Ο άνθρωπος είναι σοβαρός. Πρέπει να πάμε αρκετά χρόνια πίσω για να δούμε πότε έκλεισε η πρώτη μας επιλογή.Dimitris_L4 έγραψε:Υπάρχουν πολλες προυποθεσεις για να πιασει μια μεταγραφή.. Το ότι ο Σοάρες είναι ο πρώτος στόχος του Μποτο και τελικά έκλεισε Κατι δείχνει.. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.. Αυριο με το διπλό κ συνεχίζουμε..
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Στις 100 σελίδες είχα πει αυτό:
Στις 200 έκλεισε το deal για την 2η μεταγραφή. Εγώ ξέρω ότι έχετε 9 μέρες για να φέρετε 1 ή 2 ακόμη παίκτες. Κανονίστε την πορεία σας.tsaknick έγραψε:Μεταγραφική περίοδο που ο παίχτης έρχεται στις 100 σελίδες δεν την φοβάμαι.
Κουτσιανικούλη;Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ο άνθρωπος είναι σοβαρός. Πρέπει να πάμε αρκετά χρόνια πίσω για να δούμε πότε έκλεισε η πρώτη μας επιλογή.Dimitris_L4 έγραψε:Υπάρχουν πολλες προυποθεσεις για να πιασει μια μεταγραφή.. Το ότι ο Σοάρες είναι ο πρώτος στόχος του Μποτο και τελικά έκλεισε Κατι δείχνει.. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.. Αυριο με το διπλό κ συνεχίζουμε..
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Μήπως άκουσες λάθος?
Στο Βλάσση Τσάκα με τους Άραβες που ήθελε τον ΠΑΟ.
Στο Βλάσση Τσάκα με τους Άραβες που ήθελε τον ΠΑΟ.
- sourmenetes
- Moderator
Κι όμως ο κόσμος του ΠΑΟΚ μέσα σε ένα μήνα άρχισε τα μα και τα μουΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ο άνθρωπος είναι σοβαρός. Πρέπει να πάμε αρκετά χρόνια πίσω για να δούμε πότε έκλεισε η πρώτη μας επιλογή.Dimitris_L4 έγραψε:Υπάρχουν πολλες προυποθεσεις για να πιασει μια μεταγραφή.. Το ότι ο Σοάρες είναι ο πρώτος στόχος του Μποτο και τελικά έκλεισε Κατι δείχνει.. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.. Αυριο με το διπλό κ συνεχίζουμε..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εσυ ξέρεις πόσες προτάσεις ήρθαν και απορριθμφθηκαν ;; Ξέρεις αν ρίξαμε άκυρο σε προηγούμενες τους ;; Το ίδιο και για τζολη ..Мир έγραψε:Ειχε πει ενα σωστο ο Κολκας περι selling club.
Με το που σκαει πρόταση για παικτη μας, η μεταγραφη γινεται σε χρονο dt, από λεπτά, ώρες, μαξ μια μερα.
Ουτε παζαρια ουτε τιποτα.
Και με λιαρ τζετ τον στελνουμε.
Για αγορα …
Όταν είναι να καταθέσουμε προσφορά για να αγοράσουμε παίκτη διαπραγματευόμαστε λες και περνάμε της συμπληγάδες.
Μπολαρει ολος ο σχεδιασμός για 2-3 εβδομαδες για να δωσεις μια τελική προσφορά ή ενα πας στον επόμενο.
Ενταξι, θα κανεις το παζαρι, αλλά στο σκαουτινκ φαινεται στα ποσα θα κλεισει ο παικτης και που θες να φτασεις. Δεν θα κοψεις 80% της αξιας.
21 μέρες για την ακρίβεια...sourmenetes έγραψε:Κι όμως ο κόσμος του ΠΑΟΚ μέσα σε ένα μήνα άρχισε τα μα και τα μουΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ο άνθρωπος είναι σοβαρός. Πρέπει να πάμε αρκετά χρόνια πίσω για να δούμε πότε έκλεισε η πρώτη μας επιλογή.Dimitris_L4 έγραψε:Υπάρχουν πολλες προυποθεσεις για να πιασει μια μεταγραφή.. Το ότι ο Σοάρες είναι ο πρώτος στόχος του Μποτο και τελικά έκλεισε Κατι δείχνει.. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.. Αυριο με το διπλό κ συνεχίζουμε..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@@@κιες του Κόλκα λέω εγώ...Мир έγραψε:Ειχε πει ενα σωστο ο Κολκας περι selling club.
Με το που σκαει πρόταση για παικτη μας, η μεταγραφη γινεται σε χρονο dt, από λεπτά, ώρες, μαξ μια μερα.
Για αγορα …
Όταν είναι να καταθέσουμε προσφορά για να αγοράσουμε παίκτη διαπραγματευόμαστε λες και περνάμε της συμπληγάδες.
Μπολαρει ολος ο σχεδιασμός για 2-3 εβδομαδες για να δωσεις μια τελική προσφορά ή ενα πας στον επόμενο.
Ενταξι, θα κανεις το παζαρι, αλλά στο σκαουτινκ φαινεται στα ποσα θα κλεισει ο παικτης και που θες να φτασεις. Δεν θα κοψεις 80% της αξιας.
