Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Αντε με το καλο να ορισει ο πρωτος.Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι πρεπει να παει στην Γαλλια ο Μιχελς για τον Ενρικε.Δεν δουλευει παλυ το φαξ?
- pirate_salonica
Στοίχημα αυτός είδε την 4 και σε λέει κάνε με ένα συμβόλαιο εφ'όρου καριέρας ναπούμε 
Τζος εδώ ολόκληρη Ρεάλ κάηκε από φαξ με τον Ντε Χέα ο ΠΑΟΚ δε θα καεί?

Τζος εδώ ολόκληρη Ρεάλ κάηκε από φαξ με τον Ντε Χέα ο ΠΑΟΚ δε θα καεί?
Λογικα κπ δεν εχει κλείσει οριστικά
Εκτος αν λεει πίπες στο σαββιδη για ν συμπληρώσει μίλια
Εκτος αν λεει πίπες στο σαββιδη για ν συμπληρώσει μίλια
- ace79grpaok
Λοιπόν ας μπούμε σε μια τάξη εδώ μέσα.
Τον ελβετοσερβο που ήρθε από Πολωνία με το Μαρινάκι, το ανοίγει ο
....agios
Τον βραζιλιάνο που έρχεται από την Γαλλία προτείνω να τον ανοίξει ο Joshua! Αν και κανονικά θα έπρεπε να τον ανοίξει ο Μανιακος για την αποκωδικοιποιηση του "Ακρίτα οντες ελαμνεν"
Τον Αιγύπτιο ποιος; Ας τον ανοίξει ο Γαλάνης, για την δουλειά που έκανε στα who is who.
Συμφωνείτε;
SM-G935F
Τον ελβετοσερβο που ήρθε από Πολωνία με το Μαρινάκι, το ανοίγει ο
....agios
Τον βραζιλιάνο που έρχεται από την Γαλλία προτείνω να τον ανοίξει ο Joshua! Αν και κανονικά θα έπρεπε να τον ανοίξει ο Μανιακος για την αποκωδικοιποιηση του "Ακρίτα οντες ελαμνεν"
Τον Αιγύπτιο ποιος; Ας τον ανοίξει ο Γαλάνης, για την δουλειά που έκανε στα who is who.
Συμφωνείτε;
SM-G935F
Αόρατε το πρόβλημα το έχουμε εμείς Κ το ημιμαθες μυαλό μας.όχι η παε.αυτά που είχαν να σου πουν στα είπαν.εσύ Κ εγώ φαγωθηκαμε με τα ρούχα μας .aoratos έγραψε:
Μοναδικος υπευθυνος για οτι συμβαινει πανω σε αυτο ειναι η ΠΑΕ. 5 χρονια Σαββιδη εχουν επενδυθει τεραστια ποσα και χρονος σε υποδομες, στο αγωνιστικο και στην εταιρια. Δυστυχως στην επικοινωνια του ΠΑΟΚ με τον μεσο ΠΑΟΚτση, την ποιοτητα της ενημερωσης του, το ηθικο του, την συσπειρωση του και στην εκπαιδευση του γυρω απο την νοοτροπια του συλλογου οι προσπαθειες ειναι υπο το ΜΗΔΕΝ. Ελαχιστα πραγματα δυστυχως και για αυτο ειμαστε ετσι οπως ειμαστε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Κυρ 15 Ιαν 2017, 18:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Απόστολος έχει αποστολή με κλείσει κάποια τοπικ, αλλά δεν κάνει τίποτα..sn0ufel4 έγραψε:Ο Αποστόλης τίποτα ρε πιλοτε?
SM-G935F
Οι Πληροφορίες οι δικές μου πάντος ποθ μολις τώρα μιλουσα στο τηλ λένε για 1.7 χαρτιά (λεγαν αρχικα 2.2 χαρτια στο τρανσφερμαρκτ το βγαλαν το σδνα εγραψε για 1.9 τελικα 1.7 δώσαμε για τον κωτσιδα+στην Legia και συμβολαιο του παιχτη οχι 850χιλ που γράφανε αλλα 650 με 700χιλ περιπου+bonus στα goal και στις συμμετοχές κ για 3,5χρονια οχι 4,5 που γραφουν.
Εκτος κ αν υπαρχει συμφωνια στο συμβόλαιο+1ετος αναναιωση συμβολαιου αναλογα με τις συμμετοχες κ τα γκολ(στυλ
Τζιωλη που εμενα ενας δικος μου απ πηγες μου ειπε για 3,5χρονια τωρα βεβαια δεν ηταν κ εκει που επεγραφε ειπαμε θα τα μαθουμε ερχομενες ωρες βεβαια)
*Εκτος αν μπερδευτηκαν οι αρδ κ γράψαν 4,5, εφυγε το κουμπι αντι για το 3 στο 4.
Εκτος κ αν υπαρχει συμφωνια στο συμβόλαιο+1ετος αναναιωση συμβολαιου αναλογα με τις συμμετοχες κ τα γκολ(στυλ
Τζιωλη που εμενα ενας δικος μου απ πηγες μου ειπε για 3,5χρονια τωρα βεβαια δεν ηταν κ εκει που επεγραφε ειπαμε θα τα μαθουμε ερχομενες ωρες βεβαια)
*Εκτος αν μπερδευτηκαν οι αρδ κ γράψαν 4,5, εφυγε το κουμπι αντι για το 3 στο 4.
4.5 χρονια ο βασικος μας στοχος για φορ.... ντινγκ ντονγκ βαραει η καμπανα για καποιον
Στον Πιέρο δίναμε 10ετεςDimg4 έγραψε:4.5 χρονια ο βασικος μας στοχος για φορ.... ντινγκ ντονγκ βαραει η καμπανα για καποιον
Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα
SM-G935F
Αυτος για 2,5 δεν θα υπέγραφε γιατι ειναι γυρολόγος και ο μιχελ άσχετος....?