Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
trouman

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από trouman »

revolution1976 έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:
revolution1976 έγραψε:Έχουμε κι ένα τοπ-20 να μπούμε κι από χθες ρωτάω και δεν έχει απαντήσει ένας. [/color]
Φίλε sick, αυτό είναι το απαραίτητο τίμημα που πρέπει να πληρώσεις ώστε να μεγαλώσει η ομάδα οικονομικά και αγωνιστικά. Πρέπει όμως να γίνει συγκροτημένα και με σχέδιο.
Μαζί σου.
Κι εμένα δεν με νοιάζει η φυγή του Γκάρι με νοιάζει η αντικατάστασή του.
Βλέπεις εσύ κανα σχέδιο για την ώρα;
Γιατί εγώ θυμάμαι τον Ίβιτς να λέει ότι θέλει 2 παίχτες έτοιμους να κάνουν τη διαφορά στις αρχές Γενάρη.
Αρχές Γενάρη για μένα, είναι οι πρώτες 10 μέρες. Έχει ακόμα λίγο, περιμένω να δω.
Απ τα πρότερα δείγματα λειτουργίας της ΠΑΕ δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος.
Και στο μέτωπο του ποιός θα έρθει και στο ποιός κι αν θα φύγει.

Στο τοπ-20 πάντως και στις πωλήσεις 10-15 μύρια δεν πας αν δεν παράγεις ποδόσφαιρο και δεν πάρεις τίτλους.
Δεν παράγεις ποδόσφαιρο και δεν παίρνεις τίτλους αν αλλάζεις κάθε χρόνο 10 παίχτες. Ή αν ας πούμε, πουλάς καλώς, τον πρώτο σου σκόρερ με 10πλασια αξία, αλλά στη θέση του φέρνεις έναν παίχτη που τα γκολ που έχασες
δεν τα έχει βάλει ποτέ και πουθενά. Παραδείγματα λέω κι εγώ όπως καταλαβαίνεις.[/quote]

Να κρίνουμε τους παίκτες σε σχέση με το τακτικό πλάνο που κλήθηκαν να υπηρετήσουν.
Ο Κάμπος δεν ήταν κακός. Ο Κάμπος έπαιξε για την ομάδα και υπηρέτησε σωστά την ομαδική τακτική που τον ήθελε να συγκλίνει μόνιμα για να αφήνει ελεύθερο χώρο στον Μάτος. Αναγκαστικά λοιπόν έπαιζε συνεχώς με ανάποδο πόδι. Απέναντι σε μια ομάδα που είναι τακτικά μέσα στις 15 καλύτερες της Ευρώπης και με παίκτες που όλοι είδαμε τι επιπέδου είναι, νομίζω ότι τα πήγε όχι απλώς καλά αλλά πάρα πολύ καλά. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέλκα. Υπηρέτησε κι αυτός την ομαδική τακτική σε ένα χώρο όπου μόνιμα βρίσκονταν τρεις με τέσεερις παίκτες γύρω του και πολύ κοντά του. Έκανε αυτό που του ζήτησε ο προπονητής του να κάνει. Είναι φανερά βελτιωμένος σε σχεση με περσι.
Ο ΠΑΟΚ φέτος πάει να φτιάξει μια ομάδα που θα είναι πάνω και πρώτα από όλα ομάδα με τακτική. Ο ΠΑΟΚ φέτος πάει να χτίσει μια ομάδα που σε δυό χρόνια θα είναι (σε τακτικό επίπεδο) μέσα στις 20 καλύτερες της Ευρώπης. Τακτικά πλάνα τέτοιας μορφής απαιτούν παίκτες που θα υπακούουν πρωτίστως στο προπονητικό σχέδιο και όχι στις εκλάμψεις και στο ατομικό ταλέντο κάθε ποδοσφαιριστή. Εάν βέβαια έχεις και σούπερ παικτες (λεφτά δηλ. αλλά και γνωριμίες στους διαδρόμους της ΟΥΕΦΑ) τότε φτιάχνεις ομάδα στο ΤΟΠ 5. Αν όμως δεν έχεις σούπερ παίκτες (ατομικά) αλλά έχεις πολύ καλούς τακτικά τότε το κατώφλι σου είναι η 20ή θέση στην Ευρωπαίκή κατάταξη. Εμένα δε με χαλάει καθόλου ένα τέτοιο σχέδιο.
Αυτό που ο ΠΑΟΚ πάει να κάνει φέτος (και ξεκίνησε πέρσι αλλά δεν μας έκατσε για διάφορους λόγους), δεν το έχει ξανακάνει καμμιά ελληνική ομάδα, ΠΟΤΕ. Αποτελεί πρωτοπορία για τα ελληνικά δεδομένα και κάποια στιγμή θα πρέπει να το αναγνωρίσουμε εμείς οι ίδιοι και να το υποστηρίξουμε. Πρέπει να υποστηρίζουμε θερμά τους παίκτες και τον προπονητή. Την μουρμούρα και την γκρίνια ας την μειώσουμε. Δεν λέω να την σβήσουμε, ας την μειώσουμε όμως σε αποδεκτό πλαίσιο και ας μην στοχοποιούμε παίκτες. Στο δε γήπεδο πρέπει να χειροκροτάμε τον παίκτη ακόμη κι όταν κάνει λάθος για να τον εμψυχώσουμε.
Το έχω ξαναγράψει. Αυτό που χτίζεται στον ΠΑΟΚ θα μας κάνει να ξεχάσουμε την φοβερή ομάδα του 70. Δεν είναι θέμα υπομονής. Είναι θέμα εμπιστοσύνης και αγάπης στην ομάδα μας.[/quote]

