Μήπως εννοούσες ξεχνάμε Αλλεν;palok έγραψε: Πέμ 02 Απρ 2026, 08:05ξεκινάμε με άλλεν. μετά βάλτε όποιους άλλους θέλετε.paok-porter1337 έγραψε: Κυρ 29 Μαρ 2026, 17:25 Γεματο αρθρο με πολυ πληροφορια και ωραιες ιδεες
- https://vdrcorner.blogspot.com/2026/03/ ... 62027.html
Roster:
PG: L.Brown (23-24')-N.M.Long (15-16')-A.Koniaris (C) (8-9')
SG: I.Lundberg (21-22')-E.Sumner (20-21')-G.Filios (5-6')
SF: N.Little (21-22')-G.Larentzakis (17-18')-N.Persidis (8-9')
PF: R.Smits (23-24')-T.Allen (14-15')-N.Chougkaz (9-10')
C: J.Reynolds (19-20')-G.Papagiannis (16-17')-B.Moore (11-12')
Coach: A.Trinchieri
Wage scale:
Lorenzo Brown (1.7-1.8M/year)
Jalen Reynolds (1.6M/year)
Giorgos Papagiannis (1.5M/year)
Iffe Lundberg (1.5M/year)
Rolands Smits (1.4M/year)
Edmond Sumner (1.3M/year)
Nassir Little (1.2-1.3M/year)
Giannoulis Larentzakis (700-800K/year)
Naz Mitrou-Long (700-800K/year)
Timmy Allen (400-500K/year)
Nikos Chougkaz (350-400K/year)
Ben Moore (300-350K/year)
Antonis Koniaris (<250K/year)
Nikos Persidis (<200K/year)
Giorgos Filios (<150K/year)
Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
- paok-porter1337
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
- paok-porter1337
Σίγουρα οι Τιρε Μουρ Μπεβ και μελβιν έχουν δείξει ότι μπορούν να έχουν μια θέση του χρόνου στην ομάδα. Αν βάλεις και τους Χουγκαζ Περσιδη Κόνιαρη έχει ήδη 7. Θέλεις άλλους τόσους, αν δεχτούν οι Μελβιν Μουρ να είναι αλλαγή των βασικών τότε μέσα τους θέλω, αρκώ οι βασικοί να είναι δυνατοί για Eurocup πχ Ζίζιτς
Δεν με πείθουν ρε παιδιά εμένα όλοι αυτοί (δεν αναφέρομαι στη λίστα πιο πάνω, αλλά στους υπάρχοντες)
Δεν ξέρω, ίσως επειδή ως "μεγάλη" ομάδα γνωρίσαμε παίκτες που ήταν πραγματικά εξαιρετικοί, ίσως επειδή μάθαμε το μπάσκετ σε άλλες εποχές
Εγώ βλέπω παίκτες τώρα που όταν είναι καλά όντως αξίζουν, όμως δεν είναι τόσο συχνά σε καλή μέρα, δεν είναι τόσο πειθαρχημένο το μπάσκετ που παίζουμε.
Ένα ατσούμπαλο πράγμα βλέπω, δεν με πείθει
Βέβαια αυτό είναι ταυτόχρονα μια γενική μου παρατήρηση, οχι μόνο συγεκριμένα για αυτούς.
Όμως αν υποθέσουμε οτι μιλάμε για αγωνιστική εκτόξευση επιπέδου, μου φαίνονται πραγματικά μέτριοι. Οριακά για παγκίτες δηλαδή
Δεν ξέρω, ίσως επειδή ως "μεγάλη" ομάδα γνωρίσαμε παίκτες που ήταν πραγματικά εξαιρετικοί, ίσως επειδή μάθαμε το μπάσκετ σε άλλες εποχές
Εγώ βλέπω παίκτες τώρα που όταν είναι καλά όντως αξίζουν, όμως δεν είναι τόσο συχνά σε καλή μέρα, δεν είναι τόσο πειθαρχημένο το μπάσκετ που παίζουμε.
Ένα ατσούμπαλο πράγμα βλέπω, δεν με πείθει
Βέβαια αυτό είναι ταυτόχρονα μια γενική μου παρατήρηση, οχι μόνο συγεκριμένα για αυτούς.
