Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
Φοβερή η ομάδα σήμερα! Μακάρι να διαψευστούμε και να το σηκώσουμε. Σε καμία περίπτωση δεν είναι φόβητρο αυτός ο Παναθηναϊκός.
- paok-porter1337
Βόλεϊ δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται απίστευτο να παίζεις τελικό και να μην μπορείς να περάσεις την μπάλα από το φιλέ στο σερβις
Είναι θέμα ημέρας αλλά και ικανότητας.paok-porter1337 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 18:21 Βόλεϊ δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται απίστευτο να παίζεις τελικό και να μην μπορείς να περάσεις την μπάλα από το φιλέ στο σερβις
- These users thanked the author PaokCuba4 for the post:
- paok-porter1337
-
Michael Scott
Όταν παίζεις καλό μπλοκ αυτά γίνονται σε ένα σετ.
Για αυτό και το μπλοκ είναι το αγαπημένο μου στοιχείο στο βόλεϊ.
Για αυτό και το μπλοκ είναι το αγαπημένο μου στοιχείο στο βόλεϊ.
-
Μπαρκαρούτσος
2-0 και δύο ερωτήσεις:
1. Είναι αυτός ο καλύτερος ΠΑΟΚ που έχουμε δει φέτος;
2. Πού ήταν αυτός ο ΠΑΟΚ στους αγώνες με τους Βέλγους;! Πφφφφ πόσο κρίμα όταν υποαποδίδει μια ομάδα...
2. Πού ήταν αυτός ο ΠΑΟΚ στους αγώνες με τους Βέλγους;! Πφφφφ πόσο κρίμα όταν υποαποδίδει μια ομάδα...
-
kokoblokos
Ένα καλό ριψοκίνδυνο σερβίς δυσκολεύει την υποδοχή, με τη σειρά της δυσκολεύει τον πασαδόρο, με συνέπεια κακή επίθεση με συνέπεια πόντο στην ομάδα που σερβίρει.paok-porter1337 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 18:21 Βόλεϊ δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται απίστευτο να παίζεις τελικό και να μην μπορείς να περάσεις την μπάλα από το φιλέ στο σερβις
Στο προηγούμενο ματς ο Παναθηναϊκός είχε 30 λάθος σερβίς αλλά είχε και μπολικους άσσους και αρκετές κακές επιθέσεις απο μας. Αρα το να μην περνάς την μπάλα στο σερβίς έχει λογική
- These users thanked the author kokoblokos for the post:
- paok-porter1337
25-16 και 2-0 για τον ΠΑΟΚ!
Σε ένα σετ όπου ο ΠΑΟΚ παραμένει σταθερός στο σερβίς και στο μπλοκ-άμυνα. Από το σερβίς δεν έχει αφήσει τον Παναθηναϊκό να κάνει το παιχνίδι του, ενώ στο φιλέ έχει μπλοκάρει όλα τα επιθετικά όπλα του αντιπάλου που κάνει πολλά λάθη.
Κρατάμε την υποδοχή. Ο Γαλιώτος κάνει πολύ καλό παιχνίδι!
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τα λάθη στο σερβίς.
Σε ένα σετ όπου ο ΠΑΟΚ παραμένει σταθερός στο σερβίς και στο μπλοκ-άμυνα. Από το σερβίς δεν έχει αφήσει τον Παναθηναϊκό να κάνει το παιχνίδι του, ενώ στο φιλέ έχει μπλοκάρει όλα τα επιθετικά όπλα του αντιπάλου που κάνει πολλά λάθη.
Κρατάμε την υποδοχή. Ο Γαλιώτος κάνει πολύ καλό παιχνίδι!
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τα λάθη στο σερβίς.
Πολύ καλά ως τώρα, αλλά το βόλευ είναι περίεργο άθλημα, κάθε σετ είναι και διαφορετικό παιγνίδι (σχεδόν).
Σημαντική η απουσία του Γκασμά για το βάζελο.
Πάμε να το κλείσουμε τώρα, να μην δώσουμε δικαιώματα
Σημαντική η απουσία του Γκασμά για το βάζελο.
Πάμε να το κλείσουμε τώρα, να μην δώσουμε δικαιώματα
1. Για την ώρα είναι ο καλύτερος ΠΑΟΚ όλης της χρονιάς!Μπαρκαρούτσος έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 18:26 2-0 και δύο ερωτήσεις:
2. Προσπαθούσε να βρει σταθερότητα, αλλά αυτό εξαρτάται από το βάθος πάγκου που δεν είχαμε και από το κοουτσάρισμα όπου δεν έγινε η καλύτερη δουλειά.
Έκανε τίποτα ο Ερναντεζ; Στο αγαπημένο τουητερ του εύχονται ζώδια 
Ο Παναθηναϊκός συγκεκριμένα πράγματα καλά. Αλλά μέχρι εκεί. Για τον ΠΑΟΚ το ζητούμενο είναι να δείξει την ίδια εικόνα που δείχνει σε μια σειρά αγώνων. Το γεγονός ότι έχει σκαμπανεβάσματα έχει να κάνει με τα λάθη που έγιναν στο σχεδιασμό και στο κοουτσάρισμα γενικά από την αρχή της χρονιάς.flash4 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 18:20 Φοβερή η ομάδα σήμερα! Μακάρι να διαψευστούμε και να το σηκώσουμε. Σε καμία περίπτωση δεν είναι φόβητρο αυτός ο Παναθηναϊκός.