+++Parolos έγραψε:Ξαδερφε ήρθε επιτέλους η ώρα, έστω και αργά, να σου πω respect..Dimg4 έγραψε:Σημερα τελειωσες δυστυχως με απολυτη ευθυνηδικη σου. Οχι μονο βαση αποδοσης που καθε παικτης δικαιουται αλλα λογω δηλωσεων που δεν συμβαδιζουν με αυτο που θελουμε.
Κύριε Δημήτρη ήρθε η ώρα.. τέλος.. FIN... THE END φτάνει!!!
Δεν πάει άλλο..!!
14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- teo4giannitsa
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
ετσι,..υπαρχει και η υστεροφημια....μουντιαλ και μετα ελλας μελβουρνης ή ποστο στη διοικηση....γιατι μπαλα δεν
- kataramenos5
-
ναι, πόστο στην διοίκηση, γιατί προσέφερε τόσα στην ομάδα που δεν γίνεται να μην αναγνωριστούν...
σούτι ρε, σαλπιγγίδισιο μάλιστα, να στοχεύει στο τέρμα και να βρίσκει αράουτ
σούτι ρε, σαλπιγγίδισιο μάλιστα, να στοχεύει στο τέρμα και να βρίσκει αράουτ
Πραγματικα τραγικος ρε Μητσο...Δεν εχω λογια..για τις χαμενες ευκαιριες?για το πρωτο γκολ που κρυβεσαι μην σε πετυχει η μπαλα?για τις εμφανισεις σου εδω και 2 χρονια?Κουρασες
Εκατσα και ηρεμησα και πιστευω πως σκεφτομαι καπως πιο καθαρα. Εσυ ομως Μητσο, ΦΥΓΕ! Δεν δεν Δεν δΕν δεΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ
- hasio_john
Αν το γαμ@δόκαρο ήταν μέσα ... ή στην επόμενη φάση τσίμπαγες την μπάλα πριν την γραμμή και την έσπρωχνες στο δυχτάκι, θα ήταν όλα διαφορετικά τώρα! Δεν λέω ότι έπαιξες καλά σήμερα, ίσα ίσα που ήσουν επιεικώς απαράδεχτος και ΔΕΝ το πίστευες, αλλά είσαι ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ρε συ Δημήτρη! Ο Μητσοτάκης σου ευχήθηκε!???
Πάντως ρε παιδιά, χαλαρώστε λίγο! ΌΛΗ Η ΟΜΑΔΑ σήμερα ήταν ΧΑΛΙΑ και σεις βρήκατε να κάνετε αυτό που κάνετε πάντα... να τα ρίξετε μόνο στον Δημήτρη! Φταίει, αλλά όχι μόνο αυτός και είναι κρίμα να γίνεται έτσι !!
Για ένα χιλιοστό κάτω από το δοκάρι και τώρα θα μιλάγαμε για τον ΉΡΩΑ κοντό! Με 1-1 τότε η ψυχολογία θ' άλλαζε κατακόρυφα!
ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ !! ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΗΤΤΕΣ !! ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ !!
Πάντως ρε παιδιά, χαλαρώστε λίγο! ΌΛΗ Η ΟΜΑΔΑ σήμερα ήταν ΧΑΛΙΑ και σεις βρήκατε να κάνετε αυτό που κάνετε πάντα... να τα ρίξετε μόνο στον Δημήτρη! Φταίει, αλλά όχι μόνο αυτός και είναι κρίμα να γίνεται έτσι !!
Για ένα χιλιοστό κάτω από το δοκάρι και τώρα θα μιλάγαμε για τον ΉΡΩΑ κοντό! Με 1-1 τότε η ψυχολογία θ' άλλαζε κατακόρυφα!
ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ !! ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΗΤΤΕΣ !! ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ !!

- Μπαρκαρούτσος
RoMaN έγραψε:Με κράζει η θύρα 4
χειροκροτάω 5 και 7
μα και τα V.I.P.
οι φίλοι μου είναι εκεί!
Έχω ξεχάσει να τριπλάρω
μα τον Π.Α.Ο.Κ. τον γουστάρω
Γι'αυτό είμαι ακόμη εδώ
Σαββίδη σ'αγαπώ!