Όμως αν υποθέσουμε οτι μιλάμε για αγωνιστική εκτόξευση επιπέδου, μου φαίνονται πραγματικά μέτριοι. Οριακά για παγκίτες δηλαδή
- These users thanked the author Equalizer for the post:
- Maurice_Escargot
- Maurice_Escargot
Επειδή η συζήτηση για το ποιους από τους υπάρχοντες θα κρατούσαμε αρχίζει να γεννιέται - ειδικά όταν παίζουμε καλά - εγώ στην τωρινή φαση που είμαστε και δεδομένο ότι:
1. Πάμε για Eurocup το 2026/27
2. Η αγορά των ψηλών είναι η πιο ανταγωνιστική
Θα κρατούσα μόνο τον Ben Moore για το rotation.
1. Πάμε για Eurocup το 2026/27
2. Η αγορά των ψηλών είναι η πιο ανταγωνιστική
Θα κρατούσα μόνο τον Ben Moore για το rotation.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
- paok-porter1337
Ας μην αφήνουμε μία νίκη να μας επηρεάζει
Η διαφορά των ξένων μας με το κορυφαίο επίπεδο είναι αρκετά μεγάλη. Μπορεί όχι τόσο στην ικανότητα να βάζουν την μπάλα στο καλάθι αλλά σε πράγματα οπως η κατανόηση του αθλήματος,τα αθλητικά προσόντα,οι αμυντικες ικανοτητες κτλ
Ακόμα και στο γιουροκαπ να πάμε, στόχος θα πρέπει να είναι ότι έκανε η Χάποελ... δηλαδή ομάδα Euroleague και στόχο τον τίτλο .
Δεν βλέπω να υπάρχει λόγος να κρατήσουμε για την νέα σεζόν κάποιον άλλον πέρα των χουγκαζ, Περσίδη
Η διαφορά των ξένων μας με το κορυφαίο επίπεδο είναι αρκετά μεγάλη. Μπορεί όχι τόσο στην ικανότητα να βάζουν την μπάλα στο καλάθι αλλά σε πράγματα οπως η κατανόηση του αθλήματος,τα αθλητικά προσόντα,οι αμυντικες ικανοτητες κτλ
Ακόμα και στο γιουροκαπ να πάμε, στόχος θα πρέπει να είναι ότι έκανε η Χάποελ... δηλαδή ομάδα Euroleague και στόχο τον τίτλο .
Δεν βλέπω να υπάρχει λόγος να κρατήσουμε για την νέα σεζόν κάποιον άλλον πέρα των χουγκαζ, Περσίδη
- These users thanked the author renegade for the post:
- Maurice_Escargot
- KalamarGiannis
Κατ αρχήν σίγουρος είναι ο Χουγκάζ, κι εκτός συγκονιστικού απροόπτου γιατί θες κι Έλληνες, ο Περσίδης.
Κόνιαρης; έχει ερωτηματικό. Εξαρτάται κι από τι Έλληνες θα κλείσεις. Δηλαδή, Μπαζίνα ή Φλιώνη . Overall για μένα δεν είναι καλύτεροί του, καθώς έχει πραγματικά καλή άμυνα στα guards και έχει κι ένα σουτ τόσο καλό, που δεν το βγάζει σωστά λόγω shot selection. Εν τέλει ναι τον κρατάς κι ας είναι σε ρόλο φετινού Σλαφ , μια εντός 12αδας και δυο εκτός.
Από ξένους; Έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει απέναντι σε καλούς αντιπάλους ο Μουρ και ο Μέλβιν. Ο Μουρ δίνει σταθερά πράγματα, ο Μέλβιν είναι πιο πολύ θέμα ημέρας, αν του κάτσει το παιχνίδι. Πάντως ξέρουν μπάσκετ κι αν το ζητούμενο είναι σταθερός κορμός και χτίσιμο πάνω σε μια βάση, ναι μένουν και οι 2 με ρόλο αναπληρωματικού στη νέα εποχή.
Μπέβερλι; θα εξαρτηθεί αν συνεχίσει την ανοδική πορεία καθώς επανέρχεται σωματικά ΚΑΙ κατά πόσο θα επηρεάσει τα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται. Και αν θα έχει ο ίδιος κίνητρο/επιθυμία/φλόγα να παίξει μπάσκετ ΚΑΙ να μείνει εδώ. ΑΝ ισχύουν όλα αυτά, δίνω 50/50 να παραμείνει ως ηγέτης , εξαρτάται κι από τι εναλλακτικές έχει η αγορά για παίκτη-ηγέτη.
