Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από desperando »

ok μιας και το ζητησες και για να μην φαινεται οτι απλα λεω λογια του αερα

Aπό thessports.gr :Η εποχή είναι μεταγραφική, όλος ο κόσμος ασχολείται με μεταγραφές...
Σαν μάννα εξ ουρανού αναμένονται και στον ΠΑΟΚ οι μεταγραφές, ο κόσμος τις περιμένει, πιστεύοντας ότι θα λύσουν το πρόβλημα και ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την πορεία του προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος...
Είναι οι μεταγραφές, αυτό που θα λύσει το πρόβλημα του ΠΑΟΚ; Μια καλή ερώτηση...

Το καλοκαίρι, σίγουρα θα μπορούσαν να λύσουν το πρόβλημα που εμφανίστηκε μετά τις πρώτες εβδομάδες, τώρα δεν ξέρω...
Κατ΄ αρχήν, στην παρούσα φάση, ο ΠΑΟΚ έχει άλλα προβλήματα. Το βασικό αυτή την εποχή, είναι πως η ομάδα έχει "κλατάρει", κατά το κοινώς λεγόμενο, και δεν μπορεί πια να παίξει το ποδόσφαιρο που έπαιζε στους πρώτους δύο μήνες της σεζόν. γιατι δεν θα μπορουν να λυσουν οι τωρινες μεταγραφες τα οποια προβληματα? λεει ο αρθρογραφος οτι το βασικο προβλημα αυτη τηνεποχη ειναι οτι η ομαδα εχει κλαταρει (ασχετα αν διαφωνω),δηλαδη οι 3-4 νεοι παικτες που θα ερθουν δεν θα δωσουν την απαιτουμενη φρεσκαδα και ωθηση για να ξεκλαταρει η ομαδα?

Αυτό την πολύ πιεστική στα 3/4 του γηπέδου, που στραγγάλιζε τον αντίπαλο, τον οδηγούσε σε λάθη κι ο ΠΑΟΚ μπορούσε να δημιουργηθεί σωρηδόν ευκαιρίες και να σκοράρει. Χάθηκε η ενέργεια, χάθηκε εκείνος ο ΠΑΟΚ.
Τον τελευταίο μήνα, το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι πως δεν εμφάνισε αγωνιστικό Plan B. Ωραία, δεν τραβάει το Plan A, τι κάνεις;τι μπορει να κανει μια ομαδα οταν για παραδειγμα λείπουν οι 4-5 βασικοι του ποδοσφαιριστες? ακομα και σε ομαδες οπως η μπαρτσα ή η ρεαλ αν δεν παιζουν οι 3-4 καλυτεροι τους παικτες δεν μπορουν να αποδωσουν ουτε κατα το ημισυ

Σίγουρα δεν είναι λύση το ποδόσφαιρο της καμινάδας και της γιόμας, που βλέπουμε τον τελευταίο μήνα. Είναι ένα ποδόσφαιρο, που διευκολύνει τον αντίπαλο που παίζει με 11 παίκτες πίσω από την μπάλα και αμύνεται οργανωμένα. Στα τελευταία παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ σκοράρει σχεδόν αποκλειστικά από στημένες φάσεις,. η αδυναμία του να αναπτυχθεί σωστά, να κυκλοφορήσει τη μπάλα, και να δημιουργήσει με οργανωμένο παιχνίδι ευκαιρίες, είναι προφανής.

Αυτό είναι, λοιπόν, το πρώτο θέμα που πρέπει να λύσει, κι αυτό δεν ξέρω αν το λύνουν οι μεταγραφές. Δεν μιλάμε για μεσσίες, μιλάμε για ποδοσφαιριστές. Ακούω χρόνια τους... μπούρδες, περι ποδοσφαιριστών που θα παίζουν καλά το ένας εναντίον ενός και θα έχει την ατομική ενέργεια. Στο ποδόσφαιρο παίζουν ομάδες, ένας παίκτης μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ένα παιχνίδι... Στα άλλα, τι κάνεις;αν δεν μπορουν να λυσουν το προβλημα αναπτξης που εχει η ομαδα και το μικρο ποιοτικο ροστερ τοτε ποιος μπορει να το λυσει.
οσο για τις μπουρδες περι ποδοσφαιριστων που εχουν το 1 με 1 να πω στον αρθρογραφο οτι γι αυτο ποδοσφαιριστες με αυτά τα χαρακτηριστικα πληρωνονται πλουσιοπαροχα γιατι απλα απο το πουθενα μπορουν να αλλαξουν τις ισσοροπιες. εξάλλου όσο καλύτερους ποδοσφαιριστές διαθέτει μια ομάδα τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες η ομάδα αυτή να γίνε καλύτερη.

