Σέντρες με μοναδικο παίκτη εντός περιοχής τον Ακπομ κ κάποιες φορές τον Μπισεσβαρ!!!Mīngus έγραψε:Σήμερα που από το 1ο ημίχρονο κάναμε συνέχεια σέντρες θυμήθηκα τον Ευγενη. Ο Ελ Καντουρι την περιοχή την έβλεπε με το κυαλι.
Εγώ θα το ξαναπώ. Πέρσι είχες περίπου 15 γκολ απ τα χαφ. Αυτά πρέπει να τα βρούμε.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
για ποιες μεταγραφες μιλαμε; και για ποιον λογο;; αφου μονο Ελλαδα εχουμε να παιξουμε, οπως ειμαστε θα παμε με επιστροφες μαουρισιο, βερνμπλουμ, βιερινια
Πιπερι! Ο διαιτητης φταιει και η ατυχια!joshua έγραψε:Δωσαμε 2 μυρια αποζημιωση και αλλα τοσα συμβολαιο,τα περισσοτερα που εχουν δοθει ποτε στο ελληνικο ποδοσφαιρο για να φερουμε ακουσον ακουσον απλα εναν 40χρονο ταλαντουχο προπονητη.Δωσαμε 1,5 μυριο για να φερουμε Μελιοπουλο και Μιχαι και καποιοι λενε πως δωσαμε και αποζημιωση μεχρι και για τον Ροντριγκο.Στο καπακι δωσαμε 3 μυρια για ενα χαφ επενδυση, πρωτη φορα ευρωπη και αλλα 3 για ενα στοπερ μπροστα απο τα στοπερ, οπως ελεγε και ο Λουτσεσκου.Φεραμε με 1 μυριο τον Στοχ τη στιγμη που ελεγες οτι ο ΠΑΟΚ ξεπερνα 30χρονους απο ομαδες οπως η Σλαβια και φτασαμε 30 Αυγουστου να μενουμε εκτος Ευρωπης με ΜΗΔΕΝΙΚΗ προσφορα απο νεους παικτες ,αλλα και προπονητη, για να λεμε οτι εχουμε προβλημα λογω ffp.Με τις υγιες μας...
Υ.Γ Δεν πηγα καν πιο πισω στα 4 μυρια που δωσαμε για στοπερ,την πιο ακριβη μεταγραφη στοπερ στην Ελλαδα για να μην μπορει αυτος να παρει τη θεση ειτε του Βαρελα,ειτε του Κρεσπο και να βλεπω να τρωω αστεια γκολ στα ευρωπαικα παιχνιδια.
Ολα τα αλλα εγιναν τελεια!
Μη ξαναδιαβασω τετοια σχολια σε παρακαλω...
ακου εκει δεν εγινε σωστος προγραμματισμος!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα, το προβλημα ειναι πως η ομαδα ακομη λειτουργει στο θεμα των μεταγραφων σαν το football manager του γιου του ιδιοκτητη.
Οταν οι μεταγραφες γινονται απο τον Γιωργη κοντρα στα οσα προτεινει ο τεχνικος διευθυντης και το τμημα σκαουτινγκ της ομαδας,τοτε δεν εχουμε ελπίδες.
Ο Στοχ επιλογη Γιωργη. Ο Αουγκουστο προταση του μανατζερ του Ζαμπα στον Γιωργη. Μονο ο Σοαρες ειναι μεταγραφη Μπρανκο.
Ο ινγκασον μεταγραφη του Γιώργη.
Μιλαμε για 8 εκατομυρια μεταγραφες π δεν παιζουν και ειναι επιλογη του Γιωργη.
Το αν θα βγουν στο μελλον ή οχι, μου ειναι αδιαφορο και φυσικα ειναι και θεμα τυχης.
Αλλα καμια σοβαρη ομαδα δεν κινειται ετσι.
Γ αυτο τελικα οι μεταγραφες μας εχουν διαφορετικα στοιχεια απο αυτα που χρειαζεται η ομαδα και ο προπονητης, και γ αυτο καταληγουμε να παιζουμε με εντεκαδες αναγκης...
Ειναι αμαρτια να χεις δωσει τοσα εκατομμύρια και να χεις μια εντεκαδα χρυσες μετριότητες...
Γουστα χαμογελα και αηδιες...
χορτασαμε παραμυθιασμα φετος
Οταν οι μεταγραφες γινονται απο τον Γιωργη κοντρα στα οσα προτεινει ο τεχνικος διευθυντης και το τμημα σκαουτινγκ της ομαδας,τοτε δεν εχουμε ελπίδες.
