Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
Ρε μην τρολάρετε ρε.
Αφήστε το νήμα στην ησυχία του, γιατί πολλοί ενημερωνόμαστε από εδώ αντί να ψάχνουμε τα βρωμοσάιτ...
Έλα μειώστε τα ποσταρίσματα, μη παίζετε με τα νεύρα μας όπως οι αρδ...
Αφήστε το νήμα στην ησυχία του, γιατί πολλοί ενημερωνόμαστε από εδώ αντί να ψάχνουμε τα βρωμοσάιτ...
Έλα μειώστε τα ποσταρίσματα, μη παίζετε με τα νεύρα μας όπως οι αρδ...
δεν πιστευω να γινει αλλη κινηση
παμε για γεναρη με αποδεσμευση λοπεθ σπιτοπουλου και γατακι σερρων και δυο προσθηκες τοτε
κριμα θελαμε σεντερμπακ και τελειωνσααν δυο προβληματα με τη μια αλλα δεν πειραζει λαμπαδα στην υγεια κατσουρ βιτορ αλλα και λαζαρ μεχρι το γεναρη
παμε για γεναρη με αποδεσμευση λοπεθ σπιτοπουλου και γατακι σερρων και δυο προσθηκες τοτε
κριμα θελαμε σεντερμπακ και τελειωνσααν δυο προβληματα με τη μια αλλα δεν πειραζει λαμπαδα στην υγεια κατσουρ βιτορ αλλα και λαζαρ μεχρι το γεναρη
Τα Ρώσικα sites την τελευταία ώρα λένε κάτι κουλά ότι και καλά ο Lukovic δε δέλει να έρθει γιατί υποστηρίζει τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ στο ΠΑΟΚ είναι Παρτιζάνοι
- desperando
- Επικοινωνία:
Φίλε teod σε νιώθω χθες το βράδυ δε μ' έπιανε ύπνος! Απλά επειδή πολλοί μας διαβάζουν... έδωσα απλά τη γνώμη μου οτι το θέμα με τη λίστα της ΟΥΕΦΑ είναι άκυρο γιατί είναι επιπέδου Λειβαδιάς, επειδή πήγε ο Ozil στην Arsenal ξεθάφτηκε και ο Rozitski... δεν είναι ο Rozitski πιστεύω αν μου 'βαζες το όπλο στον κρόταφο...Ψάξε Γκέρμαν μεριά
-
Παίρνει και το Μποντμέρ η Νις; Ποια Νις ρε μαμώ την τρέλα μου; Άντε προλαβαίνετε! 

To να παρθει καποιος μονο για ελλαδα αυτο θα ειναι καραγκιοζιλικι,ας δηλωσουμε τη λιστα και το γεναρη παλι εχει ο θεος.
Απο τη στιγμη που ο ισπανος δεν κανει και ο κατσικας ειναι ανεπαρκης για πρωταθλητισμο νομιζω οτι αν δεν αποκτηθει στοπερ θα το πληρωσουμε ακριβα.
Να περιμενουμε λιγο ακομα να δουμε αν και οπως ξαναεγραψα δε βλέπω φως.
Απο τη στιγμη που ο ισπανος δεν κανει και ο κατσικας ειναι ανεπαρκης για πρωταθλητισμο νομιζω οτι αν δεν αποκτηθει στοπερ θα το πληρωσουμε ακριβα.
Πλάκα κάνεις έτσι? Εννοείται οτι τα ξέρουν και προσπαθούν να φέρουν κάτι καλό, εσύ τώρα αν σου φέρουν δυο παιχταράδες θα σε πειράξει που δεν θα παίξουν με τη Μακάμπι και τους άλλους τους αντίχρηστους...γαμώτο ρε δεν θυμάμαι καν το όνομά τους!obanebane έγραψε:To να παρθει καποιος μονο για ελλαδα αυτο θα ειναι καραγκιοζιλικι,ας δηλωσουμε τη λιστα και το γεναρη παλι εχει ο θεος.
berrier , sobota , aissati και krasic εχουν κλεισει σε ομαδες... προς ενημερωση.. δεν μπορω τωρα να επεξεργαστω το κειμενο που εχω φτιαξει
- charlie_pace
Πάντως εφόσον ο λοπεθ δεν κάνει, ο κατσικας δεν κάνει, γιατί δεν ανεβάζουν έναν μικρό να πάρει μερικές συμμετοχές και να τον ετοιμάσουν για κάτι καλό στο μέλλον ; υποτίθεται η μικρή ομάδα είναι πολύ καλή (δεν την έχω παρακολουθησει πότε, γιαυτό δεν έχω προσωπική άποψη)
Δεν λέω να γίνει βασικός αμέσως αλλά να αρχίσει να παίρνει 10 λεπτά και 20λεπτα
Tapatalked!
Δεν λέω να γίνει βασικός αμέσως αλλά να αρχίσει να παίρνει 10 λεπτά και 20λεπτα
Tapatalked!
sotos26 έγραψε:Πλάκα κάνεις έτσι? Εννοείται οτι τα ξέρουν και προσπαθούν να φέρουν κάτι καλό, εσύ τώρα αν σου φέρουν δυο παιχταράδες θα σε πειράξει που δεν θα παίξουν με τη Μακάμπι και τους άλλους τους αντίχρηστους...γαμώτο ρε δεν θυμάμαι καν το όνομά τους!obanebane έγραψε:To να παρθει καποιος μονο για ελλαδα αυτο θα ειναι καραγκιοζιλικι,ας δηλωσουμε τη λιστα και το γεναρη παλι εχει ο θεος.
Δε γινεται ο προπονητης να κοιταζει τις επιλογες του και να λεει οι,ο ταδε ειναι ετοιμοι αλλα δεν θα τους εχω γιατι δεν εχουν δικαιωμα συμμετοχης.
Αυτα μονο στο μπασκετ γινονται.
Ο Αισάτι πήγε τελικά στην Τέρεκ Γκροζνι με 3 εκ. € (Αγορά). Ήταν καλή περίπτωση