Κεφάλαιο μεταγραφές...
Σ΄ αυτή τη μεταγραφική περίοδο, είμαι περίεργος να δω τι παίκτες θα επιλέξει ο ΠΑΟΚ...
Μέχρι τώρα, με εξαίρεση επιλογές τύπου Στοχ, που όμως ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε εξ ορισμού να κρατήσει λόγω ρήτρας αγοράς, ο ΠΑΟΚ πήγαινε σε κουρασμένα παλικάρια, γνωστούς που ξέρουμε τι θα δώσουν, κάτι 30+ παίκτες, χωρίς προοπτικές και χωρίς γερά πόδια και πνευμόνια.ο τυπος ειναι ψευτης απλα. 3/5 καλοκαιρινες μεταγραφες ητνα ηλικιακα στο 24-27. επισης ποτε δεν ειναι κακο να φερνεις αν μπορεις παικτεες της ποιοτητας του ρατς ακομα και στα 33 οπου στο δικο μας επειπεδο κανουν πλακα και μπορείς να τους έχεις για μια τριετία τουλάχιστον και να κάνουν την διαφορά. για παράδειγμα η περσινή προσφορά που είχαν ο 38αρης Λίνο σε αντίθεση με τον 23αρη Νίνη.

(Δεν λέω ότι η ευθύνη γι΄ αυτό είναι του Βρύζα, διότι έχω την εντύπωση πως κι αυτός λειτουργεί μέσα σ΄ ένα πλαίσιο, με συγκεκριμένες συνθήκες συνεχους κρίσης μέσω του επόμενου αποτελέσματος, και δεν νομίζω ότι στην πράξη έχει το ελεύθερο να λειτουργεί 100% ως ένας κανονικός τεχνικός διευθυντής)
Ο ΠΑΟΚ πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξει προσανατολισμό, να φτιάξει πιο "αθλητική" ομάδα. Αν ο ΠΑΟΚ είχε τα χαφ της Γκινγκάμπ, θα ήταν περίπατο στο +5 ή +6 από τον Ολυμπιακό και φυσικά θα συνέχιζε στην Ευρώπη.να πω στον μαστορα που γραφει οτι η γκιγκαμπ εχει αυτα τα χαφ γιατι εχει και μπατζετ μεγαλυτερο απο του γαυρου. βέβαια ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή στην βασική του ενδεκάδα έχει 8 στους 11 κάτω από τα 27 κάτι που εντέχνως ξεχνά να αναφέρει ο εν λόγο μαστορας

Το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ δεν είναι να φτιάξει μια ομάδα που θα κερδίζει τους Λεβαδειακούς, αλλά μια ομάδα ανταγωνιστική στο δεύτερο επίπεδο του Γιουρόπα Λιγκ. Αν πετύχει το δεύτερο, θα κάνει de facto πρωταθλητισμό στην Ελλάδα. Αν ψάχνει τον τρόπο απλά να κάνει πρωταθλητισμό στην Ελλάδα, δεν θα πετύχει να είναι de facto ανταγωνιστική στην Ευρώπη.σωπα ρε επιστημονα σοβαρα? ρε τι μαθαινει κανεις
και πως θα κανει ομαδα αντγωνιστικη σε αυτο το επιπεδο? εχεις δει μηπως τι ομαδες και τι ποσα υπαρχουν και από ποια πρωταθλήματα σε αυτό το γκρουπ ομαδων?