Ο Στοχ επιλογη Γιωργη. Ο Αουγκουστο προταση του μανατζερ του Ζαμπα στον Γιωργη. Μονο ο Σοαρες ειναι μεταγραφη Μπρανκο.
Ο ινγκασον μεταγραφη του Γιώργη.
Μιλαμε για 8 εκατομυρια μεταγραφες π δεν παιζουν και ειναι επιλογη του Γιωργη.
Το αν θα βγουν στο μελλον ή οχι, μου ειναι αδιαφορο και φυσικα ειναι και θεμα τυχης.
Αλλα καμια σοβαρη ομαδα δεν κινειται ετσι.
Γ αυτο τελικα οι μεταγραφες μας εχουν διαφορετικα στοιχεια απο αυτα που χρειαζεται η ομαδα και ο προπονητης, και γ αυτο καταληγουμε να παιζουμε με εντεκαδες αναγκης...
Ειναι αμαρτια να χεις δωσει τοσα εκατομμύρια και να χεις μια εντεκαδα χρυσες μετριότητες...
Γουστα χαμογελα και αηδιες...
χορτασαμε παραμυθιασμα φετος
Συμφωνώ σε όλα εκτός
Σοαρες έχει κοινό μάνατζερ με Βαρέλα, άρα μάλλον στο πακέτο ανανέωσης του υπήρχε κ ο σοαρες
Για στοχ νομίζω ο Γιώργος είχε γράψει σε οπαδό στο ινστα ότι για να λένε όλοι ότι υπογράφει έτσι θα ναι
Σοαρες έχει κοινό μάνατζερ με Βαρέλα, άρα μάλλον στο πακέτο ανανέωσης του υπήρχε κ ο σοαρες
Για στοχ νομίζω ο Γιώργος είχε γράψει σε οπαδό στο ινστα ότι για να λένε όλοι ότι υπογράφει έτσι θα ναι
Όταν φτάσουμε να εχουμε μπάτζετ αεχ (εκεί πάει η δουλειά,και σύντομα μάλιστα) και θα παίζουμε με Κάτσε και Μελιοπουλο τότε πραγματικά θα λέμε πως είναι δυνατόν να πετάχτηκαν τόσα χρήματα στα σκουπίδια.
Εχουν γίνει πολλά λάθη, τα οποία όμως τα έχει πληρώσει από την τσέπη του ο Ιβάν.
Τα πάγια έσοδα μας προυποθετουν μπατζετ αεχ,και έχουμε μπατζετ γαύρου.
Έχω απογοητευτεί πάρα πολύ σήμερα,έχω την αίσθηση ότι είναι η αρχή του τέλους των τίτλων.
Μακάρι να με διαψεύσει ο Σαββίδης,μακάρι.
Εχουν γίνει πολλά λάθη, τα οποία όμως τα έχει πληρώσει από την τσέπη του ο Ιβάν.
Τα πάγια έσοδα μας προυποθετουν μπατζετ αεχ,και έχουμε μπατζετ γαύρου.
Έχω απογοητευτεί πάρα πολύ σήμερα,έχω την αίσθηση ότι είναι η αρχή του τέλους των τίτλων.
Μακάρι να με διαψεύσει ο Σαββίδης,μακάρι.
-
Έτσι είναι, όταν πετάς 3 μήνες στα σκουπίδια, τώρα θα μείνεις εκτός Ευρώπης και θα λες ότι ενισχυσες τον πάγκο σου.
-
Δεν υπαρχει λογος για μεταγραφες, ισα ισα ειναι ευκαιρια να παιξει και κανας πιτσιρικάς. Μη γινει καμια πωληση σοβαρού παιχτη μόνο. Μεγαλο χτύπημα το σημερινό, μεγάλη ξενερα. Πως γίνεται μετα απο νταμπλ να πανε ολα τοσο σκατα. Το κακο αρχισε με τη φυγη του Λου. Και σιγουρα υπαρχει λογος που εφυγε. Ο Αμπελ θελει χρόνο. Ο Λου τα ειχε τα αποδυτηρια σουζα. Οι παιχτες παιζαν και γι αυτον. Αυτο ηταν το σημαντικοτερο προτερημα του Λουτσεσκου. Μετα οι μεταγραφες ηταν οτι να ναι, ανεβηκαν και οι προσδοκιες τα τελευταια χρονια. Οχι υπογραφει ο Σιλβα, οχι ο Κοντρεαο, παρε Εσιτι, Νταγκλας, και Καντουρι, εσωτερικη μεταγραφη αυτος. Τελος παντων. Μεγαλη η πικρα, θα παιζουμε μονο με λιμα μεχρι το επομενο καλοκαιρι. Ειναι αμαρτια παντως να τρως τετοιες ξενερες πριν καλα καλα αρχισει η σεζον. Και δεν ειναι η πρωτη φορά. Κριμα. Παρ ολα αυτα η ομαδα ειναι καλη. θα στρωσουμε σιγα σιγα θα ρθει και κανα ντερμπι, καπως θα τη περασουμε και φετος.
