Εχεις απολυτο δικαιο.Мир έγραψε:Αν ειναι να κανεις μαγκες ολους τους προπονητακους της πλακας, παρε τα λεφτα των αραβων μια ωρα αρχύτερα.
Το παιξες και Αγγελος το καλοκαιρι και ολα καλα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
Άντε το ρόστερ είναι για τον πεο και για αυτό δεν φταις εσυ.
Το ότι κανεις τα ίδια λάθη στηριζόμενος στους ίδιους παίκτες που δεν βλέπονται, ποίου το λάθος είναι; Δοκίμασε τους μικρούς, δοκίμασε τους αναπληρωματικούς, δοκίμασε κάτι ρε μαν μου κι ας χάσουμε.
Τι κερδίζεις με το να χάνεις με τον ίδιο τρόπο κάθε βδομάδα;
Φτάνει!
Το ότι κανεις τα ίδια λάθη στηριζόμενος στους ίδιους παίκτες που δεν βλέπονται, ποίου το λάθος είναι; Δοκίμασε τους μικρούς, δοκίμασε τους αναπληρωματικούς, δοκίμασε κάτι ρε μαν μου κι ας χάσουμε.
Τι κερδίζεις με το να χάνεις με τον ίδιο τρόπο κάθε βδομάδα;
Φτάνει!
Το μεγαλύτερο λάθος σου ήταν το βιντεάκι με τον Ιβάν τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών
- NikLiverpool
Σε υπερασπιστικα σθεναρα αλλα τέτοιο χάλι δεν δικαιολογειται πλεον και καποιος ,καποιοι πρεπει να την πληρωσουν...
Επειδη πολλα μπορει να ειναι αλλα το μονο σιγουρο πως δεν ειναι, ειναι να ειναι τοσο χαζος για να σκαβει μονος του τον λακο, αν δεν κερδισουμε σημερα και δεν φυγει το βραδυ, εμενα δεν μου το βγαζετε απο το μυαλο οτι ετσι ειναι σχεδιασμενο το ολο σκηνικο. Μαζι με την ΠΑΕ προφανως. Τωρα για ποιο λογο και που αποσκοπει, δεν ξερω.
- pisakaipoupoula
Είναι φανερό ότι μας λείπει ο 36χρονος Τζιοβίνκο...
Α ρε Ρουμάνε ήρθες καβάλα στ άλογο με λευκή επιταγή και αντί να σπάσεις αυγά με τους πανίβλάκες στην διοίκησης πίστεψες σε παλαίμαχους και σε θαύματα
Α ρε Ρουμάνε ήρθες καβάλα στ άλογο με λευκή επιταγή και αντί να σπάσεις αυγά με τους πανίβλάκες στην διοίκησης πίστεψες σε παλαίμαχους και σε θαύματα
Μηπως να πας μια βολτα να τσεκαρεις αν επαθες εγκεφαλικό γιατι τετοιες αλλαγές μονο ετσι δικαιολογουνται...
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Ρασβαν ευχαριστούμε για όλα, νομίζω ότι ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Κανείς δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία, και σήμερα έδειξες πως κι εσύ τα έχεις χαμένα. Προστάτευσε τον εαυτό σου κι άφησε την ομάδα να προστατευτεί.
Μεγάλε τα ψέματα τελειωσαν. Η τους τελειώνεις η τελείωσες. Αλλά ποιον να τελειώσεις που όταν αποφάσισες να μείνεις με ένα στόπερ κράτησες μέσα τον Βαρελα. Μάλλον δεν υπάρχει επιστροφή.
Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- thodoris31
-
Double Dragon
από εδώ και πέρα, Mιχάι Μιχαηλίδης Λύρατζης Τσιγγάρας Ζίβκοβιτς Κούρτιτς Σίντκλευ Ντέλιας Κούτσιας Ντάγκλας και τέρμα ο Πασχαλάκης μέχρι να έρθει άλλος. Πόσο χειρότερα θα πάμε;