ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
giliopoulos

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από giliopoulos »

Mitsospaoki4 έγραψε:Έκατσα έψαξα λιγάκι τον Κροατη.
Απο το fm, βιντεακια, κάποια ματς που κυκλοφορούν αλλά και κάποια στατιστικά.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι πανυγηριζαν με τον Ολιβειρα και τους χαλάει αυτός.

Μιλάμε για παίχτες ίδιας ποιότητας, ανώτερου επιπέδου από super league και που σε ανεβάζουν επίπεδο.

Θυμηθείτε απλά πως ξεχώρισε ο Ολιβειρα όταν έπαιζε και κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει και με τον Κροατη

Αυτό που είπε ο φίλος μου ο laska για τον "modric των φτωχών" μοιάζει να ισχύει!!
Πραγματικα μονο τερμα αμπαλος μπορει να τον χαλαει ο κροβινοβιτς.
Η μονη ενσταση ειναι οτι δεν ειναι 6αρι που ολοι νομιζαμε οτι ψαχνουμε αλλα καθαρα 8αρι με ελαχιστα aggresive χαρακτηριστικα..
Απλα προσθετει ποιοτητα που δεν εχουμε αυτην την στιγμη.
Δηλαδη με τριαδα αουγκουστο κροβινοβιτς καντουρι εχεις αρκετα καλη ποιοτητα στο χωρο του κεντρου
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγώ δεν έχω πειστεί καθόλου ότι ο Αουγκούστο αξίζει να παίζει βασικός.

Έχει κάποια πολύ καλά χαρακτηριστικά όμως νομίζω δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο του. Ίσως σε άλλη θέση με άλλες εντολές στο κέντρο να απέδιδε καλύτερα.

Έχει βαρύ φορτίο με την παραλαβή πρώτης πασας και το μοίρασμα και συχνά είναι ατσαλος

Η έλευση ενός ακόμα καλου 8αριου βεβαίως λύνει τα χέρια αφού Σβαμπ και καντουρι ζοριζονται ως βαριά κορμια αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς θέλουμε να πετύχουμε
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

οπως ειπα και τις προηγουμενες μερες βλεπω οι τρεις του κεντρου (αν με το καλο ερθει ο κροβινοβιτς ) θa ειναι σβαμπ
κροβινοβιτς καντουρι ωστε να υπαρχει πιο ορθολογικη αναπτυξη και απο τον αξονα...αν δωσουμε βαση σε αυτο θα απελευθερωθουν τα εξτρεμ και οι μπακ και μετα πιαστε ζιφκοβιτς ,τζολη
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

rainmaker έγραψε:Εγώ δεν έχω πειστεί καθόλου ότι ο Αουγκούστο αξίζει να παίζει βασικός.

Έχει κάποια πολύ καλά χαρακτηριστικά όμως νομίζω δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο του. Ίσως σε άλλη θέση με άλλες εντολές στο κέντρο να απέδιδε καλύτερα.

Έχει βαρύ φορτίο με την παραλαβή πρώτης πασας και το μοίρασμα και συχνά είναι ατσαλος

Η έλευση ενός ακόμα καλου 8αριου βεβαίως λύνει τα χέρια αφού Σβαμπ και καντουρι ζοριζονται ως βαριά κορμια αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς θέλουμε να πετύχουμε
Συμφωνω. Ισως να τον αδικει η θεση του 6 που παιζει αλλα αν εξαιρεσεις ενα δυο ματς φετος δεν νομιζω οτι ανταποκρινεται στην θεση αυτη.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Βεβαίως έχουμε ξεχάσει και αυτά που ξέραμε.

Εφόσον οι σύγχρονοι διδάσκαλοι του ποδοσφαίρου επιμένουν ότι δεν υπάρχουν εξαρχία, τότε "γεωγραφικά" ο κάθε Αουγκούστο γιατί παίζει πιο πίσω, αναγκαζομενος να έχει ΚΑΙ αμυντικά καθήκοντα; Αφού δε μπορεί να τα φέρει ικανοποιητικά εις πέρας και υποπίπτει σε ατσαλα φάουλ;

