Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
ο ραντριγκο δεν ειναι κακος αλλα ειναι ο ορισμος του μετριου παικτη...ο ορισμος ομως...δλδ στον βαζελο η ακομα και στην χαρτινη θα ηταν βασικος και δεν θα ψαχναν και αλλο για αλλη μια τριετια ...σε εμας δεν ειναι για βασικος αν μιλαμε για πρωταθλημα...ουτε επιθετικα αποτελει κινδυνο ουτε πολυ γρηγορος ειναι και αμυντικα ειναι απο λιγο εως και πολυ τρυπα οταν παιζουμε με την αμυνα ψηλα ...μια σκασια γκολ φαγαμε φετος απο τη πλευρα του
Κι εγώ θέλω να πιστεύω πως δεν θα είναι ο συγκεκριμένος, συμφωνώ με τον obanebane δεν δείχνει να είναι καλύτερος του Ροντρίγκο.
Οσον αφορά τον ΤΔ, αλήθεια πόσοι εγνωσμένης αξίας και εμπειρίας θα θέλουν να έρθουν και να επιλύσουν σχεδόν άμεσα καμιά 25αρια υποθέσεις ;;
Συμβόλαια που λήγουν, αποδεσμεύσεις, δανεικοί και νέες μεταγραφές.
Δεν το λες και εύκολο, έτσι όπως τα άφησαν οι προηγούμενοι αλλά κι η γενικότερη λειτουργία της ΠΑΕ.
Μακάρι να έρθουν χρήσιμοι παίχτες και για πρώτη φορά σε σωστό χρόνο.
Οσον αφορά τον ΤΔ, αλήθεια πόσοι εγνωσμένης αξίας και εμπειρίας θα θέλουν να έρθουν και να επιλύσουν σχεδόν άμεσα καμιά 25αρια υποθέσεις ;;
Συμβόλαια που λήγουν, αποδεσμεύσεις, δανεικοί και νέες μεταγραφές.
Δεν το λες και εύκολο, έτσι όπως τα άφησαν οι προηγούμενοι αλλά κι η γενικότερη λειτουργία της ΠΑΕ.
Μακάρι να έρθουν χρήσιμοι παίχτες και για πρώτη φορά σε σωστό χρόνο.
kosths BXL έγραψε:ο ραντριγκο δεν ειναι κακος αλλα ειναι ο ορισμος του μετριου παικτη...ο ορισμος ομως...δλδ στον βαζελο η ακομα και στην χαρτινη θα ηταν βασικος και δεν θα ψαχναν και αλλο για αλλη μια τριετια ...σε εμας δεν ειναι για βασικος αν μιλαμε για πρωταθλημα...ουτε επιθετικα αποτελει κινδυνο ουτε πολυ γρηγορος ειναι και αμυντικα ειναι απο λιγο εως και πολυ τρυπα οταν παιζουμε με την αμυνα ψηλα ...μια σκασια γκολ φαγαμε φετος απο τη πλευρα του
Συμφωνώ απόλυτα,γι'αυτό ψάχνουμε καλύτερο.
Αν είναι ο Taylor αυτός,ας μείνουμε με τον Ροντριγκο.
Ρε μαλακα Λουτσεσκου με εκθέτεις ρε.

- Salvador Allende
Αν είναι όντως αυτός, αν όντως έχει αποφασιστεί να έρθει ΚΑΙ βραζιλιάνος ΚΑΙ μετριότητα για να υπάρχει βάθος στη θέση, τότε δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πήραμε τον Κίτσιου.
Θέλω να πιστεύω κι εγώ ότι δε θα είναι αυτός.
