DimitrisS έγραψε:Γιατι να ζητησει να πουληθει ρε Γκοραν. Στον ΠΑΟΚ θα παιξει για ακομα εναν χρονο, ο Ιβιτς τον εμπιστευεται και φανηκε, αφου ξερει οτι χρειαζεται ενας τετοιος ποδοσφαιριστης διπλα στους Τσιμιροτ και Χαριση. Προκριματικα Τσου.Λου θα παιξει του χρονου ελευθερος θα παει αλλου.
Τόσους λόγους σε ανέφερα ρε συ Δημήτρη μου, δεν σε φαίνεται κάποιος απ αυτούς λογικός για να εξασφαλίσει καλύτερα το μέλλον του από φέτος, αντί να τρέχει στα 33 του να βρει 2ετές συμβόλαιο και με σίγουρα λιγότερα λεφτά απ όσα μπορεί να βρει φέτος για 3ετές???
Όταν λέω να πουληθεί, μην φανταστείς για κανένα νούμερο πάνω από 300.000 δηλαδή...Αλλά και με τα λεφτά του συμβολαίου του που θα "γλιτώσεις" και την εφορία, ξεπερνάει το μύριο το εξοικονομηθέν ποσόν...
Είπα όμως, με βασική την προϋπόθεση ότι δεν τον ανανεώνουμε εμείς μέχρι το '19 ή έστω και το '18 με έστω και λίγο αυξημένες αποδοχές...
Αυτό δεν το βλέπω πάλι εφικτό, σύμφωνα με το 6άρι που δήλωσε ο Βλάντο στην συνέντευξη ότι χρειάζεται στην ομάδα μας για την χρονιά που έρχεται, οπότε και ο χρόνος συμμετοχής του πιθανά θα μειωθεί κατά πολύ...
Επαγγελματίας είναι και μάλιστα και πολύ έξυπνος και με "γάτο" μάνατζερ ξέρεις...
Υ.Γ. Συγχωρέστε με που στην παραπάνω "εκτίμηση" μου για το ρόστερ ξέχασα τον Κοροβέση, τον οποίο μάλιστα δεν ξέρω που να τον κατατάξω, στους 13 πιθανούς αποχωρούντες ή στους 21 παραμένοντες!!!!

Ε, τέσπα, βάλτε τον όπου νομίζετε (προσωπικά νομίζω ότι ο Βλάντο τον πάει για την πονηριά του και θα τον κρατήσει) βρείτε και κάτι μόνοι σας, όλα από μένα τα περιμένετε???