Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
Το ίδιο ακριβώς θέμα έχω και γω εδώ και κάνα μήνα..Gospi έγραψε:Σου βγαζει και σενα διαφημισεις αναμεσα στα ποστ και στα τοπικ?
Εμενα εχει εδω και 2 μερες μου βγαζει μονιμα πορνο διαφημισεις (και μην τρολλαρει κανεις, μαλλον το χουν μπολικοι το προβλημα απ οσο γκουγκλαρα [FACE WITH TEARS OF JOY]).
Μιλαμε για χοντρο πορνο σε σημειο να φοβαμαι να ανοιξω το φορουμ με κοσμο τριγυρω...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φοβάμαι ότι το κάνουν για να αναγκαστείς να αγοράσεις την vip έκδοση του tapatalk
- bersekeros
Αφου εκανα καμια 10αρια αναφορες στις διαφημίσεις, σημερα αλλαξε το τροπαριο και επανηλθαν οι νορμαλ.διαφημισεις...Mitsospaoki4 έγραψε:Το ίδιο ακριβώς θέμα έχω και γω εδώ και κάνα μήνα..Gospi έγραψε:Σου βγαζει και σενα διαφημισεις αναμεσα στα ποστ και στα τοπικ?
Εμενα εχει εδω και 2 μερες μου βγαζει μονιμα πορνο διαφημισεις (και μην τρολλαρει κανεις, μαλλον το χουν μπολικοι το προβλημα απ οσο γκουγκλαρα [FACE WITH TEARS OF JOY]).
Μιλαμε για χοντρο πορνο σε σημειο να φοβαμαι να ανοιξω το φορουμ με κοσμο τριγυρω...
Φοβάμαι ότι το κάνουν για να αναγκαστείς να αγοράσεις την vip έκδοση του tapatalk
Για να δουμε για ποσο!?
Παντως εχει λογικη αυτο π λες!
Υπάρχει το blokada που κοβει τις διαφημίσεις και σε τηλ που δεν είναι root. Η έκδοση από το σαιτ, όχι από το playstore.
Τις κόβει και στο tapatalk.
Ευχαριστω αδερφε για το ινφο. :ugeek: :ugeek:nico4 έγραψε:Υπάρχει το blokada που κοβει τις διαφημίσεις και σε τηλ που δεν είναι root. Η έκδοση από το σαιτ, όχι από το playstore.

Ειναι αξιοπιστη εφαρμογη? Εχει και λειτουργια vpn βλεπωnico4 έγραψε:Υπάρχει το blokada που κοβει τις διαφημίσεις και σε τηλ που δεν είναι root. Η έκδοση από το σαιτ, όχι από το playstore.
- ΑποστόληςΑ
Δημιουργεί σύνδεση vpn για να φιλτράρει τις διαφημίσεις.
Όσον αφορά την αξιοπιστία, τη χρησιμοποιώ 2-3 χρόνια τώρα χωρίς πρόβλημα, περισσότερα ίσως μπορούν να πουν όσοι είναι πιο γνώστες.
Όσον αφορά την αξιοπιστία, τη χρησιμοποιώ 2-3 χρόνια τώρα χωρίς πρόβλημα, περισσότερα ίσως μπορούν να πουν όσοι είναι πιο γνώστες.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- bersekeros
Δουλεψε! Θενξ Νικοnico4 έγραψε:Δημιουργεί σύνδεση vpn για να φιλτράρει τις διαφημίσεις.
- bersekeros
Κι εγώ το πέρασα το blokada στο κινητό. Μου φαίνεται πιο γρήγορο κι ελαφρύ από το Adguard για android που είχα πάνω και μου έκοβε ταχύτητα και γενικά δεν το πολυχρησιμοποιούσα γι' αυτό το λόγο.
Ελπίζω όταν χρειαστεί να ενεργοποιήσω το cyberghost vpn στο κινητό στο οποίο έχω συνδρομή (με πληρωμή) να μην δημιουργεί κάποιο conflict όσον αφορά τα vpn.
Ελπίζω όταν χρειαστεί να ενεργοποιήσω το cyberghost vpn στο κινητό στο οποίο έχω συνδρομή (με πληρωμή) να μην δημιουργεί κάποιο conflict όσον αφορά τα vpn.