László Bölöni

Άβαταρ μέλους
Realcon

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από Realcon »

Εάν είχε αυτές της αποτυχίες ( ολα τα χωριά μας κέρδισαν ) κανένας Αναστασιάδης ( τυχαίο το όνομα) θα καίγαμε το θέμα László Bölöni. Θα γράφαμε ως τα ξημερώματα.

Καλώς μπορεί να είναι, ταλέντα βγάζει τα μυρίζει ναι και μπράβο. Πρώτη μπορεί ίσως και να βγούμε, ΜΑΚΑΡΙ!!!
Αλλά ξεχνάμε ένα πράγμα. Όλα τα παιδιά που ήρθαν στην μεγάλη ομάδα, παίζανε για τον ΠΑΟΚ και κάποιοι δουλέψανε μαζί τους. Δεν ήρθαν από τα δεύτερα της Νάουσας.

Η αποδυνάμωση δυστυχώς ειναι ένα θέμα για εμάς εδώ και χρόνια, πριν την κρίση.
Εγώ ως απλός φίλαθλος που παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ μας. Με έχει εκνευρίσει η αντιμετώπιση του σαν ομάδα ΠΑΟΚ.
Εξηγώ... ΠΟΛΛΑ πειράματα σε πάρα πολλά παιχνίδια. Και κάτι δηλώσεις ειδικά τελευταία, οτι χρειαζόμαστε διόρθωση εδώ και εκεί και στην τελική κλπ. Ενώ μένανε μόλις 3 παιχνίδια για παράδειγμα πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Αυτό με ενοχλεί ως ΠΑΟΚτσή. Μου δίνει την αίσθηση οτι μας αντιμετωπίζει σαν μικρή ομάδα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

László Bölöni

Δημοσίευση από eorptol »

Και ο αγγελαρας έκανε τις πατάτες του θυμασε κυπελο με αγροτικό αστέρα ; Με Καστοριά που παίζανε στην γ εθνικη ;

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Λάζλε να σου κάνω και μια ερώτηση γιατί είμαι Ελέφαντας και δε ξεχνώ...

Το καλοκαίρι που ήρθες και σου φάνηκε ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟ το επίπεδο των μικρών, λάθος έκανες;

Ή το είπες για να φανείς ΣΟΥΠΕΡ ΟΥΑΟΥ τώρα με τη φοβερή τους βελτίωση;;!!

Δηλαδή αν ήταν υψηλό τι θά'βγαζες; Μια 11άδα παίχτες;

Άντε γιατί όλη η δουλειά της δοίκησης και των τμημάτων υποδομής, σε εσένα λογίζεται και δε μου πολυαρέσει...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Η καλή δουλειά της διοίκησης και των υποδομών (που συμφωνώ 100% οτι γίνεται) γιατί δεν φάνηκε και επί καρπουζά και του περσυνού συνονθυλεύματος;

Α, ναι, ξέχασα, ο καρπουζάς έβαζε 5λεπτα και έστειλε δανεικό το φετινό πρώτο σου σκόρερ....
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

eleos έγραψε:Λάζλε να σου κάνω και μια ερώτηση γιατί είμαι Ελέφαντας και δε ξεχνώ...

Το καλοκαίρι που ήρθες και σου φάνηκε ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟ το επίπεδο των μικρών, λάθος έκανες;

Άντε γιατί όλη η δουλειά της δοίκησης και των τμημάτων υποδομής, σε εσένα λογίζεται και δε μου πολυαρέσει...
Δεν είπε για το επίεπδο των μικρών λάθος θυμάσαι. Μίλησε για την ΟΜΑΔΑ.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Για το επίπεδο των μικρών είχε μιλήσει και για βάθος πάγκου.
Αυτό θυμάμαι.
Ναι ο Άγγελος έκανε πολλά άσχημα παιχνίδια, συμφωνώ. Το θέμα για μένα είναι μια κριτική να γίνετε με πάντα γνώμονα της ποδοσφαιρικής άποψης και όχι της απαξίωσης.
Αλλά και δεν θα τον βαθμολογήσω με άριστα το 10. Δεν μου έδωσε εκείνα τα κίνητρα για να τον δικαιολογήσω σε αγώνες που χάσαμε. Αλλά και δεν θα του στηρίσω όμως το πόσο υπερήφανο με έκανε ως ΠΑΟΚτσή μέσα στην Τότεναμ. Οι Άγγλοι σχολιαστές λέγανε ... Ποιος είναι αυτός ο Γεωργιάδης. ( έτσι το θυμήθηκα ).
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Realcon έγραψε:Εάν είχε αυτές της αποτυχίες ( ολα τα χωριά μας κέρδισαν ) κανένας Αναστασιάδης ( τυχαίο το όνομα) θα καίγαμε το θέμα László Bölöni. Θα γράφαμε ως τα ξημερώματα.
Αν είχε αυτές τις επιτυχίες (κέρδισε στο ΟΑΚΑ μετά απο 800 χρόνια) κανένας Αναστασιάδης ( τυχαίο το όνομα) θα είχαμε γεμίσει Αγγελόσκυλα, oh wait.
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

bane1980 έγραψε:Η καλή δουλειά της διοίκησης και των υποδομών (που συμφωνώ 100% οτι γίνεται) γιατί δεν φάνηκε και επί καρπουζά και του περσυνού συνονθυλεύματος;

