Σε μια συνέντευξη που είχε δώσει ο Μιρτσεα,είχε πει για τον γιο του ,ότι ο λόγος που έφυγε τότε από την ομάδα είναι γιατί είχε ζητήσει μπάτζετ από τον Σαββίδη ο οποίος δεν του το έδωσε.proedros έγραψε:Τελικά για ποιο λόγο έφυγε τη πρώτη φορά από την ομάδα και γιατί δεν τον γούσταρε ο Γιωργάκης; Ερώτηση κάνω…μπορεί να μου απαντήσει κάποιος;
Razvan Lucescu IV
Re: Razvan Lucescu IV
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Μα δεν ειναι οτι ειναι "ανεπισημο" ειναι οτι δεν υπαρχει καμια συσχετιση χρηματιστηριακης αξιας ποδοσφαιριστη με το μισθολογικο του κοστος... Ειναι ασυνδετα πραγματα
- Amsterdamer_87
Αυτα που θεωρεις εσυ μαλακιες εγω τα θεωρω φθηνες δικαιολογιες..Σουριναμέζος έγραψε:Ίδιας ποιότητας παίκτες ήρθαν στο rebuild που έκανε πέρσι η χάρτινη και σε εκείνο που είχες κάνει εσύ το καλοκαίρι του Μπότο? Ας μην λέμε μαλακίεςAmsterdamer_87 έγραψε:Τα χανουμια στην πρωτη τους χρονια που καναν rebuild το σηκωσαν κιολας..
Περσι κι εμεις ενα ματς την εβδομαδα παιζαμε,με τον προπονητη μας να δηλωνει οτι ειναι δυσκολο να παιζουμε και στην Ευρωπη..
Συγκομιδη τεταρτος με Μειον 15 βαθμους απο την κορυφη και χαμενο κυπελλο με τον αντιπαλο με 10 απ'το 5'..
Τα μπατζετ επαναλαμβάνω είναι σχεδόν ίδια…Αν μας είχε βγει ο Σαμάτα , ο Εκονγκ και ο Αντόνιο τώρα δεν θα κάναμε αυτή τη συζήτηση…
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Και εγω ξαναλεω απο που προκυπτει οτι ειναι σχεδον ιδια;
Επαναλαμβανω εγω μιλαω με βαση ρεπορταζ αλλα και ποδοσφαιρικα database
Δεν υπαρχουν αλλες πηγες για να κανεις συζητηση πανω στην λεξη μπατζετ εκτος αν γνωριζεις επι προσωπικου απο ατομα του χωρου
Επαναλαμβανω εγω μιλαω με βαση ρεπορταζ αλλα και ποδοσφαιρικα database
Δεν υπαρχουν αλλες πηγες για να κανεις συζητηση πανω στην λεξη μπατζετ εκτος αν γνωριζεις επι προσωπικου απο ατομα του χωρου
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Για μένα δεν είναι δικαιολογία αυτή…Τι πρέπει να πουν τότε οι γαύροι που έχουν μακράν το μεγαλύτερο μπατζετ και περσι και φέτος και τερμάτισαν τρίτοι περσι και φέτος είναι τέταρτοι;
- George Best
Δεν ξέρω απλά παιδιά ο επόμενος προπονητής μας πρέπει να έχει:
✔Καλό βιογραφικό, με μεγάλη καριέρα σε συλλόγους.
✔Δίπλωμα ψυχολόγου, με μάστερ στην ψυχολογία των αθλητών (για περιπτώσεις τύπου Οζντοεφ)
✔Δίπλωμα ιατρικής και να εξετάζει τους παίχτες πριν υπογραψουν(να αποφευχθούν περιπτώσεις τύπου Μάρκος Αντόνιο, χωρίς προετοιμασία και με θλάση 3ου βαθμού, 6 μήνες εκτός)
✔Να ξέρει τους καλύτερους ατζέντηδες για να φέρνει λαβράκια ο ίδιος.
✔Να είναι διατεθειμένος να τσονταρει κάνα φράγκο και ο ίδιος για να κρατήσει τον καλύτερο του παίχτη (Μειτε)
Να αλλάξουμε προπονητή.
Απλά δε ξέρω αν ψάχνουμε προπονητή ή μ@λ@κ@ για να κράζουμε.
Τον Σαματα και τον Αντόνιο κάποιος τους πρότεινε και κάποιος τους έφερε.
