Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Η ομάδα φαίνεται να λειτουργεί καλά να δούμε από αύριο τι/πως κλείνει σήμερα ο Schwab θα δούμε αύριο τι θα γίνει με την κατάληξη του Akpom (από ότι διαβάζω 1,5χαρτί δίνει η Besiktas συμβόλαιο σε αυτόν και το 20% στην Αrsenal από ότι ακούγεται εμάς δλδ λίγα μας πέφτουν τα 2,5 που δίνουν; Ας σοβαρευτούμε μεταξύμας τουλάχιστον μη δουλευόμαστε κατά εμέ!
Αφού λήγει το συμβόλαιο του και σε 1 4μηνο μπορεί να υπογράψει ελεύθερος τον δίνεις με αυτά τα 2,5χαρτιά που ακούγεται!
Με τις εμφανίσεις του αξίζει να τον πουλήσεις 4-5χαρτιά; Μόνο αν τον δώσεις σε καμιά Τουρκία κανά 650χιλ όπως πέρυσι τον Henrique και πάλι πολύ θα ήταν με εμφανίσεις του, καλως η κακός άλλα περιμέναμε έκανε καλές λίγες εμφανίσεις μετά έπεσε αυτό είναι το ποδόσφαιρο εκτός αν λένε τα αρδασαιτ που θέλει παραπάνω η ομάδαμας και δεν ξέρουν τι να γράψουν!
2ον ο ξέρει κανένας φίλος τι γίνεται με τον Misic; ανήκει στο ρόστερμας ; δώσαμε την ρήτρα;
στο transfermarkt λέει πως γύρισε στην SportingLisbon και έληξε ο δανεισμόςτου (άρα δε δώσαμε καμιά ρήτρα), ξέρει κανένας φίλος τίποτα για το θέμα αυτό;
https://www.transfermarkt.com/josip-mis ... ler/227035
Αφού λήγει το συμβόλαιο του και σε 1 4μηνο μπορεί να υπογράψει ελεύθερος τον δίνεις με αυτά τα 2,5χαρτιά που ακούγεται!
Με τις εμφανίσεις του αξίζει να τον πουλήσεις 4-5χαρτιά; Μόνο αν τον δώσεις σε καμιά Τουρκία κανά 650χιλ όπως πέρυσι τον Henrique και πάλι πολύ θα ήταν με εμφανίσεις του, καλως η κακός άλλα περιμέναμε έκανε καλές λίγες εμφανίσεις μετά έπεσε αυτό είναι το ποδόσφαιρο εκτός αν λένε τα αρδασαιτ που θέλει παραπάνω η ομάδαμας και δεν ξέρουν τι να γράψουν!
2ον ο ξέρει κανένας φίλος τι γίνεται με τον Misic; ανήκει στο ρόστερμας ; δώσαμε την ρήτρα;
στο transfermarkt λέει πως γύρισε στην SportingLisbon και έληξε ο δανεισμόςτου (άρα δε δώσαμε καμιά ρήτρα), ξέρει κανένας φίλος τίποτα για το θέμα αυτό;
https://www.transfermarkt.com/josip-mis ... ler/227035
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Πέμ 30 Ιούλ 2020, 16:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Eγώ πάλι έχω βαρεθεί να ακούω για τρυπήματα κτλ..Μιας και δεν έχω και χειροπιαστές αποδείξεις για κάτι τέτοιο λεώ να απέχω. Σε ένα διαζύγιο ΔΕΝ φταίει μόνο ο ένας, έτσι το βλέπω εγώ..Οπότε όχι δεν φταίει μόνο η ΠΑΕ και η διοίκηση γι αυτό, φταίει για το γεγονός ότι πέρυσι ανανέωνε μπισε και βαρέλα με βάση το συναίσθημα και φτάσαμε σε σημείο να ειμαστε οριακά για το ffp.. Ο καθένας όπως τη βλέπει τη φάση βέβαια
Πηραμε το καλυτερο δεξι μπακ της πορτογαλλιας περσυ και τον καναμε εξτρεμ.
Ειχαμε το καλυτερο δεξι μπακ στην Ελλαδα και τον καναμε τριτο στοπερ.
