Πραγματικα το γραφανε πολλα παιδια αυτο και αρχιζω να το πιστευω. Γυρισε το κουμπι.JohnDag έγραψε:Ομάδα του Ραζβαν όταν αυτός πιστεύει σε αυτήν μην την φοβάστε.
Πέρσι αυτό ήταν το πρόβλημα.
Αν του φέρουν 2-3 παίκτες ακόμα στο ίδιο στυλ με αυτούς που ήδη έφεραν (και στην ίδια ποιότητα) ειναι ικανός για τα πάντα φέτος.
Η μπάλα ειναι στα χέρια του Ιβαν πλέον.
Sent from my iPhone using Tapatalk
kataramenos5 έγραψε:Οι ομαδες του Λου λεει παιζουν μπαλα κατα τα τελη Οκτωβρη .Ωχ μανουλα μου....
Οχιaivas19 έγραψε:Ο χρησιμος επισημαινει, οι υπολοιποι αχρηστοι δηλαδη. Σωστος
Tad είναι τυχαίο που ο Αντρίγια παίζει ξανά εκπληκτικά μπροστά με τον Κεντζιόρα πίσω;tad έγραψε:Καμία σχέση η δικη μου εκτίμηση με των περισσότερων εδώ μέσα.
Θεωρώ όντως ότι η ομάδα έχει καταφέρει σημαντικές επιτυχίες αλλά ήταν μακρά η πιο ακριβή από τις ομάδες που έπαιξε και σε επίπεδο προπονητή δεν νομίζω ότι έχει καταφέρει κάτι.
Ιδίως όταν βάζει και παίζουν παίχτες όπως αυτο το δεξί μπακ που του έστειλε ο μπαμπας του για δεύτερη φορά να πληρώνει ο ΠΑΟΚ. έχει θάψει για ακόμα μια φορά τον Λυρατζη ενώ είναι καλά … πέρσι είχε θάψει τον τσιγγαρα και παίζαμε όλη την χρόνια με τον κανένα ενώ το παλικάρι είναι καλός παίχτης. Μας έπρηξε πέρσι στις δηλώσεις του ότι φταίνε τα πιτσιρίκια και είδαμε αυτές τις ημέρες μέσα στο γήπεδο ποιοι είναι οι παίχτες που βγάζουν προσωπικότητα. Και ας είναι 19-20. Αλήθεια αυτά που κάνει ο τζιμας σε πέντε λεπτά ο Μπράντον δεν τα κάνει σε ενενήντα. Και εμείς βάζουμε τον Μπράντον. Και τώρα διαβάζω ότι λέει θελουμε και άλλο φορ ; Ή λάθος διάβασα ;;
Για το μόνο που χαίρομαι είναι που παίρνουμε δανεικούς χάφ. Ας πάρουμε και τον Βραζιλιάνο και τον Γάλλο. Του χρόνου ελεύθερο τον Σέρβο … οι ακαδημίες έχουν πλέον και χάφ …
Εσυ έτσι κι αλλιώς δεν θέλεις πιτσιρίκια του ΠΑΟΚ … έχουν έλλειμα προσωπικότητας … άρα θα πας σε άλλη παραλία … ή όχι ;;;
+1926.JohnDag έγραψε:Ομάδα του Ραζβαν όταν αυτός πιστεύει σε αυτήν μην την φοβάστε.
Πέρσι αυτό ήταν το πρόβλημα.
Αν του φέρουν 2-3 παίκτες ακόμα στο ίδιο στυλ με αυτούς που ήδη έφεραν (και στην ίδια ποιότητα) ειναι ικανός για τα πάντα φέτος.
Η μπάλα ειναι στα χέρια του Ιβαν πλέον.
Sent from my iPhone using Tapatalk