Α, ναι, ξέχασα, ο καρπουζάς έβαζε 5λεπτα και έστειλε δανεικό το φετινό πρώτο σου σκόρερ....
Χάρις τον καρπουζα ο φετινός σου πρώτος σκόρερ είναι πρώτος σκόρερ..Αλίμονο αν εκείνο το 18χρονο αμούστακο παιδί τοτε που ενώ είχε το χάρισμα,δεν μπορούσε να κάνει καμμία κίνηση εντός περιοχής,να μπορεί να σταθεί μεσ' στον αγωνιστικό χώρο καν,να μπορούσε να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον ΠΑΟΚ τότε!Και κακά τα ψέμτατα ακόμα και τώρα ο Κλάους έχει αδυναμίες...Μην ξεχνάς πως ο ίδιος είπε πως μόνο καλό του έκανε ο δανεισμός,καθώς πήρε ματς στα πόδια του...Ααα κι ο καρπουζάς πήγε να σε παρει πρωτάθλημα...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

eleos έγραψε:Λάζλε να σου κάνω και μια ερώτηση γιατί είμαι Ελέφαντας και δε ξεχνώ...

μπερδευεσαι φιλε μου τοτε του ειχαν φερει για μικρους κατι γεωργιου, κουτσια , σακελαριου , ιντζιδη και καποιους ακομα που τους εχουμε τωρα δανεικους απο δω και απο κει.
παιδια οπως παναγιωτουδη, πελκα, ποποβιτς , σταφ δεν γνωριζε καν την υπαρξη τους
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

Σωστός ο Ντεσπεράντο...Που θέλαν να μας περάσουν για ταλέντο τον Κουρδάκη!!
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Έτσι είναι από τους νέους μόνο ο Αποστολόπουλος έδειξε καλα στοιχεία. Παναγιοτούδης,Πέλκας,Ποποβιτς,Β.Παπαδόπουλος ήταν 16 χρονών και μόλις είχαν ανέβει από την Κ17 και θα παίζαν στην Κ20,ο Σταφυλίδης ήταν τραυματίας και οι Γιάννου,Κατσικας δεν είχαν αποκτηθεί.Και λίγα είπε ο Μπόλονι.
Άβαταρ μέλους
eorptol

László Bölöni

Δημοσίευση από eorptol »

Πήγε να πάρει κανένας διαρκειας σήμερα η μόνο εγω :(:( είχε κάποιους που περνανε αλλα λίγοι ....α και η πουμα ξεπουλαει οποίος θέλει να παει να πάρει μαζι με το ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ του και φανέλα πολυ φτηνά ......

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Τρόμος έγραψε: Έτσι είναι από τους νέους μόνο ο Αποστολόπουλος έδειξε καλα στοιχεία. Παναγιοτούδης,Πέλκας,Ποποβιτς,Β.Παπαδόπουλος ήταν 16 χρονών και μόλις είχαν ανέβει από την Κ17 και θα παίζαν στην Κ20,ο Σταφυλίδης ήταν τραυματίας και οι Γιάννου,Κατσικας δεν είχαν αποκτηθεί.Και λίγα είπε ο Μπόλονι.
Πέρσι οι 17ρηδες ήταν 16ρηδες, δεν είναι το ίδιο...

Τώρα ωρήμασαν αρκετά, τους ανέδειξε ο Λάζλο ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ.
Sick Bastard έγραψε:...
Εσύ μπερδεύεσαι... Δεν κάνω λάθος.
desperando έγραψε:...
μπερδευεσαι φιλε μου τοτε του ειχαν φερει για μικρους κατι γεωργιου, κουτσια , σακελαριου , ιντζιδη και καποιους ακομα που τους εχουμε τωρα δανεικους απο δω και απο κει.
παιδια οπως παναγιωτουδη, πελκα, ποποβιτς , σταφ δεν γνωριζε καν την υπαρξη τους
Αν δε γνώριζε την ύπαρξη του, τότε είπε ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ. Γιατί αυτοί είναι το νέο αίμα και με αυτούς έπρεπε να δουλέψει, οι παραπάνω ότι είναι πάνω κάτω θα είναι...
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Realcon έγραψε:Ωραίες δηλώσεις μετά το παιχνίδι ΝΤΡΟΠΗ κύριε Μπόλονι.
Σας ρώτησαν για τα πλει-οφ... και είπατε... ( εγώ κράτησα και σχολίασα καποια απο τα σημεια της συνεντευξης)

