31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
xrisitsapa

Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Norte έγραψε:αυτα που κανει ο λουτσεσκου δεν υπαρχουν
θα αρχισω να πιστευω σε μεταφυσικα φαινομενα
Κανενα μεταφυσικο φαινομενο. Ο ανθρωπος ειναι πολυ καλος τερματοφυλακας, με τις αδυναμιες του οπως ολοι και με τη διαχειριση του οποως ( σχεδον) ολοι οι παικτες.
Ας κανουμε λιγο την αυτοκριτικη μας κι εδω μεσα ( αλλα καποιοι και στο γηπεδο) γιατι αρκετους μας παικτες τους αδικουμε και τους καιμε. Τα παραδειγματα πολλα : Πασχαλακης, Μπισε, Πελκας κτλ
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Αυτή είναι η τραγική μοίρα των τερματοφυλάκων.
Μέχρι στιγμής, συνολικά, είναι ο MVP μας και φυσικά ο τερματοφύλακας του double.
Χωρίς αυτόν θα είχαμε αποκλειστεί από Ευρώπη και θα πιθανότατα είχαμε χάσει σε Αστέρα, Αγρίνιο κ.α.
Αλλά αυτό θα το ξεχάσουμε στην πρώτη γκέλα του που θα μας στοιχίσει.
Κι εγώ θέλω καλύτερο τερματοφύλακα, γιατί προφανώς και έχει τις αδυναμίες του, αλλά είναι δύσκολη άσκηση να βρεις καλύτερο.
Ο τερματοφύλακας θέλει ψυχολογία και πρέπει να παίζει.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Ποτέ είχαμε καλύτερο τερματοφύλακα απ' αυτόν?
Μόνο ο Χακόμπο μου έρχεται στο νου αλλά κ αυτός είχε κάνει αρκετές γκέλες...αν έχει ψυχολογία ο Αλέξανδρος είναι θωρηκτό
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Δεν είχαμε ποτέ πρόσφατα κάποιον καλύτερο.

Πλην του Μπλάντεν Φούρτουλα που ήταν ο καλύτερος τερματοφύλακας της Ιστορίας του ΠΑΟΚ.

Ο Πασχαλάκης είναι ο δεύτερος καλύτερος all time.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εχει περασει σχετικα στα ψιλα.....αλλα ειναι ο Πασχα του νταμπλ. Τρωει γκολ σε ροη αγωνα πολυ δυσκολα, στα τετατετ σκεπαζει την εστια κλεινοντας οπτικο πεδιο και πανω απο ολα ειναι σοβαροτατος.....
Το κουμπωμα του κοσμου εχει να κανει με οτι εχουμε δει τα προηγουμενα 2 χρονια και βαζει 2ες σκεψεις στο μυαλο.
Η αληθεια ειναι οτι ειναι απο τα καλυτερα τερματα που ειχε ποτε η ομαδα. Και οταν στην εξισωση μπαινει ο Ραζβαν τοτε το αποτελεσμα ειναι σουπερ....
Άβαταρ μέλους
-keeper-

31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Δημοσίευση από -keeper- »

Ο Πάσχα από τα περσινά play off έχει ανεβεί κατακόρυφα. Είναι θέμα ψυχολογίας και επίσης οτι τωρα παίζει οπως πρέπει να χρησιμοποιείται .. στα δυνατά του σημεία. Και σε αυτά τα σημεία δεν έχει αντίπαλο .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

bersekeros έγραψε:Δεν είχαμε ποτέ πρόσφατα κάποιον καλύτερο.

Πλην του Μπλάντεν Φούρτουλα που ήταν ο καλύτερος τερματοφύλακας της Ιστορίας του ΠΑΟΚ.

Ακουστά τον έχω φίλε μου και το λένε πολλοί ότι ήταν κορυφαίος, αλλά δε τον πρόλαβα
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Καλά μην φανταστείς ότι κι εγώ τον πρόλαβα ιδιαίτερα. :mrgreen:

Τους παλιούς όμως άμα ρωτήσεις, όλοι αυτό λένε.

