Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από lamosas »

Συγχρονος σχεδιασμός, καθαρή γραμματοσειρά, εμφανης η προοπτική στο σχέδιο, σεβασμός σε όλα τα αντιπρωσοπευτικά σημειολογικά σημάδια του σήματος.

Απο εμένα που ο σχεδιασμός είναι καθημερινό στοιχείο του επαγγελματός μου απλά ΜΠΡΑΒΟ!
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Το να βαζεις τελειες σε αρκτικολεξα ειναι λαθος.
Ανοιξτε καποιο λεξικο και ψαξτε το.
Τεσπα ΠΑΟΚαρχες χαλαρωστε.Ο αλλος λεει για λευτερια!ΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ! -_-
Ειμαστε σοβαροι;Το εχουμε χασει τελειως;
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ!ΤΟ ΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΑΜΑ.
2013-Νεα εποχη-Νεα δεκαετια εδω και 3 χρονια ειναι καλο να εχεις και νεο σημα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το οτι οποιο και αν ηταν το νεο λογκο θα υπηρχαν αντιδρασεις ηταν γνωστο,η υπερβολη ειναι στο αιμα μας,το ερωτημα ειναι,λυθηκαν ολα τα αλλα προβληματα της ομαδας και ειχε μεινει αυτο;
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

πειραζει που εμενα μαρεσει
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Ασχετο αλλα βρηκα τι φταιει και δε φαινεται καλο το ψηφιακο σημα.
Το emboss (το ψευδο3D στον αετο) ειναι μουφα.
Καλυτερο θα ηταν χωρις.Δειτε τι ωραιο που φαινεται στο υφασμα λ.χ.
Αλλα ολα τα αλλα ειναι μια χαρα ακομα και το χρυσο το χρωμα.
ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Με το καλό και το PAOK!
Άβαταρ μέλους
xlebouras

dimbar έγραψε:Με το καλό και το PAOK!
Εχει γινει ηδη και απο την ΠΑΕ σε αρκετα προιοντα εδω και χρονια.
http://3.bp.blogspot.com/-Ro0F8d8lDYE/U ... 0/paok.png
:P
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ το νεο σημα.
το μονο ισως που θα αλλαζα, θα ηταν η γραμματοσειρα να ηταν με Βυζαντινα γραμματα.

κατα τ'αλλα το θεωρω πιο στοιβαρο, πιο βαρυ,πιο επιβλητικο!
ενω οντως,υπαρχει και μια ρετρο πινελια,για τους νοσταλγους.Θυμιζει και γεφυρωνει τις παλιοτερες ενδοξες εποχες με το σημερα και τους σημερινους στοχους,για κορυφη.

Η εικονα ''επιβαλλεται'' στον αντιπαλο,και αντικατοπτριζει το βαρος της φανελλας,και ειναι οπτικα πιο ξεκαθαρο,λιτο και γεματο.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

dimbar έγραψε:Με το καλό και το PAOK!
Ή και "p@0k" για να προσαρμοστούμε στα βαρβαροξεφτιλοgreeklish!
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

ΕικόναΕικόνα
Παλιό και νέο σήμα της Γιουβέντους. Την πρώτη φορά που είδα το νέο, μου φάνηκε μια μ@λ@κία και μισή. Λογική αντίδραση, μιλάμε για δύναμη της συνήθειας, για κάτι που έβλεπα από πιτσιρίκος και θεωρούσα ότι «αυτό είναι έτσι και δεν αλλάζει».
Κάτι που δεν ισχύει για το σήμα (έμβλημα ή όπως αλλιώς) του Π.Α.Ο.Κ., για το οποίο έχω δει 3-4 εκδοχές τα τελευταία 30 κάτι χρόνια. Άλλοτε με σπαθί και αφαίρα, αργότερα με τα φτερά κλειστά, συμβολίζοντας το πένθος από τις χαμένες πατρίδες, άλλες φορές με λατινικούς χαρακτήρες (οι... κυριλλικοί μας μάραναν) ΚΑΙ χωρίς τελείες στο εσωτερικό του.
Εικόνα
Επίσης έχω δει διάφορα σήματα (συνήθως με ανοιχτά φτερά) σε συνδέσμους, τελείως διαφορετικά με το επίσημο.
Όλα αυτά αντικρούουν το μεγαλύτερο επιχείρημα «καμία μεγάλη ομάδα δεν αλλάζει σήμα». Πράγματι, καμία:
Εικόνα

Το χρυσό περίγραμμα δεν μου λέει τίποτα. Και η Γιούβε παραπάνω έχει μια γραμμή διαφορετικού χρώματος από το άσπρο και το μαύρο, ενώ το παλιότερο ήταν τίγκα στο κίτρινο. Και στο σήμα της Μπάρτσα υπάρχουν και κίτρινο-μουσταρδί και λευκό, άλλαξε χρώματα η Μπαρτσελόνα;

Η απουσία των σημείων στίξης (sic) επίσης φαίνεται να είναι σημείο των καιρών (για να κάνω και λογοπαίγνιο). Από την παραπάνω εικόνα βλέπουμε ότι μια δεκαετία πριν αφαιρέθηκαν από το σήμα της Μπαρτσελόνα. Προφανώς για τους λόγους που έγραψε πριν ο nicolasf. Ή ακόμη και για έναν άλλο λόγο.
Όλοι θυμόμαστε την περιγραφή ενός άγγλου σπήκερ που ονόμαζε την ομάδα «Πι Έι Όου Κέι». Ίσως τώρα να του είναι ευκολότερο να πει «ΡΑΟΚ».

