Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Re: Fernando Santos
Την Πέμπτη (01/10) η Νέα Δημοκρατία ζήτησε από τους πολίτες στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, Twitter, να υποβάλλουν ερωτήσεις με την ετικέτα Ask & D. Υποβλήθηκαν πάνω από 600, εκ των οποίων, 50 αναρτήθηκαν στο blog της Νέας Δημοκρατίας όπου ψηφίστηκαν από περισσότερους από 4.000 πολίτες. Τις δέκα ερωτήσεις που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους των πολιτών, απάντησε ο κ. Καραμανλής στην Σώτο Μητρόγλου.Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως μεταξύ των δέκα αυτών ερωτήσεων υπήρχαν και δύο αθλητικού περιεχομένου, που αφορούσαν θέματα της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.
Αναλυτικά οι απαντήσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας:
Πόσες πιθανότητες έχει φέτος η ΑΕΚ για να πάρει το πρωτάθλημα;
".........Πρόβλεψη δεν μπορεί να κάνει κανένας. Θέλω να πω κάτι άλλο όμως, είναι αδιανόητο να βλέπετε τις ομάδες να αλλάζουν τόσο εύκολα και τόσο γρήγορα τους προπονητές τους. Δείχνει ότι δεν υπάρχει η πρέπουσα προεργασία, σοβαρότητα και εμμονή στο στόχο. Τρεις-τέσσερις αγωνιστικές έχουν περάσει κι έχουν αλλάξει ήδη τέσσερις προπονητές μεταξύ 16 ομάδων. Φαντάζομαι τους επόμενους μήνες θα γενικευθεί το φαινόμενο. Αν θέλει κανείς να έχει αποτελέσματα, να έχει απόδοση, πρέπει να έχει εμμονή στο στόχο, επιμονή, διάρκεια στην προσπάθεια...........".
Αναλυτικά οι απαντήσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας:
Πόσες πιθανότητες έχει φέτος η ΑΕΚ για να πάρει το πρωτάθλημα;
".........Πρόβλεψη δεν μπορεί να κάνει κανένας. Θέλω να πω κάτι άλλο όμως, είναι αδιανόητο να βλέπετε τις ομάδες να αλλάζουν τόσο εύκολα και τόσο γρήγορα τους προπονητές τους. Δείχνει ότι δεν υπάρχει η πρέπουσα προεργασία, σοβαρότητα και εμμονή στο στόχο. Τρεις-τέσσερις αγωνιστικές έχουν περάσει κι έχουν αλλάξει ήδη τέσσερις προπονητές μεταξύ 16 ομάδων. Φαντάζομαι τους επόμενους μήνες θα γενικευθεί το φαινόμενο. Αν θέλει κανείς να έχει αποτελέσματα, να έχει απόδοση, πρέπει να έχει εμμονή στο στόχο, επιμονή, διάρκεια στην προσπάθεια...........".
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
εγω παντως αν και εχουμε τετοια πορεια μαπα δεν τον εχω δει να ειναι ζορισμενος καθολου .....ισα ισα το αντιθετο πολυ ανετος.....................μαλλον ο ταπητας φταιει................
Αυτά που γράφει ο Fantomas κατά 90% δεν αμφισβητούνται και είναι αλήθεια (για μπάγεβιτς και 3ετές πλάνο). Διαφωνώ στο πόσο "αφελής" ήταν ο μπάτμαν αλλά δεν έχει σημασία.
Το θέμα είναι ότι ο Σάντος πρέπει να μείνει ως το τέλος της χρονιάς ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ αποτελεσμάτων των προσεχών αγώνων. Γιατί τότε, το ξαναγράφω, θα φταίνε οι διάφοροι "γκρινιάριδες", "μίζεροι" κτλ που δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός της διοίκησης και του προπονητή.
Περιμένουμε ως το καλοκαίρι λοιπόν για να δούμε τα τελικά αποτελέσματα του πλάνου, καθώς και τον απολογισμό του προπονητή και της διοίκησης.
Το θέμα είναι ότι ο Σάντος πρέπει να μείνει ως το τέλος της χρονιάς ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ αποτελεσμάτων των προσεχών αγώνων. Γιατί τότε, το ξαναγράφω, θα φταίνε οι διάφοροι "γκρινιάριδες", "μίζεροι" κτλ που δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός της διοίκησης και του προπονητή.