Θέλω να πιστεύω κι εγώ ότι δε θα είναι αυτός.
kosths BXL έγραψε:ο ραντριγκο δεν ειναι κακος αλλα ειναι ο ορισμος του μετριου παικτη...ο ορισμος ομως...δλδ στον βαζελο η ακομα και στην χαρτινη θα ηταν βασικος και δεν θα ψαχναν και αλλο για αλλη μια τριετια ...σε εμας δεν ειναι για βασικος αν μιλαμε για πρωταθλημα...ουτε επιθετικα αποτελει κινδυνο ουτε πολυ γρηγορος ειναι και αμυντικα ειναι απο λιγο εως και πολυ τρυπα οταν παιζουμε με την αμυνα ψηλα ...μια σκασια γκολ φαγαμε φετος απο τη πλευρα του
Συγγνώμη και απολογούμαι αλλά το Σοάρες δεν θέλω να τον βλέπω, δε θέλω να τον ακούω, δε μπορώ να πιστεψω οτι δεν καταλάβανε έγκαιρα την ανάγκη να φέρουν έστω ένα ταλέντο άγουρο όσο ακόμα είχαμε το Μάτος βασικό, ώστε να γίνει μια ομαλή μετάβαση.
Μιλάμε για ερασιτεχνικό χειρισμό ειδικά σε αυτή τη θέση.
δεν πιστεύω να είναι αυτός
αν είναι όντως, θα πέσει πρώτα γέλιο και μετά ντομάτες
αν είναι όντως, θα πέσει πρώτα γέλιο και μετά ντομάτες
- buffalobill4
Πάντως απο ότι είδα αυτό το μπακ που λέτε η ντνιπρο τον αγόρασε με ένα 5χιλιαρο.
Δηλαδη ρωτήσανε την ομάδα του πόσα τον κοστολογείς και αυτοί είπανε δώσε ένα 5χιλιαρο και παρτον.
Δηλαδη ρωτήσανε την ομάδα του πόσα τον κοστολογείς και αυτοί είπανε δώσε ένα 5χιλιαρο και παρτον.
πολυ σωστοkosths BXL έγραψε:ο ραντριγκο δεν ειναι κακος αλλα ειναι ο ορισμος του μετριου παικτη...ο ορισμος ομως..
συμπαθητικος ειναι ο ροντριγκο αλλα δεν φτανει, η ομαδα χρειαζεται σε συγκεκριμενες θεσεις παικτες μεγαλης ποιοτητας που θα κανουν την διαφορα οχι παικτες ροτεισον που θα συμπληρωνουν
εχουμε αναγκη απο γιαννουλη,μισιτς οχι ροντριγκο,κανιας κτλ...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Σαν να παίρνεις μεταχειρισμένο αμάξι με λίγα λόγια :pbuffalobill4 έγραψε:Πάντως απο ότι είδα αυτό το μπακ που λέτε η ντνιπρο τον αγόρασε με ένα 5χιλιαρο.
-
κοιτα δεν ειναι το θεμα οι ντοματες ...αυτες ουτος η αλλως κανα διήμερο διαρκουν ...το θεμα ειναι αν ο παικτης ειναι μετριος...ο συγκεκριμενος απο το βιντεο του μπανε αυτο δειχνει δλδ οχι κακος αλλα οχι και καλος ..μετρια ταχυτητα λαθος πάσες και βασικες σεντρες δλδ λιγο ροντριγκο και μενα μου θυμιζει....και ειναι και 26 οποτε ποση βελτιωση να παρει στα 26 ?...τεσπα ας περιμενουμε να δουμε ποιος θα ειναι γτ μπορει να μην ειναι αυτος
-
Ρε δεν γινεται να ειναι αυτος. Καλυτερα Ροντριγκο με τα μπουτια εξω να παθαινει θλαση οποτε σπρινταρει για να φτασει τον αντιπαλο.
black_star_ninja έγραψε: ανταλλαγη Ζαμπα με καποιο μπακ. Ξερει κανενας αν εχει η Βασκο κανενα καλο δεξι μπακ; Προφανως δεν ξερω τιποτα και απλα εκανα μια υποθεση.
Ενδιαφέρον σενάριο αυτό