Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
- Caballo Viejo
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Τα ρόστερ ρε παιδιά τα ρόστερ...
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλο ειναι να ειμαστε ρεαλιστες. Τα πραγματα δυσκολευουν οποτε εαν δεν επενδυσουμε σε παικτες υψηλου επιπεδου δεν βλεπω κατι παραπανω απο τετραδα.
Και ο ΠΑΟΚ το ήθελε αλλά δεν πήρε την μπάλα με το χέρι μόνος του ο ταλιαφικο μέσα στην περιοχή στο 95icue έγραψε:Καλα τωρα ενταξει. Και η τυχη βοηθαει τους τολμηρους και αμα το θες κατι πολυ θα συνομωτησει το συμπαν για να γινει και ο κακος λυκος με τα τρια γουρουνακια.
Καλά βρε χαλαρώστε, παιχνίδι λαθών είναι το ποδόσφαιρο. Με την μπειταρ δεν περάσαμε με 2 αυτογκόλ; Όλα στο παιχνίδι είναι
Άρα; Να περιμένουμε τον Μαξίμοβιτς η θα έπρεπε να έχουμε πάρει ένα χαφακι να καλύψουμε τον κόλο μας; Μπερδεύτηκα...Dimg4a έγραψε:Καλο ειναι να ειμαστε ρεαλιστες. Τα πραγματα δυσκολευουν οποτε εαν δεν επενδυσουμε σε παικτες υψηλου επιπεδου δεν βλεπω κατι παραπανω απο τετραδα.
Όταν πηγαίνεις μέσα στο Καραϊσκάκης με Τζαβέλλα, μιτογλου,χατζισαφι, Γαλανόπουλο και τους ρίχνεις τριμπαλο...ε πώς να το κάνουμε είναι δουλειά προπονητή.Blackgr4 έγραψε:Σε τι όμορφη γυάλα ζούμε ρε π@ύστη.. Και καλοφτιαγμένη κιόλας. Θα μου πείτε με τέτοιο τηγάνισμα μυαλού που τρώμε ανελέητα εδώ και τρία χρόνια, λογικό είναι.
Ο άλλος λέει πως κατά 90% η χάρτινη είναι δουλειά Αλμέιδα και από τους 11 βασικούς της, οι 7-8 αποκτήθηκαν πέρσι.
Πινέδα, Μουκουντί, Βίντα, Σιντιμπέ, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, αγορά Τσούμπερ, Γιόνσον, όλοι περσινές μεταγραφές, αλλά... τη δουλειά την έκανε ο Αλμέιδα, όχι οι μεταγραφές.
Φέρτε τον Αλμέιδα να δούμε χαΐρι λέμεεεε.. Θα κάνει τους Κεντζιόρες και τους Σοάρες να πετάνε.
Αν παίζανε μόνο τα ρόστερ μπάλα θα το έπαιρνε ο γάβρος που είχε το καλύτερο ρόστερ.
Υγ τον τσουμπερ την τον γράφεις για να μεγαλώσει η πρόταση και να νιώσεις ότι έχεις περισσότερο δικιο?
Υγ2 δεν είναι μομφή για τον αγαπημένο σου λουτσέσκου το ότι ο Αλμέιδα είναι πολύ καλός προπονητής
- sourmenetes
- Moderator
Νταξει δε γίνεται
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τους εχει βαλει στο τερμα η Μαρσειγ [FACE WITH TEARS OF JOY]. Θα χασουν στα πεναλτι επειδη οι βαζελοι ειναι πιο εμπειροι ΧΑΧΑΧΑ
- sourmenetes
- Moderator
Καλά. Και ο Άγγελος πήγε με σαλπι και σκονδρα δεξί μπακ και μας ακύρωσε καθαρό γκολrenegade έγραψε:Όταν πηγαίνεις μέσα στο Καραϊσκάκης με Τζαβέλλα, μιτογλου,χατζισαφι, Γαλανόπουλο και τους ρίχνεις τριμπαλο...ε πώς να το κάνουμε είναι δουλειά προπονητή.Blackgr4 έγραψε:Σε τι όμορφη γυάλα ζούμε ρε π@ύστη.. Και καλοφτιαγμένη κιόλας. Θα μου πείτε με τέτοιο τηγάνισμα μυαλού που τρώμε ανελέητα εδώ και τρία χρόνια, λογικό είναι.