Περιμένουμε ως το καλοκαίρι λοιπόν για να δούμε τα τελικά αποτελέσματα του πλάνου, καθώς και τον απολογισμό του προπονητή και της διοίκησης.
- Maximus
Φιλε fuzztone, διαφωνω στο σημειο που αναφερεις ''ανεξαρτητως αποτελεσματων''...
Οπως ο ιδιος ο Σαντος εχει δηλωσει, αν ειμαστε 15 βαθμους πισω απο τον πρωτοπορο,τοτε θα θεωρηθει η χρονια αποτυχημενη και ειναι φυσιολογικο οι οπαδοι να γκρινιαζουν...
Λοιπον ειμαστε ηδη 9 βαθμους πισω...(Μπορει και να πλησιασουμε βεβαια-δυσκολα εφικτο σεναριο)(οκ,αρχισαμε να γκρινιαζουμε 6 ποντακια πιο νωρις
,συγνωμη ρε Φερναντο)
Το Γου Λου χαθηκε... (οταν ειχε δηλωσει ο Σαντος οτι οι πιθανοτητες ειναι 50-50 με το Χωριο-Χερενφεν, εγω νομιζα οτι το ελεγε για να μην ψαρωσουν οι παιχτες μας και καβαλησουν το καλαμι- τελικα το πιστευε οντως (!) -)
Ωραιο ποδοσφαιρο δεν προκειται να δουμε...
Αντε,το κυπελλακι,ισως κατι κανουμε...(μεχρι να πετυχουμε τον Ολυμπιακο και τον Κακο, με τσουκου τσουκου μπολ και ενα πεναλτακι στο τελος,θα μας αποκλεισουν)
Γιατι να το παιδευουμε; Η χρονια μπορει να τελειωσει και νωριτερα...
Τον Μαη δεν θα'μαστε καλα...
ΥΓ.
Ας θυμηθουμε το συγκεκριμενο ματς και ας αναρωτηθουμε... ''Αμα πιασω τετοια αποδοση, ποσα γκολ πρεπει ο διαιτητης να μου ακυρωσει και ποσα πεναλτι μπορει να δωσει στους αντιπαλους...
http://www.youtube.com/watch?v=WIDAu9LvHKE
ΥΓ2.
Προηγηθηκαμε στο 4ο λεπτο και πηγαμε να βαλουμε και αλλα...δεν κατσαμε πισω για το 1-0 οπως ''μερικοι μερικοι'' σημερα...
ΥΓ3.
Σκληρη αντιπολιτευση στον Δον μεσω του paokmania...Μας εχει σταμπαρει!
Ειμαι γκρινιαρης! Τρομαρα μου...(Ουτε που ξερει ο Δον οτι εγω υπαρχω)
Οπως ο ιδιος ο Σαντος εχει δηλωσει, αν ειμαστε 15 βαθμους πισω απο τον πρωτοπορο,τοτε θα θεωρηθει η χρονια αποτυχημενη και ειναι φυσιολογικο οι οπαδοι να γκρινιαζουν...
Λοιπον ειμαστε ηδη 9 βαθμους πισω...(Μπορει και να πλησιασουμε βεβαια-δυσκολα εφικτο σεναριο)(οκ,αρχισαμε να γκρινιαζουμε 6 ποντακια πιο νωρις
Το Γου Λου χαθηκε... (οταν ειχε δηλωσει ο Σαντος οτι οι πιθανοτητες ειναι 50-50 με το Χωριο-Χερενφεν, εγω νομιζα οτι το ελεγε για να μην ψαρωσουν οι παιχτες μας και καβαλησουν το καλαμι- τελικα το πιστευε οντως (!) -)
Ωραιο ποδοσφαιρο δεν προκειται να δουμε...
Αντε,το κυπελλακι,ισως κατι κανουμε...(μεχρι να πετυχουμε τον Ολυμπιακο και τον Κακο, με τσουκου τσουκου μπολ και ενα πεναλτακι στο τελος,θα μας αποκλεισουν)
Γιατι να το παιδευουμε; Η χρονια μπορει να τελειωσει και νωριτερα...