Ποτέ δεν κατάλαβα αυτή την επιμονή τελευταία σε 30+ παίκτες, που εξ ορισμού παίζουν σε χαμηλότερες ταχύτητες και στα μέσα της σεζόν, τους πονάει το ένα, τους πονάει το άλλο...
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι λύσεις είναι ο Ρατς στα 34 ή ο Ουσέρο στα 31, και μάλιστα με μίνιμουμ διετή συμβόλαια. Το να βρεις τον Ρατς, βέβαια, είναι πιο εύκολο, αρκεί να τον πληρώσεις, ξέρεις τι θα πάρεις.ο ρατς ειναι ο καλυτερος παικτης της ομαδας αυτο τα λεει ολα.εξάλλου για να κάνεις ομάδα πρωταθλήτρια χρειάζεσαι και παίκτες σαν τον ρατς που έχουν και ένα τσουβάλι τίτλους και ξέρουν να διαχωρίζονται την πίεση του πρωταθλητισμού και όχι μόνο κατσιδες

Δεν έχω τίποτα με την ποιότητα του κάθε Ρατς, είναι παίκτες που μπορούν μόνοι τους να σου πάρουν αγώνες, αλλά το ζητούμενο δεν είναι αυτό. Το ζητούμενο είναι να φτιάξεις ομάδα προοπτικής.
Το να εμπιστευτείς τον Μασουακού από την ταπεινή Βαλανσιέν της Γαλλίας, είναι πιο δύσκολο, αν και η άλλη όψη του νομίσματος, είναι πως ο κάθε Ολυμπιακός, για να περάσει στο κοινό του έναν Μασουακού, φέρνει κι έναν Αμπιντάλ ή Αφελάι. Σωστό είναι κι αυτό!για καθε μαουακου που μπορει να πει ο στημενος εγω μπορω να λεω για γκολασες,μακ,βιτορ + τα παιδια απο τις ακαδημιες μου που τα δεινω ενεργο ρολο στην ομαδα.

Με αφορμή την προφορική συμφωνία με τον Ουσέρο (που μπορεί να μην γίνει και ποτέ, έγγραφη), έχω να πω πως με παίκτες που είναι ένα βήμα, πριν αρχίσουν να νιώθουν υποψήφιοι παλαίμαχοι, δεν έκανε κανείς ομάδα προοπτικής.τεοιοι παικτε να φανατστω ηταν οι γκαρσια,κοντρερας,σερτζιο κ.α που γεμισαν τον ΠΑΟΚτση με απεριγραπτη γκαυλα. αλλα που να ξερει αυτος...νιωθει?
Απεναντίας, συνήθως ψάχνει ομάδα να της φορτώσει το συμβόλαιό τους, πολύ πριν λήξει.

Όσο ο ΠΑΟΚ επιμένει να πηγαίνει σε 30+ παίκτες, και μάλιστα αυτής της ποιότητας (Πόλι Εχίδο, Έλτσε, Κόρδοβα, Αστέρας Τρίπολης) και δεν χαράσει μια στρατηγική να δημιουργήσει μια "ευρωπαϊκή" ομάδα, που θα παίζει σε ένα πιο υψηλό τέμπο, πολύ φοβάμαι, ότι την λύση σε ένα πρόβλημα, θα την ψάχνετε πάντα στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.ξεχναει ο μαστορας :?: οτι το κυριο χαρακτηριστικο του φετινου ΠΑΟΚ ειναι τα τρεξιματα και το υψηλο τεμπο (με χαμηλοτερη ποιοτητα απο αλλες χρονιες) οπου με αυτο επνιγε τους αντιπαλους
Γι΄ αυτό, νομίζω πως είναι σημαντικό να δούμε τις επιλογές που θα γίνουν σ΄ αυτό το μεταγραφικό παζάρι..

