Razvan Lucescu II
-
Re: Razvan Lucescu II
Αρχικά για το παιχνίδι, ανέφερε: «Το παιχνίδι δεν προσφέρεται για λαϊκά δικαστήρια, ήταν ένα καλό παιχνίδι με καλύτερο τον ΠΑΟΚ αλλά δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Δεν είναι για να δικάσουμε τους παίκτες, γιατί στο καλύτερο του παιχνίδι από την αρχή της χρονιάς ο ΠΑΟΚ δεν ήταν νικητής. Είμαι σίγουρος ότι αυτό που είδαμε χθες, ήταν απόρροια και συνέχεια του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ και δείχνει ότι πηγαίνει καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Τα θεματάκια που εμφανίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, δεν επέτρεψαν να επιτευχθεί ο στόχος και τα καλύτερα είναι μπροστά».
Καλά έκανε και προστάτεψε τον νεαρό βάζοντας τον στο 85' για να μην του δώσει το βάρος για μισή ώρα με 3 προπονήσεις μόνο. Τον αφάνα τον έβαλε γιατί κάτι σκέφτηκε, την επόμενη φορά θα δοκιμάσει κάτι άλλο, ας αφήσουμε τον άνθρωπο να χειριστεί όπως μπορεί αυτό το ρόστερ. Στο 1ο ημίχρονο (είδα από το 20') χάρηκα που είδα τα ξεμαρκαρισματα στα πλάγια (με τακουνακια!) όπως ακριβώς στην προπόνηση και βέβαια το ανελέητο πρεσινγκ ψηλά (χαρακτηριστική η φάση στο 26' που ένας βάζελος βρέθηκε περικυκλωμένος σε dt από 4 δικούς μας που φυσικά κέρδισαν τη μπάλα - βέβαια το πως αξιοποιήθηκε αυτό στο τελευταίο 1/3 είναι ζήτημα της παραπάνω ποιότητας ή ποσότητας που μας λείπει).
H αλλαγη του Μπισε σε θεση φορ θα μνημονευεται εις του αιωνες των αιωνων. Ειδικα η αιτιολογια οτι ειχε δουλευτει μεσα στην εβδομαδα. Ο "σκληρος" και "ταχυς" Μπισε να πεφτει στα νταμαρια του βαζελου και να κινειται με σβελταδα αναμεσα στις γραμμες. Σηκωνεις τα χερια ψηλα
Δεν υπαρχει το "κατι θα ειχε σκεφτει". Η μονη λογικη θα ηταν να τον περνουσε στα αριστερα, τον Ζιβκο δεξια και τον Ναρει να πηγαινει να τρακαρει με τα στοπερ του βαζελου. Η αντε τον Ζιβκο ψευτο9 αν ισχυε οτι ηθελε καποιον να κινειται γηργορα αναμεσα στις γραμμες.
Ξαναλεω οτι η ιδια η αλλαγη με αφησε αφωνο. Η αιτιολογια της ομως με σοκαρε.
Δεν υπαρχει το "κατι θα ειχε σκεφτει". Η μονη λογικη θα ηταν να τον περνουσε στα αριστερα, τον Ζιβκο δεξια και τον Ναρει να πηγαινει να τρακαρει με τα στοπερ του βαζελου. Η αντε τον Ζιβκο ψευτο9 αν ισχυε οτι ηθελε καποιον να κινειται γηργορα αναμεσα στις γραμμες.
Ξαναλεω οτι η ιδια η αλλαγη με αφησε αφωνο. Η αιτιολογια της ομως με σοκαρε.
Δεν υπάρχει λογική σε αυτή την αλλαγή, καθαρά ατζέντα πρόκειται μην το συζητάμε.
μην το λιβανιζετε γιατι θα τρελλαθειται αν ο Ολιβειρα δεν μπορεσει να ξεπερασει το προβλημα του, ο Μπισε θα ειναι βασικος σαν φορ μεσα στην Λιβαδεια, το εχει αποδειξει ο Ραζβαν ποσο εμμονικος ειναι...
- buffalobill4
Έτσι είναι. Και να σου πω και την αλήθεια, πλέον το απαιτώ να παίξει ο μπισεσβαρ. Γιατί αν δεν παίξει σημαίνει ότι ο άνθρωπος δοκιμάζει πράγματα στα ντέρμπι. Για να τον έβαλε με βαζελο στο 1-1 σημαίνει ότι το είχε δοκιμάσει και κάτι είδε.
