+1obanebane έγραψε:Mīngus έγραψε:Για Μπέλετς προσωπικά δεν ψήνομαι. Ωραία reflex, καλός χαμηλά αλλά πολλά θέματα στις εξόδους. Δεν εμπνέει σιγουριά. Δεν είναι για βασικός και με την προοπτική του να παίζει ο Γλύκος, θα προτιμούσα άλλες λύσεις.
Συμφωνω, δεν βλεπω κατι ιδιαιτερο στον παιχτη.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
χμ, αν δεν με γελουν αυτά που διαβαζω εχει να παίξει 2 χρονια επισημο παιχνίδι...savvastheod έγραψε:Για αυτόν γράφει τώρα το inpaok http://www.transfermarkt.com/michael-ag ... eler/28862
Aναπληρωματικός του Κωνσταντόπουλου στην Μπόρο αλλά η θέση είναι περίεργη του τέρματος...
γλυκος για μια ζωη!!!! εγω τον παναγιωτη τον πιστευω...
σε 2-3 χρονια το πουλεν μου ο Σιαμπανης 8α ειναι πανετοιμος να κατσει κατω απο δοκαρια...
σε 2-3 χρονια το πουλεν μου ο Σιαμπανης 8α ειναι πανετοιμος να κατσει κατω απο δοκαρια...
- Lacedaemonian
Εχω κάτσει και εχω δει ολα σχεδόν τα χαιλαιτς απ τους αγώνες της Carpi φέτος.Η εντύπωση που εχω ειναι οτι ειναι ενας καλος τερματας -δεν τρέμει το φυλοκαρδι σου δηλ-αλλα χωρις κατι το ιδιαίτερο,αυτο δηλ που θα σε κάνει να πεις "αυτος ο τερματας μου κερδίζει μόνος του τα παιχνίδια".Οψομεθα.....obanebane έγραψε:Mīngus έγραψε:Για Μπέλετς προσωπικά δεν ψήνομαι. Ωραία reflex, καλός χαμηλά αλλά πολλά θέματα στις εξόδους. Δεν εμπνέει σιγουριά. Δεν είναι για βασικός και με την προοπτική του να παίζει ο Γλύκος, θα προτιμούσα άλλες λύσεις.
Συμφωνω, δεν βλεπω κατι ιδιαιτερο στον παιχτη.
-
makispaspartou
Αν ο Μπέλετς δεν με έψηνε μία φορά ο Αγκάτσι δε με ψήνει δέκα.Επιμένω...χρειαζόμαστε τερματά που να πάρει τη φανέλα του βασικού σπίτι.Μάλλον ο Ίβιτς εμπιστεύεται τον Γλύκο για βασικό και θέλει κάποιον έμπειρο ψηλέα μπακ απ.
- Περιπτερος
Αν δεν υπάρχει κορμός Ελληνικός και τα αποδυτήρια χρειάζονται μεταφραστές ... τότε είναι χλωμό το έργο.
Ευτυχώς κατά βάση αντικαθίστανται ξένοι παίκτες, αλλά αυτή η λογική "οι ξένοι είναι καλύτεροι" παραπέμπει σε άλλα πράγματα ... .
Εγω στην ομάδα μας πάντως θυμάμαι σε κάθε θέση 10 καλούς Ελληνες και 1-2 ξένους.
Να τα σπρώξει ο Ιβάν, αφού θέλει και τα έχει και αναγκαίο είναι τώρα που έγινε η αρχή ξηλώματος των γαύρων, αλλά εμείς να έχουμε μετρημένες θέσεις και αντιλήψεις.
Ευτυχώς κατά βάση αντικαθίστανται ξένοι παίκτες, αλλά αυτή η λογική "οι ξένοι είναι καλύτεροι" παραπέμπει σε άλλα πράγματα ... .
Εγω στην ομάδα μας πάντως θυμάμαι σε κάθε θέση 10 καλούς Ελληνες και 1-2 ξένους.
Να τα σπρώξει ο Ιβάν, αφού θέλει και τα έχει και αναγκαίο είναι τώρα που έγινε η αρχή ξηλώματος των γαύρων, αλλά εμείς να έχουμε μετρημένες θέσεις και αντιλήψεις.
και το άλλο περιεργο είναι ότι το trasnfermarkt πριν 2 χρονια τον κοστολογουσε 6 μύρια !Mīngus έγραψε:Αυτός ο Αγγάτσι έχει να παίξει 2 χρόνια.
- john4serres
Ή κανεις 3ετες αυριο τον Γλυκο και 2ος ο Σιαμπάνης ή φερνεις τερματοφυλακαρα.
Ο τερμας πρεπει να ειναι νο1 και να μην μοιραζεται παιχνιδια οπως εχουμε δει στον ΠΑΟΚ.
