Πιθανός Νέος Προπονητής
- ace79grpaok
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
Δεν κατάλαβες τα νεύρα είναι επειδή δεν. Θέλει να το μοιραστεί το είπε στην γυναίκα του για να το βγάλει από μέσα του λες και αν το πει θα σκάσει η γιακουζα και η ρωσική μαφια καιθα τον κυνηγάει έλεος ρε παιδιά οπαδικο σαιτ είμαστε όχι η c.i.a .thanix pes το ονομα ΤΩΡΑ.η πληροφορία σου βασίζεται στο οτι τον είδες με τον αρνεσεν μαζί στο αεροδρόμιο να πετάνε για Ελλάδα?nothu έγραψε:Ελεος ρε... Δε φτάνει που έμαθε κάτι ο άνθρωπος και θέλει να το μοιραστεί... Πολλά νεύρα ξέρω γω.ace79grpaok έγραψε:Αν δεν το πει ο thanix το ονομα άμεσα προτείνω 1 βδομάδα μπαν ,όπως επεισης και σε όλους που θέλουν να παίζουν με τα νεύρα μα ςκαι την υπομονή μας ,εγώ οταν έβρισκα κάτι από τα ξένα σαιτ δεν έλεγα ξέρω αλλα δεν σας λέω το έλεγα αμέσως ,έλεος με τα τρολ
Ναι, τα αεροπλάνα και για αυτό θα έρθει οδικώς με τον Φρανκ και θα καθυστερήσουν καμιά 1-2 5 μέρες...Mpoz έγραψε:Γιατι ο προπονητης δεν μπορει να ερθει μονος του εφόσον εχει συμφωνησει;φοβάται;
-
paokpantou
αυτος ο αρνεσεν μια ερχεται μια δεν ερχεται μια εκεινο μια το αλλο μαλλον θα περιμενει την εγκριση του ιβαν και αυτος για να προχωρησει...βεβαια υπαρχει και μια διαδικασια σε ολο αυτο ε...να μιλησουν μεσω σκαιπ να μιλησει μαλλον πρωτα με τον γιο του ιβαν αυτος στην συνεχεια με την γκοντσαρεβα μετα αυτη να ενημερωσει τον λογιστη στο ροστοφ εκεινος με την σειρα του τον ιβαν και ενα καλο απογευμα που θα πινει το τσαι του να μιλησει ο ιβαν με τον αρνεσεν να του πει με ποιους εχει μιλησει να κατσει να το σκεφτει ο ιβαν και μετα απο καμια δεκαρια μερουλες να παρουν την αποφαση..και εγω που νομιζα πως μολις ληξουν τα πλει οφ θα εχουμε ανακοινωσει μεσα 2-3μερες προπονητη να ζω σε ονειρο θερινης νυκτος...τεσπα παρολα αυτα εχω εμπιστοσυνη πως πλεον θα γινουμε μια πολυ καλη ΟΜΑΔΑ....
- PaokPatraG4
Τελικα η ΠΑΕ δεν τρολλαρει μονο τους ΑΡΔ αλλα εχει και εμας σε αναμμενα καρβουνα....Καλο η κακο θα δειξει αλλα ρε παιδια....ηρεμηστε δεν νομιζω να υπαρχει λογος για τσακωμους....Αρνεσεν εχεις αφου!!!!!

- Trilofiotis
Και για ποιο λόγο να φάει μπαν δε κατάλαβα..ace79grpaok έγραψε:Δεν κατάλαβες τα νεύρα είναι επειδή δεν. Θέλει να το μοιραστεί το είπε στην γυναίκα του για να το βγάλει από μέσα του λες και αν το πει θα σκάσει η γιακουζα και η ρωσική μαφια καιθα τον κυνηγάει έλεος ρε παιδιά οπαδικο σαιτ είμαστε όχι η c.i.a .thanix pes το ονομα ΤΩΡΑ.η πληροφορία σου βασίζεται στο οτι τον είδες με τον αρνεσεν μαζί στο αεροδρόμιο να πετάνε για Ελλάδα?nothu έγραψε:Ελεος ρε... Δε φτάνει που έμαθε κάτι ο άνθρωπος και θέλει να το μοιραστεί... Πολλά νεύρα ξέρω γω.ace79grpaok έγραψε:Αν δεν το πει ο thanix το ονομα άμεσα προτείνω 1 βδομάδα μπαν ,όπως επεισης και σε όλους που θέλουν να παίζουν με τα νεύρα μα ςκαι την υπομονή μας ,εγώ οταν έβρισκα κάτι από τα ξένα σαιτ δεν έλεγα ξέρω αλλα δεν σας λέω το έλεγα αμέσως ,έλεος με τα τρολ
Δηλαδή ο τραμπουκισμός που τρώει ο thanix μέσω διαφόρων κόμπλεξ που βγαίνουν πάνω του, δεν θέλει μπαν και θέλει εκείνος..;
Μπήκε ο άνθρωπος μες στην καλή χαρά να μοιραστεί μαζί μας μία πληροφορία που από ότι κατάλαβα τον χαροποίησε, και πέσαμε να τον φάμε. ΟΚ, όνομα δεν είπε, αλλά μας είπε τουλάχιστον ότι το θέμα έκλεισε. Αν κάνει λάθος και τίποτα δεν έκλεισε, πρώτα ο ίδιος θα τα ακούσει από τη γυναίκα του
Ας μην είμαστε τόσο στην πρίζα ρε παιδιά. Όλα καλά.
Ας μην είμαστε τόσο στην πρίζα ρε παιδιά. Όλα καλά.
παιδιά λίγο να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία περι μπαν κτλ. αν τπτ εδώ είμαστε να κρίνουμε.
για αυτό άλλωστε μας πληρώνει η νόβα...
για αυτό άλλωστε μας πληρώνει η νόβα...
δεν μπορω ν καταλαβω το λογο που δεν λεγονται τα ονοματα..εχεις πληροφορία φιλε πες την ολη κ θα κριθεις.οχι ειναι καθολικος,εχει φαλακρα κτλ.δηλαδή αν το πεις εδω θ χαλασει η συμφωνία ;μην το πεις καθολου.τα ιδια λεγαμε κ στον τσε.
Να πω κάτι σοβαρό!
Γίνετε να μην γράφετε με μπλε;;
δεν μπορούμε να διαβάσουμε όσοι μπαίνουμε με tapatalk
Γίνετε να μην γράφετε με μπλε;;
- ΑποστόληςΑ
Πώς καταφέρνουμε κάθε φορά και πλακωνόμαστε μεταξύ μας χωρίς λόγο, δεν μπορώ να το κατανοήσω.
Τhanix, όταν γράψεις το όνομα του προπονητή, γράψ' το με μπλε ρε φίλε.pilotos έγραψε:Να πω κάτι σοβαρό!
Γίνετε να μην γράφετε με μπλε;;δεν μπορούμε να διαβάσουμε
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