Συμφωνώ απόλυτα με buffalobill 4.
Πρέπει να επιμένει να χρησιμοποιεί τον μπισε στο 9.
Είμαι σίγουρος ότι θα δικαιωθεί .
Πρέπει να επιμένει να χρησιμοποιεί τον μπισε στο 9.
Είμαι σίγουρος ότι θα δικαιωθεί .
-
Οχι ρε, τι να μας αγχωνουν, ολοι τους οδηγανε αναποδα, μονο ενας οδηγαει σωστα.joshua έγραψε:Καθομαι και σκεφτομαι οτι στη δευτερη του θητεια εχουν ερθει 17 νομιζω παικτες,οι πρωτοι 6 πηγαν ακλαυτοι πλην Κουρτις,ενω αρκετοι ηταν επιλογες του και ενω καποιοι δεν ειχαν κακο βιογραφικο,οι δυο του χειμωνα ακλαυτοι και αυτοι και οι νεοι 9, πλην δυο- τριων, χαροπαλευουν.Την ιδια στιγμη ακομα και οι νεαροι Ελληνες παικτες οπως ο Λυρατζης η ο Τσιγγαρας, ενω καποια στιγμη φανηκε να κανουν ξεπεταγμα,ο ενας εφυγε ουσιαστικα με εντολη προπονητη και ο αλλος καθε παιχνιδι ειναι και χειροτερος.Ο δε Κουτσιας περσι δεν πηρε παρα ελαχιστες ευκαιριες και φετος εφυγε και αυτος με εντολη προπονητη,Φτανουμε αισιως στους 20 νεους ποδοσφαιριστες και εμεις χτες βαλαμε τον Μπισεσβαρ φορ.Ε ολα αυτα δεν σας αγχωνουν λιγο?

Για να τελειωνει η κουβεντα παντως, χτες εφυγε non-paper σε πολλα ΜΜΕ και γραφουν ολα το ιδιο, ποσο καλα δουλευει ο ΠΑΟΚ και ποσο πρεπει να περιμενει. Η διοικηση λοιπον δεν τον αλλαζει. Αν αποφασισει να σταματησει την ευνοιοκρατια και αφησει εκτος τα αγαπημενα του παιδια, η ομαδα θα μπορει να κανει κι επιπλεον πραγματα στο γηπεδο. Οπως ειναι τωρα ο μονος τροπος να βαλουμε γκολ (περα απο στημενα) ειναι να κλεψουμε την μπαλα ψηλα. Ειδαλλως η ομαδα δεν εχει το παραμικρο πλανο. Τουλαχιστον πιο ταχυδυναμικοι παικτες ισως κανουν και καμια ατομικη ενεργεια οταν κολλαμε σ'αυτο το μιζερο 1-0 που ξερουμε ολοι οτι ειναι θεμα χρονου να σπασει ετσι οπως παιζουμε.