Οσο για Αγκάτσι, νταξει!
Μεταφορα στα ανεκδοτα.
Ο τερμας πρεπει να ειναι νο1 και να μην μοιραζεται παιχνιδια οπως εχουμε δει στον ΠΑΟΚ.
Οσο για Αγκάτσι, νταξει!
Μεταφορα στα ανεκδοτα.
- Περιπτερος
Μην φτάνουμε σε άκρα.
Απλά αν ο μουντιαλικός διεθνής τερματοφύλακας Γλύκος λεγότας Γλύκιτς, Γλύκοφ, Γλύκερ ή Γλυκερίνιο και ερχόταν από άλλο πρωκτάθλημα με τέτοιες περγαμηνές και βλέπαμε και 5 λεπτά βίντεο με αποκρούσεις θα λέγαμε έρχεται ο Θεός ... Ο Ιτάνζ στην Τουρκία ήταν ο καλύτερος τερματάς ... .
Εχει αδυναμίες ο Γλύκος, συμφωνώ και έθεσα το μέτρο σύγκρισης για το τι θέλουμε, αλλά το να χαίρονται κάποιοι από εμάς που θα κάθεται πάγκο, επειδή φημολογείται ότι έρχεται ο άγνωστος Χ είναι κρίμα.
Απλά αν ο μουντιαλικός διεθνής τερματοφύλακας Γλύκος λεγότας Γλύκιτς, Γλύκοφ, Γλύκερ ή Γλυκερίνιο και ερχόταν από άλλο πρωκτάθλημα με τέτοιες περγαμηνές και βλέπαμε και 5 λεπτά βίντεο με αποκρούσεις θα λέγαμε έρχεται ο Θεός ... Ο Ιτάνζ στην Τουρκία ήταν ο καλύτερος τερματάς ... .
Εχει αδυναμίες ο Γλύκος, συμφωνώ και έθεσα το μέτρο σύγκρισης για το τι θέλουμε, αλλά το να χαίρονται κάποιοι από εμάς που θα κάθεται πάγκο, επειδή φημολογείται ότι έρχεται ο άγνωστος Χ είναι κρίμα.
Δηλαδή Περίπτερε ποια αποδυτήρια εμπνέουν περισσότερο; Αυτά με Γκαρσία, Κοντρέρας, Κονσεϊσάο, Μουσλίμοβιτς, Λίνο, Ίβιτς, Βιεϊρίνια ή με Κλάους, Τζιόλη, Τζαβέλλα, Γλύκο, Κίτσιου, Πέλκα;
- BlackBlockAttack
Τη γκρινια ειναι αυτη ρε παληκαρια?
Ακουγετε οτι θα παρουμε τον αναπληρωματικο τερματοφυλακα της ΜΙΛΑΝ και στραβομουτσουνιαζουμε?
Εχει χαθει το μετρο και σε αυτο φταινε οι ΑΡΔ με ρεπορταζ τυπου Ρουφιερ(γελανε και τα τσιμεντα) και το μυαλουδακι μας οτι εχουμε γινει υπερδυναμη και μπορουμε να φερουμε οποιονδηποτε...
Ο ενας μας βρωμαει και ο αλλος μας μυριζει....
Ακουγετε οτι θα παρουμε τον αναπληρωματικο τερματοφυλακα της ΜΙΛΑΝ και στραβομουτσουνιαζουμε?
Εχει χαθει το μετρο και σε αυτο φταινε οι ΑΡΔ με ρεπορταζ τυπου Ρουφιερ(γελανε και τα τσιμεντα) και το μυαλουδακι μας οτι εχουμε γινει υπερδυναμη και μπορουμε να φερουμε οποιονδηποτε...
Ο ενας μας βρωμαει και ο αλλος μας μυριζει....
100 % λαθος μεταγραφη,αν ισχυσει , εδω ο Μιχελ μας τα χαλαει.Πιο πολυ με χαλει η παντελης ελλειψη αγωνων την τε΄λευταια 2τια.Ειναι πασιφανες οτι ο ΠΑΟΚ θελει τερματοφυλακα με Τ κεφαλαιο.Φτανει πια με τους Γλυκους ,τους Κιτσιου τους Πελκες τους Κλαους και τους Τζιοληδες,3 χρονια το ιδιο πραγμα..Καλα οσο εχω εγω γκομενα την Μεγκαν Φοξ,αλλο τοσο αυτος ειναι αναπληρωματικος τερματοφυλακας της Μιλαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sporos123 την Τετ 08 Ιουν 2016, 20:22, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
-
makispaspartou
Δε μασάω..Πιστεύω ότι τα ονόματα που βγαίνουν είναι αποπροσανατολισμός για να ψήσει ανενόχλητος ο Μίχελ τον Μπόικο!!!