Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να είναι παίκτης με χρηματιστηριακή αξία στο τρανσφερ 600 χιλιάδων και κόστος μεταγραφής από την Palmeiras στην Dnipro 5.000 euros. Το βιντεάκι πάντως δείχνει έναν πολύ μέτριο παίκτη.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

https://www.transfermarkt.com/cayo-teno ... ler/739112 αυτον εχουν 22 χρονων...ο αλλος ειναι ο ματος
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

Καμία σχέση με Ροντρίγκο πάντως.

Έχει φανερά υποδεέστερη καριέρα, είναι 26 χρονών με 86 συμμετοχές στην καριέρα του,
το βίντεο δε που ποσταρίστηκε είναι από ένα μόνο ματς στο οποίο φαίνονται μόνο όσες φάσεις συμμετέχει σε επίθεση κ ανάπτυξη. Παίκτης για Κούλα.

Το ότι έρχεται από Dnipro δείχνει ότι μόνο προϊόν σκάουτινγκ δεν είναι...

Αν έρθει βέβαια τα παραπάνω
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Αυτοί που βάζετε παίδες είναι για....Βρε τον φουκαρα τον ΠΑΟΚ....Βρε τον φουκαρα τον ΠΑΟΚ!!!!

:redcard: :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

rainmaker έγραψε:
black_star_ninja έγραψε: ανταλλαγη Ζαμπα με καποιο μπακ. Ξερει κανενας αν εχει η Βασκο κανενα καλο δεξι μπακ; Προφανως δεν ξερω τιποτα και απλα εκανα μια υποθεση.
Ενδιαφέρον σενάριο αυτό
kosths BXL έγραψε:https://www.transfermarkt.com/cayo-tenorio/profil/spieler/739112 αυτον εχουν 22 χρονων...ο αλλος ειναι ο ματος
Η Vasco da Gama είναι ομάδα Β' κατηγορίας. Το καλύτερο τους μπακ λέγεται Λέο Μάτος. Μη πω ο καλύτερος παίκτης τους. Αν είναι να φέρεις κάποιον φέρε αυτόν.

Η λογική του να γίνεται συζήτηση για μεταγραφές Βραζιλιάνων από τον Λεβαδειακό της Βραζιλίας, με ξεπερνάει. Όχι μόνο γιατί κωλοξηγιέσαι στις ακαδημίες σου αλλά και γιατί όσοι έφερες από Μπραζίλ είναι στα χαμένα με με ελάχιστες εξαιρέσεις.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο Ζαμπα παιδιά αυτή τη στιγμή αγωνιστικά,είναι δεν είναι για εκεί που παίζει.
Έχει μείνει πάρα πολύ πίσω.
Στη χώρα του ποδοσφαίρου,δεν ασχολούνται με τέτοιες περιπτώσεις σοβαρά.
Η Παλμειρας και πλούσια είναι και για πρωτάθλημα πάει.
Ο Ζαμπα που ήρθε στον ΠΑΟΚ,πιθανόν να την ενδιέφερε,ο τωρινός Ζαμπα, αδύνατον.
Μακάρι να βρει τον εαυτό του στην Βάσκο και μετά συζητάμε.

Νόμιζα για Παλμειρας γράφατε, σορυ λάθος.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Είμαι σίγουρος ότι τώρα εδώ μέσα βρίσκονται και καμιά 10αρια αρδ, που περιμένουν να πει κάποιος το όνομα για να βγάλουν αποκλειστικό

Γιατί αν περιμένουμε από αυτούς, θα το μάθουμε με την ανακοίνωση

Παίχτης κλεισμένος και δεν έχει πάρει πρέφα κανένας;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Προσωπικά θεωρώ ότι ποτέ δεν βρέθηκε σε καλύτερο επίπεδο ο ζαμπα.

Ναι είχε κάποια καλά στοιχεία αλλά πρόκειται για παίκτη εντελώς άγουρο ανεκπαίδευτο και αμυαλο.

Από την πρώτη μέρα που ήρθε στην ομάδα έστελνε ο ραζβαν το βοηθό του στην απέναντι μεριά για να λέει στο ζαμπα που να στέκεται και τι να κάνει.

Δηλαδή έλεος είπαμε νέος οκ αλλά όχι κι ετσι
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

Salvador Allende έγραψε:
rainmaker έγραψε:
black_star_ninja έγραψε: ανταλλαγη Ζαμπα με καποιο μπακ. Ξερει κανενας αν εχει η Βασκο κανενα καλο δεξι μπακ; Προφανως δεν ξερω τιποτα και απλα εκανα μια υποθεση.
Ενδιαφέρον σενάριο αυτό
kosths BXL έγραψε:https://www.transfermarkt.com/cayo-tenorio/profil/spieler/739112 αυτον εχουν 22 χρονων...ο αλλος ειναι ο ματος
Η Vasco da Gama είναι ομάδα Β' κατηγορίας. Το καλύτερο τους μπακ λέγεται Λέο Μάτος. Μη πω ο καλύτερος παίκτης τους. Αν είναι να φέρεις κάποιον φέρε αυτόν.

