Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Δεν μπορει να γινονται αυτά. Κοκκινη ο Φανουρης χωρις φαση και μάλιστα στην Τουμπα αλλά μονο κίτρινη ο κουτρουμπελης στον πλατανιά στο δολοφονικο τακλιν.
- jay trotter
Δηλαδή εσύ είσαι πλήρως ικανοποιημένος με το Γλύκο;;;;Δεν είναι κοντό τέρμα με πρόβλημα στις εξόδους που νομίζει ότι είναι στόπερ.Το δεν μου αρέσει ο Γλύκος για τέρμα στον ΠΑΟΚ δεν σημαίνει πως του κάνω πόλεμο ή ότι τον κράζω μέχρι να φύγει σημαίνει πως για τερματοφύλακα που χτίζεται πάνω του η λειτουργία της ομάδας θα προτιμούσα κάτι καλύτερο!Dinos_Liverpool έγραψε:Ε, άμα δε σ αρέσει ο Γλύκος, καλά κάνεις, εδώ που τα λέμε, και ντρέπεσαι...
- Dinos_Liverpool
Ναι, είμαι πάρα πολυ ικανοποιημένος από τον Γλύκο και θεωρώ ότι εξελίσσεται σε έναν από τους καλύτερους που είχαμε ποτέ.
- jay trotter
Ωραία έχεις διαφορετική άποψη δε χρειάζεται να ντρέπεσαι γι' αυτή!!!Dinos_Liverpool έγραψε:Ναι, είμαι πάρα πολυ ικανοποιημένος από τον Γλύκο και θεωρώ ότι εξελίσσεται σε έναν από τους καλύτερους που είχαμε ποτέ.
jay trotter έγραψε:[
Δηλαδή εσύ είσαι πλήρως ικανοποιημένος με το Γλύκο;;;;Δεν είναι κοντό τέρμα με πρόβλημα στις εξόδους που νομίζει ότι είναι στόπερ.Το δεν μου αρέσει ο Γλύκος για τέρμα στον ΠΑΟΚ δεν σημαίνει πως του κάνω πόλεμο ή ότι τον κράζω μέχρι να φύγει σημαίνει πως για τερματοφύλακα που χτίζεται πάνω του η λειτουργία της ομάδας θα προτιμούσα κάτι καλύτερο!
Φιλε κακα τα ψεματα οι καλυτεροι κοστιζουν και μαλιστα παρα πολλα,και να σου πω και κατι αλλο; απο την εποχη Ζαγορακη και μετα που ο ΠΑΟΚ ξαναμπηκε για τα καλα σφηνα στο ΠΟΚ καλυτερο τερματα δεν ειχαμε.
Και το λεω εγω που του εχω σουρει αρκετα για μεμονωμενες εμφανισεις του ειδικα στον περσινο τελικο.
Ο συνονοματος καθε χρονο γινεται και καλυτερος και αυτο πρεπει να του το πιστωσουμε ολοι.
-
Μπαρκαρούτσος
- hasio_john
Και γω είμαι ευχαριστημένος με τον Γλύκο και πιστεύω πως μέρα με την μέρα γίνεται καλύτερος !
1-1 η ζέλα, ημίχρονο! Μεγάλα χάλια έχουν! Ούτε μια μπαλιά δεν μπορούν ν' ανταλλάξουν της προκοπής!
1-1 η ζέλα, ημίχρονο! Μεγάλα χάλια έχουν! Ούτε μια μπαλιά δεν μπορούν ν' ανταλλάξουν της προκοπής!
obanebane έγραψε:jay trotter έγραψε:[
Δηλαδή εσύ είσαι πλήρως ικανοποιημένος με το Γλύκο;;;;Δεν είναι κοντό τέρμα με πρόβλημα στις εξόδους που νομίζει ότι είναι στόπερ.Το δεν μου αρέσει ο Γλύκος για τέρμα στον ΠΑΟΚ δεν σημαίνει πως του κάνω πόλεμο ή ότι τον κράζω μέχρι να φύγει σημαίνει πως για τερματοφύλακα που χτίζεται πάνω του η λειτουργία της ομάδας θα προτιμούσα κάτι καλύτερο!
Φιλε κακα τα ψεματα οι καλυτεροι κοστιζουν και μαλιστα παρα πολλα,και να σου πω και κατι αλλο; απο την εποχη Ζαγορακη και μετα που ο ΠΑΟΚ ξαναμπηκε για τα καλα σφηνα στο ΠΟΚ καλυτερο τερματα δεν ειχαμε.
Και το λεω εγω που του εχω σουρει αρκετα για μεμονωμενες εμφανισεις του ειδικα στον περσινο τελικο.
Ο συνονοματος καθε χρονο γινεται και καλυτερος και αυτο πρεπει να του το πιστωσουμε ολοι.
ετσι ειναι... βελτιωνεται πολυ...
στην αρχη δεν μου αρεσε καθολου και δεν πολυπιστευα οτι μπορει να εξελιχθει... ομως τωρα πια ειναι σε σημειο που με ικανοποιει.. νομιζω μαλιστα μου αρεσει κι ολας οχι απλα με ικανοποιει... το παιδι βελτιωνεται και μπραβο του
Βελτιώνεται συνεχώς ο Γλύκος & πρέπει να τον στηρίξουμε (παρότι φέρθηκε μ@λ@κισμέν@ το καλοκαίρι).
** Παναγιώτης, Γιώτης, Πανάγος, Τάκης, Άκης ή Παναής???
** Παναγιώτης, Γιώτης, Πανάγος, Τάκης, Άκης ή Παναής???
τον Γκατούζο εννοούσα.Άντε κι'αυτός που ανεβασε το βίντεο καλός είναι!RoMaN έγραψε:Ποιος;Χωρικός έγραψε:ωραίος τύπος!
Με τον Γλυκο, στους 30 από τους 34 αγωνες της σλ, παιζουμε με παιχτη παραπάνω!
- hasio_john
-
Μπαρκαρούτσος
Χωρικός έγραψε:τον Γκατούζο εννοούσα.Άντε κι'αυτός που ανεβασε το βίντεο καλός είναι!RoMaN έγραψε:Ποιος;Χωρικός έγραψε:ωραίος τύπος!
Όντως ωραίος ο Gattuso, προπονητής με κάκαλα.. Θα τον ήθελα στον Π.Α.Ο.Κ.!
Για τον Γλύκο συζητάμε εδώ, όσο παίζει ποδόσφαιρο στον Π.Α.Ο.Κ.!
- hasio_john
Ο τύπος που έχεις για φώτο, τα έχει μεγαλύτερα!!!RoMaN έγραψε: Όντως ωραίος ο Gattuso, προπονητής με κάκαλα.. Θα τον ήθελα στον Π.Α.Ο.Κ.!![/b]