Τyree ?? αν τον κρίνω ως scoring guard είναι πολύ καλός αλλά βρίσκεις και καλύτερο. Εννοώ στο usage rate. Ώριμους πόντους, υψηλή παραγωγικότητα ανά κατοχή αλλά όχι hero ball.
Aν κριθεί ως combo, μια χαρά παίκτης είναι. Το θέμα είναι να μπορεί να ενταχθεί σε σύνολο όπου θα έχει συγκεκριμένες προσπάθειες και όχι μονοπώλειο στη μπάλα. Νομίζω μπορεί. Bottom line : μένει εκτός αν βρεις τρομερό σκορερ, κατι σε Cam Tomas που μπορεί να πάρει φωτιά και να βάλει 15 συνεχόμενους...
Με Bold είναι 6 παίκτες. Πας λοιπόν να βρεις άλλους 9 (3 τουλάχιστον Έλληνες, ένας πρέπει να είναι ο Ναζ), και φτιάχνεις μια φανταστική 15αδα...
ΥΓ με προβληματίζει ο Πίτερς. Με τη λογική του αν τον είχα διαθέσιμο να τον κλείσω (που δεν το ξέρουμε αν τον αφήσουν ελεύθερο) και τα 2Μ τι σου παίρνουν. Έχει ΤΡΟΜΕΡΟ σουτ , εμπειρία Eurolegue, καλό χαρακτήρα. Και τίποτα άλλο.
Αν τον δεις ως 4αρι θες και δύναμη στο καλάθι , που δεν έχει. Θες και ριμπαουντ , μάλλον μετριότατος.
Αρκεί το δολοφονικό σουτ; πολλές φορές ναι...
ΥΓ2 κολλάει παντού σε κάθε σενάριο ο ΜακΚλανγκ. Πρώτος σκορερ στην αναπτυξιακή λίγκα, ε δε μπορεί θα έχει σύνδεση με το καλάθι. Εκτός αν εκεί δε παίζουν άμυνα και μας βγει νέος Τιμι..
Κόνιαρης; έχει ερωτηματικό. Εξαρτάται κι από τι Έλληνες θα κλείσεις. Δηλαδή, Μπαζίνα ή Φλιώνη . Overall για μένα δεν είναι καλύτεροί του, καθώς έχει πραγματικά καλή άμυνα στα guards και έχει κι ένα σουτ τόσο καλό, που δεν το βγάζει σωστά λόγω shot selection. Εν τέλει ναι τον κρατάς κι ας είναι σε ρόλο φετινού Σλαφ , μια εντός 12αδας και δυο εκτός.
Από ξένους; Έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει απέναντι σε καλούς αντιπάλους ο Μουρ και ο Μέλβιν. Ο Μουρ δίνει σταθερά πράγματα, ο Μέλβιν είναι πιο πολύ θέμα ημέρας, αν του κάτσει το παιχνίδι. Πάντως ξέρουν μπάσκετ κι αν το ζητούμενο είναι σταθερός κορμός και χτίσιμο πάνω σε μια βάση, ναι μένουν και οι 2 με ρόλο αναπληρωματικού στη νέα εποχή.
Μπέβερλι; θα εξαρτηθεί αν συνεχίσει την ανοδική πορεία καθώς επανέρχεται σωματικά ΚΑΙ κατά πόσο θα επηρεάσει τα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται. Και αν θα έχει ο ίδιος κίνητρο/επιθυμία/φλόγα να παίξει μπάσκετ ΚΑΙ να μείνει εδώ. ΑΝ ισχύουν όλα αυτά, δίνω 50/50 να παραμείνει ως ηγέτης , εξαρτάται κι από τι εναλλακτικές έχει η αγορά για παίκτη-ηγέτη.
Τyree ?? αν τον κρίνω ως scoring guard είναι πολύ καλός αλλά βρίσκεις και καλύτερο. Εννοώ στο usage rate. Ώριμους πόντους, υψηλή παραγωγικότητα ανά κατοχή αλλά όχι hero ball.
Aν κριθεί ως combo, μια χαρά παίκτης είναι. Το θέμα είναι να μπορεί να ενταχθεί σε σύνολο όπου θα έχει συγκεκριμένες προσπάθειες και όχι μονοπώλειο στη μπάλα. Νομίζω μπορεί. Bottom line : μένει εκτός αν βρεις τρομερό σκορερ, κατι σε Cam Tomas που μπορεί να πάρει φωτιά και να βάλει 15 συνεχόμενους...