Από εκεί και πέρα, μπορούμε να σχολιάσουμε το σήμα από αισθητικής (ή αντι-αισθητικής για το συγκεκριμένο) πλευράς. Όντως η γραμματοσειρά είναι πολύ απλή (παιδική όχι, υπάρχουν και παιδικές γραμματοσειρές). Και κατά τη γνώμη μου, άσχημη. Ότι είναι ρώσικο το «Π» και το «Κ» είναι για γέλια. Μιλάμε για δύο γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου που πέρασαν και στους ανατολικούς λαούς, δεν έχει «μιάχκι ζνακ» μέσα στο όνομα. Ή μήπως επειδή το λατινικό αλφάβητο προέρχεται από το ελληνικό, όλες οι δυτικοευρωπαϊκές ομάδες θα πρέπει να γκρινιάζουν που τα σήματά τους είναι γεμάτα από «ελληνικά γράμματα»; :lol:
Στον ίδιο τον αετό δεν βρίσκω και μεγάλες διαφορές, πέρα από αυτό που έγραψαν ο Kourdos και ο xlebouras. Έχει λίγο πιο άγρια τα μάτια, λίγο περισσότερο «λάμψη» στα φτερά και του λείπει το όνομα, που όμως γράφεται από πάνω. Το μόνο κακό είναι ότι μίκρυνε λίγο σε μέγεθος. Και αυτό σημειολογικά δεν «χτυπάει» καλά.

Το κυριότερο όμως που χρήζει σχολιασμού είναι η χρονική στιγμή. Γιατί να γίνει αλλαγή στο σήμα ΤΩΡΑ; Η εμπορική εκμετάλλευση του σήματος από την ΠΑΕ είναι το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό. Και εμπορική εκμετάλλευση υπάρχει αν έχεις την αποκλειστικότητα, όχι αν υπάρχουν άλλοι 1000 έμποροι που πουλάνε μαϊμούδες. Δεν ξέρω τί περαιτέρω κινήσεις θα γίνουν στο συγκεκριμένο θέμα (την αποφυγή της κόπιας δηλαδή), αλλά νομίζω ότι αυτό που βλέπουμε είναι η αρχή. Τα «δεν ήξερα, εγώ τόσα χρόνια έτσι πουλάω», παίρνουν τέλος.
Για την εταιρεία που ανέλαβε το project δεν έχω άποψη.
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Εικόνα
Καθαρά για προσωπική χρήση αλλά όποιος θέλει μπορεί να το διαδώσει.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Στέφανε δεν παυει να είναι ρωσσικά τα γράμματα. Το Κ είναι ολόιδιο..

Απλά για να μη μας λέει ο κύριος Νίκου στη συνέντευξη οτι δεν έχει καμία σχέση με ρωσσικό αλφάβητο.
Ποιον κοροιδεύει που έκανε copy-paste τα γράμματα στη ζωγραφική και τα έβαλε??
Η γραμματοσειρά είναι ρωσσικη . και -

ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Parole εχεις μεγάλη πλάκα αδελφέ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τα έβαλε στη ζωγραφική με copy paste :lol: :lol: :lol: :lol:

Καταρχήν δεν είναι αυτή η γραμματοσειρά. Δες καλύτερα το Α και το Κ θα δείς οτι δεν είναι αυτή που νομίζεις. Η γραμματοσειρά είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ και σε λιγα λεπτά θα σας πω και ποια είναι ακριβώς και από ποια εταιρεία σχεδιάστηκε.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Αν, αν λέω από αύριο σκάσουν 5 μεταγραφές ( + προπονητής )
και δούμε στην μπουτίκ έτοιμες φανέλες ΝΙΚΕ με το καινούργιο
σήμα χωρίς να προλάβουν οι παραγωγοί μαϊμούδων να ετοιμάσουν
ούτε κασκόλ τότε ίσως να αλλάξει λίγο το κλίμα
Όσο ζω ελπίζω.
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