Χίλια ΜΠΡΑΒΟ
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

vs40 έγραψε:
mpouJr έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:
το φορολογικο ετος στο ποδοσφαιρο τελειωνει 30 ιουνιου
1 ιουλιου 2015 - 30 ιουνιου 2016 ειχες ζημια 10 εκ
αυτα πρεπει να καλυφθουν με ΑΜΚ
τα εσοδα απο τις μεταγραφες ανηκουν στο τρεχον ετος. τον ιουλιο βλεπουμε αν θα υπαρχει κερδος η ζημια φετος
Ενα μικρο λαθακι στα νουμερα κανεις αλλα δεν πειραζει (πλακα κανω)
14-15
-15.567.205
15-16
-9.969.967
Αν τα βάλουμε κάτω και τα αναλύσουμε θα δουμε ότι οι τρύπες του Σαββίδη είναι από τις αποζημιώσεις που πληρώνει για τα παλτά και τους υπερκοστολογημένους. Όταν είσαι ελάχιστα καλύτερος από την αεκ και εκείνη έχει το 1/3 του δικού σου μπάτζετ, πρέπει να την ψάξεις λιγάκι. Αφού γουστάρει να πετάει άσκοπα τα λεφτά του, θα πρέπει εμένα να με νοιάζει και να μην κάνω ποδοσφαιρική κριτική? Πουλάει ότι καλύτερο έχει, για να καλύπτει αυτές τις τρύπες και η ομαδα μένει στάσιμη κάθε χρόνο αγωνιστικά. Δεν παίρνουν αποζημίωση μόνο οι ποδοσφαιριστές, αλλα και οι παράγοντες, ΤΔ.. Μιλάμε για πανελλήνια πρωτοτυπία.
Ξεκιναμε με το οτι ειναι τεραστιο λαθος να αλλαζεις συνεχεια προπονητη και ΤΔ. μεχρι εκει. αυτο και το οτι μιλαει λιγο παραπανω απο οτι πρεπει ειναι τα μονα του λαθη.
Απο εκει μεχρι αυτα που λες εσυ ειναι τεραστια αποσταση
Το μοντελο που προτεινεις εσυ ποιο ειναι? συμφωνα με τα γραφομενα σου ειναι να παρει ο Μακ και ο γκαρυ απο 1 εκ. και παλι συμφωνα με τα γραφομενα σου οι υπολοιποι πρπει να παιρνουν 100-200 χιλιαρικα. αυτα εχεις γραψει.
Αυτη η ομαδα ουτε για τσιρκο δεν θα κανει. ποιος παικτης θα βαλει τα ποδια του στη φωτια οταν θα παιρνει το 1/10 απο τον γκαρυ η τον μακ ενω θα εχει περιπου την ιδια αξια? Γιατι μην μου πεις οτι Γκαρυ και Μακ που προτεινες να παρουν 1 εκ εχουν τεραστιες διαφορες απο Ματος Γλυκο Κρεσπο Κανιας κλπ
Επισης εχεις γραψει οτι οποιος ερχεται στην ομαδα κοιταει και τι συμβολαια παιρνουν οι αλλοι. Αν καποια στιγμη θελεις να αποκτησεις ενα πολυ ποιοτικο παικτη ενα ραφι πιο πανω απο τους γκαρυ και μακ οταν παιρνουν αυτοι 1 εκ ποσα θα του δωσεις? 3 εκ συμβολαιο? :lol: :lol: :lol:
καλη ειναι η κριτικη στο χαρτι αλλα στην πραξη δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα
ttarkin

