Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Κεντζιόρα, Μεϊτέ και Οζντόεφ έχουν οπσιον για+1. Εάν τους θέλουμε μπορούμε να τους κρατήσουμε σαν κορμό.
Ο Ρώσος δεν έχει option. Νομίζω είχε πέρυσι και ενεργοποιήθηκε.
Πέρασαν 3 μέρες, φτάνει η μιρλα, ΠΑΟΚ είμαστε θα το ξεπεράσουμε και αυτό όπως ξεπεράσαμε πολλά άλλα.
Ας παίζουμε και σαν τις Σέρρες, την Κυριακή εκεί θα είμαστε. Δεν είναι μόνο το πρωτάθλημα ο στόχος μας και η δεύτερη θέση δίνει πολλά.
Τώρα η ομάδα χρειάζεται στήριξη απ τους οπαδούς της για να μην καταρρεύσει και βλέπουμε του χρόνου τσουκαρινσκι-ΠΑΟΚ κλπ. Ας αφήσουμε αυτές τις συζητήσεις περί σκούπας και ολικής επαναφοράς για μετά το τέλος της χρονιάς. Μόνο κακό κάνουμε έτσι στην ομάδα, δεν είναι η στιγμή. Μένουν 4 παρά πολύ σημαντικά ματς που επηρεάζουν και την επόμενη χρονιά.
Ας παίζουμε και σαν τις Σέρρες, την Κυριακή εκεί θα είμαστε. Δεν είναι μόνο το πρωτάθλημα ο στόχος μας και η δεύτερη θέση δίνει πολλά.
Τώρα η ομάδα χρειάζεται στήριξη απ τους οπαδούς της για να μην καταρρεύσει και βλέπουμε του χρόνου τσουκαρινσκι-ΠΑΟΚ κλπ. Ας αφήσουμε αυτές τις συζητήσεις περί σκούπας και ολικής επαναφοράς για μετά το τέλος της χρονιάς. Μόνο κακό κάνουμε έτσι στην ομάδα, δεν είναι η στιγμή. Μένουν 4 παρά πολύ σημαντικά ματς που επηρεάζουν και την επόμενη χρονιά.
- smoothcriminal1926
Να σου πω την αμαρτία μου στο Α εγω προσωπικά βλέπω μια ανούσια ανανέωση που δεν θα προσφέρει αγωνιστικά κατά 80% (λίγο απο τον κώλο μου το ποσοστό αλλά ναιΣουριναμέζος έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 16:24smoothcriminal1926 έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 15:30Ναι δεν περισσεύουν γιατί δεν έχεις άλλον. Δεν γίνεται όμως να τον ανανεώνεις συνέχεια τον κάθε οζντόεφ μέχρι είτε να φέρεις καποιον εστω ισαξιο είτε μέχρι να τον σιχαθεί και ο τελευταίος οπαδός. Αν βλέπεις ότι κάποιος υστερεί και έχεις την δυνατότητα να τον αλλάξεις, το κάνεις. Σε αντίθετη περίπτωση κινδινεύεις να γεμίσεις βαρίδια.Σουριναμέζος έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 00:09 Καλό είναι οι παίκτες να αποχωρούν όταν τους αφήνει πίσω το group, ένα παράδειγμα είναι ο Σάστρε, ήρθε και ήταν βασικός, στην πορεία έγινε αναπληρωματικός και πλέον περισσεύει.
Αυτή την στιγμή ο Κεντζιόρα, ο Οζντόεφ και ο Μπάμπα όχι μόνο δεν περισσεύουν αλλά είναι και παίκτες κορμού. Ας έρθουν παίκτες καλύτεροι που θα τους αφήσουν στον πάγκο και μετά ας αποχωρήσουν. Το να πεις θα τους διώξω και θα φέρω καλύτερους είναι εύκολο στα λόγια αλλά στην πράξη είναι μεγάλο ρίσκο. Δεν είναι λίγοι οι παίκτες με καλά βιογραφικά που για τον χι ψι λόγο δεν απέδωσαν τίποτα απολύτως.
Α) Κρατάς τον Οζντόεφ με μονοετή επέκταση
Β) Διώχνεις τον Οζντόεφ και φέρνεις μεταγραφή με τριετές συμβόλαιο παίκτη με καλό βιογραφικό αλλά δεν σου βγαίνει
Σε ποια περίπτωση γεμίζεις με βαρίδια?
Στην Β αν και προφανώς έχει το ρίσκο, μπορείς να κινηθείς όσο πιο ''σέιφ'' γίνεται και να πάρεις έναν πιο δοκιμασμένο παίχτη που θα τον έχεις και 2-3 χρόνια.
Εγώ προσωπικά στο ζύγι γέρνω αρκετά προς το Β, γιατί είμαι της άποψης οτι οι ομάδες πρέπει να ανανεώνονται, ειδικά όταν ο παίχτης φαίνεται να μπαίνει σε πτωτική ποδοσφαιρική ηλικία και αυτό έχει αντίκτυπο στην αγωνιστική του προσφορά.