Μπορούμε να τους κερδίσουμε και να χάσο ... την όρεξη.[/color]...
?! Αυτή η δήλωση είναι τόσο αυτονόητη κι έχει γίνει από τόσους πολλούς προπονητές, που απορώ πώς καταδέχτηκε να δηλώσει μια τέτοια κοινοτοπία. Τι πιο φυσικό από το να υπονοείς ότι δεν θεωρείς καμιά ομάδα ως καλύτερή σου, δηλαδή την πεποίθησή σου ότι μπορείς να τους κερδίσεις όλους αν παίξεις σύμφωνα με τις δυνατότητές σου. Διαφορετικά, θα χάσεις από όλους αν αδιαφορήσεις.
Realcon έγραψε:...ΑΥΤΟ με το...Ξέρετε ότι όταν η ομάδα παίρνει ρίσκα επιθετικά, αποδυναμώνεται στην άμυνα και στο κέντρο.
Η ομάδα μας Μπόλονι ήταν μπροστά στο σκορ... για πια επιθετικά ρίσκα μιλάς;

ΟΤΙ ΝΑ-ΝΑΙ
ΛΥΠΗΡΟ!

http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE ... E%B8%CE%B7
Η ομάδα μας πήρε κεφάλι στο σκόρ στο 83΄. Για να το πετύχει αυτό είχαν περάσει στον αγώνα ο Γεωργιάδης, ο Ίβιτς και ο Παπάζογλου, ενώ είχε βγει το δεξί μπακ και την θέση κάλυπτε ο Φωτάκης. Στην σύνθεση της ομάδας υπήρχαν ταυτόχρονα και οι Νιμανί, Αθανασιάδης. Αυτό το σχήμα δεν σου φαίνεται κάπως επιθετικό με ρίσκο στην άμυνα? Μετά το 2-3 δεν υπήρχε η δυνατότητα πλέον για αλλαγή παίκτη, οπότε παρέμεινε αναγκαστικά το επιθετικό σχήμα που είχε δημιουργηθεί για να κατορθώσει την ανατροπή, με τα αντίστοιχα αμυντικά ρίσκα. Το προφανές δήλωσε ο άνθρωπος.

Τι το περίεργο ή ντροπιαστικό βρήκες αδερφέ Realcon σε αυτές τις δηλώσεις του? Νομίζω πως ήταν πολύ λογικές και αναμενόμενες. Σκέψου να έκανε και τίποτε αινιγματικές ή αμφιλεγόμενες δηλώσεις, όπως συνηθίζει κατά καιρούς, τι θα γινότανε...

Κρίνοντας και από τα επόμενα ποσταρίσματά σου στο συγκεκριμένο topic, νομίζω αδερφέ πως δυστυχώς επηρεάστηκες έστω και υποσυνείδητα από όσα έχουν γράψει ορισμένοι ΑΡΔ για τον Μπόλονι και τις δηλώσεις του και τον αντιμετωπίζεις με προκατάληψη. Φαίνεται σα να ψάχνεις αφορμή να εκφράσεις αρνητική άποψη για τον προπονητή, που όμως δεν βλέπω να δικαιολογείται παρά μόνο από την συμπάθειά σου προς τον Άγγελο. Μην αδικείς με τόση ευκολία έναν άνθρωπο που, όπως έγραψαν και κάποιοι αδερφοί πιο πάνω, ήδη έχει προσφέρει πολλά και τον θεωρώ κι εγώ ήδη πετυχημένο και τεράστιο κεφάλαιο για την ομάδα, ασχέτως των αποτελεσμάτων των play off.

Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να δικαιολογείς την κριτική ή την αρνητική γνώμη σου τόσο στον εαυτό σου όσο και σε όσους σε διαβάζουν.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

eleos έγραψε:
Τρόμος έγραψε: Έτσι είναι από τους νέους μόνο ο Αποστολόπουλος έδειξε καλα στοιχεία. Παναγιοτούδης,Πέλκας,Ποποβιτς,Β.Παπαδόπουλος ήταν 16 χρονών και μόλις είχαν ανέβει από την Κ17 και θα παίζαν στην Κ20,ο Σταφυλίδης ήταν τραυματίας και οι Γιάννου,Κατσικας δεν είχαν αποκτηθεί.Και λίγα είπε ο Μπόλονι.
Πέρσι οι 17ρηδες ήταν 16ρηδες, δεν είναι το ίδιο...

Τώρα ωρήμασαν αρκετά, τους ανέδειξε ο Λάζλο ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ.
Sick Bastard έγραψε:...
Εσύ μπερδεύεσαι... Δεν κάνω λάθος.
desperando έγραψε:...
Αν δε γνώριζε την ύπαρξη του, τότε είπε ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ. Γιατί αυτοί είναι το νέο αίμα και με αυτούς έπρεπε να δουλέψει, οι παραπάνω ότι είναι πάνω κάτω θα είναι...

Προφανως και γινεται καλυτερη δουλεια στις ακαδημειες που αρχιζει να πιανει τοπο και ο Λαζλο δε φοβαται να πεταξει μεσα οσους εμπιστευεται...ποιος ο λογος να μειωσουμε την προσπαθεια ειτε της διοικησης στο συγκεκριμενο ειτε του Λαζλου?????
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”