Δημοσίευση από ttarkin »

Top 20 με 5.000 κοσμο σε παιχνιδι εντος εδρας (Ατρομητος) δεν............ Να ζηταμε ομως ξερουμε........
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

το εχετε ξεσκισει στα οφτοπικ.ρε μοντς ελεος~
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

vs40 έγραψε:Το τοπ20 που είχε ειπωθεί ως όνειρο είναι σαν εφηβικές φαντασιώσεις με τοπ μοντελς.
Αυτή είναι η λίστα με τα τοπ κλαμπς σε αξία:
http://www.transfermarkt.com/spieler-st ... ktwertetop

Στη θέση 20 είναι η Μίλαν με 232εκ αξία. Αυτό το νούμερο δε γίνεται να το πετύχεις στην Ελλάδα 20 χρόνια πρωτάθλημα να παίρνεις. Ο Γκέι μέχρι τα 100εκ έφτανε στην καλύτερή του. Στο τοπ50, 50η ομάδα είναι ο Άγιαξ με 110εκ. Νομίζω αυτός πρέπει να είναι ο στόχος. Να πλησιάσουμε το τοπ50 και κυρίως να πάρουμε και κάναν εγχώριο τίτλο (έστω κύπελλο).

Υγ: σήμερα ο γαύρος είναι στη θέση 92 σε αξία κατά το τράνσφερ. Η Γαλατά στη θέση 51.
Οταν λεμε τοπ 20 εννοουμε βαθμολογικα. κανενα δεν ενδιαφερει η οικονομικη αξια της ομαδας αλλα η βαθμολογικη της
Η Βασιλεια εχει ακριβως το ιδιο μπατζετ με τον ΠΑΟΚ ισως και λιγο μικροτερο και ειναι μεσα στο τοπ 20. ο Γαυρος εχει φτασει μεχρι το 25 νομιζω και ο βαζελος εχει μπει και στο τοπ 10.
οποτε δεν ειναι καθολου ονειρο
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Sick Bastard έγραψε::mrgreen:

