Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από eorptol »

Photis έγραψε:
eorptol έγραψε:Μιλήσες με Ιβαν Φώτη ; Η με λαγογιαννη ; Αυτος έλεγε κάτι τέτοια σήμερα ότι ειναι Ολλανδός ο νέος κοουτς και αναλαμβάνει απο το καλοκαίρι :):):):)
Ο καθένας το κοντό και το μακρύ του :):)

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Είπε τέτοια?Όχι αλλά δε θέλει και να είσαι νοήμων άνθρωπος για να σκεφτείς ότι εφόσον επενδύεις εκατομμύρια για να φτιάξεις μια ομάδα που θα διεκδικήσει σοβαρά κάποια πράγματα θα βάλεις προπονητή που να μπορεί να διαχειριστεί τους παίκτες και όχι να τους καλοπιάνει ή να τους φοβάται.
:pano:
Ολλανδό θελει ο λαγογιαννης , αλλα είπε επίσης ότι ο ιβαν εχει ήδη αποφασίσει ποιον θα πάρει που μάλιστα παρακολουθεί την ομαδα και το καλοκαίρι αναλαμβάνει την ομαδα

Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Είναι πολύ πιθανό όλα αυτά να είναι αλήθεια.
Να αποφάσισε δηλαδή ο Ιβάν ποιος θα είναι είναι ο επόμενος προπονητής, να του έδωσε ένα διαρκείας για να παρακολουθεί την ομάδα στα εντός (για τα εκτός δε ξέρω) και, τέλος, να πήρε ένα τηλέφωνο τον λαμογιάννη για να τον ενημερώσει, για να ξέρει ο άνθρωπος και να το πει και εμάς.
Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Καλά ο Λαγογιάννης βάζει σάτσα πολλή σε ότι λέει καταντά γραφικός, ΑΛΛΑ έχει άκρες τώρα για λόγους που δεν είναι τις παρούσης να τους συζητήσουμε. Όπως άκρες ΕΙΧΕ πιο πριν επί Βρύζα ο Κόλκας κλπ. Το σίγουρο είναι ότι οι γρηγοριαδηδες και οι πανταζήδες και οι Μαργαρίτηδες δεν έχουν ιδέα τι γίνεται.
:pano:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

eorptol έγραψε:Είπε ότι αλλάζει προπονητής φεύγει το καλοκαίρι και εχει αποφασίσει ο Ιβαν ποιος θα τον αντικαταστήσει που μάλιστα παρακολουθει ήδη την ομαδα !σωστα λες είπε ότι θελει Ολλανδό αυτο ομως δεν εχει καμμια σημασια ,ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Η ΟΧΙ ; Γιατι όμως υποστηρίζεις λαγογιαννη ; Δεν εχει και μεγάλη διαφορα από ολους τους άλλους ......ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΟΜΩΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΙΒΑΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ;
Αυτο μόνο κακοβουλο ψέμα δεν ειναι :):)

πρωτον για για να μην παρεξηγηθω, δεν υποστηριζω κανεναν λαγογιαννη απλα ειμαι εχθρος του ψεματος σε οποια μορφη αυτο και αν ειναι , ειτε της μισης αληθειας ειτε της παραφρασης των λεγομενων καποιου. και αν και πλεον δεν ακουω εκπομπες σημερα ετυχε να ημουν στο αμαξι και ακουσα να λεει οτι ΄΄ τον πρωπονητη δεν τον αλλαζεις μεσα στη χρονια και πως αν ο σαββιδης εχει αποφασίσει να αλλαξει τον προπονητη, εχει βρει τον αντικαταστατη του δωνη ο οποοιος και θα παρακολουθει την ομαδα για να ξερει τι υλικό εχει και τι αλλαγες θα χρειαστει.ειπε επισης οτι μπορει ο δωνης να τα παει καλα και να κατσει 5 χρονια στον ΠΑΟΚ΄΄ και με δωση χαβαλε ειπε οτι ο προπονητης που θα ταιριαζε στον ΠΑΟΚ ειναι ολλανδος.
αλλο ολα αυτα και αλλο οτι ο λαγογιαννης ειπε οτι εχουμε κλεισει ολλανδο προπονητη. δεν μ αρεσει να υπερασπιζομαι αυτη την καστα ανθρωπων που βγαζουν το ψωμη τους πουλοντας ΠΑΟΚτσιδιλικι αλλα δεν μπορω να ακουω ψεματα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

lefis έγραψε:σωστος εισαι. γι αυτο και εφυγε
Αν υπήρχε ο Ιβάν τότε, δεν θα έφευγε.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

desperando έγραψε:
eorptol έγραψε:Είπε ότι αλλάζει προπονητής φεύγει το καλοκαίρι και εχει αποφασίσει ο Ιβαν ποιος θα τον αντικαταστήσει που μάλιστα παρακολουθει ήδη την ομαδα !σωστα λες είπε ότι θελει Ολλανδό αυτο ομως δεν εχει καμμια σημασια ,ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Η ΟΧΙ ; Γιατι όμως υποστηρίζεις λαγογιαννη ; Δεν εχει και μεγάλη διαφορα από ολους τους άλλους ......ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΟΜΩΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΙΒΑΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ;
Αυτο μόνο κακοβουλο ψέμα δεν ειναι :):)

πρωτον για για να μην παρεξηγηθω, δεν υποστηριζω κανεναν λαγογιαννη απλα ειμαι εχθρος του ψεματος σε οποια μορφη αυτο και αν ειναι , ειτε της μισης αληθειας ειτε της παραφρασης των λεγομενων καποιου. και αν και πλεον δεν ακουω εκπομπες σημερα ετυχε να ημουν στο αμαξι και ακουσα να λεει οτι ΄΄ τον πρωπονητη δεν τον αλλαζεις μεσα στη χρονια και πως αν ο σαββιδης εχει αποφασίσει να αλλαξει τον προπονητη, εχει βρει τον αντικαταστατη του δωνη ο οποοιος και θα παρακολουθει την ομαδα για να ξερει τι υλικό εχει και τι αλλαγες θα χρειαστει.ειπε επισης οτι μπορει ο δωνης να τα παει καλα και να κατσει 5 χρονια στον ΠΑΟΚ΄΄ και με δωση χαβαλε ειπε οτι ο προπονητης που θα ταιριαζε στον ΠΑΟΚ ειναι ολλανδος.
αλλο ολα αυτα και αλλο οτι ο λαγογιαννης ειπε οτι εχουμε κλεισει ολλανδο προπονητη. δεν μ αρεσει να υπερασπιζομαι αυτη την καστα ανθρωπων που βγαζουν το ψωμη τους πουλοντας ΠΑΟΚτσιδιλικι αλλα δεν μπορω να ακουω ψεματα.
Μα φίλε μου η ουσία ειναι ίδια δεν είπε ότι έκλεισε Ολλανδό είπε ότι έκλεισε όμως απο τώρα προπονητη ποια ειναι η διαφορα μπορείς να με πεις ; γιατι θα με τρελανεις ,το Ολλανδός σε πείραξε ? ότι λέει ότι θα κρατήσει τον Δωνη μέχρι Μάιο αλλα απο τώρα έκλεισε προπονητη ο οποίος μάλιστα παρακολουθεί την ομαδα δεν σε κανει εντύπωση ;

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Οι Ολλανδοί έχουν μεγάλη σχολή στο Kixck-boxing
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

"Ο κ. Δώνης με βοήθησε πολύ"

Πηγή: olapaok 22 Δεκ. 2012 08:54

Ο Γιώργος Δώνης πήρε τα ευσημα από τον Κώστα Μήτρογλου για τη βοήθεια που του προσέφερε σε προσωπικό επίπεδο. Ο διεθνής φορ, από τους πλέον επικίνδυνους επιθετικούς στο πρωτάθλημα, με δηλώσεις του στη "Real News" αναγνώρισε τη συμβολή του τεχνικού του ΠΑΟΚ στην εξέλιξή του.
Συγκεκριμένα είπε: "Είμαι πολύ πιο ώριμος έπειτα από το χρονικό διάστημα που έπαιξα σε Πανιώνιο και Ατρόμητο. Με βοήθησαν οι προπονητές που είχα, Και ο κ. Δώνης με βοήθησε πολύ. Έχω αλλάξει πολλά πράγματα στο παιχνίδι μου και νομίζω πως με βοήθησε όλη αυτή η διαδικασία να ωριμάσω γενικότερο. Είμαι πιο ώριμος στο παιχνίδι μου".
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ελα μωρε ο καγκουρας ο μητρογλου το είπε :):):):)

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αυτός που με την εθνική Ελλάδος έκανε τακουνάκι μπροστά στο τέρμα και την έστειλε πάνω στον τερματοφύλακα...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Είχαμε τον Ιούνιο Cirillo, Μαλεζά, Κατσικά, Ιντζίδη.. Έφυγαν οι δύο πρώτοι, ήρθαν ο Khumalo* και ο Vivian**.. Τέλη Νοέμβρη λες ότι δεν έχεις ηγέτη στην άμυνα, ακυρώνοντας τις επιλογές σου και αποσύροντας την εμπιστοσύνη σου από τους αμυντικούς σου.. Δεν έχεις CB και αντί να βάλεις Ιντζίδη αλλαγή, βάζεις Σταφυλίδη.
Tα έχεις κάνει ψιλοσκατά με τους αμυντικούς και έρχεται ο Κυργιάκος να σώσει τη παρτίδα, μιας και φεύγει ο Khumalo στο Mama Africa...

* μετά από δική σου εισήγηση
** ΝΟΜΙΖΩ μετά από δική σου εισήγηση
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

δε μπορεί να σου βγουν όλες οι μεταγραφές. φυσικά και κάποιοι δε θα πιάσουν

υγ. όσοι ήθελαν να δουν μπάλα επιτέλους από την ομάδα γιατί δεν ήρθαν σήμερα στο γήπεδο?
άσχετα αν ο αντίπαλος ήταν τόσο αδύναμος, θα έμεναν ευχαριστημένοι.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

πολύ σημαντική η δήλωση, ότι οι μεταγραφές είναι για το κύπελλο και τα play-off. Δεν αποκλείεται να έχουμε θρίλερ και εξελίξεις μέχρι και την τελευταία μέρα των μεταγραφών.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

danirifle έγραψε: υγ. όσοι ήθελαν να δουν μπάλα επιτέλους από την ομάδα γιατί δεν ήρθαν σήμερα στο γήπεδο?
άσχετα αν ο αντίπαλος ήταν τόσο αδύναμος, θα έμεναν ευχαριστημένοι.
Γιατί θα πάγωναν χωρίς να μείνουν και ευχαριστημένοι όπως εγώ. :mrgreen: Πέρα απ την πλάκα σου άρεσε το
παιχνίδι?
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

μου άρεσε φίλε καταραμένε γιατί είδα να φτάνουμε κάνε 3 λεπτά στην εστία τους. είδα όσες πλαγιοκοπήσεις δεν έχω δει σε όλα τα υπόλοιπα ματς. (ίσως γιατί σήμερα πρώτη φορά δεν πήγα χαμηλά κάτω)
πραγματικά είδα ΠΑΟΚ που έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο.
φυσικά δεν κοροιδεύω τον εαυτό μου, γιατί αναγνωρίζω ότι παίζαμε με ομάδα πολύ μικρής δυναμικής
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”