Εμ wonderkid μου θέλατε, Βραζιλειρος και δεν συμμαζεύεται.
Ο michel που έχτισε την ομάδα που έκανε τα δύο double μας χαλούσε.
Ο άκπομ που από παίκτης που λέγαμε ότι τα 10 εκατομμύρια ρήτρα είναι λίγα, με το στυλ παιχνιδιού του ferreira δεν βλέπω να βάζει ούτε 5 γκολ.
Να κάνω μεταγραφές και να μου φέρει ποιος???
Ο μπράνκο???
Καλά είμαστε και έτσι
Ο michel που έχτισε την ομάδα που έκανε τα δύο double μας χαλούσε.
Ο άκπομ που από παίκτης που λέγαμε ότι τα 10 εκατομμύρια ρήτρα είναι λίγα, με το στυλ παιχνιδιού του ferreira δεν βλέπω να βάζει ούτε 5 γκολ.
Να κάνω μεταγραφές και να μου φέρει ποιος???
Ο μπράνκο???
Καλά είμαστε και έτσι
"Gospi"]
Δε με λές ; Έχεις ινσαιντ ινφορμεσιο ;
σε όλα μέσα ρε άνθρωπε;
Παραμυθιάστηκες κιόλας !!!
Ρε τι πάθαμε, μας πιάσανε κορόιδα! Ούτε 13 πρωταθλήματα δεν πήραμε
Ιβάν , πούλα να γλυτώσεις από εμάς ...
(μη μου πείς οτι έγραψες¨ Ειναι αμαρτια να χεις δωσει τοσα¨)
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]
Δε με λές ; Έχεις ινσαιντ ινφορμεσιο ;
σε όλα μέσα ρε άνθρωπε;
Παραμυθιάστηκες κιόλας !!!
Ρε τι πάθαμε, μας πιάσανε κορόιδα! Ούτε 13 πρωταθλήματα δεν πήραμε
Ιβάν , πούλα να γλυτώσεις από εμάς ...
(μη μου πείς οτι έγραψες¨ Ειναι αμαρτια να χεις δωσει τοσα¨)
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]
Την καταστροφή φέρατε ρε παιδιά. Αν εμάς μας φαίνεται τόσο χάλια το ελληνικό πρωτάθλημα, που μόλις πήραμε 3 και δείχνουμε χορτάτοι, πώς να είναι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ; Ας σοβαρευτούμε, η ομάδα έχει ανάγκη από τίτλους, και χωρίς Ευρώπη θα πρέπει να χτυπήσει τους 2 εγχώριους στόχους. Υπάρχει αρκετό βάθος στο ρόστερ και ποιότητα. Ίσως χρειάζεται να ξαλαφρώσει λιγάκι με τόσα εξτρέμ. ΟΚ πίκρα σήμερα, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει πολύ δυνατή ομάδα. Ο Εσιτί βλέπω ήδη να κρίνεται από κάποιους. Είναι παίκτης με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Πιστεύω ότι χρειάζεται χρόνο να δέσει και να πορωθεί με το κλαμπ. Τότε, θα ανέβει, όπως και ο Βαρέλα και στα ντέρμπι θα βγάζουμε γούστα. Αν εμείς εγκαταλείψουμε το καράβι τώρα, οι νέοι παίκτες πώς θα δέσουν με την ομάδα; Θεωρώ ότι κακώς ανεβάσαμε τον πήχη λέγοντας ότι το λιγότερο ένα νταμπλ φέτος. Ας πάρουμε ένα ακόμη πρωτάθλημα, υπό αυτές τις συνθήκες, και θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία.
Όταν λέμε στήριξη στα δύσκολα, να το εννοούμε.
Όταν λέμε στήριξη στα δύσκολα, να το εννοούμε.
Το topic ας ξανά-ανοίξει Ιανουάριο για 'Μεταγραφές ΙΑΝ' τι περιμένουμε δηλαδή να έρθει Παίχτης;
Ούτε ελεύθερος έρχεται γιατί θα είναι έτοιμος ΙΑΝΟΥΆΡΙΟ αν δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του.
'Ηθελες έτοιμους ανα πάσα στιγμή να 'μπούν 11άδα και πήραμε μην πω τι.. με τα χθεσινά που ακόμα δε μιλιέμαι.