(δεν αισθάνομαι και πολύ καλά τελευτ

Εικόνα

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
revolution1976

Δημοσίευση από revolution1976 »

ttarkin έγραψε:Top 20 με 5.000 κοσμο σε παιχνιδι εντος εδρας (Ατρομητος) δεν............ Να ζηταμε ομως ξερουμε........
Μπράβο φίλε μου ακριβώς.Στο τι χρειάζεται η ομάδα για να ανέβει επίπεδο, έχω πολύ μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον Ιβιτς και στον Μίχελ, περισσότερη απ'όση έχω σε όλους μαζί τους δημοσιογράφους και τους οπαδούς.
Ας σκεφτούμε τι σημαίνει αλλάζω επίπεδο. Σημαίνει φτιάχνω δυνατή αγωνιστικά ομάδα, σημαίνει αναπτύσσω σχέσεις με άλλες μεγάλες και μεσαίες ομάδες της Ευρώπης πουλώντας κι αγοράζοντας από αυτές παίκτες ή δίνοντας δανεικούς, σημαίνει πληρώνω στην ώρα που πρέπει αλλά επίσης και στη σωστή τιμή και όχι σαν ηλίθιος ό,τι υπεραξία του κατέβει του καθενός, σημαίνει αναπτύσσω σχέσεις με μάνατζερ, σημαίνει αναπτύσσω σχέσεις με διεθνή μέσα ενημέρωσης και με τις επαγγελματικές ενώσεις παικτών, ομάδων κλπ., σημαίνει ...ένα κάρο πράγματα. Και όλα αυτά πρέπει να γίνουν ταυτόχρονα με ένα τέτοιο μείγμα ενεργειών και δράσεων οι οποίες ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να λειτουργούν στην μέγιστη δυνατή τελική ωφέλεια με το ελάχιστο δυνατό κόστος.
Υπάρχει κι άλλος δρόμος, βέβαια. Να γίνεις Θρήνος και να πάρεις με το μέρος σου τη διαιτησία και κάποια θλιβερά ανθρωπάκια που το παίζουν πρόεδροι ομάδων ή παράγοντες. Ετσι θα πάρεις βέβαια πρωταθλήματα αλλά επίπεδο δεν θα αλλάξεις. Θα μείνεις ένας θλιβερός επαρχιώτης όπως κάνει ο γάβρος τόσα χρόνια.
Τα γράφω αυτά γιατί διαπιστώνω πως οι περισσότερες κριτικές περιορίζονται σε ένα μόνο από τα παραπάνω "πεδία ενεργειών" και συνήθως στο αγωνιστικό. Δεν είναι όμως αυτό το μοναδικό παιδιά, ειδικά σήμερα έτσι όπως έχει γίνει το ποδόσφαιρο.
Ο ΠΑΟΚ δουλευει εξαιρετικά. Πολλοί από εσάς γνωρίζετε πολύ περισσότερα για ποδόσφαιρο από όσα εγώ. Ομως η δική μου εμπειρία και το δικό μου "μάτι" βλέπει για πρώτη φορά πράγματα.Ο Μίχελ είναι ικανότατος και ο Ίβιτς το ίδιο. Θα τους πρότεινα αβλεπί σε όλες τις μεγάλες εταιρείες. Αν εσείς που γνωρίζετε ποδόσφαιρο περισσότερο από μένα μου πείτε πως και με ποδοσφαιρικά κριτήρια τους βάζετε καλό βαθμό, τότε μάγκες σε σύντομο χρονικό διάστημα θα τρίβουμε τα μάτια μας. Αγαπήστε αυτή την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ δείχνει να φτιάχνει καλύτερη ομάδα ακόμα κι απο αυτήν του Κούδα που εμείς οι παλιοί λατρέψαμε.
Είμαι σίγουρος 1000% πως οι υψηλά ιστάμενοι στο ΠΟΚ (γάβροι, βάζελοι και κούλες) το έχουν καταλάβει. Ξέρω πως σκέφτονται. Εχω δουλέψει μαζί τους. Αν έχουν κάποια εμπειρία κι αν είναι της πιάτσας το έχουν δεί να έρχεται. Γι αυτό και πιστεύω πως τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη θα πολλαπλασιαστούν από δω και μπρος.
ΑΓΑΠΗΣΤΕ και ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ αυτήν την ομάδα.
Ζητώ συγγνώμη για την πολυλογία και για το ότι αναφέρθηκα στον εαυτό μου, αγαπώ όμως τόσο πολύ αυτά τα 4 γράμματα, από μικρό παιδί, που μούρχεται να σκάσω όταν βλέπω να βγάζουμε τα μάτια μας με τα ίδια μας τα χέρια.
Άβαταρ μέλους
laskas86