Τον Μαη δεν θα'μαστε καλα...
ΥΓ.
Ας θυμηθουμε το συγκεκριμενο ματς και ας αναρωτηθουμε... ''Αμα πιασω τετοια αποδοση, ποσα γκολ πρεπει ο διαιτητης να μου ακυρωσει και ποσα πεναλτι μπορει να δωσει στους αντιπαλους...
http://www.youtube.com/watch?v=WIDAu9LvHKE
ΥΓ2.
Προηγηθηκαμε στο 4ο λεπτο και πηγαμε να βαλουμε και αλλα...δεν κατσαμε πισω για το 1-0 οπως ''μερικοι μερικοι'' σημερα...
ΥΓ3.
Σκληρη αντιπολιτευση στον Δον μεσω του paokmania...Μας εχει σταμπαρει!
Καποιος να σβησει τα κερακια του Σαντος...περασαμε τις 200 σελιδες....
Αν ερθει κανενας Μουρινιο θα θελει ενα φορουμ μονος του
Αν ερθει κανενας Μουρινιο θα θελει ενα φορουμ μονος του
Κι αν αποτυχει το πλανο, τοτε φευγει ο προπονητης και δικαιωνονται πικρα καποιοι και συνεχιζουμε με αλλο πλανο! Ή βλεπεις κατι αλλο, αν επαληθευθει αυτο το ενδεχομενο?fuzztone έγραψε:Αυτά που γράφει ο Fantomas κατά 90% δεν αμφισβητούνται και είναι αλήθεια (για μπάγεβιτς και 3ετές πλάνο). Διαφωνώ στο πόσο "αφελής" ήταν ο μπάτμαν αλλά δεν έχει σημασία.
Ενα έχω καταλάβει... Ακόμα και ο Μουρινιο να έρθει, θα τον αμφισβιτίσουμε... Αντι να λέμε έχει παίξει σε Τσελσι, Ιντερ κτλ θα λέμε για να ήρθε στον ΠΑΟΚ σημαίνει ότι τον διώξανε απο εκεί που ήταν. Αρα είναι αχρηστος... Απλά και όμορφα, όποιος και να έρθει τα ίδια θα έχουμε... Αφηστε που ο Μουρίνιο δεν πατάει περιοχή...
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω μερικες φορες. Υπομονη, υπομονη, υπομονη...Tetradje έγραψε:Κι αν αποτυχει το πλανο, τοτε φευγει ο προπονητης και δικαιωνονται πικρα καποιοι και συνεχιζουμε με αλλο πλανο! Ή βλεπεις κατι αλλο, αν επαληθευθει αυτο το ενδεχομενο?fuzztone έγραψε:Αυτά που γράφει ο Fantomas κατά 90% δεν αμφισβητούνται και είναι αλήθεια (για μπάγεβιτς και 3ετές πλάνο). Διαφωνώ στο πόσο "αφελής" ήταν ο μπάτμαν αλλά δεν έχει σημασία.
Υπομονη για να μη φυγει ο Ζαγορακης (να χουμε να λεμε μονο δλδ)....καναμε 2 χρονια και κανουμε γιατι τον θελουμε να συνεχισει το πραγματικα τεραστιο εργο του. Καναμε βηματα μπροστα, αλλα οχι στο απυροβλητο. Μεινονεκτημα, η καταντια και εικονα της Τουμπας, απο την πολυ υπομονη και την αφοσιωση στα οσα βγαινουν απο το στομα του. Να φυγει; Φυσικα και οχι. Ασε που δεν μπορει πλεον....