Με Bold είναι 6 παίκτες. Πας λοιπόν να βρεις άλλους 9 (3 τουλάχιστον Έλληνες, ένας πρέπει να είναι ο Ναζ), και φτιάχνεις μια φανταστική 15αδα...
ΥΓ με προβληματίζει ο Πίτερς. Με τη λογική του αν τον είχα διαθέσιμο να τον κλείσω (που δεν το ξέρουμε αν τον αφήσουν ελεύθερο) και τα 2Μ τι σου παίρνουν. Έχει ΤΡΟΜΕΡΟ σουτ , εμπειρία Eurolegue, καλό χαρακτήρα. Και τίποτα άλλο.
Αν τον δεις ως 4αρι θες και δύναμη στο καλάθι , που δεν έχει. Θες και ριμπαουντ , μάλλον μετριότατος.
ΥΓ2 κολλάει παντού σε κάθε σενάριο ο ΜακΚλανγκ. Πρώτος σκορερ στην αναπτυξιακή λίγκα, ε δε μπορεί θα έχει σύνδεση με το καλάθι. Εκτός αν εκεί δε παίζουν άμυνα και μας βγει νέος Τιμι..
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
- Maurice_Escargot
Αν το μπάτζετ της ομάδας είναι αυτό που λέγεται, δηλαδή 12+, κάνεις ξένος από την φετινή ομάδα δεν θα μείνει του χρόνου.
Από Έλληνες ο Χουγκαζ και υπό προϋποθέσεις ο Περσίδης.
Υπό προϋποθέσεις ο Περσίδης γιατί μπορεί να θέλει το παιδί τώρα που έχει κάνει το step up να πάει κάπου και να παίρνει πολλά λεπτά συμμετοχής
Από Έλληνες ο Χουγκαζ και υπό προϋποθέσεις ο Περσίδης.
Υπό προϋποθέσεις ο Περσίδης γιατί μπορεί να θέλει το παιδί τώρα που έχει κάνει το step up να πάει κάπου και να παίρνει πολλά λεπτά συμμετοχής
- KalamarGiannis
και μια άλλη απορία από μένα που δεν ξέρω την αγορά:
ΠΟΣΟΙ ψηλοί Χλίνανσον να υπάρχουν εκεί έξω; δηλαδή >2.15 , αλλά να ξέρουν και μπασκετ.
Γιατί δεν πιστεύω ότι κανένας Ταιρικ Τζόουνς στυλ, σύγχρονος μπρατσωμένος 2.03 που παίζει στο σέντερ, μπορεί να τον παίξει άμυνα όταν ο ίδιος ο Δεινοσαυρος αισθάνεται καλά και πάρει προσπάθειες...
ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ότι είναι λογικό ο κάθε Περσίδης να θέλει να φύγει από το project που ξεδιπλώνεται στην ομάδα του, με απεριόριστα χρήματα και φιλοδοξία. Τι να το κάνει να παίζει το ρόλο του παλιού καλού έμπειρου παίκτη σε μικρότερη ομάδα , δηλ. του Κασσελάκη στην Καρδίτσα;
Πάντως, εγώ από τα 15Μ του μπάτζετ έδινα τα 4-5 και τα κλειδιά στον Kevin Porter Jr.
ΠΟΣΟΙ ψηλοί Χλίνανσον να υπάρχουν εκεί έξω; δηλαδή >2.15 , αλλά να ξέρουν και μπασκετ.
Γιατί δεν πιστεύω ότι κανένας Ταιρικ Τζόουνς στυλ, σύγχρονος μπρατσωμένος 2.03 που παίζει στο σέντερ, μπορεί να τον παίξει άμυνα όταν ο ίδιος ο Δεινοσαυρος αισθάνεται καλά και πάρει προσπάθειες...
ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ότι είναι λογικό ο κάθε Περσίδης να θέλει να φύγει από το project που ξεδιπλώνεται στην ομάδα του, με απεριόριστα χρήματα και φιλοδοξία. Τι να το κάνει να παίζει το ρόλο του παλιού καλού έμπειρου παίκτη σε μικρότερη ομάδα , δηλ. του Κασσελάκη στην Καρδίτσα;
Πάντως, εγώ από τα 15Μ του μπάτζετ έδινα τα 4-5 και τα κλειδιά στον Kevin Porter Jr.