[youtube]mPSuS7E7G98[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

pisakaipoupoula έγραψε:Ποτέ είχαμε καλύτερο τερματοφύλακα απ' αυτόν?
Μόνο ο Χακόμπο μου έρχεται στο νου αλλά κ αυτός είχε κάνει αρκετές γκέλες...αν έχει ψυχολογία ο Αλέξανδρος είναι θωρηκτό

ποιος χακομπο ρε φιλε???χαχαχαα
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Τον βλεπω πλεον,οτι βγαινει και εκτος περιοχης και μπλοκαρει την μπαλα,οταν νιωθει οτι μπορει να την πιασει,ειδαλλως την αποκρουει με μπουνιες.
Γενικα αποκταει χαρακτηριστικα,που δεν ειχε,την χρονια του ΝΤΑΜΠΛ,οτι τον δουλευουν στην προπονηση,στοιχεια,που δεν τα ειχε δειξει.
Οπως επισης τελευταια(εκτος του ματς,που εδιωχνε οπου να ηταν την μπαλα με τα ποδια-δεν θυμαμαι ποιο ματς ηταν στις αρχες,μαλλον με Ριεκα)
τον δουλευουν πολυ σε αυτα τα στοιχεια,ειδικα ο Ιταλος και εχει επιστρεψει η αυτοπεποιθηση του σε υψηλα επιπεδα.

Ναι αυτος ο Πασχαλακης μπορει να προσφερει και μπορει να ανανεωθει το συμβολαιο του(χωρις βεβαια του χρονου να του φερουν καλυτερο τερματα και για συναγωνισμο).
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Metagrafakias έγραψε:

Ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

συμφωνω......παρα πολυ καλος αρκει ο προπονητης του να ξερει τον τροπο να παρει απο αυτον το 100% και ο ραζβαν ξερει ........
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Metagrafakias έγραψε:

προσωπική άποψη φίλος, δεν θυμάμαι να είχαμε άλλον τερματά που να έχω κάπως το κεφάλι μου ήσυχο, ίσως ο Γλύκος μόνο την τελευταία του χρονιά, έως τότε είχαμε τραβήξει τα πάνδεινα μαζί του
renegade

Δημοσίευση από renegade »

pisakaipoupoula έγραψε:

Ακουστά τον έχω φίλε μου και το λένε πολλοί ότι ήταν κορυφαίος, αλλά δε τον πρόλαβα
Τι εννοείς ότι τον έχεις ακουστα? :o
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Καλά μην τρελαίνεστε
Έχουμε την τάση να εξιδανικεύουμε τα (πολύ) παλια...
Για την εποχή του ήταν εξαιρετικός
Σήμερα δύσκολα... μπορεί και να του έτρωγε τη θέση ο Πασχαλάκης :D
Μην κάνετε σαν κάτι γραφικούς που λένε "είχα ένα Σίμκα το '75, αυτό ήταν αυτοκίνητο... 15 χρόνια μόνο λάδι και μπουζί άλλαζα...όχι σαν τα καινούρια τα άχρηστα, 3 την ώρα "σέρβις" ..."

Η ταχύτητα του ποδοσφαίρου είναι πλέον διπλάσια (και βάλε) από τότε
Έβλεπα σε κάτι ντοκιμαντέρ τον Μπεκενπάουερ να σταματάει στο κέντρο του γηπέδου, να πατάει τη μπάλα αμαρκάριστος και να κοιτάει που θα τη δώσει. Αυτό αν το κάνεις σήμερα, στη σουπερλιγκ 2, όχι σε μουντιάλ, σε 0,5" θα έχουν πέσει πάνω σου 2 στούκας κ θα σε έχουν στείλει στις διαφημιστικές
Άλλο άθλημα τότε, που ακόμα και κορυφαίοι ποδοσφαιριστές είχαν κοιλίτσα και πλαδαρά μπράτσα, κάπνιζαν 2 πακέτα και κατέβαζαν τα ουίσκια και τις μπύρες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”