Δημοσίευση από laskas86 »

Για το γεγονός πως ο Ροντρίγκες δεν ακολούθησε την αποστολή του Δικεφάλου στη Λιβαδειά με φόντο την υπόθεση της μεταγραφής του, ο Πάτρικ Πόλντεβααρτ θέλησε να ρίξει τους τόνους, σημειώνοντας πως: "Φυσικά και δεν είναι αναγκαίο για εκείνον να αποχωρήσει στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του χειμώνα", δεδομένου πως δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ασπρόμαυρους" μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

σας το είπα δεν μπορεί να φύγει έτσι εύκολα έχοντας ενάμισι χρόνο ακόμη συμβόλαιο ας πληρώσουν την ρήτρα και να φύγει. ο ατζέντης τώρα κάνει την παπια μάλλον ο ivan του τα έψαλε ένα χεράκι. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Γκουερινο έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:

Ξεκιναμε με το οτι ειναι τεραστιο λαθος να αλλαζεις συνεχεια προπονητη και ΤΔ. μεχρι εκει. αυτο και το οτι μιλαει λιγο παραπανω απο οτι πρεπει ειναι τα μονα του λαθη.
Απο εκει μεχρι αυτα που λες εσυ ειναι τεραστια αποσταση
Το μοντελο που προτεινεις εσυ ποιο ειναι? συμφωνα με τα γραφομενα σου ειναι να παρει ο Μακ και ο γκαρυ απο 1 εκ. και παλι συμφωνα με τα γραφομενα σου οι υπολοιποι πρπει να παιρνουν 100-200 χιλιαρικα. αυτα εχεις γραψει.
Αυτη η ομαδα ουτε για τσιρκο δεν θα κανει. ποιος παικτης θα βαλει τα ποδια του στη φωτια οταν θα παιρνει το 1/10 απο τον γκαρυ η τον μακ ενω θα εχει περιπου την ιδια αξια? Γιατι μην μου πεις οτι Γκαρυ και Μακ που προτεινες να παρουν 1 εκ εχουν τεραστιες διαφορες απο Ματος Γλυκο Κρεσπο Κανιας κλπ
Επισης εχεις γραψει οτι οποιος ερχεται στην ομαδα κοιταει και τι συμβολαια παιρνουν οι αλλοι. Αν καποια στιγμη θελεις να αποκτησεις ενα πολυ ποιοτικο παικτη ενα ραφι πιο πανω απο τους γκαρυ και μακ οταν παιρνουν αυτοι 1 εκ ποσα θα του δωσεις? 3 εκ συμβολαιο? :lol: :lol: :lol: Δε μπορείς να αποκτήσεις πιο ποιοτικό φίλε μου. Αυτά γράφω τόσο καιρό. Αν πας να αγοράσεις τώρα το Μακ θέλεις 8εκ τουλάχιστον στην ομάδα του. Ο μόνος τρόπος είναι να τον φτιάξεις τον παίκτη. Δηλαδή να αγοράσεις μια ταλεντάρα με 2-3εκ και να του βάλεις χαμηλό 1ο συμβόλαιο όπως κάνουν όλες οι σοβαρές ομάδες με 5ετές συμβόλαιο. Στο σωστό timing κάνεις τις ανανεώσεις που χρειάζονται για να είναι όλοι ευχαρηστημένοι και όταν θέλεις τον πουλάς, έχοντας ήδη ψήσει από πίσω του τον επόμενο νεαρό.
καλη ειναι η κριτικη στο χαρτι αλλα στην πραξη δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα
Κάθε φορά τα ίδια κάνεις ρε Γκουερίνο και αλλάζεις τα γραφόμενά μου με υπερβολές.