Ειχαμε το γνησιο ατι τον Ακμπομ που μας εξεπληξε περσυ με την αποδοση του και φετος τον δινουμε (μεευρωπαικα δεδομενα) οσο δυο γκοφρετες.
Πηραμε το καλυτερο Νεο μπακ της Ελλαδας περσυ και νομιζω πρωτος στις ασσιστ και τωρα κανει σεντρα το παιδι και κρυβονται τα περιστερια της 8 και της 4.
Φερνουμε εναν καλο παικτη που τον κλεψαμε με 400 χιλιαρικα. Αυστριακο που γενικα αυτοι παιζουν και Γερμανια πανευκολα που τα νουμερα ειναι αλλα.
Ειχαμε το καλυτερο αριστερο μπακ της Ελλαδας και τον βαλαμε δεξι, αριστερο μπακ, δεξι αριστερο εξτρεμ, 8αρι, και βεβαια τριτο σεντερ μπακ. Ασε που τα λεφτα που του δινουμε ειναι χμμμ. 450κ.
Ο Πολωνος εγινε πουλι απο κιλλερ.
Πηραμε πισω τον αξιο γιατρο των 35-40 θλασεων τον χρονο.
Δεν συνεχιζω αλλο τα αγωνιστικα καιτα των παικτων αλλα κατι τεοιο εγινε για ολους τους παικτες του ροστερ μας.μ
Τελος συμπεριφερομαστε ακομψα στον Αρχηγο και ανθρωπο που εκφραζει την Παοκτσιδικη ψυχη μας.
Και κραταμε τοΝ παραρα αυτον τον προπονητακο και του δινουμε και τα κλειδια της ομαδας. που απο οτι ακουω δεν του κανει ο Βιερινια.
Οι ομαδες στηριζονται στον κοσμο τους. Και πολυ περισσοτερο η δικη μας ομαδα. Στηριζονται και στο συναισθημα. Δεν ειναι εταιριες μαγκες της ΠΑΕ. Να αλλαζετε το ροστερ ετσι για πλακα. Και να περιμενετε αποτελεσματα. Τα αποτελεσματα στο ποδοσφαιρο φαινονται στο χορτο. Δεν ειναι συμφωνιες με κυβερνητικα στελεχη η γνωστους για να παει μπρος η εταιρια. Και στο χορτο αφου με τετοιο ροστερ που για μενα ηταν το καλυτερο της Ελλαδας αλλα σε καθε περιπτωση μακραν του τριτου της Ελλαδας η εικονα μας ηταν εμετικη αναρωτιεμαι πραγματικα τι περιμενουνε.
Εκτος κιαν εχουν παρθει αποφασεις αλλες και μας προετοιμαζουνε.
Ειχαμε το γνησιο ατι τον Ακμπομ που μας εξεπληξε περσυ με την αποδοση του και φετος τον δινουμε (μεευρωπαικα δεδομενα) οσο δυο γκοφρετες.
Πηραμε το καλυτερο Νεο μπακ της Ελλαδας περσυ και νομιζω πρωτος στις ασσιστ και τωρα κανει σεντρα το παιδι και κρυβονται τα περιστερια της 8 και της 4.
Φερνουμε εναν καλο παικτη που τον κλεψαμε με 400 χιλιαρικα. Αυστριακο που γενικα αυτοι παιζουν και Γερμανια πανευκολα που τα νουμερα ειναι αλλα.
Ειχαμε το καλυτερο αριστερο μπακ της Ελλαδας και τον βαλαμε δεξι, αριστερο μπακ, δεξι αριστερο εξτρεμ, 8αρι, και βεβαια τριτο σεντερ μπακ. Ασε που τα λεφτα που του δινουμε ειναι χμμμ. 450κ.
Ο Πολωνος εγινε πουλι απο κιλλερ.
Πηραμε πισω τον αξιο γιατρο των 35-40 θλασεων τον χρονο.
Δεν συνεχιζω αλλο τα αγωνιστικα καιτα των παικτων αλλα κατι τεοιο εγινε για ολους τους παικτες του ροστερ μας.μ
Τελος συμπεριφερομαστε ακομψα στον Αρχηγο και ανθρωπο που εκφραζει την Παοκτσιδικη ψυχη μας.
