περιμενε περιμενε περιμενε θα σε απαντησουν οι ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ οπαδοι με ταμπελα ....εμεις οι αρχαιοΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ δεν μπορουμε .....Piero έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 14:19 Ο Ιβάν Σαββίδης συνεχίζει αδιάκοπα την στήριξή του στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή του ακόμα και σε μια χρονιά με έντονες αναταράξεις. Μόνο τους τελευταίους τέσσερις μήνες έχουν διατεθεί 950.000 ευρώ για την υποστήριξη του ΑΣ.
Πολλά έχουν ακουστεί και ειπωθεί φέτος για τη σχέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Ερασιτέχνη δεδομένης της... αναστάτωσης του καλοκαιριού. Οι δύο πλευρές όμως βαδίζουν -πια- δεδομένα στο ίδιο μονοπάτι, οι σχέσεις έχουν αποκατασταθεί πλήρως και η στήριξη του Ιβάν Σαββίδη στον ΑΣ ΠΑΟΚ αποτυπώνεται και στο γεγονός πως μόνο τους τελευταίους τέσσερις μήνες έχουν καταβληθεί 950.000 ευρώ προς τον Ερασιτέχνη.
Συν τοις άλλοις, ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ερασιτέχνης έχουν θεσπίσει την κάρτα φιλάθλου, που προσφέρει επιπλέον βοήθεια στον ΑΣ, ενισχύοντας την καθημερινή λειτουργία των τμημάτων και συμβάλλοντας στην ενίσχυση της σχέσης μεταξύ της ομάδας και των φιλάθλων.
Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
πες ενα καλο και ριξτο στον γυαλο ρε φιλε πολυ εμπαθεια παρα πολυ για τον ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ .....fossa έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 17:10 Τι λες ρε φίλε εσύ ή αυτός που το έγραψε.
Υποχρέωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι.
Σκεφτείτε έστω 3 δευτερόλεπτα πριν γράψετε το ποίημα των δημοσιογράφων.
- navigator11
Εγώ θεωρώ πως μόνο το τάιμινγκ των τσάτσων, που όσο επιχειρείτο η απευθείας ανάθεση του νέου γηπέδου στην πλευρά κάποιου "άλλου ενδιαφερόμενου" - κάποιοι δίσταζαν να τον ονοματίσουν - έπρηζαν τσεσπού καθημερινά ότι ο μπατίρης κρατούσε σε ομηρία και ασφυξία τον ΑΣ, δεν ήτο ύποπτο και δε δημιουργούσε κανένα ερωτηματικό.gika έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 18:11 Δεν έχω πάει Ελλάδα από το Πάσχα που μας πέρασε, και κατά συνέπεια ούτε Τούμπα για να χρειαστεί να βγάλω κάρτα φιλάθλου.
Δεν θέλω να το παίξω έξυπνος, δεν έχω ιδέα τι πληρώνει η ΠΑΕ στον ΑΣ και κάθε πότε.
Αν τα 900 είναι έξτρα δημιουργούνται ερωτήσεις για τον λόγο και το τάιμινγκ των χρημάτων αυτών.
Αν τα 900 είναι τα προβλεπόμενα, δημιουργούνται ερωτήματα για την ανάγκη τέτοιου ρεπορτάζ.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- DamoN, Apil44
προτεινω δυο παρα πολυ καλα βιβλια και ας λεγεται ο συγγραφεας Αρης ......ερμηνευουν και πολλα πραγματα που γινονται στο ιντερνετ κατα του ΠΑΟΚ μας.....
https://www.skroutz.gr/a/59282/aris-chatzistefanou.html
Προπαγάνδα και Παραπληροφόρηση στο Ίντερνετ
Άρης Χατζηστεφάνου, 2025
13,41 €
0
Προπαγάνδα και Παραπληροφόρηση
Πολιτικά Βιβλία
Άρης Χατζηστεφάνου
10,47 €
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.....ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΤΡΟΛ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗς ΨΥΧΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΣ ΤΑ ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.....
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΣΚΕΤΟ ..........

https://www.skroutz.gr/a/59282/aris-chatzistefanou.html
Προπαγάνδα και Παραπληροφόρηση στο Ίντερνετ
Άρης Χατζηστεφάνου, 2025
13,41 €
0
Πολιτικά Βιβλία
Άρης Χατζηστεφάνου
10,47 €
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.....ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΤΡΟΛ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗς ΨΥΧΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΣ ΤΑ ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.....
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΣΚΕΤΟ ..........
navigator11 έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 22:36Εγώ θεωρώ πως μόνο το τάιμινγκ των τσάτσων, που όσο επιχειρείτο η απευθείας ανάθεση του νέου γηπέδου στην πλευρά κάποιου "άλλου ενδιαφερόμενου" - κάποιοι δίσταζαν να τον ονοματίσουν - έπρηζαν τσεσπού καθημερινά ότι ο μπατίρης κρατούσε σε ομηρία και ασφυξία τον ΑΣ, δεν ήτο ύποπτο και δε δημιουργούσε κανένα ερωτηματικό.gika έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 18:11 Δεν έχω πάει Ελλάδα από το Πάσχα που μας πέρασε, και κατά συνέπεια ούτε Τούμπα για να χρειαστεί να βγάλω κάρτα φιλάθλου.
Δεν θέλω να το παίξω έξυπνος, δεν έχω ιδέα τι πληρώνει η ΠΑΕ στον ΑΣ και κάθε πότε.
Αν τα 900 είναι έξτρα δημιουργούνται ερωτήσεις για τον λόγο και το τάιμινγκ των χρημάτων αυτών.
Αν τα 900 είναι τα προβλεπόμενα, δημιουργούνται ερωτήματα για την ανάγκη τέτοιου ρεπορτάζ.
Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε εμένα γιατί ποτέ δεν έγραψα ότι ο Ιβάν κρατάει όμηρο τον ΑΣ.
Εχω σύρει πολλά στον Ιβάν γιατί ενώ μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα, πολλές φορές απλά πατάει φρένο ανεξήγητα, αλλά αυτά που του έκανε ο ΑΣ φέτος είναι για να τους ξαποστείλει όλους έναν έναν.
Αντ’ αυτού τους επιβραβεύει όπως μάθαμε από τα sites επιρροής Ιβάν με 900.000 ευρώ. Και επειδή στο κεφάλι μου αυτό δεν βγάζει νόημα αν δεν σε λένε Ιησού και δεν έχεις μάθει να γυρίζεις μάγουλο, είπα να ρωτήσω τι και πως.
Δυστυχώς οι πιο πολλοί εδώ μέσα εορπτολιζουν είτε προς την μία είτε προς την άλλη πλευρά, οπότε συζήτηση είναι λίγο δύσκολο να γινει.
Μπορει πάντα να κάνω λάθος και ο Ιβαν να επιβραβεύει τον Ερασιτέχνη που με δόλωμα την Νέα Τούμπα εξασφάλισε επενδυτή για το μπάσκετ του συλλόγου στα 100 χρόνια.