Εγώ θα τον δοκίμαζα σε ρόλο πιο κοντά στο 8 αφού και ως Βραζιλιάνος αρέσκεται σε μακρινές μπαλιές και σουτ
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Δεν υπαρχει κανενα μενος για την ομαδα των ΔΥΟ νταμπλ..Αυτη η ομαδα ομως με ολες τις τιμες εκανε τον κυκλο της..
Αυτη ειναι η Πραγματικοτητα και δεν αλλαζει..Ο Κροβινοβιτς ειναι παιχταρας και για να γινουμε ομαδαρα(που ειμαστε φυσικα) με διαρκεια ομως,θελουμε αλλους τρεις στο επιπεδο του κροατη και οχι ημιμετρα..Οι τιτλοι σε κανουν γνωστο και οι διακρισεις και ετσι θα ερχονται και οι παιχταραδες σε σενα..Χωρις τιτλους πως ηρθαν δηλαδη οι Κονσεισαο,Κοντερας,Γκαρσια,Ολιβειρα,Μπερμπα κλπ ετσι μπορουν να ερθουν κι αλλοι αν εισαι κλαμπ οργανωμενο που κανει κλικ..ουτε η χωρα φταιει ουτε τιποτα..Η Ουκρανια ας πουμε τι παραπανω εχει και παιρνουν τον αφρο
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

ο αγκουστο αν θα ταιριαζε σε ενα ρολο , θα ηταν αν το 433 γινοταν στην επιθεση 343(ή 352) να μπαινει αναμεσα στα δυο μπακ ωστε να ξεκιναει το παιxνιδι απο εκει.. αυτο βεβαια προυποθετει να εχεις μπακ τεχνητες ...οποιος παρακολουθει την λιντς του μπιελσα ο ρολος που εχει ο kalvin phillips στο συστημα 4141 που γινεται 352 οταν εχει επιθεση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος laska4 την Κυρ 03 Ιαν 2021, 13:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μια ομάδα όμως δεν αλλάζει σε 1 χρόνο ολόκληρη αδελφέ. Δεν είναι έτσι απλό.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

rainmaker έγραψε:Εγώ δεν έχω πειστεί καθόλου ότι ο Αουγκούστο αξίζει να παίζει βασικός.

Εγω δεν εχω πειστει ακομα γιατι ο Αουγκουστο ηρθε να παιξει στον ΠΑΟΚ...αλλα δεν βαριεσαι αυτον μπορεσαμε να φερουμε
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Πλεον το μονο ερωτημα στην 11αδα μας ειναι αν θα παιξουμε με Αουγκουστο-Σβαμπ-Καντουρι ή αν θα μεινει ενας εκτος για να μπει ο Μουργκ σε λαθος θεση. Η αρχικη μας 11αδα ειναι πολυ καλη, λιγο χειροτερη του ΟΣΦΠ και αρκετα καλυτερη οποιασδηποτε αλλης, αλλα ο παγκος μας σχεδον ανυπαρκτος. Χρειαζομαστε εξυπνες προσθηκες, παικτες που εχει νοημα να περνανε στο παιχνιδι εστω και για 30 λεπτα. Ειναι ο Ουαρντα κι ο Λαμπρου τετοιοι? Για τον Ουαρντα εξαρταται απο το πως ξυπνησε εκεινο το πρωι, για τον Λαμπρου πλεον δεν ξερω. Αν ο Κρεμεντσικ πιασει, ο Σβιντερφσκι σιγουρα μπορει να ειναι μια αλλαγη που θα βοηθαει. Αλλα η ενισχυση της ομαδας ωστε να αποκτησει βαθος επειγει.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

sourmenetes έγραψε:Μια ομάδα όμως δεν αλλάζει σε 1 χρόνο ολόκληρη αδελφέ. Δεν είναι έτσι απλό.

Σωστο κι αυτο..αλλα δυο τρια χρονια τωρα την ομαδα προσπαθουμε ν αλλαξουμε και να ανεβουμε επιπεδο,αλλα το γεφυρι της Αρτας μου θυμιζει
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Amsterdamer_87 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Μια ομάδα όμως δεν αλλάζει σε 1 χρόνο ολόκληρη αδελφέ. Δεν είναι έτσι απλό.

Σωστο κι αυτο..αλλα δυο τρια χρονια τωρα την ομαδα προσπαθουμε ν αλλαξουμε και να ανεβουμε επιπεδο,αλλα το γεφυρι της Αρτας μου θυμιζει
Ποια 2 3 χρόνια;;;

Από το νταμπλ έχει περάσει 1,5 χρόνος.

Άλλαξε προπονητής, ενώ είχαν ανανεώσει παίκτες, και ζήτησε αλλά εντελώς πράγματα.