Εγώ έγραψα ότι αν οι ανανώσεις γίνονται στο σωστό timing, δε χρειάζεται 1εκ. πχ ο Μακ αν γίνονταν η ανανέωση το Σεπτέμβρο του 2015, τότε ο παίκτης άνετα θα υπέγραφε με 800Κ από τα 300Κ που αμοίβονταν. Οι μετοχές του ανέβηκαν μετά το παιχνίδι με Ντόρτμουντ. Επίσης όταν έχεις παίκτες όπως ο Μαντούρο, Μάρτενς, Κόστα, Μπερμπάτοφ που παίρνουν τεράστια ποσά ανάλογα με την προσφορά τους, προκαλείς αλυσιδωτές αντιδράσεις, και έτσι παίκτες όπως ο Μακ και Γκάρυ (φέτος), που κάνουν τα στατς, νιώθουν ριγμένοι και ψάχνουν ευκαιρία ν την κάνουν ή ζητάνε μεγαλύτερα ποσά στις ανανεώσεις, όπως είχε κάνει ο Κλάους. Οι αναντικατάστατοι στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να αμοίβονται μέχρι το 1εκ (μέχρι να αλλάξουμε επίπεδο ως ομάδα). Αναντικατάστατος ήταν 1 πέρυσι ο Μακ και φέτος ο Γκάρυ. Μετά πάμε σε παίκτες όπως ο Μάτος, όπου πρέπει να υπάρχει ένα ταβάνι στα 650Κ, δηλ παίκτες με εμπειρία και ποιότητα όπως ο Γκαρσία, Κοντρέρας. Η ομάδα χρειάζεται 6-7 τέτοιους. Μετά πας στα εργαλεία της ομάδας που κυμαίνονται από 120-500 (ανάλογα το ρόλο τους). Η τελευταία κατηγορία είναι οι νεαροί που δεν πρέπει να παίρνουν σκανδαλοδώς τα χρηματα που παίρνουν ΜΟΝΟ στον ΠΑΟΚ. Δε χρειάζεται μεγάλο ρόστερ, γιατί στην τελική οι προπονητές 18 παίκτες χρησιμοποοιούν. Ποιότητα χρειάζεται. Για πιο μεγάλο βάθος, κατά τη γνώμη μου υπάρχουν οι ακαδημίες. Ας κοιτάξουν να τις αναβαθμίσουν με πιο έτοιμους ποδοσφαιριστές. πχ αν σου τραυματιστούν ταυτόχρονα τα 2 σου Φορ, να πετάξεις τον πιτσιρίκο, όπως έβαλε τον Ντόμπεγκ ο Άγιαξ.

Προσωπικά πιστεύω ότι για να πας για το πρωτάθλημα στην Ελλάδα πρέπει να έχεις 3-4 αναντικατάστατους (Μακ).

Είναι λάθος να κοιτάμε το φετινό γαύρο που είναι χάλια. Για να έχουμε ελπίδα, πρέπει να φτάσουμε τον γαύρο στις δυνατές του χρονιές, όπως η περυσινή (αγωνιστικά πάντα μιλάω).