ο ανθρωπος που εγραψε αυτο το κειμενο ειναι επικινδυνος ειτε επειδη ειναι ασχετος ειτε επειδη εξυπηρετει συμφεροντα (προσωπικη μου γνωμη το δευτερο).
ολο του το κειμενο στηριζεται στην λεξη προοπτικη... αν δεν εχει προοπτικη αυτος ο ΠΑΟΚ με τοσου νεους ποδοσφαιριστες τοτε ποιος εχει?
και μεσα σε ολα αυτα πεταει και ενα ονομα που παιζει πολυ τον τελευταιο καιρο στα μεσα...του μαζουακου γιαν α ταισει οποιον μπορει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Δευ 05 Ιαν 2015, 17:17, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Περιπτερος έγραψε:Οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ γνωρίζουν. Εμείς κινούμαστε στο σκοτάδι.
Πραγματικά δεν γνωρίζουμε τι και ποιός και προσπαθούμε να ανιχνεύσουμε από την αγωνία μας για την ομάδα.
Η ΠΑΕ ξέρει και τους στόχους και με ποιούς έχουν μιλήσει και τι περιμένουν.
Εμάς μας ανησυχεί η μακροημέρευση των διαπραγματεύσεων γιατί βλέπουμε τα κενά στην ομάδα και την ανάγκη ύπαρξης περισσότερων ικανών και ποιοτικών παικτών.
Οπως έγραψα στην αρχή της σαιζόν, η ομάδα πρέπει να έχει plan b - εναλλακτικό σχέδιο, γιατί θα μας διαβάσουν γρήγορα και θα μας παίξουν με παγίδες.
Το εναλλακτικό σχέδιο βέβαια μπορεί να υπήρχε και να υπάρχει, αλλά θέλεις και τους ανάλογους παίκτες για να το παίξεις.
Αυτό που κάνουν οι αντίπαλοι είναι να πιέζουν τα χαφ μας στο κέντρο και αυτά, έχοντας αμυντικογενή στοιχεία στον προσανατολισμό τους, κάνουν δύο πράγματα: είτε κάνουν ανούσιες πασούλες με τα μπακ, είτε πιέζονται και δίνουν την μπαλα στον αντίπαλο. Διείσδυση, σπάσιμο της 1ης γραμμής άμυνας των αντιπάλων και κίνηση προς τα εμπρός δεν υπάρχει. Με την απώλεια της κατοχής, οι αντίπαλοι έχουν σχεδιάσει αιφνιδιασμό με 2 πάσες και αμέσως φεύγουν μπροστά οι επιθετικοί τους και ένας χαφ που θα πάρει την μπαλα για να την δώσει. Σε αυτό το παιχνίδι αποδείχθηκε ότι δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε, λόγω ταχύτητας. Ο αιφνιδιασμός των αντιπάλων πρέπει να διαβαστεί σε κάθε περίπτωση και πάντα πρέπει άμεσα με την απώλεια της κατοχής να κλείνονται οι παίκτες που υποθέτουμε ή βλέπουμε ότι είναι αυτοί που έχει ορίσει ο αντίπαλος ως τους παίκτες του αιφνιδιασμού.
Υποθέτουμε ή βλέπουμε ότι η 1η μπάλα πηγαίνει στον Ιμπαγάσα. Πάντα κοντά του παίκτης να τον κόψει ή να του κλέψει την μπάλα.