-
εχω εμπιστοσυνη στο ματι του Ραζβαν και συμφωνω οτι ο Μπισε στο 9 ειναι η καλυτερη λυση
- WestBlock4
Εγω παλι θέλω να δω μεταγραφες ουσίας που θα παίζουν τη θέση που θέλεις ξ πονάει ο ΠΑΟΚ κ οχι οτι βρήκαμε μπροστά μας. Όταν μπουν κ αυτοι οι 2 11 αδα που δε μπορούν 8υτε στο ΠΑΟΚ β να ξεχωρίσουν θα βγεις κ θα λες γιατι δε βάζει,το παλαιμαχο... ίδια πράγματα κάθε χρόνο βλεπουμεpapwolf έγραψε:Ναι θέλω να δω τον Κουαλιάτα σε 11άδα μαζί με Ρικάρντο και τους 2 Σοάρες από το να βλέπω τον τελειωμένο Μπίσε στο εννιά να διασύρεται και μαζί του όλη η ομάδα. Κι επειδή το ποτήρι ξεχείλισε θέλω να δω τον επικίνδυνο που έβαλε τον παλαίμαχο εκεί να απομακρύνεται, εσύ?WestBlock4 έγραψε:Θελε7ς να δεις το κουαλιατα σε 11 αδα για να βγάλεις άποψη δηλαδή???? Εδώ δε ξεχωρίζει στον ΠΑΟΚ β
-
1) Ο ιδιος ειχε δηλωσει δημοσιαKourdos έγραψε:Καλά έκανε και προστάτεψε τον νεαρό βάζοντας τον στο 85' για να μην του δώσει το βάρος για μισή ώρα με 3 προπονήσεις μόνο. Τον αφάνα τον έβαλε γιατί κάτι σκέφτηκε, την επόμενη φορά θα δοκιμάσει κάτι άλλο, ας αφήσουμε τον άνθρωπο να χειριστεί όπως μπορεί αυτό το ρόστερ. Στο 1ο ημίχρονο (είδα από το 20') χάρηκα που είδα τα ξεμαρκαρισματα στα πλάγια (με τακουνακια!) όπως ακριβώς στην προπόνηση και βέβαια το ανελέητο πρεσινγκ ψηλά (χαρακτηριστική η φάση στο 26' που ένας βάζελος βρέθηκε περικυκλωμένος σε dt από 4 δικούς μας που φυσικά κέρδισαν τη μπάλα - βέβαια το πως αξιοποιήθηκε αυτό στο τελευταίο 1/3 είναι ζήτημα της παραπάνω ποιότητας ή ποσότητας που μας λείπει).
πριν 20 μερες οτι αν χρειαστει
θα μας βοηθησει κι ο φορ της Β'
ομαδας που ειναι ο Γκορντεζιανι.-
2) Ολη την εβδομαδα διαβαζαμε
απο τους ΑΡΔ οτι στη θεση του
φορ δοκιμαζεται και ο Καντουρι.-
3) Και οι δυο προαναφερομενοι
ηταν στην αποστολη της ομαδας.-
Τι να σκεφτηκε αραγε και αντι
ενος εκ των δυο εβαλε τον Μπισε
και μαλιστα μετα να μας λεει
οτι το ειχε δουλεψει και στην
προπονηση ολη την εβδομαδα;
Καμια ολοδικη του και ατυπη
επετηριδα αλλαγων ξερω γω;
Η οτι θα πρεσαρει αφορητα;
Η οτι θα περναει πιο ευκολα
μεχρι και κατω απο τα ποδια
των υψηλοσωμων βαζελων;
Να μα την Παναγια δεν μπορει
να βαλει κατι αλλο ο νους μου.-
ΥΓ. Τωρα ομως θα μου πεις
οτι δεν εχω το μυαλο του
Λου και θα χεις και δικαιο!
- WestBlock4
Δηλαδη από όλο το φιάσκο φέτος φταίει ο λουτσεσκου για τους 10 εμμονικους εδω μεσα.
Προφανώς κ ειναι απαράδεκτος ο ρουμανος με την επιλογή του μπισεσβαρ στο 9.
Η ομάδα όμως όπως κ όλος ο οργανισμός είναι στήσιμο καφενείου.
Υμνουμε τα πιτσιρίκια κ γιατι δε τους βάζει κλπ κλπ. Ποιος πιτσιρικάς εκτός του κουλιερακη μπορει να σταθεί φέτος που θα κάνει αίσθηση????
Γιατί εγώ βλέπω στην αμυνα αριστερά κ δεξιά κανενας δεν κάνει για βασικός. Καλός ο λυρατζης καλός ο τσαούσης αλλά όχι για βασικοί.
Το πρόβλημα ξεκινάει από τη διοίκηση κ τελειώνει στο λουτσεσκου που έχει χάσει τη μπάλα.
Αν ο ιβαν έχει σκοπό να φέρει προπονητη μεγάλο μαζί του να προχωρήσει αν από την άλλη πάμε σε λύση απελπισίας με Γκαρσίες κλπ. Ας αφήσει το ρουμανο κ οτι βγει
Υμνουμε τα πιτσιρίκια κ γιατι δε τους βάζει κλπ κλπ. Ποιος πιτσιρικάς εκτός του κουλιερακη μπορει να σταθεί φέτος που θα κάνει αίσθηση????
Γιατί εγώ βλέπω στην αμυνα αριστερά κ δεξιά κανενας δεν κάνει για βασικός. Καλός ο λυρατζης καλός ο τσαούσης αλλά όχι για βασικοί.