Υγ: Εννοείται ότι ο Μακ είναι άλλο επίπεδο από τους 30χρονους που ανάφερες. Άλλο 25αρης, άλλο 30άρης. Η πλακα είναι ότι τα πολλά λεφτά τα δίνουμε στους γυρολόγους και όχι σε αυτούς που κάνουν στατς. Γιατί να βάλει στα πόδια του στη φωτιά ο Μακ με τα 300Κ που παίρνει οταν ο Μπέρμπα έπαιρνε τουλάχιστον 1,5εκ για να περπατάει? Εγώ είμαι κατά των μεγάλων ανισοτήτων στο wage budget και τα έχω γράψει 100 φορές. Φυσικά όμως ο Κουλούρης και ο Πέλκας θα αποδεχτούν ότι ο παίκτης που κάνει 20γκολ και διακρίνεται με την εθνική του θα πρέπει να αμοίβεται πολλαπλάσια. Ομοίως και τα παιδιά των ακαδημιών. Ανάλογα με το ρόλο σου πληρώνεσαι, αλλά πάνω στο ρόλο που έχεις από την ομάδα δεν πρέπει να υπάρχουν μεγάλες ανισότητες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τρί 03 Ιαν 2017, 18:04, έχει επεξεργασθεί 8 φορές συνολικά.
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Προς revolution1976.

Αν θελεις θα μπορουσες να γραψεις μια σκεψη/θεση σου για τα αρνητικα/λαθοι μεσα στο πλανο και το στοχο της ομαδας που εγραψες,κατά τη δικη σου οπτικη(εκτος ΕΟ και φαταυλ),και για την εξελιξη/επενδυση των πιο νεων,και κατά βαση ελληνων παιχτων,πχ Γιαννουλης.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

:arrow:
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

http://www.transfermarkt.co.uk/mayke/pr ... ler/147361
http://www.transfermarkt.co.uk/leandro/ ... ler/179373
Αυτοί πού εξαφανίστηκαν??
Καλές περιπτώσεις και οικονομικές.
Ο Mayke ένας από τους πιο ταλαντούχους δεξιούς φουλ μπακ... Κερδίζεις και τον Μάτος ως χαφ ή εξτρέμ έτσι.
Και ο Leandro Moura ζιζάνιο περιφερειακός επιθετικός, κοψιά Neymar, είχε κάνει και εμφάνιση στην εθνική Βραζιλίας σκοράροντας στο ντεμπούτο. Έχω χάσει τα ίχνη τους...
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

vs40
ο γκαρυ περσι εκανε 7 γκολ 6 ασιστ κι επαιρνε 500 χιλ. ο πελκας εκανε 9 γκολ 7 ασιστ κι επαιρνε 150. με την λογικη των στατς που λες επρεπε περσι να του διπλασιασουμε του πελκα το συμβολαιο.
και ο μακ τον σεπτεμβριο του 15 και ο γκαρυ τον φετινο σεπτεμβριο ηταν απλα καποιοι παικτες λιγο πανω απο το μετριο. μετα εκαναν ενα καλο 4μηνο κι εκτοξευθηκε η αξια τους
δεν γινεται καθε φορα που κανει καποιος ενα καλο 6μηνο να του ανεβαζεις το συμβολαιο εκτος αν ειναι πραγματικα αναντικαταστατος και ο γκαρυ και ο μακ δεν ειναι τετοιοι.
Σαφως και μπορεις να παρεις απο πιο πανω ραφι απο γκαρυ και μακ. οι νομποα και νατχο ειναι σιγουρα απο πιο πανω ραφι και τους πηρες ετοιμους
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Respect revolytion1976.

Παρα πολυ καλα τα λες ολα σου τα γραπτα.

Πολυ καλες αποψεις που προσωπικα οσα εγραψες εως

τωρα με βρισκουν απολυτως συμφωνο.

Και πολυ ψυχρεμες τεκμηριωμενες αποψεις.

Μπραβο σου και παλι.

:pano: :opaokara: :nairepaok:
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

theo-drama έγραψε:Respect revolytion1976.

Παρα πολυ καλα τα λες ολα σου τα γραπτα.

Πολυ καλες αποψεις που προσωπικα οσα εγραψες εως

τωρα με βρισκουν απολυτως συμφωνο.

Και πολυ ψυχραιμες τεκμηριωμενες αποψεις.

Μπραβο σου και παλι.

:pano: :opaokara: :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”