Τα δικά μας χαφ ... αρμενίζουν. Τα ακραία μπακ βρίσκονται στο κόρνερ και ο ένας τουλάχιστον κεντρικός αμυντικός εκτός θέσης. Ολα αυτά και επειδή η ομάδα όλη έχει αγχωθεί για να βάλει γκολ.
Από τα χαφ που έχουμε και παίζουν, μόνο ο Γκολάσα έχει επιθετικούς προσανατολισμούς.
Οι υπόλοιποι σκέφτονται τι θα γίνει εάν χάσουν την μπάλα.
Εγραψα ότι χρειαζόμαστε 2 παίκτες 8άρια στο κέντρο, που να παίζουν και επίθεση και άμυνα. 2 παίκτες "σκυλιά". Με αυτούς θα κάνουμε ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα κερδίζει.
Οσο είμαστε έτσι ζητώ από τα μπακ της ομάδας και τον προπονητή να μην κατεβαίνουν στο κόρνερ και να είναι μετρημένες οι κατεβασιές τους.
Το να βλέπεις τον Ρατς ξεχασμένο στα εξτρέμ και τον Παπ να προσπαθεί να μαρκάρει ως αριστερό μπακ είναι κομμάτι της διδασκαλίας του ολοκληρωτικού ποδοσφαίρου, αλλά χρειάζεται και τους ανάλογους Κρόιφ για να παιχτεί και δεν βλέπω πως μπορεί να γίνει αυτό με το υπάρχον υλικό.
Θα συνιστούσα λοιπόν πιο μαζεμένη τακτική και λιγότερα ρίσκα στα παιχνίδια. Ας βγει αριστερά ένα χάφ (όπως στο πέναλτυ με τον Γκολάσα) και ας μείνει πιο πίσω ο Ράτς.
Το ίδιο και δεξιά. Ας μείνει πιο πίσω ο μπακ για να είναι σε θέση να καλύψει και ας ζητηθεί από το χαφ να κάνει την επιθετική ενέργεια.
Η επάνοδος του Μακ αριστερά, θα λύσει κάποια θέματα. Ομως θα πρέπει να υπάρχει αριστερά (όπως και δεξιά) ένα χαφ που θα το φοβούνται οι άμυνες και θα ανοίγει χώρους ή θα δίνει βοήθεια κάνοντας ευκολότερο τον ρόλο του εξτρέμ. Εάν το χαφ σου αρμενίζει κάπου στο κέντρο, το έχασες το παιχνίδι.
Τα ίδια ισχύουν και δεξιά. Ο Σάλπι είναι πιο αγχωμένος από ποτέ και παίζει σαν 17χρονος που μπήκε στην 1η ομάδα. Δεν είναι και εξτρέμ ... αλλά 2ος κυνηγός. Και από δεξιά τα χαφ δεν μετέχουν στο παιχνίδι.
Αρα θέλουμε χαφ που να μετέχουν ενεργά στην επίθεση, να έχουν δυνατότητες, να μετατρέποντια και σε 10άρια, όταν η ομάδα επιτίθεται.
Χρειαζόμαστε όμως και ένα εξτρέμ ενδεκαδάτο ακόμα. Ενα κανονικό εξτρέμ που να το τρέμουν οι άμυνες και να μένουν πίσω τα πλάγια μπακ τους για να το καλύψουν - όχι να το έχουν "ψωμοτύρι" και να βγαίνουν μπροστά.
Η ομάδα πρέπει να κλείσει και να μην εκτίθεται μέχρι να έλθουν οι ενισχύσεις.
Οσο υπήρχε στα παιχνίδια ο Τζιόλης γενικά διάβαζε τους αντιπάλους και έδινε κατευθύνσεις. Ο Μαντούρο δεν το κάνει. Δεν τους μιλάει και πρέπει να το κάνει άμεσα (αν το έχει).
