31.Γιώργος Τζαβέλλας
Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας
Εσύ τι λες?KOSTAS54 έγραψε:Γρηγόρη, η γιαγιά σου τον ψήφιζε?
Αν τον ψήφιζε θα μου έλεγε τέτοιου είδους.............................κουτσομπολιά των γειτονισσών της?

Αστο να πάει, τέλειωσε...
Σήμερα ευχαρίστησε δημόσια τον ιβάν και τον γιώργη για την στήριξη που είχε από την οικογένεια... και είπε ότι θα γίνουν συζητήσεις για ενδεχόμενη επέκταση συμβολαίου. Αν τα βρουν θα συνεχίσει, αλλιώς θα φύγει.
Τον φετεινό Τζαβέλα, τον θέλουμε όλοι, μακάρι να είναι καλύτερος του χρόνου.
Σήμερα ευχαρίστησε δημόσια τον ιβάν και τον γιώργη για την στήριξη που είχε από την οικογένεια... και είπε ότι θα γίνουν συζητήσεις για ενδεχόμενη επέκταση συμβολαίου. Αν τα βρουν θα συνεχίσει, αλλιώς θα φύγει.
Μην με γραφεις στα @@ σου,δεν θες να το γραψεις εδω; Στειλε mail...pilotos έγραψε:Αστο να πάει, τέλειωσε...
Και σε μένα στείλε Πιλότε που δεν....................
...................ξέρω ο φουκαράς... 
Υ.Γ. Ο.Κ. Rizla, το πιασες το υπονοούμενο βλέπω...

Υ.Γ. Ο.Κ. Rizla, το πιασες το υπονοούμενο βλέπω...

Nα μην αφηνετε υπονοουμενα, δεν ειμαι καλος.Πειτε ευθεως τι πιστευετε ή τι γνωριζετε που εμεις δεν το γνωριζουμε.
Για ποιο λογο ο φετινος Τζαβελλας πρεπει να φυγει;
Για ποιο λογο ο φετινος Τζαβελλας πρεπει να φυγει;
Ποιος είπε ότι ΠΡΕΠΕΙ να φύγει ο φετινός?
Θέλουμε (προσωπικά δηλαδή μονάχα, δεν μιλάω για τον Πιλότο φυσικά) να φύγει ο Τζαβέλλας!!!

Υ.Γ. Κάποια πράγματα δεν λέγονται ούτε σαν μυστικό στο αφτί τρίτου...
Θέλουμε (προσωπικά δηλαδή μονάχα, δεν μιλάω για τον Πιλότο φυσικά) να φύγει ο Τζαβέλλας!!!

Υ.Γ. Κάποια πράγματα δεν λέγονται ούτε σαν μυστικό στο αφτί τρίτου...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 01 Ιουν 2016, 00:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Μεινε στον ΠΑΟΚ ρε..θα σε φέρουμε και τον οικονομου να μαλωνετε για το ποιος θα είναι βασικός.
Ο φετινός Τζαβέλλας αξίζει μια θέση στο ρόστερ της επόμενης σαιζόν, με πολλά ματς μάλιστα..
- και 1 επισκέπτης
οσο και να χτυπιόμαστε ο Τζαβελας θα μεινει και του χρονου. ο Ιβιτς τον εμπιστευεται η οικογενεια Σαββιδη επισης, καλη χρονια εκανε εχει και ένα χρονο συμβολαιο ακομα, οποτε είναι ανουσιο νομιζω να συνεχιζουμε αυτην την συζητηση...
Από τους σταθερότερους παίχτες συνολικά μέσα στην σεζόν, κάτι που φαίνεται και από τον χρόνο συμμετοχής που πήρε. Αξιόπιστη λύση για να προωθηθεί η μπάλα σωστά από την άμυνα, έγραψε και κάποια γκολ και ασίστ που βοήθησαν την ομάδα σε σημαντικά παιχνίδια. Καλή επιλογή για το ροτέισον της άμυνας αφού έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και στην τριάδα και στην τετράδα σαν κεντρικός αμυντικός, οφείλει να δουλέψει πάνω σε κάποιες αδυναμίες του και να αναλάβει πιό ηγετικό ρόλο στην αμυντική γραμμή. Χρήσιμο πολυεργαλείο για κάμποσα πιθανά και απίθανα σενάρια, αλλά με ταβάνι. Ο Κιελίνι π.χ. είναι καλύτερος, αλλά για αυτό παίζει και στην Γιουβέντους.
Εμετικός ο πετρουλακης τι ζόρι τραβάει ειδικά με τον τζαβελλα δεν μπορώ να καταλάβω
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk