Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Ο Savini είναι ο μόνος τεχνίτης stopper που διαθέτουμε, αν εξαιρέσουμε τον παμμέγιστο Pablo.
- PaOkArAsIrAkLiO
αφού όλοι το λένε (ο μπάμπης ο σουγιάς, ο γιάννης ο πεταλούδας κ.α.
) ότι όποτε κλήθηκε να βουλώσει τρύπες είτε στο άκρο, είτε στο κέντρο της άμυνας σε έβγαλε ασπροπρόσωπο. Εντάξει δεν έκανε και καμμιά μεγαλειώδη εμφάνιση, δεν έκανε όμως και συνέχεια αλακίες.

τελικά αυτοί που μετράμε ακόμη τον Βιειρίνια ως δεξί εξτρέμ μείναμε μειοψηφία! τζάμπα χαρήκαμε με τον Ρομπέρ...
Μεχρι τωρα δηλαδη σε σχεση με το περσινο ροστερ εχουν αποχωρησει μουσλιμοβιτς,φιλομενο,ελζαρ,κουτσιανικουλης,βιτολο,τσιριλο
και εχει αποκτηθει ο ρομπερ και ο τσιριλο
.Καλα παμε...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τετ 13 Ιούλ 2011, 17:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Πλάκα πλάκα μέχρι στιγμής το μπάτζετ έχει μειωθεί περι τα 2,5 εκατομμύρια...
Για να δούμε τι θα ακολουθήσει...
Για να δούμε τι θα ακολουθήσει...
Τι να ακολουθήσει ρε γκίκα....Τι άλλο να φάμε δηλαδή....? Φτάνει, χορτάσαμε...
Σύμφωνα με δηλώσεις το μπάτζετ έπρεπε να μειωθεί πολύ περισσότερο από 2 εκατομμυρια....
Εγώ ακόμα ελπίζω σε πώληση Κρέσιτς ή Μαλεζά ή Σαλπι...
Και ελπίζω σε τέτοιες πωλήσεις γιατί ο Κόνδορας είναι ακόμα μακριά..........
Εγώ ακόμα ελπίζω σε πώληση Κρέσιτς ή Μαλεζά ή Σαλπι...
Και ελπίζω σε τέτοιες πωλήσεις γιατί ο Κόνδορας είναι ακόμα μακριά..........
Εγω πάντως δεν ελπίζω σε πώληση, είναι λες και όλο το ποδοσφαιρικό σύμπαν συνωμότησε να μην αγοράσει κανείς παίκτη απο τον ΠΑΟΚ
Που είναι οι προσφορές για Κρέσιτς Μαλεζά που μας λέγανε πριν μερικούς μήνες οεο

Που είναι οι προσφορές για Κρέσιτς Μαλεζά που μας λέγανε πριν μερικούς μήνες οεο

TΡΥΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΕΛΑΦΡΥΝΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΑ 1.2 ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚΕΡ.ΕΠΙ 3 = 3,6 ΕΚ ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ.ΟΚ ΤΡΥΠΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ?
Admin αν συνεχίσετε να αφήνετε μέλη του παοκμανια να αποκαλούν "τρύπιους" την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μας ενημερώσετε για να χειριστούμε και εμείς την κατάσταση αναλόγως ....
Παρακαλώ να ενημερωθούμε άμεσα ....
Άντε γιατί πολύ έχει κρατήσει το αστείο με κάποιους εδώ μέσα ... !!!
Παρακαλώ να ενημερωθούμε άμεσα ....
Άντε γιατί πολύ έχει κρατήσει το αστείο με κάποιους εδώ μέσα ... !!!
Τρυπιμα ειναι αν σε πειραζει η λεξη αλλαξε την.Δεν αλλαζει κατι, το ζησαμε και αυτο να σε τρυπαει η διοικηση και οι μισοι να πανιγυριζουν ευγε.
εκτος αν ηταν εξυπνη κινηση ελευθερο παικτη καλο να τον στειλεις στον βαζελο.ξερω γω να το πουμε μεγαλο ντιλ ? εγω τρυπημα το βλεπω και τρυπιους στην ΠΑΕ.λογοκρινε με στα @@ μου.
(αν ειχε πραξει οπως με μελισση.οικοδομο η παε σημερα δεν θα μιλουσαμε για τρυπημα)
εκτος αν ηταν εξυπνη κινηση ελευθερο παικτη καλο να τον στειλεις στον βαζελο.ξερω γω να το πουμε μεγαλο ντιλ ? εγω τρυπημα το βλεπω και τρυπιους στην ΠΑΕ.λογοκρινε με στα @@ μου.
(αν ειχε πραξει οπως με μελισση.οικοδομο η παε σημερα δεν θα μιλουσαμε για τρυπημα)