Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Μποκανί για να φύγει η παγωμαρα ευκαιρία είναι
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο 442 ο Εντοι θα παιξει στο 6 κ θα κυριαρχησει ως κοφτης. Ακριβως μπροστα απο τα 2 σεντερ μπακ.
Παιχνιδι θα κανουν οι υπολοιποι 3 χαφ.
Θυμιστε μου στη Μιλαν με Γκατουζο στο 6, ποιο σχηματισμο παιζανε κ ποια αλλα χαφ παιζανε.
Παιχνιδι θα κανουν οι υπολοιποι 3 χαφ.
Θυμιστε μου στη Μιλαν με Γκατουζο στο 6, ποιο σχηματισμο παιζανε κ ποια αλλα χαφ παιζανε.
- Dimitris_L4
Στη μιλαν ειχαν γκατουζο πιρλο σεεντορφ κακα σε ρομβο...νομιζω οτι ο πιρλο ηταν μπροστα απο τα σεντερ μπακ ο γκατουζο σε στυλ οχταρο-εξαριου με περισσοτερες αμυντικες ευθυνες και αναποδα ο σεεντορφ..με τον κακα να γινεται τεταρτο χαφ και στην επιθεση τριτο φορ...αλλα τοτε ο κακα ηταν πυραυλος...
Μαλλον εγω που δε νιωθω ουτε παγωμαρα ουτε ξενερωμα στο.ακουσμα στανογεβιτς και λεβεκ πρεπει.να.ειμαι.αμπαλος.ΑποστόληςΑ έγραψε:![]()
Έκανε ένα ορθογραφικό λάθος το παιδί δεν θα τον κρεμάσουμε κιόλας! Εξάλλου οι περισσότερο δημοσιογράφοι (και Έλληνες πολίτες γενικά) δεν ξέρουν καλά Ελληνικά.
Και επειδή με τσατίσατε, να ένα ακόμη PNG:
Ρελάνς και για ψυχολογικούς λόγους
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει την υπέρβασή του και να φέρει στη Θεσσαλονίκη τον Ν΄Ντόι. Πέρα του καθαρά αγωνιστικού, που είναι και το ουσιαστικό, η ομάδα πρέπει να κάνει μία κίνηση που θα προκαλέσει ντόρο και θα φέρει ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών, μετά την παγωμάρα στο άκουσμα των ονομάτων του Στανόγιεβιτς και του Λεβέκ. Καλώς ή κακώς άλλον τέτοιον ποδοσφαιριστή σ΄αυτά τα χρήματα, δεν μπορεί να βρει ο ΠΑΟΚ ...
Για ποιο λογο.καλλιεργειται αυτο το αρνητικο κλιμα λες και εχουμε.προσφυγες η δε βγηκαμε ευρωπη?? Δεν εχουμε μιχελ ο οποιος προφανως ξερει τι κανει??
Εγω γιατι δε σκαω αφου εχουν αποδειξει πως πλεον.ξερουν που βαδιζουν
- Sick Bastard
Αλλού πάει η δουλειά μάλλον και δεν είναι καλή εξέλιξηrainmaker έγραψε:Σκληρή διαπραγμάτευση λέει μεταξύ Λουμπος και μάνατζερ του Ντοι .
Ερώτημα:
Έξι μήνες ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ??
- ΑποστόληςΑ
Τα sites λένε σήμερα ότι αποφασίστηκε πως ο Χαρίσης θα μείνει στον ΠΑΟΚ και δεν θα δοθεί δανεικός. Δεν έχω καταλάβει ακόμη το πότε αποφασίστηκε και κυρίως το μετά από ποιο γεγονός. Μάλλον ο Stano θα είδε μερικές επιπλέον βιντεοκασέτες στο σπίτι του, αν αληθεύει το γεγονός. Οπότε ο Kace θα είναι αυτός που θα δοθεί δανεικός. Για τον N' Doye λένε ότι υπάρχει οικονομική διαφορά που ναι μεν δεν είναι αξεπέραστη, αλλά μάλλον ο ατζέντης του ζητάει περισσότερα γιατί έχει κι άλλη προσφορά. Ας πάρει την άλλη λοιπόν (κατ' εμέ).
Η Metrosport λέει στο πρωτοσέλιδο ότι είμαστε κοντά να κλείσουμε διεθνή τερματοφύλακα, απλά απομένει το ΟΚ του Ιβάν.
Η Arena αναφέρει ότι ο στόπερ έχει καθοριστεί και είναι επιλογή του Stano (πάλι καπελώθηκε ο Σλοβάκος), ότι η πρώτη επιλογή είναι ο N' Doye γιατί θα κάνει τη διαφορά και ότι παραμένει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για Stoch. Για τον τελευταίο το αναφέρει και η Sportday, σε περίπτωση που δεν μας κάτσει του Βιερι.
Η Metrosport λέει στο πρωτοσέλιδο ότι είμαστε κοντά να κλείσουμε διεθνή τερματοφύλακα, απλά απομένει το ΟΚ του Ιβάν.
Η Arena αναφέρει ότι ο στόπερ έχει καθοριστεί και είναι επιλογή του Stano (πάλι καπελώθηκε ο Σλοβάκος), ότι η πρώτη επιλογή είναι ο N' Doye γιατί θα κάνει τη διαφορά και ότι παραμένει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για Stoch. Για τον τελευταίο το αναφέρει και η Sportday, σε περίπτωση που δεν μας κάτσει του Βιερι.
- desperando
- Επικοινωνία:
Γνωρίζετε να φανταστώ ότι οι σκαουτερς της ομάδας εκτός από ριπορτ για παίκτες άλλων ομάδων κάνουν και ριπορτ για τους παίκτες της ομάδας μας
Εναν πρόσφατο αγώνα με τον Χαρίση μέσα να είδε θα ήταν αρκετό. Δεδομένης και της ηλικίας του.
- sourmenetes
- Moderator
Εχουμε κολησει με το 4-4-2 την ωρα που δεν εχει γινει μιση προπονηση...
Δεν ξερω το τι θα παιξει ο ανθρωπος αλλα το να βγαινουν συμπερασματα πανηγυρτζιδικου τυπου ειναι τραγικο.
Δεν ξερω το τι θα παιξει ο ανθρωπος αλλα το να βγαινουν συμπερασματα πανηγυρτζιδικου τυπου ειναι τραγικο.
- Sick Bastard
Και ύποπτοsourmenetes έγραψε:Εχουμε κολησει με το 4-4-2 την ωρα που δεν εχει γινει μιση προπονηση...
- sourmenetes
- Moderator
Και γινεταια και εδω μεσα..Sick Bastard έγραψε:Και ύποπτοsourmenetes έγραψε:Εχουμε κολησει με το 4-4-2 την ωρα που δεν εχει γινει μιση προπονηση...
Το θεωρουν δεδομενο καποιοι.
- Sick Bastard
Αναφερόμουν στους δημοσιογράφους.
Μου θυμίζει το ''δεν κάνει τακτική'' για τον Στέφενς
Μου θυμίζει το ''δεν κάνει τακτική'' για τον Στέφενς