Και κραταμε τοΝ παραρα αυτον τον προπονητακο και του δινουμε και τα κλειδια της ομαδας. που απο οτι ακουω δεν του κανει ο Βιερινια.
Οι ομαδες στηριζονται στον κοσμο τους. Και πολυ περισσοτερο η δικη μας ομαδα. Στηριζονται και στο συναισθημα. Δεν ειναι εταιριες μαγκες της ΠΑΕ. Να αλλαζετε το ροστερ ετσι για πλακα. Και να περιμενετε αποτελεσματα. Τα αποτελεσματα στο ποδοσφαιρο φαινονται στο χορτο. Δεν ειναι συμφωνιες με κυβερνητικα στελεχη η γνωστους για να παει μπρος η εταιρια. Και στο χορτο αφου με τετοιο ροστερ που για μενα ηταν το καλυτερο της Ελλαδας αλλα σε καθε περιπτωση μακραν του τριτου της Ελλαδας η εικονα μας ηταν εμετικη αναρωτιεμαι πραγματικα τι περιμενουνε.
Εκτος κιαν εχουν παρθει αποφασεις αλλες και μας προετοιμαζουνε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Πέμ 30 Ιούλ 2020, 17:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι παίκτες θυμάσαι τι άποψη είχαν για τον γιατρό τους;Bono. έγραψε:Ένα γεγονός θα θυμίσω για Ράλλη.
Τελείωσε η σεζόν(το καλοκαίρι που έφυγε ο Σάντος), έφυγε η ομάδα για διακοπές και επιστρέφοντας για προετοιμασία διαπιστώθηκε ότι ο Λίνο είχε κάταγμα κοπώσεως και έχασε όλα τα Ευρωπαϊκά προκριματικά...
Παίκτες επιπέδου Γκαρσία κτλπ;
εγω λεω να ψαχτουμε κατα τουρκια μερια πεφτουν τα μπατζετ των ομαδων κατα 30-50% και εχει πολυ καλες περιπτωσεις εκει ..
paoki19 έγραψε:Οι παίκτες θυμάσαι τι άποψη είχαν για τον γιατρό τους;Bono. έγραψε:Ένα γεγονός θα θυμίσω για Ράλλη.
Τελείωσε η σεζόν(το καλοκαίρι που έφυγε ο Σάντος), έφυγε η ομάδα για διακοπές και επιστρέφοντας για προετοιμασία διαπιστώθηκε ότι ο Λίνο είχε κάταγμα κοπώσεως και έχασε όλα τα Ευρωπαϊκά προκριματικά...
Προφανώς δεν έχω πάρε δώσε με παίκτες για να ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι τα τραγικά τότε αποτελέσματα είτε στην πρόληψη τραυματισμών είτε στις αποκαταστάσεις.
Θα χαρώ να μου πεις εσύ άμα ξέρεις.
Άμα ξέρεις όμως από πρώτο χέρι.
invincible έγραψε:Την διπλωματική λασκα στην κάνω εγώ με 1000 ευρώ )
οχι τετοια, οχι τετοια

παρε μια αγγλικη βιβλιογραφικη σε ενα θεμα που ξερεις , (π.χ. ο ρολος των σταδιων της Νιουκαστλ στην αθλητικη πολιτιστικη αναπτυξη)
μετεφρασε την , (π.χ. ο ρολος των σταδιων του ΠΑΟΚ στην αθλητικη πολιτιστικη αναπτυξη, η περιπτωση της Θεσσαλονικης)
αλλαξε παραπομπες και βαλε λιγο Βυζαντιο μεσα και λιγο αναρχικη τρομοκρατια με Παμπλο Γκαρσια
και εισαι ετοιμος
η καλυτερη πολιτιστικη αναπτυξη στην τουμπα ρε συ ειναι στη λαικη της τεταρτης που τραγουδαει ο μαναβης ..nouk_ έγραψε:invincible έγραψε:Την διπλωματική λασκα στην κάνω εγώ με 1000 ευρώ )
οχι τετοια, οχι τετοια![]()
παρε μια αγγλικη βιβλιογραφικη σε ενα θεμα που ξερεις , (π.χ. ο ρολος των σταδιων της Νιουκαστλ στην αθλητικη πολιτιστικη αναπτυξη)
μετεφρασε την , (π.χ. ο ρολος των σταδιων του ΠΑΟΚ στην αθλητικη πολιτιστικη αναπτυξη, η περιπτωση της Θεσσαλονικης)
αλλαξε παραπομπες και βαλε λιγο Βυζαντιο μεσα και λιγο αναρχικη τρομοκρατια με Παμπλο Γκαρσια
και εισαι ετοιμος
αυτο ακριβως εννοω: μην τρελενεστε, και ο Μιχαηλιδης με την ιδια λογικξ κανει για ολη την αριστερη πλευραTotem_pk έγραψε:Πηραμε το καλυτερο δεξι μπακ της πορτογαλλιας περσυ και τον καναμε εξτρεμ.