Στα σέντερ μπακ ... βλέπουμε τραγωδίες. Ειδικά η θέση του αριστερού CB μοιάζει στοιχειωμένη. Εκει χρειαζόμαστε παίκτη με εμπειρία και καλό διάβασμα της τακτικής των αντιπάλων.
Σύνολο 4 σοβαρούς παίκτες που να κερδίζουν άνετα τις μικρομεσαίες ομάδες και να κοντράρουν τις πιο ισχυρές.
Αυτό που δεν ξέρουμε και αγωνιούμε είναι το αν και πότε θα έλθουν αυτοί οι παίκτες.
Η ομάδα δεν παρουσιάζεται δυνατή όπως τους πρώτους μήνες και η δική μας αγωνία έχει να κάνει με το να μην έχει βαθμολογικές απώλειες που θα μπορούσαν να αποφευχθούν με κάποιες μεταγραφές.
Μέχρι τότε θεωρώ ότι η λύση θα είναι να παίξει λίγο πιο προσεκτικά και κλειστά στις πλευρές.
+1000. Συμφωνώ μαζί σου. Πρέπει να σταματήσουμε να τρώμε αστεία γκολ. Όλοι οι αντίπαλοι προπονητές μας μάθανε και μας κάνουν χαβαλέ. Ροκανίζουν το χρόνο όσο έχουν τη μπάλα, έχουν και το κωράκι να βοηθά σε κάθε άγγιγμα, μας κάνους να ψάχνουμε το γκολ απεγνωσμένα και με άγχος από το 10', και μοιάζουμε με ομάδα που το σκορ είναι ισόπαλο στο 89'. Έτσι βγαίνουν οι αντεπιθέσεις που είναι οι μόνες που δουλεύονται από τον αντίπαλο, και φυσικά η άμυνα. Τι πιο εύκολο... Δηλαδή τους κάνουμε μάγκες. Επειδή λείπει ο Μακ αναγκάζεται ο Ρατ να παίζει εξτρέμ. Για μένα καλά κάνουμε (είναι το μόνο σημείο που διαφωνώ), γιατί χρειαζόμαστε και 1 παίκτη να βγάλει μια σωστή πάσα και να μοιράσει ασίστ, αλλά θα έπρεπε το κενό πίσω να καλύπτεται σωστά. Ο Παπαδόπουλος στα εξτρέμ θεωρώ ότι είναι έγκλημα, γιατί δεν ξέρει να μαρκάρει και να καλύψει το κενό του Ρατς. Είναι φιλότιμος και τα δίνει όλα, αλλά δεν μπορούμε να απαιτούμε κάθε επιθετικός να είναι σαν τον Σάλπι, δηλ αμυντικογενής. Οι αλχημίες που γίναν με γαύρο νομίζω ότι μας έκαναν να πάρουν τα μυαλά μας αέρα και να έχουμε πολλά πειράματα σε κάθε αγώνα με μικρές ομάδες. Προσωπικά πιστεύω τεράστιο λάθος να μην παίζει σταθερα κορυφή ο Κλάους. Ο Φακούντο πρέπει να έρχεται από πίσω σαν κρυφός φορ με οργανωτικό ρόλο επίσης, δηλ να μοιράζει και ασίστ. 4-4-1-1 το σύστημα. Το δεξί μπακ να μην ανεβαίνει όσο ο Ρατς, τα δυο αμυντικά χαφ να προσέχουν την άμυνα και να έχουν την εύκολη γρήγορη πάσα και να μην χασομερούν και την χάνουν με φιλόδοξα λάθη. Οι κεντρικοί αμυντικοί να κρατάνε τις θέσεις τους. Δεξί χαφ Σάλπι, αριστερό χαφ Γκολάσα - (Πόζογλου στο 60). Αλλαγή ο Παπαδόπουλος στο 65 αντί του Κλάους ή Φακούντο χωρίς αλλαγή σχηματισμού απαραίτητα, αλλά να δώσει ανάσες.