Υπομονη για να συμπληρωθει το εργο του Σαντος, ανεξαρτητως αποτελεσματων. Ενας το ειπε, ολοι διαφωνουμε, αλλα κατα βαθος ξερουμε πως θα παιχτει το εργο και θα δικαιωθει ο ενας. Στα 3 χρονια μπαλα δεν ειδαμε, ενα πυροτεχνημα ειδαμε και αυτο κρατησε το μυαλο μας σε καλη φυσικη κατασταση. Υπομονη λοιπον, μεχρι να βιαστει και το μυαλο μας. Γιατι οταν ξερεις το μελλον σου και δεχεσαι πραγματακια, σημαινει πως εισαι λιγος. Εδω θα με πει καποιος....και την πρωτη φορα ετσι λεγαμε και η διοικηση κρατωντας τον, καναμε την περυσινη χρονια. Δικαιωση. Ναι, πραγματικα ετσι ειναι..η δικαιωση της συμπαγης υπερομαδας του Φερναντο, που οχι μπαλα δεν επαιξε, οχι μονο στα ντερμπυ επαιξε με τα νευρα μας, αλλα μπηκε και στους ομιλους του Γου Λου. Και ποιο το καλο; Πως μπηκε με το σπαθι του και κυριως χωρις σαρδελες ! Υπομονη λοιπον και μην πυροβολειτε ακομα και τις φυλαδες αντιπολιτευσης. Ειμαστε λιγοι για να πουμε οτιδηποτε. Υπομονη μεχρι να γινουμε Νασιοναλ.
Τελικα καθε χρονο υπομονη. Αλλη μια χρονια χαμενη και υπομονη για του χρονου. Οφειλω; - Ναι. Γιατι; - Ελεω Ζαγορ. Σωστα και συμφωνοι. Γιατι θα με πει καποιος...τοσα χρονια με τους ακατοναμστους, πως εκανες; Μπορω να απαντησω κατι αλλο;- Οχι. Οποτε συμφωνουμε ολοι, οτι η λεξη υπομονη, δεν ερχεται, μονο επειδη υπαρχει ενας ανθρωπος που μας νοικοκοιρεψε, αλλα για να αποφυγουμε και λαθη του παρελθοντος.
Μηπως μπαινοντας σε αυτο το τρυπακι, αντι για μεγαλυτερα βηματα, αρχησαμε να μικραινουμε; Εγω αυτο βλεπω μεχρι τωρα. Δε θελω να μπω στα συν και πλην της διοικησης. Μπορει τα θετικα, ισως, να ειναι περισσοτερα απο τα αρνητικα. Αλλα το σημαντικοτερο κομματι, αυτο το αγωνιστικο καθως και στην εικονα της Τουμπας, μικραινουμε...
Υ.Γ. Αυτα, για την "περυσινη ομαδα του Σαντος", για κατι "Τουμπα κολαση" κτλ, ειναι για να μας χαιδευουν τα αυτια οι απο "χαμου".
Υ.Γ1. Φυσικα δεν υπαρχει θεμα Ζαγορ, αλλα θελει ταρακουνημα και αυτος, καθως ουδεις αλλανθαστος. Τρεχει πολυ, αλλα ξερει απο εξ αρχης τις ιδιαιτεροτητες του σωματιου, καθως και το μεγεθος που πρεσβευει. Στην Ελλαδα επαναλαμβανω, δεν πας με το σταυρο στο χερι Θοδωρααα. Α και κατι που μου ρθε τωρα. Φετος χασαμε και σε ενα αλλο σημειο. Η διαιτησια υπολογιζει πιο πολυ τα Γιαννενα και τον Πανθρακικο...
Για να προλαβω και οποιον θελει να ανταπαντησει σε αυτα που ειπα και πριν πει....ναι ρε μεγαλε αλλα δεν μας ειπες εσυ τι προτεινεις να κανουμε. Καλα τα λες, αλλα δε μας λες και μας καμια λυση;
Φυσικα, η λυση ειναι......ΥΠΟΜΟΝΗ ! Μπορει να με κατηγορησει κανεις τωρα;
Εγω τουλαχιστον το εργο για την επομενη τριετια το εχω δει. Η μ' αρεσει να λεω πως το ξερω.
Φυσικα, η λυση ειναι......ΥΠΟΜΟΝΗ ! Μπορει να με κατηγορησει κανεις τωρα;
Εγω τουλαχιστον το εργο για την επομενη τριετια το εχω δει. Η μ' αρεσει να λεω πως το ξερω.
και με το μπάγεβιτς τι κάναμε σαν οπαδοί εκείνη την εποχή ?fuzztone έγραψε:Αυτά που γράφει ο Fantomas κατά 90% δεν αμφισβητούνται και είναι αλήθεια (για μπάγεβιτς και 3ετές πλάνο).