Ξέρουμε πόσες και τι διαπραγματεύσεις προηγήθηκαν; Ξέρουμε αν η πρώτη πρόταση για τον Σβι δεν ήταν 3εκ πχ. Ξέρουμε αν είχαν έρθει και άλλες και απορρίφθηκαν;
Αν ήταν έτσι τον Τζολη πχ θα τον δίναμε στην Μπριζ στην 1η κρούση
Για να επανέλθουμε on topic...ο Σοαρες, στη θεωρια απο τα βιντεο τουλαχιστον, καθως δεν τον εχω παρακολουθησει και παρα τις αμφιβολιες του jibbie, μου μοιαζει παικτης ακριβως στο στυλ που ψαχνουμε για το 8. Θυμιζει αρκετα Μισιτς και Ολιβειρα. Δεν φοβαται να παρει πρωτοβουλίες,να παιξει με προσωπο καθετα ,να προωθησει παιχνιδι και να επιτεθει. Παει δυνατα στις προσωπικες μονομαχιες και τρεχει αρκετα καλύπτοντας μεγαλο μερος του γηπεδου. Μακαρι ολα αυτα βεβαια να τα δουμε και στη πραξη. Καποια στιγμη το καλοκαιρι θα ηθελα κατι αντιστοιχο και στο εξι αλλα δεν αναμενεται να ανοιξει ευκολα αλλη θεση στα χαφ.
Ο Ιβάν κάνει πλάκα , σε κάποιους που τη βλέπουν κλειστή, και αφήνει την κάνουλα να στάζει (.. μύρια).
Πάντως ο τρόπος που έρχεται το θέμα τώρα, δείχνει ότι όντως έσταξε η κάνουλα.
Καλώς να ορίσει το νέο ΠΑΟΚι
Πάντως ο τρόπος που έρχεται το θέμα τώρα, δείχνει ότι όντως έσταξε η κάνουλα.
Καλώς να ορίσει το νέο ΠΑΟΚι
ακριβως παπαριες του κολκα.....nunies4 έγραψε:@@@κιες του Κόλκα λέω εγώ...Мир έγραψε:Ειχε πει ενα σωστο ο Κολκας περι selling club.
Για αγορα …
Ξέρουμε πόσες και τι διαπραγματεύσεις προηγήθηκαν; Ξέρουμε αν η πρώτη πρόταση για τον Σβι δεν ήταν 3εκ πχ. Ξέρουμε αν είχαν έρθει και άλλες και απορρίφθηκαν;
Εννοειτε πως δεν ξερουμε τα παντα, εκτος απο οτι βγαζουν προς τα εξω οι μανατζερ των παικτων.nunies4 έγραψε:@@@κιες του Κόλκα λέω εγώ...Мир έγραψε:Ειχε πει ενα σωστο ο Κολκας περι selling club.
Για αγορα …
Απλα οπως ειπε και καποιος συνοπαδος επικοινωνιακα φαινεται ασχημη η ταχυτητα στις πωλησεις.
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Η σοβαρότητα του Κολκα φαίνεται στα video που ανεβάζει το 24. Κουτσαβάκι που συμαζεύει συνεχώς την κοτσίδα του και καπνίζοντας το ψευτοτσιγαρο.nunies4 έγραψε:@@@κιες του Κόλκα λέω εγώ...Мир έγραψε:Ειχε πει ενα σωστο ο Κολκας περι selling club.
Για αγορα …
Ναι, Μάρκο, δεν τον ξέρω προσωπικά, Αλλά εκτίθεται σε δημόσια θέα με την εικόνα και τον λόγο του. Μπορώ, λοιπόν, να σχηματίσω άποψη για το ποιόν του.
Μακάρι να έκλεισε ο Σοαρες. Από την αρχή μου άρεσε αυτό που έβλεπα στα βιντεάκια. Ωραίος παίκτης, με καλή τεχνική και ταχύτητα, πάσες, τριπλα, κουβαλημα μπάλας. Από όσους ακούστηκαν φαινόταν ο πιο έτοιμος για το επιπεδο μας επίσης.
Μακάρι με τον ερχομό του να ανακοινωθεί η παραχώρηση του Εσιτι. Υπομονή να μπολιαστεί ο παίκτης στο σύστημα της ομάδας και να αρχίσει να παίρνει θέση δίπλα στον Κουρτιτς. Μακάρι μέχρι τον Αύγουστο να είναι έτοιμος να πάρει τη φανέλα βασικού στο σπίτι.
Μακάρι με τον ερχομό του να ανακοινωθεί η παραχώρηση του Εσιτι. Υπομονή να μπολιαστεί ο παίκτης στο σύστημα της ομάδας και να αρχίσει να παίρνει θέση δίπλα στον Κουρτιτς. Μακάρι μέχρι τον Αύγουστο να είναι έτοιμος να πάρει τη φανέλα βασικού στο σπίτι.
Ο Φίλιππας έρχεται...
Ενημερώστε και τις πηγές που σας διαβεβαιώνουν ότι έκλεισε η κάνουλα. Για καλο και για κακό πάρτε κι ένα ξύδι μαζί σας.
Ενημερώστε και τις πηγές που σας διαβεβαιώνουν ότι έκλεισε η κάνουλα. Για καλο και για κακό πάρτε κι ένα ξύδι μαζί σας.