Ο Σαββίδης τα πήρε στο κρανίο διαβάζω και είναι έξω-φρενών μετά τον αποκλεισμό από το 'χωριό', 31 αύριο περιμένετε να 'ρθει το ξανά-λέω φίλοι μου παίχτες χθες έδινα 1 10% σήμερα δίνω ούτε 4%.
V40 φέρνουμε ρε φίλος την καταστροφή γιατί δε συνηθίζαμε αυτή την ξεφτίλα.
Είδες να γκρίνιαξε κανείς μετα τον π@π@ρ@ τον Άγγλο με τις εμφανίσεις του Ajax;
και να αποκλειστείες να χάσεις όπως estersund/vidi χθες με την Slovan που δεν το περίμενε κανείς τίτλους χαιρόμαστε και το περηφανευόμαστε οι παίχτες να συμορφωθούν μερικοί να δουν τι φταίει γιατί συνεχόμενη φορά μένουμε χωρίς Ευρώπη και αποκλεισμό με budget σαν του Πανιωνίου και της Λάρισας.
Eίσαι σοβαρός να μην φέρουμε την καταστροφή; θα την φέρουμε και θα την ξαναφέρουμε ΠΑΟΚ είσαι άλλο να αποκλειστείς από την Tottenham και την Αrsenal και άλλο από ομάδα σαν της Λάρισας και της Λαμίας (budget).
Τέλος πάντων!
Ούτε ελεύθερος έρχεται γιατί θα είναι έτοιμος ΙΑΝΟΥΆΡΙΟ αν δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του.
'Ηθελες έτοιμους ανα πάσα στιγμή να 'μπούν 11άδα και πήραμε μην πω τι.. με τα χθεσινά που ακόμα δε μιλιέμαι.
Ο Σαββίδης τα πήρε στο κρανίο διαβάζω και είναι έξω-φρενών μετά τον αποκλεισμό από το 'χωριό', 31 αύριο περιμένετε να 'ρθει το ξανά-λέω φίλοι μου παίχτες χθες έδινα 1 10% σήμερα δίνω ούτε 4%.
V40 φέρνουμε ρε φίλος την καταστροφή γιατί δε συνηθίζαμε αυτή την ξεφτίλα.
Είδες να γκρίνιαξε κανείς μετα τον π@π@ρ@ τον Άγγλο με τις εμφανίσεις του Ajax;
και να αποκλειστείες να χάσεις όπως estersund/vidi χθες με την Slovan που δεν το περίμενε κανείς τίτλους χαιρόμαστε και το περηφανευόμαστε οι παίχτες να συμορφωθούν μερικοί να δουν τι φταίει γιατί συνεχόμενη φορά μένουμε χωρίς Ευρώπη και αποκλεισμό με budget σαν του Πανιωνίου και της Λάρισας.
Eίσαι σοβαρός να μην φέρουμε την καταστροφή; θα την φέρουμε και θα την ξαναφέρουμε ΠΑΟΚ είσαι άλλο να αποκλειστείς από την Tottenham και την Αrsenal και άλλο από ομάδα σαν της Λάρισας και της Λαμίας (budget).
Τέλος πάντων!
- thanos-xanthi
Όποιος είναι υπεύθυνος για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της πλάκας να λογοδοτήσει...
Έτσι οπως τα κατάφεραν ας πάνε ως το χειμώνα με τον Κάτσε... αυτός έβγαλε και την προετοιμασία.
Θα σε τρέχει καμία ομάδα με ταχύτητα στο κέντρο,θα τρέχεις και δε θα φτάνεις.
Ο Σαββίδης αν νευρίασε να μαζέψει τον Γιώργη να μη ξαναμπλεχτει στις μεταγραφές
Η μόνη ομάδα πρωταθλήτρια που αποδυναμώθηκε,ζηλεψαμε τον γατούλη από περισυ μαλλον.
Έτσι οπως τα κατάφεραν ας πάνε ως το χειμώνα με τον Κάτσε... αυτός έβγαλε και την προετοιμασία.
Θα σε τρέχει καμία ομάδα με ταχύτητα στο κέντρο,θα τρέχεις και δε θα φτάνεις.
Ο Σαββίδης αν νευρίασε να μαζέψει τον Γιώργη να μη ξαναμπλεχτει στις μεταγραφές
Η μόνη ομάδα πρωταθλήτρια που αποδυναμώθηκε,ζηλεψαμε τον γατούλη από περισυ μαλλον.
o Μαυριδης φταιει, πηγα εκανα τατουαζ το χαμογελο και αντε τωρα να το βγαλω