ας πάρουμε τα forum (οποια υποτυπώδες forum εκείνης τις εποχής) . μάχες επί μαχών για το αν ο μπάγεβιτς είναι άξιος προπονητής, για το πια θα ήταν τα αποτελέσματα αν δεν είχε αναλάβει πάντοτε καλές ομάδες, για το αν μπορεί να διαχειριστεί τις βεντέτες, για το αν είναι ικανός να μας πάει ένα σκαλί πιο πάνω στην ευρώπη, για το ότι δεν είναι καλός στις αλλαγές, για το ότι ο άγγελος με λιγότερο budget απέκλεισε την arsenal και αυτός έχασε από τι λεϊσόες, για το γιατί βάζει το καφέ, γιατί βάζει το τοχούρογλου , γιατί βάζει το αμπονσά κτλ κτλ, για το αν είμαστε φυτά-πρόβατα-το βουλώνουμε και άλλους όμορφους χαρακτηρισμούς επειδή φωνάζαμε ντούσαν-ντούσαν στο 0-3 με την ΑΕΚ στο κύπελλο (το τέταρτο μπήκε μετά). οι ίδιοι οι σύνδεσμοι κατηγόρησαν (και δεν είχαν άδικο) το Ντούσαν για το ότι η ομάδα αμύνεται με κωμικό τρόπο με ανακοίνωση τουs λίγο πριν φύγει ο ντούσαν, ανακοίνωση στην οποια κύριος κατηγορούσαν το μπατατούδη αλλα είχαν και ένα κομμάτι (μικρό η αλήθεια είναι ) αφιερωμένο στο τρόπο που αμύνεται η ομάδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Τρί 06 Οκτ 2009, 03:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- DimisK
- Επικοινωνία:
+1gika έγραψε:Ενα έχω καταλάβει... Ακόμα και ο Μουρινιο να έρθει, θα τον αμφισβιτίσουμε... Αντι να λέμε έχει παίξει σε Τσελσι, Ιντερ κτλ θα λέμε για να ήρθε στον ΠΑΟΚ σημαίνει ότι τον διώξανε απο εκεί που ήταν. Αρα είναι αχρηστος... Απλά και όμορφα, όποιος και να έρθει τα ίδια θα έχουμε... Αφηστε που ο Μουρίνιο δεν πατάει περιοχή...
- Maximus
OK...ενταξει...
Ο Μουρινιο ξερουμε ολοι που εχει δουλεψει...Σε αντιθεση με τον Σαντος ο οποιος δεν εχει κατι αξιολογο να δειξει...(Το πρωταθλημα με την Πορτο παρομοιαζεται ανετα με το πρωταθλημα που πηρε ο Μπιγκον με τον γαυρο)
Εχει ενα σεβαστο ονομα στο ευρωπαικο στερεωμα, αλλα δεν εχει και μεγαλη εμπειρια...Οι μονες ομαδες που εχει δουλεψει ειναι της χωρας του και της Ελλαδας...Δεν εχει τολμησει κατι σε Αγγλια,Γερμανια κλπ κλπ...
Δεν αμφισβητώ τις γνωσεις του και την αξια του, ούτε ειμαι της λογικης ασπρο-μαυρο...απλά μην εξομοιωνουμε καποια πραγματα με το ''αν'' και το ''ισως''...
Ο Μουρινιο ξερουμε ολοι που εχει δουλεψει...Σε αντιθεση με τον Σαντος ο οποιος δεν εχει κατι αξιολογο να δειξει...(Το πρωταθλημα με την Πορτο παρομοιαζεται ανετα με το πρωταθλημα που πηρε ο Μπιγκον με τον γαυρο)
Εχει ενα σεβαστο ονομα στο ευρωπαικο στερεωμα, αλλα δεν εχει και μεγαλη εμπειρια...Οι μονες ομαδες που εχει δουλεψει ειναι της χωρας του και της Ελλαδας...Δεν εχει τολμησει κατι σε Αγγλια,Γερμανια κλπ κλπ...
Δεν αμφισβητώ τις γνωσεις του και την αξια του, ούτε ειμαι της λογικης ασπρο-μαυρο...απλά μην εξομοιωνουμε καποια πραγματα με το ''αν'' και το ''ισως''...