Και φέτος είχε ζητήσει κι άλλες αλλαγές.

Και μετά ξανά άλλαξες προπονητή.

Άλλη ομάδα παρακολουθούμε εμείς;;

Για να αλλάξει ένας κορμός 3-4 ετιας δε γίνεται σε μισή σεζόν μέσα. Θες μια μια αλλαγές και ταυτόχρονα δεν ξέρεις αν αυτός που ήρθε είναι καλύτερος από αυτόν που έφυγε.

Κάποιοι νομίζουν ότι οι παίκτες και οι ομάδες στήνονται όπως στα παιχνίδια του υπολογιστή.

Και αναποδιές θα έχεις και παίκτες θα αργήσουν να μας βγουν και λάθος μεταγραφές θα γίνουν.

Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Συμφωνώ και βλέπω Τσιγγάρα
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

rainmaker έγραψε:Βεβαίως έχουμε ξεχάσει και αυτά που ξέραμε.

Εφόσον οι σύγχρονοι διδάσκαλοι του ποδοσφαίρου επιμένουν ότι δεν υπάρχουν εξαρχία, τότε "γεωγραφικά" ο κάθε Αουγκούστο γιατί παίζει πιο πίσω, αναγκαζομενος να έχει ΚΑΙ αμυντικά καθήκοντα; Αφού δε μπορεί να τα φέρει ικανοποιητικά εις πέρας και υποπίπτει σε ατσαλα φάουλ;

Εγώ θα τον δοκίμαζα σε ρόλο πιο κοντά στο 8 αφού και ως Βραζιλιάνος αρέσκεται σε μακρινές μπαλιές και σουτ
1. Παίζει εκεί γιατί δεν έχουμε άλλο 6αρι
2. Νομίζω ότι αν έρθει ο Κροβινοβιτς η τριάδα θα είναι Σβαμπ - Καντουρι- Κροβινοβιτς
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Amsterdamer_87 έγραψε:

Δικαιο εχετε και οι δυο. Μια ομαδα μπορει να αλλαξει σε ενα χρονο υπο την προυποθεση να μην εχεις απαιτησεις πολλες απο την ομαδα.να αντεξεις σκαμπανεβασματα και πισωγυρισματα να κανεις προσθηκες και σε ενα σε δυο σε τρια χρονια μπορεις να εχεις μια πολυ καλη ομαδα.
Εμεις το λαθος που καναμε σαν ομαδα, που ειναι καπου και φυσιολογικο ειναι οτι δεν ειχαμε πλανο. Προσπαθουμε δυο χρονια αλλα απο την αλλη ειμαστε και ατυχοι. Ατυχοι γιατι την κοπανησε ο προπονητης του νταμπλ, ατυχοι γιατι ειχαμε περσυ την μιση ομαδα τραυματιες, ατυχοι γιατι βρηκαμε μια σταθερα τον Μισιστς και τον χασαμε, ατυχοι γιατι η επιλογη του προπονητη μας περσυ δεν βγηκε σε κανενα επιπεδο. Ειμαστε και χαζοι που δεν μπορεσαμε να διαχειριστουμε τα θελω και τα πρεπει της ομαδας περσυ το καλοκαιρι και ειχαμε τα καραγκιοζιλικια με κομβικους και αξιους παικτες οπως ο Ματος ο Βιερινια ακομη και ο Μαου. Παιζαμε με φουλ μπακ τον Κρεσπο ρε σεις στο σημαντικοτερο παιχνιδι της χρονιας μας.
Νομιζω πως τωρα ειμαστε σε καλο δρομο. Αρκει να κρατησουμε τα νεουδια μας που πετανε για κανα δυο χρονια, τον Ζιφκο, να κανουμε καλες και στοχευμενες προσθηκες (εστω κιαν δεν βγουνε ολες ποτε και σε καμια ομαδα δεν βγαινουνε) και να στηριξουμε τον προπονητη μας. Επισης καποια στιγμη πρεπει να τελειωσει καπως και αυτο το σιχαμα που συμβαινει στο ποδοσφαιρο της Ελλαδας και μας καταντησε να ειμαστε ποιο κατω και απο Κυπρο και αλλες μικροτερες πληθυσμιακα χωρες. Να ασχοληθουμε με το πραγματικο ποδοσφαιρο.

Τωρα ειμαστε σε καλο δρομο. Αντε να δουμε πως θα παει και χρειαζομαστε να μας βγει και κανα λαχειο στις μεταγραφες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”