Να βάζω σώμα είμαι πρώτος
πότε θα έρθει ο Σώτος;
Όχι ο Μπαλάφας,
αλλά ο Κυργιάκος ο μάγκας!
Σκοράρω στα σημαντικά
συνήθως είν' κωλόφαρδα
important matches 20
ζήτω η Εθνική!
ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!!!!!!!!!RoMaN έγραψε:Τι να τα κάνω τα λεφτά
έχω κι εγώ πλεόνασμα
θα έμενα και αμισθί
ζήτω η Εθνική!
Παραμένω για τη γκαύλα
μ'αρέσουν τ'άσπρα και τα μαύρα
ΠΑΟΚτσής είμαι κι εγώ
και δεν φεύγω από 'δώ!
Απλώς θέλω παρέα
για να περνάω ωραία
της Ελλάδος τα παιδιά
ψυχή έχουν κι αυτά!
Φέρτε Γκέκα για μπροστά
γιατί όχι και Σαμαρά;
Καραγκούνη αρχηγό
και Χριστοδουλόπουλο!
Καλός κι ο Λυμπερόπουλος
ωραίος ο πρώην πρόεδρος
Η μπάλα χρόνια δεν κοιτά
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΧΑΛΚΙΑ!!!
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!
Παίζω μπάλα μερικά Σ/Κ με τη παρέα μου, ΠΑΝΤΑ center back.
Σε κόβω με κλειστά τα μάτια και χτυπημένο πόδι. Και τα χέρια μου στη πλάτη.
- dimitrissss
Ομάδα που φέτος έθεσε ψηλούς στόχους και παράλληλα έχει κι ένα συνεχές κατεβατό αγώνων (οι 61 επίσημοι αγώνες της φετινής χρονιάς δεν ξανάγιναν ποτέ σε ομάδα από καταβολής ελληνικού ποδοσφαίρου), είναι αδύνατον να στηρίζεται σε έναν μόνο φορ περιοχής (Αθανασιάδη). Χρειάζεσαι και δεύτερο και τρίτο.
Και ναι μεν ο Σαλπιγγίδης ξεκίνησε την καριέρα του ως κλασικός φορ, όμως εδώ και αρκετα χρόνια δεν είναι πια. Έφερες λοιπόν για ρεζέρβα του Αθανασιάδη τον τελειωμένο Νέτσιντ. Τον διώχνεις κακήν - κακώς τον Γενάρη για να φέρεις ποιον; Τον τουρίστα Χούσεν. Και να αναγκάζεσαι στο τέλος να χρησιμοποιήσεις στον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς ως αλλαγή τον πιτσιρικά Κουλούρη, που ακόμα σχολείο πάει το παιδί.
Θυμάμαι στον τελικό του 2001 τον Φρούσο να απουσιάζει από την αποστολή. Είχες όμως και τον Οκκά τότε, είχες και τον Ναλιτζή. Τα ίδια και το 2003. Πάλι εκτός ο Φρούσος, αλλά μέσα και ο Οκκάς και ο Γιασεμάκης. Και είχες από πίσω και στις δύο περιπτώσεις και τον Γεωργιάδη, που ήξερες ότι θα σου το βάλει το γκολάκι. Και μιλάμε για εποχές που το χρήμα δεν έρεε άφθονο όπως σήμερα.
Σχεδιασμός στο γόνατο.
Και ναι μεν ο Σαλπιγγίδης ξεκίνησε την καριέρα του ως κλασικός φορ, όμως εδώ και αρκετα χρόνια δεν είναι πια. Έφερες λοιπόν για ρεζέρβα του Αθανασιάδη τον τελειωμένο Νέτσιντ. Τον διώχνεις κακήν - κακώς τον Γενάρη για να φέρεις ποιον; Τον τουρίστα Χούσεν. Και να αναγκάζεσαι στο τέλος να χρησιμοποιήσεις στον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς ως αλλαγή τον πιτσιρικά Κουλούρη, που ακόμα σχολείο πάει το παιδί.
Θυμάμαι στον τελικό του 2001 τον Φρούσο να απουσιάζει από την αποστολή. Είχες όμως και τον Οκκά τότε, είχες και τον Ναλιτζή. Τα ίδια και το 2003. Πάλι εκτός ο Φρούσος, αλλά μέσα και ο Οκκάς και ο Γιασεμάκης. Και είχες από πίσω και στις δύο περιπτώσεις και τον Γεωργιάδη, που ήξερες ότι θα σου το βάλει το γκολάκι. Και μιλάμε για εποχές που το χρήμα δεν έρεε άφθονο όπως σήμερα.