Η λογική του να γίνεται συζήτηση για μεταγραφές Βραζιλιάνων από τον Λεβαδειακό της Βραζιλίας, με ξεπερνάει. Όχι μόνο γιατί κωλοξηγιέσαι στις ακαδημίες σου αλλά και γιατί όσοι έφερες από Μπραζίλ είναι στα χαμένα με με ελάχιστες εξαιρέσεις.
ρωτησε καποιος αν η βασκο εχει καποιο δεξι μπακ και εβαλα απλα αυτον που εχει ...δεν γινεται συζητηση για αυτο απλα ψαχνουμε να βρουμε ποιο ειναι το δεξι μπακ που ειναι να κλείσουμε αραξε
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

rainmaker έγραψε:Προσωπικά θεωρώ ότι ποτέ δεν βρέθηκε σε καλύτερο επίπεδο ο ζαμπα.

Ναι είχε κάποια καλά στοιχεία αλλά πρόκειται για παίκτη εντελώς άγουρο ανεκπαίδευτο και αμυαλο.

Από την πρώτη μέρα που ήρθε στην ομάδα έστελνε ο ραζβαν το βοηθό του στην απέναντι μεριά για να λέει στο ζαμπα που να στέκεται και τι να κάνει.

Δηλαδή έλεος είπαμε νέος οκ αλλά όχι κι ετσι

Εντάξει δεν είπαμε ότι ήταν ο Ντάγκλας Κόστα,αλλά μια χαρά ήταν όταν ήρθε,αυτή τη στιγμή αν δεν είχε αυτόν τον καταστροφικό τραυματισμό μπορεί να ήταν σε αρκετά υψηλό επίπεδο και να συζητούσαμε αλλιώς.
Ο καθένας με τη γνώμη του βέβαια.
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Πάντως μερικοί εδώ δεν παίζεστε. Από ένα βίντεο 2 λεπτών βγάλατε έναν παίκτη "μέτριο, για τις ντομάτες, παίκτη για κούλα, χειρότερο του ροντριγκο" κλπ κλπ. Αν και το βιογραφικό του δεν λέει πολλά μήπως να μη βγάζουμε τόσο εύκολα συμπεράσματα; Το γεγονός ότι αλλάζει συχνά ομάδες δεν μου φαίνεται απαραίτητα προβληματικό (λινο, πριγιο ήταν στην ίδια φάση όταν τους πήραμε) και από το βίντεο εμένα μου φαίνεται τιμιοτατος. Είναι ζωηρός πιο γρήγορος από τον Ματος και το κυριότερο έχει προσόντα που θα μ ταιριαζαν και σε 3-5-2. Όπως και να χει κρατατε και καμία πισινη...

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Tony79

Δημοσίευση από Tony79 »

Μήπως βγήκε κάτι για το δεξιό Μπακ;
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Αν είναι προϊόν scouting γιατί να μην είναι αυτός
https://www.transfermarkt.com/gustavo-g ... ler/574758.
Αν κρίνω από την Βραζιλία τέτοιους κοιτάνε.
Αν είναι αυτός εγώ θα ενθουσιαστω.
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

EugenePAOKI έγραψε:Πάντως μερικοί εδώ δεν παίζεστε. Από ένα βίντεο 2 λεπτών βγάλατε έναν παίκτη "μέτριο, για τις ντομάτες, παίκτη για κούλα, χειρότερο του ροντριγκο" κλπ κλπ. Αν και το βιογραφικό του δεν λέει πολλά μήπως να μη βγάζουμε τόσο εύκολα συμπεράσματα; Το γεγονός ότι αλλάζει συχνά ομάδες δεν μου φαίνεται απαραίτητα προβληματικό (λινο, πριγιο ήταν στην ίδια φάση όταν τους πήραμε) και από το βίντεο εμένα μου φαίνεται τιμιοτατος. Είναι ζωηρός πιο γρήγορος από τον Ματος και το κυριότερο έχει προσόντα που θα μ ταιριαζαν και σε 3-5-2. Όπως και να χει κρατατε και καμία πισινη...

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εδω φιλε μου εσυ καταφερες να τον βγαλεις απο το 2λεπτο βιντεο πιο γρηγορο απ τον ματος και με προσοντα για 352 , το μετριοτατος των αλλων σε πειραξε ;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

EugenePAOKI έγραψε:Πάντως μερικοί εδώ δεν παίζεστε. Από ένα βίντεο 2 λεπτών βγάλατε έναν παίκτη "μέτριο, για τις ντομάτες, παίκτη για κούλα, χειρότερο του ροντριγκο" κλπ κλπ. Αν και το βιογραφικό του δεν λέει πολλά μήπως να μη βγάζουμε τόσο εύκολα συμπεράσματα;
Τα συμπεράσματα τα βγάζουμε γιατί τα βιντεάκια συνήθως δείχνουν τις καλύτερες στιγμές του παίκτη. Ο παίκτης δηλαδή που θα δούμε στο χόρτο είναι συνήθως το 60% αυτού που βλέπουμε στα βίντεο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”