- DimisK
- Επικοινωνία:
Βέβαια και μόνο που έχει καθίσει στον πάγκο της Πόρτο και της Μπενφίκα, είναι ένα συν. Τέτοιες ομάδες δεν αγοράζουν από το πανέρι....Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Βέβαια, εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Σάντος δεν μπορεί να έχει μέλλον σε έναν ΠΑΟΚ που θα διεκδικεί πρωταθλήματα.
Τουλάχιστον όμως είναι σοβαρός άνθρωπος και αυτό κάτι σημαίνει για τη συνέχεια.
Του χρόνου όμως πρέπει να ξαναδούμε σίγουρα το θέμα προπονητή. Γνώμη μου...
Βέβαια, εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Σάντος δεν μπορεί να έχει μέλλον σε έναν ΠΑΟΚ που θα διεκδικεί πρωταθλήματα.
Τουλάχιστον όμως είναι σοβαρός άνθρωπος και αυτό κάτι σημαίνει για τη συνέχεια.
Του χρόνου όμως πρέπει να ξαναδούμε σίγουρα το θέμα προπονητή. Γνώμη μου...
- paok4kyriakos
Αυτο που βλεπω φέτος όμως με έχει παραξενεψει πάρα πολύ!
Με ένα σύνολο σαφώς ποιοτικότερο απο το περσυνό που μας έφερε στην 2η θέση, παιζουμε σαφός χειρότερο ποδόσφαιρο, με τους παιχτες μας να φαίνονται σαν αποδιοργανομένοι.
Και αυτό απο το πρώτο φιλικο παιχνίδι, με εξαιρεση τον αγώνα με την Βαλερένγκα εκτος και ίσως το δεύτερο ημίχρονο με τη Λιβαδια!
Και εγώ σκεύτομαι: Μοίπως σε αυτά τα προβλήματα δεν φταίει ο προπονητής (ή μόνο ο προπονητής);
Γιατι η ομάδα ειναι ενα σύνολο που αμα κάτι δεν πάει καλά χαλάει όλο το σύνολο!
Και να υπενθυμίσω πως δεν είμαστε "μεσα" στον ΠΑΟΚ, δηλαδεί δεν ξέρουμε ακριβώς τι συμβαίνει στις προπονήσεις. Οι μόνοι που το ξέρουν είναι η ιδιοι οι παιχτες!
Γι' αυτό πιστευω πως ειναι λιγο ανόητο να κρίνουμε τον προπονητή μόνο.
Προπερσύ λέγαμε πως πρεπει να φύγει, γιατι αυτός φταιει για το χάλι της ομάδας. Πέρσυ λέγαμε προπονητάρα που μας έβγαλε 2ους, και πως εφταιγε το σύνολο των παιχτων. Φέτος πάλι τι φταιει;
Με ένα σύνολο σαφώς ποιοτικότερο απο το περσυνό που μας έφερε στην 2η θέση, παιζουμε σαφός χειρότερο ποδόσφαιρο, με τους παιχτες μας να φαίνονται σαν αποδιοργανομένοι.
Και αυτό απο το πρώτο φιλικο παιχνίδι, με εξαιρεση τον αγώνα με την Βαλερένγκα εκτος και ίσως το δεύτερο ημίχρονο με τη Λιβαδια!
Και εγώ σκεύτομαι: Μοίπως σε αυτά τα προβλήματα δεν φταίει ο προπονητής (ή μόνο ο προπονητής);
Γιατι η ομάδα ειναι ενα σύνολο που αμα κάτι δεν πάει καλά χαλάει όλο το σύνολο!
Και να υπενθυμίσω πως δεν είμαστε "μεσα" στον ΠΑΟΚ, δηλαδεί δεν ξέρουμε ακριβώς τι συμβαίνει στις προπονήσεις. Οι μόνοι που το ξέρουν είναι η ιδιοι οι παιχτες!
Γι' αυτό πιστευω πως ειναι λιγο ανόητο να κρίνουμε τον προπονητή μόνο.
Προπερσύ λέγαμε πως πρεπει να φύγει, γιατι αυτός φταιει για το χάλι της ομάδας. Πέρσυ λέγαμε προπονητάρα που μας έβγαλε 2ους, και πως εφταιγε το σύνολο των παιχτων. Φέτος πάλι τι φταιει;
- ContrerasPablo