Όπως είπα δε ξαναμιλάω για μεταγραφές και ούτε απαιτώ (ούτε θέλω από τα μέσα Γενάρη και μετά). Απλά μου άρεσε το ποστ σου και ήθελα να προσθέσω και 2 πραγματάκια και εγώ.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Θέλουμε :
1. Κεντρικό αμυντικό: ΔΕΣΠΟΤΗ να ευλογεί τους αντιπάλους και να τους ξορκίζει.
2. Δύο χαφ : ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΕΣ να κάνουν κηρύγματα με τον λόγο του ΠΑΟΚ.
3. Εξτρεμ: ΨΑΛΤΗ αριστερό ή δεξί ...

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΦΤΗ ΕΧΟΥΜΕ (πλάκα κάνω για να δέσει το πράγμα - είμαι γνωστό αγγελόσκυλο)
ΝΑΟ ως γνωστόν έχουμε ...
Βοήθειά μας

Την Τετάρτη με τα διαρκείας β' γύρου κάτι πρέπει να έχει ακουστεί ή να ακουστεί.
Με 1.000 - 2.000 νομίζω θα είναι καλά. Αν φέρει τέτοιους ιερωμένους μπορεί να πάει και καλύτερα το πράγμα.
Μακριά από Ανθιμο ... άδειασαν οι ναοί.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παντως και εγω για νομποα ψηνομαι.Ιδιο μανατζερ νομιζω με Νατχο,αρα εχουμε τα κονε,στη ρωσια επαιζε,καλο κσι αυτο,μας εχει βαλει γκολ,αυτο και αν ειναι ενδειξη κσι νομιζω δεν εχει πολλες προτασεις.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Τo inpaok γράφει από το πρωί ότι πρόκειται να συναντηθεί σήμερα ο Μπλάνκο με το νέο προπονητη της Μπρομγουιτς.
Αν δεν είναι αρβύλα, η εξέλιξη αυτή δεν μου αρέσει ως προς το θέμα της μεταγραφής του. Συνήθως οι συναντήσεις αυτές καταλήγουν στο να τα βρούν. Να πει ο παίκτης τα παράπονά του από τον προηγούμενο προπονητή και ο νεός προπονητής ότι θα του δώσει τις ευκαιρίες να δείξει τι αξίζει.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Black_White_Heart έγραψε:Μακαρι να το παθουμε επιτελους αυτο το σοκ... αμαν πια, ουτε να μας πεθανουν δεν θελουν εκει στην ΠΑΕ?
Εγώ προτιμώ το σοκ του πρωταθλητή και όχι των μεταγραφών ! :mrgreen:
Αν και στις μέρες μας το ένα σοκ φέρνει το άλλο ! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DarkBishop

Δημοσίευση από DarkBishop »

Ξυπνάμε το πρωί.
Λέμε "Δεν ελπίζω σε τίποτα, δε φοβάμαι τίποτα, Π.Α.Ο.Κ. είμαι" και μετά μπαίνουμε στο τόπικ (κυρίως των μεταγραφών)
Επαναλαμβάνουμε τα παραπάνω βήματα ανά 6 ώρες. Το βράδυ πριν τον ύπνο διαβάζουμε ευλαβικά αυτά που έχει γράψει ο Κορέας και το Μάιο θα είμαστε καλά και την υγειά μας θα'χουμε μέχρι τότε. Αλλιώς μας βλέπω όλους στο καρδιολογικό.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

desperando έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε:http://www.paokmania.gr/stiles/mme/77406-einai-oi-metagrafes-to-mono-provlima

Αυτή είναι η γραμμή που πρέπει να ακολουθούμε και όχι τα πανηγύρια!!!!!!!!!!!!!!!!
μεγαλύτερος μπουρδολογος πολέμιος του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει.
βρήκε τώρα ζεστή αγκαλιά στον άλλο μεγάλο ΠΑΟΚΤΣΗ που έφυγε από τας Αθήνας για να γυρισει πίσω στο χωριό μας όταν δεν έβρισκε δουλειά κάτω και μυρίστηκε φράγκα εδώ.
αυτόν λέω ντε που ήθελε να απελλασσουμε τον επικίνδυνο Γκαρσία

βρε ουστ
Ο σωτηρακοπουλος της σαλονικης ο διωκτης τού Γκαρσία :) :) :) :)
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