Ο άλλος λέει πως κατά 90% η χάρτινη είναι δουλειά Αλμέιδα και από τους 11 βασικούς της, οι 7-8 αποκτήθηκαν πέρσι.
Πινέδα, Μουκουντί, Βίντα, Σιντιμπέ, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, αγορά Τσούμπερ, Γιόνσον, όλοι περσινές μεταγραφές, αλλά... τη δουλειά την έκανε ο Αλμέιδα, όχι οι μεταγραφές.
Φέρτε τον Αλμέιδα να δούμε χαΐρι λέμεεεε.. Θα κάνει τους Κεντζιόρες και τους Σοάρες να πετάνε.
Αν παίζανε μόνο τα ρόστερ μπάλα θα το έπαιρνε ο γάβρος που είχε το καλύτερο ρόστερ.
Υγ τον τσουμπερ την τον γράφεις για να μεγαλώσει η πρόταση και να νιώσεις ότι έχεις περισσότερο δικιο?
Υγ2 δεν είναι μομφή για τον αγαπημένο σου λουτσέσκου το ότι ο Αλμέιδα είναι πολύ καλός προπονητής
1 3 ήταν το ματς!
Δεν αμφισβητώ τις ικανότητες αλμειδα αλλά μόνο το ένα ματς δεν αποτελεί κριτήριο
Από εκεί που τους έδινα μεγάλες πιθανότητες στην παράταση, αρχίζω και το έχω σχεδόν σίγουρο. Δεν γίνονται αυτά. Δεν πας κόντρα στη @@λοφαρδια...
Πρόκριση βαζελου
Πρόκριση βαζελου
-
elvetos giatros
Σωστόςapple64 έγραψε:Για να έχεις τύχη πρέπει να έχεις παίκτες να την κυνηγήσουν.
Ο βάζελος κυνήγησε την τύχη του και έχει 30 λεπτά να κάνει το θαύμα. Μπράβο του.
Δεν χωράει μικροψυχία εδώ.
Κάτι ακόμη. Το πέναλτι ήταν εκπληκτική εκτέλεση.
Σε τελική ανάλυση
Και να μπει CL
Παραπάνω από ένα παίκτη δε θα φέρει
Δεν αντεξε ο μαστερ της τακτικης
3-1
Αν ακυρωθει και αυτο τι να πουμε
Ε ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ !!!
3-1
Αν ακυρωθει και αυτο τι να πουμε
Ε ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ !!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τρί 15 Αύγ 2023, 23:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρενέ, και ο Γιοβάνοβιτς και ο Αλμέιδα και ο Λουτσέσκου είναι σοβαροί άνθρωποι του ποδοσφαίρου, ζουν και αναπνέουν για αυτό και αυτό απεικονίζεται και στη δουλειά τους. Οι δύο από τους τρεις δε, φαίνεται να έχουν και το μεράκι να το πάνε λίγο παραπάνω, στοχάζόμενοι που και που τη θεωρία του ποδοσφαίρου όπως δυναμικά διαμορφώενεται καθημερινά. Ο τρίτος, είναι ο Γιοβάνοβιτς.renegade έγραψε:Όταν πηγαίνεις μέσα στο Καραϊσκάκης με Τζαβέλλα, μιτογλου,χατζισαφι, Γαλανόπουλο και τους ρίχνεις τριμπαλο...ε πώς να το κάνουμε είναι δουλειά προπονητή.Blackgr4 έγραψε:Σε τι όμορφη γυάλα ζούμε ρε π@ύστη.. Και καλοφτιαγμένη κιόλας. Θα μου πείτε με τέτοιο τηγάνισμα μυαλού που τρώμε ανελέητα εδώ και τρία χρόνια, λογικό είναι.
-
ron-swanson
Κάτσε γιατί θα ανακαλύψουν καμία τρίχα στο Var