθει; Σιγά μην πάει στα Γιάννενα και στα άλλα χωράφια της λίγκας να παίξει μπάλα. Ειλικρινά δεν το πιστεύω. Γι αυτό και καλύτερα να μην έρθουν αν δεν γουστάρουν ΠΑΟΚ και απλώς μας βάζουν οι ατζέντηδες στο παιχνίδι.
Σεναριο 10αριού...
Το είχα γράψει πριν κανα μήνα ότι θα μπορούσε να φύγει ο Πέλκας και να έρθει άλλος καλύτερος στη θέση μαζί με Μπίσεσβαρ. Η ιστορία με Κιντέρο προς τα εκεί πηγαίνει, και ακόμα και αν είναι ψιλοαδύνατο, δεν το βγάζω απ το μυαλό μου ότι ο Ιβιτς ψάχνει και για καποιο λαβράκι στη θέση 10 την τελευταία μέρα των μεταγραφών.
Τιαμ και Κιντέρο (η αλλο 10άρι) λοιπον, και να μείνει ο Ζάιρο θα ήταν η επιλογή μου.
Παρακολουθόντας τον Τιάμ και έγώ πιστεύω ότι ο μικρός είναι φορ και όχι ακραίος. Φυσικά τον έχουν χρησιμοποιήσει και στα πλάγια αλλά όλο το στυλ του παίκτη, το άλμα, οι κεφαλιές το πως γυρίζει και σουτάρει. Αρα παίρνουμε φόρ.
Για τους 2 ῾Ισπανούς῾, είναι καλοί παίκτες. Το πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ φαίνεται να θέλουν να έρθουν και ο μόνος λόγος που συζητάνε με μας είναι μπας και βρεθεί καμιά ομάδα στην πριμέρα να τους πάρει. Δύσκολο όμως να βρουν συμβόλαιο πάνω απο 500 χιλιάρικα στην πριμέρα. Ο Μιχελ εκεί ποντάρει και φυσικά στην αγορά τους. Τώρα, τι πιθανότητα έχει να πιάσει παίκτης που δεν θέλει να έρθει σε μας, αν έρθει; Σιγά μην πάει στα Γιάννενα και στα άλλα χωράφια της λίγκας να παίξει μπάλα. Ειλικρινά δεν το πιστεύω. Γι αυτό και καλύτερα να μην έρθουν αν δεν γουστάρουν ΠΑΟΚ και απλώς μας βάζουν οι ατζέντηδες στο παιχνίδι.
Σεναριο 10αριού...
Το είχα γράψει πριν κανα μήνα ότι θα μπορούσε να φύγει ο Πέλκας και να έρθει άλλος καλύτερος στη θέση μαζί με Μπίσεσβαρ. Η ιστορία με Κιντέρο προς τα εκεί πηγαίνει, και ακόμα και αν είναι ψιλοαδύνατο, δεν το βγάζω απ το μυαλό μου ότι ο Ιβιτς ψάχνει και για καποιο λαβράκι στη θέση 10 την τελευταία μέρα των μεταγραφών.
Τιαμ και Κιντέρο (η αλλο 10άρι) λοιπον, και να μείνει ο Ζάιρο θα ήταν η επιλογή μου.
Και ναι...! Είναι γεγονός! Απογειώνεται στις 07:10 από Τουλούζη και μετά την άφιξη του Τιάμ, φθάνει στις 14:45 (κι αυτός με τπτήση της Lufthansa) κι ο Μπρέθγουιτ ο οποίος περνάει από ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει τριετές συμβόλαιο...!
Όπως και να έχει και στα 4 Υ.Γ. αδερφέ...ζαμάν φου...ZamanFou έγραψε:Λιγο πριν την δυση του ηλιου χθες 30 του αυγουστου εθεαθει σε γνωστο μαγαζι στο cosmos ο πρωην χοντροκωλης ,ο πιο κοντος και απο τον σκαμπο με ποδια(14) με τα της συζυγου και τα κοριτσακια τους να πινουν καφε μετα απο μερικα χιλιαρικα που εσμπρωξαν στην ελληνικη αγορα..
Υ.Γ..:Το πρωταθλημα στην γερμανια εχεις ξεκινησει αραγε..?![]()
Υ.ΓΝο2..:Το ιατρικο δελτιο της βολσμπουργκ ειναι λευκο ή μπα..?![]()
Υ.ΓΝο3..:Μηπως ο Τιαμ ερχεται για μπροστα στην κορυφη λεω εγω τωρα..?![]()
![]()
![]()

Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
Στο αεροδρόμιο πήγε η στο καζίνο!
Εγω παω στην αλλη μεταγραφή μπομπα στον Οσε...
Λιμάνι θα παει κανεις να πιάσουμε ολα τα πόστα

Εγω παω στην αλλη μεταγραφή μπομπα στον Οσε...
Λιμάνι θα παει κανεις να πιάσουμε ολα τα πόστα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fwtis την Τετ 31 Αύγ 2016, 03:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Από ποια Τουλούζη ρε παπατζή? Της Ασιατικής Ρωσίας-Σιβηρίας και κάνει επτάμισι ώρες να έρθει?ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Και ναι...! Είναι γεγονός! Απογειώνεται στις 07:10 από Τουλούζη και μετά την άφιξη του Τιάμ, φθάνει στις 14:45 (κι αυτός με τπτήση της Lufthansa) κι ο Μπρέθγουιτ ο οποίος περνάει από ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει τριετές συμβόλαιο...!

- Metagrafakias
Περιπτωση σαν τον δανεισμο του τιαμ δεν μ´αρεσουν...ειναι πισωγυρισμα...εποχες τσιστιακοφ παμε να ξανακανουμε???υποτιθεται εισαι σοβαρη ομαδα,εχεις σοβαρο σκαουτινγκ και επενδυτη φραγκατο....εντοπισες καποιον τιαμ τον αγοραζεις τελος!!!δανεικο θα παρεις κονοπλιανκα,νατχο,καισεδο οχι καποιον τιαμ....δεν εχουμε καλες αναμνησεις με δανεικους...αν εξαιρεσεις βιειρνια αλλες εποχες απο τοτε κανενας δεν επιασε και για κανεναν δεν προσπαθησαμε να εξαγορασουμε την οψιον αγορας του.....
δεν είναι απ'ευθείας η πτήση, πρέπει να αλλάξει αεροπλάνοgoran 64 έγραψε:Από ποια Τουλούζη ρε παπατζή? Της Ασιατικής Ρωσίας-Σιβηρίας και κάνει επτάμισι ώρες να έρθει?ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Και ναι...! Είναι γεγονός! Απογειώνεται στις 07:10 από Τουλούζη και μετά την άφιξη του Τιάμ, φθάνει στις 14:45 (κι αυτός με τπτήση της Lufthansa) κι ο Μπρέθγουιτ ο οποίος περνάει από ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει τριετές συμβόλαιο...!

Ε, αφού με λέτε παπατζή, θα λέγομαι στο εξής "παπα-Πόρκυ-5". Την ευλογία μου τέκνα μου...!