.
αν κατσουμε και το βαλουμε κατω με στατιστικες, αναλυσεις, χαρακτηριστικα δεν κανει, στην Ελλαδα ειμαστε και τετοιες αλχημειες και πολλες φορες πετυχημενες μας εχουν κανει αντιπαλοι και μας εχουν παρει βαθμους (παροτι το budget των ομαδων εχει εκθετικη διαφορα)
δεν παιζεσαιlaska4 έγραψε:η καλυτερη πολιτιστικη αναπτυξη στην τουμπα ρε συ ειναι στη λαικη της τεταρτης που τραγουδαει ο μαναβης ..nouk_ έγραψε:invincible έγραψε:Την διπλωματική λασκα στην κάνω εγώ με 1000 ευρώ )
οχι τετοια, οχι τετοια![]()
και εισαι ετοιμος

Ρε σεις, γενικα ο καθενας μπορει να εχει αποψη για τα παντα, αλλα να γκρινιαζουμε τωρα για τον γιατρο της ομαδας, εναν γιατρο που εχει ξαναδουλεψει στον ΠΑΟΚ και προσωπικα θυμαμαι απο αρκετους ποδοσφαιριστες να μιλανε με τα καλυτερα λογια για αυτον.
Αλλο να κανεις κατι τετοιο περιστασιακα και εξαιτιας αναγκων αγωνιστικων η συστηματος με συγκεκριμενους αντιπαλους και αλλο να το κανεις κανονα και να χαλας ολα τα καλα χαρακτηριστικα των παικτων σου και να μην σου αποδιδει κανενας. Και αυτοι που μας το κανανε ειχανε προπονητη στον παγκο. Εμεις δεν εχουμε.nouk_ έγραψε:αυτο ακριβως εννοω: μην τρελενεστε, και ο Μιχαηλιδης με την ιδια λογικξ κανει για ολη την αριστερη πλευραTotem_pk έγραψε:Πηραμε το καλυτερο δεξι μπακ της πορτογαλλιας περσυ και τον καναμε εξτρεμ.
.
αν κατσουμε και το βαλουμε κατω με στατιστικες, αναλυσεις, χαρακτηριστικα δεν κανει, στην Ελλαδα ειμαστε και τετοιες αλχημειες και πολλες φορες πετυχημενες μας εχουν κανει αντιπαλοι και μας εχουν παρει βαθμους (παροτι το budget των ομαδων εχει εκθετικη διαφορα)
Ανέτρεξε σε δηλώσεις παικτών και διάβασε...Bono. έγραψε:paoki19 έγραψε:Οι παίκτες θυμάσαι τι άποψη είχαν για τον γιατρό τους;Bono. έγραψε:Ένα γεγονός θα θυμίσω για Ράλλη.
Προφανώς δεν έχω πάρε δώσε με παίκτες για να ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι τα τραγικά τότε αποτελέσματα είτε στην πρόληψη τραυματισμών είτε στις αποκαταστάσεις.
Θα χαρώ να μου πεις εσύ άμα ξέρεις.
Άμα ξέρεις όμως από πρώτο χέρι.