Δηλαδή σε προβληματίζει ένας παίκτης που τον εμπιστεύεται τόσα χρόνια ένας από τους πιο απαιτητικούς προπονητες ( ειδικά στο αμυντικό κομμάτι)?KalamarGiannis έγραψε: Πέμ 02 Απρ 2026, 11:09
με προβληματίζει ο Πίτερς. Με τη λογική του αν τον είχα διαθέσιμο να τον κλείσω (που δεν το ξέρουμε αν τον αφήσουν ελεύθερο) και τα 2Μ τι σου παίρνουν. Έχει ΤΡΟΜΕΡΟ σουτ , εμπειρία Eurolegue, καλό χαρακτήρα. Και τίποτα άλλο.
Ειδικά την χρονιά που έφυγε ο βεζενκοφ ήταν πάρα πολύ καλός έχοντας βασικό ρόλο και με πολύ καλά νούμερα σε μια ομάδα που έφτασε στο final four.
- KalamarGiannis
OK, ας πούμε ότι τα μειονεκτήματά του τα αντιπαρέρχεται κανείς.
Να ρωτήσω, πως έχει προκύψει και τον συζητάμε; υπάρχει επαφή με την ομάδα; υπάρχει σενάριο ότι φεύγει από κει;
Να ρωτήσω, πως έχει προκύψει και τον συζητάμε; υπάρχει επαφή με την ομάδα; υπάρχει σενάριο ότι φεύγει από κει;
Θα φύγει από τον γαύρο
Είχε αναφέρει ο καβαλιεράτος και ο Σταύρου πριν μερικούς μήνες ότι ενδιαφερόμαστε για τον Πίτερς.
Μάλιστα πριν 2-3 μέρες στην εκπομπή του sport 24, big 4, ο Μελαγιες είπε ότι αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να δώσει 2 εκ για τον Πίτερς και ο Καβαλιεράτος απάντησε "κάτσε μην δεν έχουν συμφωνήσει ήδη"
Προφανώς ο παίκτης πρώτα θα δει τι προτάσεις έχει από Ευρωλίγκα (ακούγεται ότι τον θέλει η Ρεάλ)
Είχε αναφέρει ο καβαλιεράτος και ο Σταύρου πριν μερικούς μήνες ότι ενδιαφερόμαστε για τον Πίτερς.
Μάλιστα πριν 2-3 μέρες στην εκπομπή του sport 24, big 4, ο Μελαγιες είπε ότι αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να δώσει 2 εκ για τον Πίτερς και ο Καβαλιεράτος απάντησε "κάτσε μην δεν έχουν συμφωνήσει ήδη"
Προφανώς ο παίκτης πρώτα θα δει τι προτάσεις έχει από Ευρωλίγκα (ακούγεται ότι τον θέλει η Ρεάλ)
Εγώ θέλω τριάδα στο 4 με
Peters
Gray της αεκ
Χουγκαζ
Ζητάω πολλά?
Peters
Gray της αεκ
Χουγκαζ
Ζητάω πολλά?
-
Michael Scott
Παιδιά, κάποιοι που αναφέρετε ξανα και ξανα τον Πορτερ, εχει υπογράψει 10 μυρια για 2 χρονια με τους Μπακς... Την επόμενη σεζον, εχει player option που σημαινει οτι αν του κανει καποια ομαδα καλυτερη προταση μπορει ανετα να φύγει. Φετος εκανε την καλύτερη σεζον της καριέρας του στο ΝΒΑ... Που σημαινει, οτι πολυ πιθανον να εχει πολλες προτασεις... Και θα φύγει να ερθει να παιζει με τους London Lions στο Eurocup;
Ας ειμαστε λίγο ρεαλιστές...
MacLung θα ηταν πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση.
Ας ειμαστε λίγο ρεαλιστές...
MacLung θα ηταν πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση.
- These users thanked the author Michael Scott for the post:
- freemind
- namisenoiazei
Παιδιά από όσο έχω ψάξει , ο Πίτερς δεν παίρνει 2 εκ παίρνει 1.1
Δεν είναι το θέμα τι παίρνει, τι ζηταει είναι το θέμα.
Και προφανώς θα εξαργυρώσει τις εμφανίσεις του με τον γαύρο
Και προφανώς θα εξαργυρώσει τις εμφανίσεις του με τον γαύρο