Και προφανώς δεν ήταν ο Σαματα εκλεκτός κανενός Λουτσεσκου. 2 μήνες πάλευαν γκαμπιαντινι και άλλες περιπτώσεις και πήραμε το Λιοντάρι της Τανζανίας παραμονές με Μπείταρ για να έχουμε φορ στον επαναληπτικό.
✔Καλό βιογραφικό, με μεγάλη καριέρα σε συλλόγους.
✔Δίπλωμα ψυχολόγου, με μάστερ στην ψυχολογία των αθλητών (για περιπτώσεις τύπου Οζντοεφ)
✔Δίπλωμα ιατρικής και να εξετάζει τους παίχτες πριν υπογραψουν(να αποφευχθούν περιπτώσεις τύπου Μάρκος Αντόνιο, χωρίς προετοιμασία και με θλάση 3ου βαθμού, 6 μήνες εκτός)
✔Να ξέρει τους καλύτερους ατζέντηδες για να φέρνει λαβράκια ο ίδιος.
✔Να είναι διατεθειμένος να τσονταρει κάνα φράγκο και ο ίδιος για να κρατήσει τον καλύτερο του παίχτη (Μειτε)
Να αλλάξουμε προπονητή.
Απλά δε ξέρω αν ψάχνουμε προπονητή ή μ@λ@κ@ για να κράζουμε.
Τον Σαματα και τον Αντόνιο κάποιος τους πρότεινε και κάποιος τους έφερε.
Και προφανώς δεν ήταν ο Σαματα εκλεκτός κανενός Λουτσεσκου. 2 μήνες πάλευαν γκαμπιαντινι και άλλες περιπτώσεις και πήραμε το Λιοντάρι της Τανζανίας παραμονές με Μπείταρ για να έχουμε φορ στον επαναληπτικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Best την Τετ 24 Απρ 2024, 23:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Tο σαλαρυσπορτ επουδενί δεν είναι αξιόπιστο ( μιλάμε ότι έχει τον κετζιορα να αμοίβεται με 240 χιλιάδες λίρες μικτά) όπως το καπολοτζι.alexgarcia6 έγραψε:Πουθενα δεν ειπα οτι ειναι επισημα στοιχεια
Οτι προκυπτει απο ρεπορταζ, και απο σελιδες πχ salarysport που ειναι ενα απο τα αξιοπιστα database
Αλλά ακόμα και αν υποθέσουμε ότι είναι κ έχεις μια μισθολογική διαφορά στο 1,5 εκατομμύριο ( σύμφωνα με τα στοιχεία του) , είναι αυτό το νούμερο τόσο σημαντικό για να το έχουμε ως συνεχή δικαιολογία?
Αν τα μπάτζετ ήταν τόσο σημαντικα τότε ι γάβρος θα έκανε πλάκα , αφού έχει με διαφορά το μεγάλο απ' όλους, αλλά ήταν ένα ανέκδοτο το οποίο προσπαθεί να το κάνει ο καινούργιος προπονητής να παίξει μπάλα σύμφωνα με τους παίκτες που διαθέτει.
Παίκτες που με τους προηγούμενους προπονητές φάνταζαν ανέκδοτα αλλά με τον καινούργιο δείχνουν πολύ καλύτερο πρόσωπο.
Εννοείται πως είναι δικαιολογία rene…Και εγώ αυτό του είπα…renegade έγραψε:Tο σαλαρυσπορτ επουδενί δεν είναι αξιόπιστο ( μιλάμε ότι έχει τον κετζιορα να αμοίβεται με 240 χιλιάδες λίρες μικτά) όπως το καπολοτζι.alexgarcia6 έγραψε:Πουθενα δεν ειπα οτι ειναι επισημα στοιχεια
Οτι προκυπτει απο ρεπορταζ, και απο σελιδες πχ salarysport που ειναι ενα απο τα αξιοπιστα database
Αλλά ακόμα και αν υποθέσουμε ότι είναι κ έχεις μια μισθολογική διαφορά στο 1,5 εκατομμύριο ( σύμφωνα με τα στοιχεία του) , είναι αυτό το νούμερο τόσο σημαντικό για να το έχουμε ως συνεχή δικαιολογία?
Αν τα μπάτζετ ήταν τόσο σημαντικα τότε ι γάβρος θα έκανε πλάκα , αφού έχει με διαφορά το μεγάλο απ' όλους, αλλά ήταν ένα ανέκδοτο το οποίο προσπαθεί να το κάνει ο καινούργιος προπονητής να παίξει μπάλα σύμφωνα με τους παίκτες που διαθέτει.