Το πρόβλημα ξεκινάει από τη διοίκηση κ τελειώνει στο λουτσεσκου που έχει χάσει τη μπάλα.
Αν ο ιβαν έχει σκοπό να φέρει προπονητη μεγάλο μαζί του να προχωρήσει αν από την άλλη πάμε σε λύση απελπισίας με Γκαρσίες κλπ. Ας αφήσει το ρουμανο κ οτι βγει
-
Η ομάδα σε ακόμα ένα ματς είναι καλή στο πρώτο ημίχρονο και παίζει κυριαρχικο ποδόσφαιρο, κανει πολλά πράγματα σωστά. Στο δεύτερο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι το μόνο πρόβλημα ότι δε σκοτώνουμε τα ματς. Κ 2-0 να ήταν το σκορ στο πρώτο, με αυτή την εικόνα που είχαμε στο δεύτερο, δε θα αισθανόμουν ασφαλής για τη νίκη. Οπότε τι φταιει; Φταίει η κούραση κάποιων ποδοσφαιριστων που δεν έχουν τη φυσική κατάσταση να παίζουν 75 λεπτά σε καλό σωματικό κ συνεπώς πνευματικό επιπεδο; Ναι λέω εγώ. Άρα δεν πρέπει σταδιακά να βλέπουμε πιο νέους παίκτες να μπαίνουν κ να μάθουν αυτό το ποδόσφαιρο που παίζεις, η' μάλλον θέλεις να παίξεις; Μήπως να δουλέψεις κ κάποιον εναλλακτικό τρόπο παιχνιδιού, που να μας κάνει επαρκείς κ όταν δεν έχουμε τη μπαλα στα πόδια; Εγώ πιστεύω οτο θα το βρεις, αλλά στενεύουν τα περιθωρια
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:++++NestorP έγραψε:Λοιπον περυσι κατι καναμε στην Ευρωπη.
Απ τους παιχτες ορισμενοι ειναι καλοι, αλλοι θελουν χρονο (λογικο ειναι μικροι κ προερχονται απο μη Ευρωπαικες χωρες).
Πρωτο ημιχρονο παιξαμε μπαλα.
Οτι τραυματιστηκαν κ τα δυο φορ ειναι κ ατυχια.
Τον Κουτσια παιζει να τον δωσανε γιατι μπορει να πρεπει να ψηθει.
Αυτη η μ@λ@κια στην Ελλαδα να αλλαζουμε προπονητες στην πρωτη στραβη κατανταει γελοιο.
Φαινεται νομιζω κ απ τη θεση του πρωταθληματος μας πλεον.
Πιστευω η ομαδα θα παει καλυτερα θελει υπομονη να δεσει το συνολο. Η μπαλα που παιξαμε δεν ηταν ασχημη.
Μενω Ολλανδια κ βλεπω Αξιαξ. Ο Αντονυ πχ που πουληθηκε στην Γιουναιτιντ επαιζε απ την πρωτη σεζον πιστευτε???
Πηρε πολυ χρονο να αποκτησει παικτικα Ευρωπαίκη Κουλτουρα.
Ελεος με τη μιζερια σας μερικοι. Υπομονη αγνωστη λεξη για τους καζανοκεφαλους.
Να φυγει τωρα ο Λουτσεσκου να ερθει ποιος...
Ο νταντας απ τους καλυτερους παιχτες που εχω δει με την φανελα του ΠΑΟΚ μακαρι να συνεχισει ετσι κ να τον κρατησουμε!!

-
Μηπως εβλεπες τιποτε απ ολαWestBlock4 έγραψε:Δηλαδη από όλο το φιάσκο φέτος φταίει ο λουτσεσκου για τους 10 εμμονικους εδω μεσα.
αυτα στην προτετοιμασια και
στα φιλικα του καλοκαιριου;
Μηπως θυμασαι αν η ομαδα
εδειχνε ικανοποιητικη σ αυτα;
Μηπως ξεχασες πως κατεβασε
την ομαδα στον επαναληπτικο
με το Βουλγαρικο χωριο αλλα
και τι σοι αλλαγες πηγε κι εκανε
και καταφερε να εξευτελιστουμε;
Μηπως δεν θυμασαι τη δηλωση
του οτι "αποφασισε πλεον να
συστρατευθει και να πολεμησει"