Σχεδιασμός στο γόνατο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimitrissss την Κυρ 27 Απρ 2014, 01:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Πρώτα το χάνει από τα 3 μέτρα. Μετά από το 1 μέτρο. Μετά από τους 20 πόντους. Πάλι καλά δεν πετάχτηκε να βγάλει και το πέναλτυ του Βούκιτς...
Η κίνηση σου να μαζευτεις για να φυλαχτεις απο την μπάλα στο πρωτο γκολ του Μπεργκ έδειξε οτι δεν εχεις τα κακαλα να ηγεισαι της ομάδας. Το ματς ηταν για την υστεροφημία σου ως παικτης του ΠΑΟΚ και αποδειχτηκες λιγος τόσο για την ομάδα όσο και για τον εαυτό σου. Άντε στην Βραζιλία να μαζεψεις εμπειρίες και αναμνήσεις να εχεις να λες, γιατι απο δω φροντισες να τις χασεις μόνος σου.
δεν αντεχεσαι πλεον.Λυπαμαι που το λεω αλλα εισαι βετερανος ποδοσφαιριστης.Μειωση αποδοχων και παγκιτης,αλλιως δρομο.Δε δικαιολογεις τα λεφτα σου ουτε στο ελαχιστο
βγάλε και μην ξαναακουμπήσεις στο άψυχο δημοσιοσχετίστικο κορμί σου την φανέλα με τον ασπρόμαυρο δικέφαλο στο στήθος.
έχεις λιγότερο αντρικό εγωισμό και από την καρλότα που έγινε δήμος.
έχεις λιγότερο αντρικό εγωισμό και από την καρλότα που έγινε δήμος.
Τα λες ωραία αλλά τότε είχες προπονητή σοβαρό κ κύριοdimitrissss έγραψε:Ομάδα που φέτος έθεσε ψηλούς στόχους και παράλληλα έχει κι ένα συνεχές κατεβατό αγώνων (οι 61 επίσημοι αγώνες της φετινής χρονιάς δεν ξανάγιναν ποτέ σε ομάδα από καταβολής ελληνικού ποδοσφαίρου), είναι αδύνατον να στηρίζεται σε έναν μόνο φορ περιοχής (Αθανασιάδη). Χρειάζεσαι και δεύτερο και τρίτο.
Σχεδιασμός στο γόνατο.
μολις γυρισα απο το ταξιδι..γενικα δε μου αρεσουν οι υπερβολες αλλα το πραγμα εχει παρατραβηξει..δε θελω να σε ξαναδω με την ασπρομαυρη φανελα..αναρωτιεμαι πως θα κοιμηθεις σημερα..φαγαμε χιλιομετρα μας εφυγε και ενα 200ευρω και δε μας αφησες να πανηγυρισουμε εστω λιγη ωρα παραπανω και να το ευχαριστηθουμε..εσυ που εχει γεμισει η τσεπη σου και η ζωη σου απο τον ΠΑΟΚ.Το ηξερα το εργο με σενα πριν αρχισει το ματς..Αλλωστε οι δηλωσεις σου τη παρασκευη στη συνεντευξη τυπου τα ειπαν ολα..εισαι λεει περηφανος να αντιπροσωπευεις τη φανελα ομαδων που σε επιλεγουν για οσο σ επιλεγουν..μαλιστα..και ησουν σημερα εσυ αρχηγος του ΠΑΟΚ..ευχομαι να μη σε ξαναδω και βγαζω το καπελο στα αδερφια που ηταν εξ αρχης αρνητικα για την επιστροφη σου..Αψυχος και συμφεροντολογος..
Υ.Γ εγω στη θεση σου θα ντρεπομουν να με χειροκροτουν οι αντιπαλοι..ας το κανουν και μια φορα αφου τους το εχεις καρφωσει..αμπαλε
Υ.Γ εγω στη θεση σου θα ντρεπομουν να με χειροκροτουν οι αντιπαλοι..ας το κανουν και μια φορα αφου τους το εχεις καρφωσει..αμπαλε