Παίκτες που με τους προηγούμενους προπονητές φάνταζαν ανέκδοτα αλλά με τον καινούργιο δείχνουν πολύ καλύτερο πρόσωπο.
Είναι απλό…Η Άεκ περσι έκανε 10-11 μεταγραφές και τις βγήκαν όλες…Αν μας βγαίναν και εμάς φέτος όλες , θα μιλούσαμε διαφορετικά…
- George Best
Ναι μεν αλλά...proedros έγραψε:Είναι απλό…Η Άεκ περσι έκανε 10-11 μεταγραφές και τις βγήκαν όλες…Αν μας βγαίναν και εμάς φέτος όλες , θα μιλούσαμε διαφορετικά…
Άλλο να ξέρεις τι παίρνεις.
Πόνσε Πινεδα Αραουχο Βιντα Τσουμπερ Μουκουντι Γκατσινοβιτς κτλ.
Και άλλο να παίρνεις παίχτη που έχει να βάλει 1 χρόνο γκολ και θέλει να τον διώξει η Φενερ.
Άλλο να παίρνεις παίχτη με θλάση απροπονητο που θα παίξει σε 6 μήνες και χωρίς προετοιμασία.
Άλλο τον Ιανουάριο να παίρνεις παίχτη με 2 χρόνια σχεδόν αποχή από τα γήπεδα.
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Οκ και εχει τον ζιλε 2.4 που παιρνει 1.5 και τον μπερναρ 1.4 που παιρνει 2.5
Οταν δεν υπαρχει ρεπορταζ ειναι χρησιμο το σαλαρυσπορτ πχ για καποιους παικτες της Αεκ
Ξαναλεω αλλη συζητηση το κατα ποσο αποτελει δικαιολογια το μεγεθος του μπατζετ
Εγω σταθηκα στο οτι αποκαλουμε παραμυθι οτι οι ΠΟΚ εχουν ανοιχτει παραπανω απο μας φετος
Οταν δεν υπαρχει ρεπορταζ ειναι χρησιμο το σαλαρυσπορτ πχ για καποιους παικτες της Αεκ
Εγω σταθηκα στο οτι αποκαλουμε παραμυθι οτι οι ΠΟΚ εχουν ανοιχτει παραπανω απο μας φετος
Έφτασες στον χειμώνα όμως ρε αδερφέ. Ήξερες μέχρι τότε τα λάθη σου και ήξερες και τα κενά σου.VfB v2 έγραψε:Ρε συ black για Εκονκ, Μ.Α, και Σαμάττα όμως δαπανάς παραπάνω απο 3εκ σε μισθούς και παίρνεις πίσω ζέρο, νάδα. Το ρόστερ θα μπορούσε να ήταν έτη φωτός καλήτερο και χωρίς προσθήκες τον χειμώνα.Blackgr4 έγραψε:Θα πεθάνω με την απορία. Όσοι θέλουν να φύγει ο Λουτσέσκου, πιστεύουν πως η ομάδα είναι κομπλέ, απλά χρειάζεται άλλο προπονητή ή πιστεύουν πως πρέπει και να φύγει ο Λουτσέσκου αλλά και να γεμίσει ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ το ρόστερ;
Το δεύτερο το δέχομαι αν είναι να έρθει καλός προπονητής και όχι κανένας επιπέδου Γκαρσία.
Για όποιον πιστεύει το πρώτο σηκώνω τα χέρια ψηλά. Ειλικρινά όμως. Δεν γίνεται να μην βλέπετε πόσο πίσω είμαστε σε σχέση με τους άλλους τρεις και πόσο μα πόσο λάθος ήταν η επιλογή να αφήσουν την ομάδα μετά τον Γενάρη με 15-16 παίκτες για τρεις διοργανώσεις. Απλά δεν γίνεται.
Εκεί γιατί πετάς λευκή πετσέτα; Δεν σε ικανοποίησε ρε πούστη μου η ομάδα με τη πορεία της; Δεν έκανε παραπάνω από αυτά που περίμενες; Γιατί να μην δώσεις μισό χέρι βοηθείας ρε φίλε;
Εξακολουθώ να μην συμφωνώ αλλά το αφήνω εδώ…Εξάλλου δεν έχει καμία σημασία πια…alexgarcia6 έγραψε:Οκ και εχει τον ζιλε 2.4 που παιρνει 1.5 και τον μπερναρ 1.4 που παιρνει 2.5