Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από Magpies4 »

Πάντως κινούμαστε γρήγορα... Πολύ καλό αυτό.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Γμσε τα, οσο σκεφτομαι οτι θα μπορούσε να μας φερει τον παιχταρα τον Μαλινοφσκι στο 8 αλλα τον πήγε στη Γκενκ, τρελαινομαι..
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Τον Χατσερίδι, ασχέτως ποδοσφαιρικών χαρακτηριστικών, δεν τον θέλω για 4 λόγους:
Πρώτον, είναι κι αυτός στα τριάντα και με τέτοιους παίχτες όποια ομάδα και να φτιαχτεί δεν θα έχει διάρκεια και θα είμαστε συνεχώς στο ράβε ξήλωνε.
Δεύτερον, είναι εντελώς αντιεμπορικοί οι Ουκρανοί ποδοσφαιριστές και αποκλείουμε από τώρα το ενδεχόμενο να είναι μια μεταγραφή που θα φέρει δεκάρα τσακιστή μακροπρόθεσμα.
Τρίτον, το μίνιμουμ συμβόλαιο που θα ζητήσει είναι στο εκατομμύριο.
Και τέταρτον, θέλω να αγοράζουμε ποδοσφαιριστές επειδή τους ζητάει ο προπονητής ή ο τεχνικός διευθυντής και ταιριάζουν στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας κι όχι επειδή αρέσουν στον μεγαλομέτοχο. Όσο κι αν δεν μπορούμε να το αποφύγουμε κι όσο κι αν δεν έχουμε και το δικαίωμα να κριτικάρουμε από τη στιγμή που πληρώνει αδρά, δεν είναι ποδοσφαιρικό αυτό το πράγμα. Μόνο με τα λεφτά δεν γίνονται ομάδες.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τώρα αν πω πως με δίδυμο Χατσεριδη,Βαρέλα χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερο ένα αμυντικό χάφ σκυλί-σκούπα θα είμαι υπερβολικός;
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Τελικά πρωτάθλημα θέλετε η να πουλάμε παίκτες ;; 30 είναι όχι 33
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Το σπορ24 γραφει οτι ηρθε για Αζεβεδο. Κι αυτος κι ο Ζαχαβι.
Άβαταρ μέλους
Al Bandy

Δημοσίευση από Al Bandy »

Demir έγραψε:Τελικά πρωτάθλημα θέλετε η να πουλάμε παίκτες ;;
Καλό ερώτημα. Αυτή η εμμονή με τις πωλήσεις παικτών είναι εμετική.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

johnys999 έγραψε:Τον Χατσερίδι, ασχέτως ποδοσφαιρικών χαρακτηριστικών, δεν τον θέλω για 4 λόγους:
Πρώτον, είναι κι αυτός στα τριάντα και με τέτοιους παίχτες όποια ομάδα και να φτιαχτεί δεν θα έχει διάρκεια και θα είμαστε συνεχώς στο ράβε ξήλωνε.
Δεύτερον, είναι εντελώς αντιεμπορικοί οι Ουκρανοί ποδοσφαιριστές και αποκλείουμε από τώρα το ενδεχόμενο να είναι μια μεταγραφή που θα φέρει δεκάρα τσακιστή μακροπρόθεσμα.
Τρίτον, το μίνιμουμ συμβόλαιο που θα ζητήσει είναι στο εκατομμύριο.
Και τέταρτον, θέλω να αγοράζουμε ποδοσφαιριστές επειδή τους ζητάει ο προπονητής ή ο τεχνικός διευθυντής και ταιριάζουν στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας κι όχι επειδή αρέσουν στον μεγαλομέτοχο. Όσο κι αν δεν μπορούμε να το αποφύγουμε κι όσο κι αν δεν έχουμε και το δικαίωμα να κριτικάρουμε από τη στιγμή που πληρώνει αδρά, δεν είναι ποδοσφαιρικό αυτό το πράγμα. Μόνο με τα λεφτά δεν γίνονται ομάδες.
στο πρωτο δεν εχεις δικιο και ο Γκαρσια και ο Κοντρερας στα 30 ηρθαν. Για 3 χρονια αν θελει να παιξει μπαλα μπορει ανετα,δεν χρειαζεται να κλεινουμε παικτες για 10ετια.

Και οσον αφορα το τεταρτο,ο προπονητης εισηγειται τι παικτη θελει και μετα ειναι θεμα της διοικησης αν θα τον φερει απο Ισπανια η Ρωσια η δεν ξερω εγω που. Καποιες ομαδες εχουν ακρες στην λατινικη αμερικη,αλλες στην Ρωσια κλπ. Αυτο ελειπε ο προπονητης να λεγε οτι θελω τον ταδε παιχτη με ονοματεπωνυμο,λες και ειναι ο μονος που εχει 2 ποδια.

Προφανως κριναν πως χρειαζομαστε δυναμη στα στημενα,κατι που εδινε σιγουρα ο Μολεδο αλλα και σιγουρα δινει Χατσεριδης.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Η ΑΜΗΧΑΝΗ στιγμη που εχουμε να παρουμε τοσα χρονια πρωταθλημα ,Θα καψουμε ολη τη χωρα αν το παρουμε και καποιοι νοιαζονται για πωλησεις και οικονομικα... με ξεπερναει ολο αυτο
Demir

Δημοσίευση από Demir »

nothu έγραψε:Το σπορ24 γραφει οτι ηρθε για Αζεβεδο. Κι αυτος κι ο Ζαχαβι.
Αστείος πετρώτος .... ο αζεβεδο είναι όχι ο νεύμαρ... σιγά μην έρθει και μέντες αύριο ...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σιγα μην ανεβαζε ο Γιωργης guess why αν ηταν για τον Αζεβεδο!!!
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Demir έγραψε:
Αστείος πετρώτος .... ο αζεβεδο είναι όχι ο νεύμαρ... σιγά μην έρθει και μέντες αύριο ...
Σιγά μην ήρθαν για τον Μολέντο.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια

30 μανατζερ για ενα παικτη
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

joshua έγραψε:Εγώ επιμένω πως η μεταγραφή του επιθετικού είναι πιο σημαντική και από του στόπερ.
Ισχύει 100%
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ABALAEA2 έγραψε:[youtube]f2QhLNOjYug[/youtube]

Στην θεση του Πριγιοβιτς θα τον παρουμε;
Αυτο που για αμυντικο παικτη κανανε video με τα γκολ που εχει βαλει το βρισκω πολυ ακυρο. Οπως και οταν συζηταμε για υποψηφιους στοχους σεντερ μπακ και λεμε "εχει το γκολ στα στημενα" κλπ.
Οκ, καλο ΠΡΟΣΘΕΤΟ χαρακτηριστικο ειναι να βαζει και κανα γκολ με κεφαλιες, αλλα εναν αμυντικο δεν τον θελεις για τα γκολ, τον θελεις για την αμυνα. Στα π@π@ρια μου αν δεν σκοραρει ποτε αλλα ειναι βραχος στην αμυνα. Ενω αντιθετως, αν ειναι καλος στα γκολ αλλα τρυπα στην αμυνα, τι να τον κανω; Ειναι απλα ενα καλοδεχουμενο προσθετο χαρακτηριστικο το να σκοραρει κι ολας. Πηγε ο αλλος και μου εκανε video για σεντερ μπακ το οποιο ειναι μονο τα γκολ του... οτι να ναι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”