DarkBishop έγραψε:Ξυπνάμε το πρωί.
Λέμε "Δεν ελπίζω σε τίποτα, δε φοβάμαι τίποτα, Π.Α.Ο.Κ. είμαι" και μετά μπαίνουμε στο τόπικ (κυρίως των μεταγραφών)
Επαναλαμβάνουμε τα παραπάνω βήματα ανά 6 ώρες. Το βράδυ πριν τον ύπνο διαβάζουμε ευλαβικά αυτά που έχει γράψει ο Κορέας και το Μάιο θα είμαστε καλά και την υγειά μας θα'χουμε μέχρι τότε. Αλλιώς μας βλέπω όλους στο καρδιολογικό.
Καρδιολογικό ? δύσκολα για το υπόγειο μας βλέπω ( νεκροτομείο )
και είμαι σε δίλημμα να γίνω δωρητής οργάνων ή όχι!
Καρδιά άστα να πάνε, μάτια? τί να δώσω πονάν, συκώτι? πρησμένο,
νεφρά? υπολειτουργούν ( σ΄αυτό δεν φταίει μόνο ο Π.Α.Ο.Κ. ),
μυαλά ? είναι στα κάγκελα, χολή ? έσπασε.
Τελικά θα δώσω τον ποτσο μου σε έναν γαύρο!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Καλησπέρα και από μένα.Νέο μέλος εγγεγραμένο στην πασρέα αν και παρακολουθώ το site και το forum εδώ και αρκετά χρόνια. Περί μετεγγραφών ο λόγος λοιπόν:
Παρατηρώ μια γενικευμένη γκρίνια για τις μη μετεγγραφές, λίγο αδικαιολόγητη κατά την γνώμη μου. Παρατηρήστε σε όλη την Ευρώπη πόσες γίνονται κάθε χρόνο αυτήν την περίοδο και πόσες έχουν γίνει ως τώρα. Θα μου πείτε ότι η ομάδα έχει τρομερές ανάγκες και παίζει στα όρια της αλλά μόνο εμείς έχουμε τα θέματα μας; Μόνο σε μας λείπουν παίχτες που θα κάνουν την διαφορά; Μόνο εμείς έχουμε κενά στο ρόστερ; Η απάντηση είναι εμφανής: ΟΧΙ
Αφήστε την γκρίνια λοιπόν, είμαι σίγουρος ότι κάποιοι προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους όσο καλύτερα μπορούν (θα κριθούν και πιθανόν να χάσουν και την θέση τους αν αποτύχουν) και σίγουρα έχουν και αυτοί το άγχος τους για τις επιλογές που θα κάνουν.
Το θέμα είναι όπως είπε και ο Βρύζας, το ρόστερ να βελτιώνεται συνεχώς και με παίχτες σε καλή ηλικία που έχουν ακόμη να προσφέρουν! Και φυσικά με καλή μεταπωλητική αξία γιατί όπως και να το κάνουμε, μια ομάδα πρέπει και να πουλάει εκτός από το να αγοράζει.
Υ.Σ. Ναι και εγώ θα ήθελα 3 παιχταράδες από τις 27 Δεκεμβρίου που να κάνουν προπονήσεις με την ομάδα και να είναι έτοιμοι με την Καλλονή αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μιρλιάζω και να καταριέμαι τον κάθε υπεύθυνο αυτής της ομάδας. Ας χαρούμε την πρωτιά της ομάδας ως τώρα και ας φωνάζουμε για αυτήν όσο πιο δυνατά μπορούμε (αν και εγώ λόγω απόστασης δεν μπορώ να παραβρεθώ σε παιχνίδι :( )
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Καλωσόρισες, omerta!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αν ημασταν 3-4οι δε θα υπηρχε γκρινια. Ειμαστε πρωτοι μετα απο χρονια με τεραστια ευκαιρια μπροστα μας. Για αυτο γκρινιαζει ο κοσμος. Απο αγωνια οχι χωρις λογο.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

100 φορες τα εχουμε πει, τα προβληματα της ομαδας προερχοντε απο κακο σχεδιασμο στα προηγουμενα χρονια. Δε φτιαχνοντε δια μαγειας αυτα, ποσο μαλλον σε περιοδο Ιανουαριου.

Επισης το οτι ξερεις οτι χρειαζεσε χ αριθμο παικτων δεν σημαινει οτι γινεται κι ολας 1 ιανουαριου να φερεις παικτες ετοιμους, πουθενα δε γινονται αυτα. Δεν ειναι θεμα σχεδιασμου.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Αν ήμασταν όμως 3-4οι, θα υπήρχε γκρίνια γιατί αφήσαν το ρόστερ φτωχό, γιατί ο Σαββίδης ''έχει καβούρια'', γιατί ο Βρύζας δεν κάνει για Τ.Δ γιατί,γιατί,γιατί......Πίστεψε με είμαι αρκετά μεγάλος και έχω βρεθεί αρκετές φορές στο γήπεδο και ξέρω τι ....γκρινιάρηδες είμαστε :lol: ΥΠΟΜΟΝΗ και βλέπουμε, άλλωστε όλοι θα κριθούν στο τέλος!
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Καλα κανει ο κοσμος και απαιτεί μεταγραφες, αυτο δεν σημαινει ομως οτι πρεπει και να γκρινιαζουμε για βλακειες και για πραγματα που δεν γινοντε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”