xlebouras έγραψε:Το να βαζεις τελειες σε αρκτικολεξα ειναι λαθος.
stephanos έγραψε:ΕικόναΕικόνα
Παλιό και νέο σήμα της Γιουβέντους. Την πρώτη φορά που είδα το νέο, μου φάνηκε μια μ@λ@κία και μισή. Λογική αντίδραση, μιλάμε για δύναμη της συνήθειας, για κάτι που έβλεπα από πιτσιρίκος και θεωρούσα ότι «αυτό είναι έτσι και δεν αλλάζει».
Κάτι που δεν ισχύει για το σήμα (έμβλημα ή όπως αλλιώς) του Π.Α.Ο.Κ., για το οποίο έχω δει 3-4 εκδοχές τα τελευταία 30 κάτι χρόνια. Άλλοτε με σπαθί και αφαίρα, αργότερα με τα φτερά κλειστά, συμβολίζοντας το πένθος από τις χαμένες πατρίδες, άλλες φορές με λατινικούς χαρακτήρες (οι... κυριλλικοί μας μάραναν) ΚΑΙ χωρίς τελείες στο εσωτερικό του.
Εικόνα
Επίσης έχω δει διάφορα σήματα (συνήθως με ανοιχτά φτερά) σε συνδέσμους, τελείως διαφορετικά με το επίσημο.
Όλα αυτά αντικρούουν το μεγαλύτερο επιχείρημα «καμία μεγάλη ομάδα δεν αλλάζει σήμα». Πράγματι, καμία:
Εικόνα

Το χρυσό περίγραμμα δεν μου λέει τίποτα. Και η Γιούβε παραπάνω έχει μια γραμμή διαφορετικού χρώματος από το άσπρο και το μαύρο, ενώ το παλιότερο ήταν τίγκα στο κίτρινο. Και στο σήμα της Μπάρτσα υπάρχουν και κίτρινο-μουσταρδί και λευκό, άλλαξε χρώματα η Μπαρτσελόνα;

Η απουσία των σημείων στίξης (sic) επίσης φαίνεται να είναι σημείο των καιρών (για να κάνω και λογοπαίγνιο). Από την παραπάνω εικόνα βλέπουμε ότι μια δεκαετία πριν αφαιρέθηκαν από το σήμα της Μπαρτσελόνα. Προφανώς για τους λόγους που έγραψε πριν ο nicolasf. Ή ακόμη και για έναν άλλο λόγο.
Όλοι θυμόμαστε την περιγραφή ενός άγγλου σπήκερ που ονόμαζε την ομάδα «Πι Έι Όου Κέι». Ίσως τώρα να του είναι ευκολότερο να πει «ΡΑΟΚ».

Από εκεί και πέρα, μπορούμε να σχολιάσουμε το σήμα από αισθητικής (ή αντι-αισθητικής για το συγκεκριμένο) πλευράς. Όντως η γραμματοσειρά είναι πολύ απλή (παιδική όχι, υπάρχουν και παιδικές γραμματοσειρές). Και κατά τη γνώμη μου, άσχημη. Ότι είναι ρώσικο το «Π» και το «Κ» είναι για γέλια. Μιλάμε για δύο γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου που πέρασαν και στους ανατολικούς λαούς, δεν έχει «μιάχκι ζνακ» μέσα στο όνομα. Ή μήπως επειδή το λατινικό αλφάβητο προέρχεται από το ελληνικό, όλες οι δυτικοευρωπαϊκές ομάδες θα πρέπει να γκρινιάζουν που τα σήματά τους είναι γεμάτα από «ελληνικά γράμματα»; :lol:
Στον ίδιο τον αετό δεν βρίσκω και μεγάλες διαφορές, πέρα από αυτό που έγραψαν ο Kourdos και ο xlebouras. Έχει λίγο πιο άγρια τα μάτια, λίγο περισσότερο «λάμψη» στα φτερά και του λείπει το όνομα, που όμως γράφεται από πάνω. Το μόνο κακό είναι ότι μίκρυνε λίγο σε μέγεθος. Και αυτό σημειολογικά δεν «χτυπάει» καλά.

Το κυριότερο όμως που χρήζει σχολιασμού είναι η χρονική στιγμή. Γιατί να γίνει αλλαγή στο σήμα ΤΩΡΑ; Η εμπορική εκμετάλλευση του σήματος από την ΠΑΕ είναι το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό. Και εμπορική εκμετάλλευση υπάρχει αν έχεις την αποκλειστικότητα, όχι αν υπάρχουν άλλοι 1000 έμποροι που πουλάνε μαϊμούδες. Δεν ξέρω τί περαιτέρω κινήσεις θα γίνουν στο συγκεκριμένο θέμα (την αποφυγή της κόπιας δηλαδή), αλλά νομίζω ότι αυτό που βλέπουμε είναι η αρχή. Τα «δεν ήξερα, εγώ τόσα χρόνια έτσι πουλάω», παίρνουν τέλος.
Για την εταιρεία που ανέλαβε το project δεν έχω άποψη.
+1926
Αντε γιατι απο το πρωι με αυτα που ακουω και διαβαζω θα χασω τα λογικα μου. :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”